Wkudk

Hvordan at flirte online

Af de mange relationer, der begynder online via chat eller e-maile, gå 94 procent af dem, der mødes for første gang på at se hinanden igen. Med andre ord er online dating mere vellykket end du måske tror ved første øjekast. Og for at rev tingene op til det punkt at være i stand til at møde nogen offline, skal du nogle færdigheder for at flirte online til at begynde med.

Uanset om det er bare en tilfældig ting, som du leder efter, eller en fuld på forhold, her er nogle forslag til at hjælpe dig med succes flirte online.

Steps

Hvordan at flirte online. Være forsigtig med en regel.
Hvordan at flirte online. Være forsigtig med en regel.
 1. 1
  Skelne dig selv. Kig efter måder at sætte dig ud fra hver anden person på udkig efter kærlighed online. Det er ikke så svært at gøre, og består i at være hensynsfuld, venlig og aldrig flammende eller sige brutto-out ting til folk. Desværre, internettet glemmer aldrig, og registrerer alt, hvad du har sendt, så vær sikker på, at det er alle gode ting, din bedstemor ville godkende (mindst, den offentligt hentes stuff). Det er bare en hel del lettere at være rart, venlig og omhyggelig, end det er at buldre og har at trække uhøflighed senere og virkelig, flirt handler om at være rart og engagerende alligevel. Det handler også om at præsentere en fantastisk billedkvalitet fra get-go:
  • Tænk grundigt over, hvordan du opsummere dig selv i profilen. Træk de mest karakteristiske, spændende og sande ting om dig selv til at sætte derude for alle at læse.
  • Brug et anstændigt profilbillede. Forsøg ikke at være hård, tramp-lignende eller underlig på dit foto. Vis dig selv som en ægte, regelmæssig og vellidte menneske med et foto, der viser dig på dit bedste.
  • Undgå at kigge halt eller gør halt ting som disse billeder af dig rider et æsel helt nøgen eller trække en underlig ansigt. De kunne have været sjovt dengang, men de er ikke længere, og de bare bevise, at du er temmelig umodent.
  • Undgå at forsøge at pynte din ældre alder med yngre billedsprog. Siger "Sexyboy1962" er egentlig ikke tiltrækkende, i stedet "ContentedDad49" ville være langt mere tiltalende og realistisk.
 2. 2
  Være forsigtig med en regel. Med andre ord, ikke buse ud dine private oplysninger, hver gang du møder en ny person. Holde nogle mysterium involveret, og helt sikkert holde dine private oplysninger sikkert. Under nogen, der syntes nice ved første, men bliver virkelig underligt at holde dit telefonnummer eller adresse er almindelig utryg, hvis ikke ligefrem skræmmende. Tilbring en masse tid på at få at vide nogen, før de giver ud intime detaljer og selv da, gør de første møder meget offentlige. Når du holder dig til denne regel, resten af ​​din online flirt handler om at have det sjovt.
 3. 3
  Være smuk eller smuk, da omstændighederne. Når flirt, gode udseende billeder af dit ansigt og klædte krop er en konkret. Hvis du ikke kan tage dejlige billeder af dig selv, har en ven eller professionel tage et par stykker. Efter alt, når du har dem kan de genbruges rundt indtil du finder Ms eller Mr. Right. Og sørg for at smile i disse fotos, for det allerbedste indtryk. Send dem til dem, du flirter med så sødt driller for dem at værdsætte.
  • Undgå enhver fristelse til at skrive hundredvis af billeder af dig selv for folk at tjekke ud. Nogen, du flirter med vil begynde at tænke, at du er forgæves. Og hvis det er en offentligt tilgængelig side, vil de spekulerer på, om du er i stand til at være seriøse omkring et monogamt forhold. I stedet foretage en udvælgelse af velvalgte fotos, der giver indtryk af din generelle livsstil, herunder hobbyer, udflugter og andre interesser.
  • Vis din sjove, medfølende og blid side i fotos. Billeder med dyr, børn, have det sjovt, laver ekstraordinære ting alle vil fungere godt. Vær sikker på at de er alle aktuelle valg.
  • Bruge fotos som en mulighed for at vise aktive hobbyer.
  • Hold billeder af kønsorganer, nøgen backsides og nøgne bryster til din personlige fotoalbum (hvis du skal have dem på alle). Må ikke gå at sende disse rundt på internettet med homoseksuelle abandon, eller du vil finde dig selv på plakaten dreng eller side tre pige et sted, når du mindst venter det (ligesom, når du går til at es forfremmelse, du har været klargøring dig selv for i år). Bare gør det ikke.
  • Billeder af dig beruset kommer til at bide dig i røven igen og igen. De kan synes awesomely fede lige nu, men det indtryk, vil ikke vare. Desuden er det en virkelig bizar holdning at tro, at berusede fotos gøre dig synes at appellere til det modsatte køn, de lad være - alt, hvad de foreslår, er, at du mangler tilbageholdenhed og potentielt kunne være en fremtidig alkoholiker afhængig af din kommende ægtefælle. Lidt af et turn-off rigtig.
 4. 4
