Wkudk

Hvordan at blive bedre til tetris

Du har måske set nogle spillere, der er ekstremt gode til Tetris - som i, flytter de så hurtigt, at du ikke engang sikker på, at de er mennesker længere. Her er hvordan du kan forbedre dine evner og spille på et højere niveau.

Steps

Hvordan at blive bedre til tetris. Lær hvordan du gør en t-spin.
Hvordan at blive bedre til tetris. Lær hvordan du gør en t-spin.
 1. 1
  Lær hvordan du gør en t-spin. I visse versioner af Tetris, vil en T-Spin tælle for ekstra point. (Bare rolig, det er nemmere end det ser ud!)
  • Opsæt en T-Slot. En T-slot skal være nøjagtig den samme størrelse som en T-blok, med en central blok på bunden og tre horisontale blokke på toppen. Se billedet i begyndelsen af ​​dette trin for reference. Sørg for at dit space gå ned til T-Slot er kun to blokke bred.
  • Lad T-blok falde langsomt mod bunden. Hold øje med det, som det bevæger sig.
  • Når T-Block er tæt på bunden, skal du trykke op til begynde at rotere det. Det ser umuligt, men du kan faktisk dreje T-Block under udhæng.
  • T-spin kan være værd 400 point. Rydning 2 linjer med en T-Spin er værd endnu mere.
  • Når niveauet og hastighed får høj, kan du rotere det stykke hele tiden at forlænge den tid, du er nødt til at droppe det. Lær at bruge både med og mod uret tasterne til at rotere, og husk at nogle gange at holde en I-Piece i din Hold. Du kan oprette combos ved at efterlade en to blok bred tagrenden på siden af ​​en stak, og når dens næsten til toppen, indsætte stykker lodret ind i det. Spil det smart og du kan få op til 9 combo eller mere.
 2. 2
  Gør tetrises. A "Tetris" er, når du fjerner fire linjer på én gang. Den nemmeste måde at gøre dette er at opbygge fire ubrudte linjer, og efterlade en en-blok kolonne klar på den ene side. Derefter, når du får en I-Block (den lange, mager en), bruge den til at rydde alle fire linjer på én gang. Tetrises hjælper dig med at få point hurtigt, og er en god våben i 2-player mode.
 3. 3
  Bestem din spillestil. Der er flere måder at spille Tetris, men her er to fælles nybegynder stilarter:
  • Vandret: De fleste mennesker starter ud på denne måde, forsøger at sikre hvert stykke er lagt vandret og ikke bekymre sig om skrald, blot at sikre, at det er fladt.
  • Lodret: Nogle mennesker eksperimentere med dette efter vandret. Dette sker som regel, når de får mere fortrolige med skrald og de rædsler det bringer. De forsøger at normalt lægge alting lodret, men omsorgsfuld mere om at fylde i huller og og ikke lade skrald vises.
 4. 4
  Prøv at undgå skrald. Garbage er ganske enkelt, de huller, der danner i Matrix på grund af en fejlplaceret blok. På grund af skrald, kan visse rækker ikke slettes, da der er et hul og en ubesatte rum, hvor en blok skal være. Det er normalt en smerte i nakken for at slippe af skrald, så det er en af ​​grundene til det fik det navn. Normalt spillere forsøger ikke at lade skrald vises, i stedet vælger at gøre noget, men lad det. Eller nogle gange, hvis de er sikre på, at de kan klare det, de lod det ske, så slippe af med det.
 5. 5
  Hold presser dig selv. Må ikke bare genstarte et spil, der kommer dårligt - forsøge at redde det! Hvis du kan sætte dit niveau i starten af ​​spillet, så prøv at vælge en, der udfordrer dig uden at gøre spillet sindssygt svært. Øve som dette vil gøre dig bedre på ingen tid.
 6. 6
  Kæmp anden spiller. 2-Player Battle er en almindelig tilstand i de fleste typer af Tetris. I denne tilstand, står du og en fjendtlig spiller ud i en kamp for vid og sans, vilje og beregnede button-mashing. Den første person til top ud (der er, få blokke hele vejen til toppen af ​​skærmen) taber.
  • Lær at angribe 2P. Lines er sendt til din modstanders Matrix, når du rydde to eller flere linjer, lave en combo, eller gøre en T-Spin. Når du sender to linjer til din modstander, de modtager en, når du sender 3, de modtager 2, men når du sender en Tetris (fire linjer), modtager de fulde fire. T-Spins også gøre lattervækkende mængder af skader på din fjende, og det gør combos.
   • En ting, der er næsten aldrig nævnt eller gjort er en Dual-Tetris. Det sender 10 (4 for første Tetris, 6 for det andet, hvis ryg mod ryg) linje mod din, og i betragtning af, at højden af ​​Matrix er 20 Minos høj, det er halvdelen af ​​deres Matrix! Mange gange er det let at ødelægge en person med en af ​​disse. Så her er hvordan du gør det. I Tetris er der en Hold kø. Du kan trykke på C eller SHIFT (standard) for at placere et stykke i din Hold kø. Når du får en lille smule bedre, kan du oprette en stak stykker mindst 8 linjer højt. Pas på de risici selv, hvis fjenden gør en Dual eller endda en almindelig Tetris i det øjeblik, du er temmelig meget gjort. Mens du oprette disse 8 linjer, bør du holde en I-Piece (stick), så når du modtager en anden, pull off farten. Når en jeg-Piece er faldende, og du har den anden i din Hold, bruge en til en Tetris, og tryk derefter på knappen Hold igen for at skifte til den anden, bruger det til en Tetris så godt.
 7. 7
  Praksis! Du ved, når de siger: Når du praktiserer noget, bliver det lettere. Det fede ved Tetris er, at når du spiller det én gang, du føler dig selv at få det bedre efter 1 minut. Bare spille en masse, og hvis du virkelig elsker spillet, via dit spil, vil du til sidst finde din egen personlige spillestil.

