Wkudk

Hvordan at indspille en sang med frækhed

Denne artikel er til Audacity 1.2.6 eller nyere

Audacity er et gratis optagelse program, der kan en masse ting. Du kan gøre alt fra optagelse en sang til optagelse linjer for en tegneserie.

Hvis du har skrevet en sang, og har brug for en nem måde at optage det, vil denne artikel fortælle dig, hvordan du registrere din sang med Audacity, og give det et professionelt finish.

Ting at vide

Hvis du er ny til Audacity kan du brug for at vide et par ting. Hvis du har erfaring med Audacity og føle tillid til, at du kan gøre godt med det, kan du springe dette afsnit.

 • Alle redigeringsværktøjer er under Effect. I Effect Effect.> Drop-down menu, du vil finde to delere deler menuen i tre sektioner. Den øverste sektion indeholder kun én mulighed, som gentager den sidste ting du gjorde på menuen. Den midterste sektion indeholder 20 optioner, som er effekter. Det sidste afsnit indeholder 9 muligheder. Disse er filtrene.
 • Det er bedst at gå til Rediger> Indstillinger Rediger> og sørg spille andre spor, mens du optager en ny er markeret.
 • Når du trykker på optage-knappen, er et nyt spor foretaget. Jo flere numre, jo bedre melodien lyder (i de fleste tilfælde).
 • Når en lyd er lavet ind i mikrofonen, mens du optager nogle linjer på banen vil dukke op. Disse skal holdes mellem 0 og 0.5/-0.5.

Steps

Hvordan at indspille en sang med frækhed. Denne artikel er til Audacity 1.2.6 eller nyere.
Hvordan at indspille en sang med frækhed. Denne artikel er til Audacity 1.2.6 eller nyere.

Forberedelse

Hvis du har nogle ekstra penge på dine hænder, så vil du ønsker at sætte nogle ting op som en mikrofon, en guitar, et keyboard, etc... Hvis disse ikke er tilgængelige, eller de er allerede sat op, springe dette afsnit over.

 1. 1
  Åbn frækhed.
 2. 2
  Opsæt preamp. I tilfælde af du ikke allerede kender, en preamp er en enhed, du kan tilslutte en guitar og / eller mikrofon ind. Den preamp er derefter sat i et sted, hvor du kan optage, eller lyden forstærkes (f.eks en guitarforstærker og højttaler). Du ønsker at få en adapter med to stik i det. Du bør være i stand til at sætte en wire som den på billedet i adapteren. Wiren skal sætte ind i line-in port på computerens lydkort. Sørg de knapper, der siger 80Hz og +48 v 80Hz> er på.
 3. 3
  Indstil lydkilde. I øverste højre hjørne bør der være en drop-down menu. Sæt det fra mikrofon til linje, medmindre du bruger en normal computer mikrofon. I så fald er du overlade det alene.
 4. 4
  Valgfri Opsæt nogle hovedtelefoner. Tager hovedtelefoner til optagelse kan hjælpe kvalitet, hvis du ved, hvad du lyder som, mens du synger. Siden line-in port på lydkortet gør lyden går gennem højttalerne i de fleste tilfælde (det er i orden, hvis det ikke sker, dette trin er valgfrit), vil du være i stand til at høre dig selv efter at tilslutte hovedtelefonerne til hovedtelefonstikket / subwoofer-stikket på din højttaler

Optagelse

Nu vil du begynde at optage. Disse trin behøver ikke at blive fulgt i orden. Også, aldrig spille guitar og synge på samme tid, når du optager. Det lyder uprofessionelt.

 1. 1
  Opsæt din mikrofon. Du skal bruge en mikrofon, der vil sætte ind i mikrofonen slot på preamp. Alt du skal gøre er at tilslutte mikrofonen og gør dig klar til at gå. Hvis du ikke bruger en af ​​dem, skal du sætte mikrofonen til mikrofonstikket på lydkortet.
 2. 2
  Optag de syngende linjer. Din mund skal placeres som vist på billedet. Hvis du bruger en mikrofon, som du normalt ser professionelle musik kunstnere brugte, da optræder live, eller et lydstudie mic, holde det foran din mund, men holde det stadig.
 3. 3
  Registrere eventuelle akustiske instrumenter. Du skal blot registrere disse med hvor lyden kommer ud af vender mikrofonen.
 4. 4
  Opstil instrumentet. Tag mikrofon og stik i guitar, keyboard, bas eller andre elektriske instrument. Disse vil gå i instrumentet slot. Optage et elektrisk instrument uden en preamp er tricky. Din bedste chance er nok at registrere siden af ​​højttaleren eller tilføje
 5. 5
  Optag guitar. Må ikke spille for højt. Gør nice bløde klimprer, selvom det er et tungmetal eller punk rock sang. Du ønsker måske at justere drev på din preamp til guitar spor. Hvis du optager akustisk guitar, bør du optage det med mikrofonen tæt på lydhullet.
 6. 6
  Noter eventuelle andre elektriske instrumenter

Redigering

Nu kommer redigeringen. For en professionel finish, du måtte ønske at...

 • Forstærk eller filtrere. Forstærk vil gøre det fremhævede område højere, og omvendt. Bare vær forsigtig med begge. For meget vil gøre sangen lyden forfærdelig.
 • Anvend gverb. Den GVerb filter vil gøre en effekt, som hvis du var i et værelse. Pille rundt med det og se om du kan lide det.

Tips

 • Leg med alle de redigeringsværktøjer. Se hvad du vil, se hvad du ikke kan lide. Der er en fortryd knap!
 • Tilføjelse af en click track kan hjælpe dig med at holde rytmen. Bare sørg for at slette det, når sangen er færdig, medmindre du har brug for en metronom lyd i baggrunden for sangens stil.
 • Hvis du ikke har en mikrofon, kan du lave en billig en ved at tilslutte hovedtelefoner ind i mikrofonen stikket. mere info her:
 • Øvelse gør mester! Ingen er første forsøg er meget god.
 • Du ønsker måske at tilføje nogle MIDI tracks for eventuelle syntetiserede lyde (prøv Anvil studio (gratis) eller Cakewalk (koster penge).

Advarsler

 • Kend forskellen mellem konstruktiv kritik og put-downs. Konstruktiv kritik ville være "Flot arbejde, men jeg tror, ​​at guitaren kunne være lidt bedre." En put-down ville blive "Mennesket, din sang oser! Du bør aldrig skrive igen!" Du ønsker ikke at blæse den forkerte person. Hvis nogen fortæller dig noget dårligt om din sang, der ikke er konstruktiv, glem dem. Konstruktiv kritik kan dog hjælpe dig med at blive bedre.
 • Screaming i mikrofonen kan få det til at bryde. Du ønsker ikke at bruge så mange penge to gange. Hvis du absolut skal registrere skrigende, skrige væk fra mikrofonen og forstærke det senere.

Ting du behøver

 • Preamp
 • Høj kvalitet musik mikrofon
 • Hovedtelefoner (valgfri, men en god ide)
 • De instrumenter, du planlægger at bruge i din sang eller en MIDI version af dem.
 • Audacity (download)
 • Computer