  Vær ærlig om din alder. Hvis du ikke er, og den person, du flirter med viser sig at være en person, du virkelig grave, kunne det hele falde i en trist bunke, når han eller hun opdager sandheden. Det er også vigtigt at være ærlig om din alder, når du sigter til at forbinde med folk i en bestemt aldersgruppe, det er ikke fair at dem at tænke du er yngre eller ældre end du siger, og ved at være rigtig med din alder, er du mere tilbøjelige til at forbinde med folk ikke hang op over alder spørgsmål.
 5. 5
  Være sjovt, mens du flirte. Humor er en fantastisk måde at begynde online flirt, og du kan bruge fælles interesser fra profiler til at få bolden op. Bo munter og ikke tage dig selv eller flirte alt for alvorligt. Find nogle jokes til at dele med den anden person, især vittigheder om ting, som de er interesseret i. Bare vær sikker på ikke at sende noget stødende eller nedværdigende. Sjove billeder eller billeder er altid sjovt også.
 6. 6
  Må ikke overdrive nogen "lovey dovey" tilgang. Dette kunne synke flirte temmelig hurtigt, hvis den anden person tænker du går for hurtigt til kærlighed fyldt sprog. Uanset hvad du gør, undgå blurting "Jeg elsker dig" på grundlag af flere e-mails og et profilfoto. Det vil være en umiddelbar sammenhæng morder. Det er okay at fortælle den anden person, som du tror, ​​de er dejlige, spændende og smukke, men udelader kærlighed sprog, indtil du begge synes at kende hinanden ganske meget bedre. Hvis du ikke ville sige det flirt i det virkelige liv, ikke sige det online.
  • Spring tunge seksuelle henvisninger og billedsprog. Online svarer til dyb vejrtrækning over telefonlinjen er beskidte historier og eksponering af meget personlige dele af dig selv en no-no med online flirte. Forestille sig, når du rent faktisk komme til at møde denne person, og de har allerede set dine kønsdele takket være webcam. Ugh. Bare lad være - det er så upersonligt og fortælle-all, holde mysteriet og din selvrespekt intakt. Hvis det ikke er noget, du ville lade dine venner se online, behøver ikke skrive det nogen du knap nok kender endnu, men er desperat ivrige efter at få at vide. Virkelig.
  • Være sjovt og til tider en smule seksuelt med hentydninger, hvis du kender den anden part ikke har noget imod, men aldrig decideret liderlig. Hvis hvis føles pornografisk, er det ikke flirte.
 7. 7
  Vær lydhør. Flirting har brug for nogen til at være i den anden ende af linjen eller vil det ikke gnist. Reager på så mange beskeder, som du kan (inden for rimelighedens grænser) og vise den anden person, at du er ivrig og nyde udveksling mellem jer to.
  • Være lydhør betyder ikke genfortælle de intime detaljer i hele dit liv historie. Det kommer alt for langt og er ikke flirte - det er blurting. Især er historier om, hvad du gjorde i elementær eller high school sandsynligvis at være en total boring, især hvis de involverer ex eller den første erfaringer. Alt dette begynder at få bare for dybt og meningsfuldt, idet du lige væk fra munter flirte.
 8. 8
  Være. Investere mindst nogle indsats i at flirte, men ikke forvente en masse afkast oprindeligt indtil du "klik" med den rette person. Tillid mavefornemmelse om forbindelser, du foretager med andre, hvis de synes for godt til at være sandt eller uhyrligt meningsløse, tillid dine sanser og se andre steder online. På den anden side, ikke giver op for let - online miljøer forårsage mange en person til at pynte nogensinde så lidt om sig selv, og det kan tage lidt tid at ridse under overfladen glans, de er maleri på sig selv. Som nævnt tidligere, holde det munter og ophold imødekommende.
 9. 9
  Være meget, meget forsigtig med at hæve M ord som ægteskab, monogami og barsel. De er alle flirte-drab ord. De kan være hensigtsmæssigt en dag, men ved denne dag, medmindre du er den evige flirte type de er ikke flirtende ord. Dette er især tilfældet i online sammenhæng dig, hvor du endnu ikke har endda møde hinanden eller er stadig forsøgsvis manøvrere rundt, hvorvidt det er værd at tage dette tidlige online forhold til et højere niveau. Talking kærlighed og ægteskab, når flirte online kunne være at sende de forkerte budskaber.
 10. 10
  Bliv den præmie. En masse af online flirte er om indramning. Du skal indramme det, at du er præmien, ikke den anden person! Det kan virke underligt i starten, men når du har brugt denne teknik nok gange det faktisk bliver meget lettere og endda bliver anden karakter til dig at bruge det. Drille den anden person let, hvis de indlæg pics af sig selv, der helt klart forsøger at slå dig på, gøre det modsatte af enhver person, der omgange den op og buste ham eller hende på det! For eksempel sige: »Så jeg tror du håber at få nogle flere emails til at øge dit ego fra nye pic, hva '?" Det vil snart begrænse nogen tanker, at du er dimwitted eller let.
  • Gå langsomt, hvis du er varm. Dine billeder og profil vil gøre en masse af arbejdet i første omgang. Tager det langsomt fjerner den forstand, at du er desperat eller let, især for kvinder. Det er også en lang sjovere at flirte langsomt.