Tetris friends spilmodes

 1. 1
  Marathon: En Tetris spiller kan ikke kaldes en Tetris spiller, medmindre de har spillet Marathon mindst én gang i deres levetid. Det er her, det hele begyndte. Dybest set, Marathon er det klassiske spil mode Tetris, hvor forskellige blokke falder fra toppen, er du nødt til at rotere dem og holde dem i huller, så du kan fylde hele rækker og klare linjer. En linje bliver taget ud af Matrix (playfield), når en hel række er solidt fyldt med firkanter. Når linjen er ryddet, alle brikkerne på toppen af ​​det bevæge sig ned én række for at udfylde den tomme plads.
 2. 2
  Sprint: Nu, Marathon er blevet forklaret, er alle andre spiltyper i Tetris baseret ud af dette. Den måde du scorer er den samme, men forskellige strategier er nødvendige. Sprint er nøjagtigt ligesom Marathon, den eneste forskel er, at du ikke forsøger at overleve så længe du kan (forhåbentlig til niveau 16, når spillet slutter ved Tetris Friends). I stedet dit mål er at rydde 40 linjer så hurtigt som du kan. Du behøver ikke bekymre dig om score eller noget, vil bare slette disse 40 linjer. Der er en timer i toppen af ​​skærmen, der fortæller dig, hvor godt du gør. Generelt noget under 2 minutter er en meget god score, noget under 1 minut og 30 sekunder er fremragende, og hvis du kan få under et minut, du er en top hund.
 3. 3
  Overlevelse: Overlevelse er ligesom Marathon, i, at du er nødt til at klare linjer for at komme til næste niveau. Sagen er dog, at i stedet for at rydde flere linier hver gang, du altid nødt til at rydde 10 og i stedet for at komme til level 15, er du nødt til at komme forbi level 20 for at tælle som en meget godt spil og 40 poletter. Der er en fangst, selv om. Så snart du slå level 20, en bonusrunde begynder, og alle de blokke, du har fastlagt hidtil begynder at flimre og forsvinde. Hver gang i et stykke tid, du får et glimt af stykkerne. Det er derfor, det hedder Survival. For du kan virkelig komme langt i bonusrunden, skal du have en fremragende hukommelse og huske præcis, hvor hvert enkelt stykke er faldet.
 4. 4
  Ultra: Denne tilstand er også en temmelig klassisk form for Tetris, og tilbage i dag, er de eneste to tilstande tilgængelige var dette og, selvfølgelig, Marathon. I Ultra har du 2 minutter at få så mange point som muligt. Tænk på, er som en enkeltstart. Dette er en god træningstilstand for hastighed. Hastighed er en kæmpe del af Tetris.
 5. 5
  Sprint 5-spiller: Det bliver en tilstand, du vil spille en masse i starten, og så måske lade senere. Årsagen er, at det er den første multiplayer-mode får du (og det eneste du får, hvis du ikke har en konto). I det, går du ansigt til ansigt med 4 andre mennesker og forsøge at få dem til at trække vejret dit støv, som du forsøger at rydde 40 linjer hurtigere end en enkelt af dem. Det får temmelig hektisk til tider. I denne tilstand kan du få Ranks (som er lidt ligesom opjustering), og jo højere Rank du er, jo sværere konkurrencen får.