Tips

 • Lade den anden person kan være det samme i kontrol af interaktion (og forholdet), kommer omkring som følge af alt for mange "du er så hot" komplimenter. Seriøst, hver idiot sender den anden person disse - ikke være en af ​​dem. Hvis han eller hun er, hot, gæt hvad? De allerede kender det! Så hvem bekymrer sig, hvis du sende beskeden, at de nu ved, at du ikke er værd at tage alvorligt.
 • Nogle dating eksperter foreslår, at kvinder bør søge så mange personlige oplysninger som muligt om manden samtidig holde tilbage for mange personlige oplysninger om sig selv, som en sikkerhedsforanstaltning. Bruge instant messaging som en måde at få de oplysninger, du behøver at vide. Søg identitet online, for at se, hvad du ellers kan finde ud af.

Advarsler

 • Folk ligger online. Sommetider kan du blive skuffet eller overrasket.
 • For kvinder, tage langs veninder, hvis du møde op på natten.
 • Altid mødes på offentlige steder, indtil du kender hinanden godt nok. Især bør det første møde altid være på et offentligt sted.
 • Undgå afstand i fotos, lad potentielle daters se dig tæt på.
 • Billeder af dig selv i 1980'erne blot afsløre, at din mentalitet hviler stadig der. Undgå dem som pesten.
 • Undgå at bruge nogen billeder som byder en ex (eller et beskåret ud ex).
 • Medmindre du har en fremragende kamera i telefonen, undgå cellphone skud. Også undgå Photo Booth skud, de er også iscenesat.

Ting du behøver

 • En awesome profil
 • Gode ​​billeder af dit ansigt og iklædt krop
 • Venlige historier
 • Sjove vittigheder
 • Tankevækkende opdateringer og meddelelser