Tips

 • Praksis virkelig gør perfekt, eller pretty darn godt.
 • Følgende kontrol-layout anbefales:
  Down: SOFT DROP
  Z og X: Roter med og mod uret
  C: HOLD
 • Du kan købe små håndholdte Tetris spil på ethvert indkøbscenter eller butik, de er som regel sorte og hvide grafik, men det stadig gør underværker for on-the-go praksis.
 • Hvis du har problemer med t-spins, forsøge at identificere de mønstre i matrix, der kan føre til en let set up-alle spiller forskelligt, men for mig dens alle om mønstre. Når du kan identificere dem i din nuværende spil det bliver lettere at integrere dem i din fremtidige spil.
 • Hvis du begynder at drømme om Tetris og se, hvordan forskellige ting på gaden passer sammen efter at have spillet et stykke tid, så fortvivl ikke, du er ikke sindssyg, det sker for enhver seriøs Tetris-afspiller. Normalt kun omkring 3 gange selv, og det er faktisk lidt sjovt! Det er bare din hjerne tilpasning til det.
 • Selvom kødstykkerne falde ned konstant og hele stakken bevæger sig nedad at udfylde eventuelle tomme rum, er der ingen egentlig tyngdekraft i Tetris. Sommetider kan du måske bemærke en Mino (lille torv) svævende i luften, uden stykker omkring det, som normalt resulterer i clearing en linje i en meget mærkelig måde. Du kan nogle gange udnytte dette til at gøre visse ting. Dette er ikke en glitch, bare den specifikke algoritme, Tetris bruger.
 • Find ud af, hvilken type af Tetris du gerne vil spille. Tetris har mange versioner og varianter. Her er nogle gratis muligheder:
  • : Dette er et godt sted at spille på, nybegynder eller mellemliggende, pro, eller legende. Det har spøgelse stykker, hårdt (øjeblikkelig) drop, der kan tilpasses stykker og spøgelser, forskellige spilmodes, en leaderboard, holde kø, der kan tilpasses kontroller og endda realtid multiplayer. Multiplayer er i øjeblikket en 5-Player Sprint tilstand og en 2-Player Battle Mode.
  • Spil Tetris: En mere old-school version af Tetris, har det ikke et hold kø, ikke giver point til T-Spins og er lidt sværere i kontrollerne, eftersom de tager mere tid til at registrere, samt som det faktum, at de ikke kan tilpasses. Single player alene.
  • : Det er ligesom Play Tetris, kun med en større skærm.
 • I begyndelsen skal du ikke bruge Ghost Pieces (slå dem fra) eller Hold Queue (bare ikke trykke på knappen). Det vil være sindssygt svært, men gøre det. Pretty snart, vil du begynde at kunne lide spillet, og hvor let det er blevet. I stedet for at miste på niveau 3 du kan miste på 6, og derefter 8 og derefter 10. Hvis du kommer til level 5 uden Ghost eller Hold, og slå Ghost på og begynde at bruge Hold.
 • Du kan få lyst til at organisere dit værelse. Med alle midler, så gør det! Det er god praksis, og det vil gøre for ryddeligt levevilkår.

Advarsler

 • Tetris kan være vanedannende.