Wkudk

Hvordan at skabe en god runescape konto

En af de unikke ting ved Runescape er de tegn og spillere. Der er mange muligheder for, hvad bliver, og hvad du kan skifte til. Her er, hvordan man skaber et godt Runescape konto.

Steps

Hvordan at skabe en god runescape konto. Du skal starte en færdighed, før nivellering kamp.
Hvordan at skabe en god runescape konto. Du skal starte en færdighed, før nivellering kamp.
 1. 1
  Du skal starte en færdighed, før nivellering kamp. Minedrift / Smithing - Fiskeri / Madlavning - Woodcutting / Firemaking - Urter / landbrug (og andre færdigheder). På mine konti, starter jeg fiskeri, da det er en nem stat til niveau, er det meget meget gode penge, og forbereder også din mad, når du beslutter dig til niveau bekæmpe. Når få en af ​​de nævnte færdigheder til 35, endog 30.. vil du begynde at få en god nok cash flow til at købe dit Armour: såsom jern / bronze / stål for at begynde at nå dine bekæmpe mål.
 2. 2
  Tænk på, hvilke færdigheder du ønsker at blive bedre til end andre, eller som dem, du ønsker at koncentrere sig om mere. Hvis du lige er begyndt, skal du ikke være en ren. Hvis du ikke er, er en ren er en god og sjov idé! De mest populære pures er Magic, Staker, Rune, No forsvar og Skiller.
  • En Magic ren er en ren, der rejser Magic og forsvar eller bare Magic.
  • En Staker ren hæver Attack og forsvar mest og holder styrken lav. Bruges til Dueling
  • En Rune ren er en ren, der har 70 angreb (For en pisk), 99 Styrke, og 40 Forsvar (til rune rustning)
  • A Ingen forsvar ren er den samme som en Rune ren, kun generelt ender med 99 angreb sidst... men vil normalt bo på 60 for at holde den lavest bekæmpe mulige:) og 99 styrke med 1 Forsvar.
  • En Skiller er en, der ikke anledning til kampfærdigheder og fokuserer på kompetencer.
 3. 3
  Tænk på din figurs navn. Er navnet kommer til at afspejle dig, for eksempel en internet alias eller kaldenavn, du har, eller er det kommer til at blive plukket ud og tænkte på til din karakter? Husk, at dette er et navn, du vil have til at holde med, så sørg for dit navn passer dig. Prøv at lave et navn, der er usædvanligt, kreative og originale. Gå efter et navn uden et ton af tal i det. For eksempel, "Zezima405712". Folk, der ser, kan du skildre dig som en "Noob" eller en person uden nogen erfaring.
 4. 4
  Opret din figurs fysiske og tøj udseende til hvad du ønsker. Hvis din karakter er en fighter, gå til flere muskler end tynde arme. Få en tøj stil, der ville arbejde med det billede, du ønsker. For damerne, er der en mulighed for enten kjoler, nederdele og bukser som din standard tøj. Hvis du vil have din pige karakter til at se hård, kan du give dem muskler så godt. Og alle i sidste ende får træt af at deres tilpassede outfit. Så når du gør det, husk at du vil være i stand til at ændre det senere. For gratis du kan gøre dette. (Bemærk, at priserne kan variere over tid, på grund af tøj opdateringer). Dit outfit omfatter også dit hår stil også. Samme gælder for dette. Du kommer til at vælge det for, når du opretter og redegøre for gratis, så på et senere tidspunkt, kan du ændre det.

Tips

 • Nogle NPC'ere kan angribe dig spontant. For at få disse NPC'ere til at stoppe angribe dig, når du er i deres Øjne, din bekæmpe niveau skal være det dobbelte af NPC'ere bekæmpe niveau, + 1. Så hvis du ser et niveau 20 Mørk Mage, vil det ikke stoppe jagter dig, indtil du er level 41.. Få det?
 • Husk ikke-kamp færdigheder er lige så vigtigt som kampfærdigheder, et niveau 20 med en landbruget dygtighed kappe er en god spiller, er han ikke?
 • Penge er også meget vigtigt, fordi du ikke kan få 99 styrke med en bronze dolk, medmindre du du har stor udholdenhed.
 • For at få en anstændig bekæmpe niveau, følgende kompetencer bidrager til at hæve den op: magi, styrke, forsvar, angreb, bøn, varierede, livspoints og tilkalde. BEMÆRK: Hvis du bruger Magic for eksempel at hæve bekæmpe niveau, vil intet andet arbejde udover Magic og Defense. Samme med andre færdigheder. Afhængigt af hvad er højest.
 • Pures er temmelig meget uddøde med alle opdateringer, men... Lige siden PvP (Player vs Player) blev frigivet, er Pures langsomt kommer tilbage. De fleste Pures fokusere på bestemte kampfærdigheder, primært Attack, Styrke, Range og Magic (med en lille smule af Prayer smidt i også). Disse er normalt 1 Forsvar Pures. Denne type anbefales ikke nu, på grund af opdateringerne, selvom de er fælles. Tankers er alvorligt anbefales nu. De bliver langsomt mere populære, men de er ikke så almindeligt endnu. Men jeg anbefale denne type Pure. De fokuserer på Forsvar, Område og Magic (også med nogle Bøn og lidt Attack og styrke). Hvis du ønsker at være en ren med et lavt bekæmpe niveau, derefter 1 Forsvaret er sikkert noget for dig, simpelthen fordi Forsvaret er en kampfærdighed der er stor på at hæve din bekæmpe niveau. Så selvfølgelig uden det, det er sværere at vinde bekæmpe niveauer. Der er nogle spørgsmål om Summoning, og det er forbindelse med PvP og Pures. Nej, det er ikke normalt anvendes i PvP-aktiviteter. De fleste Pures bør forsøge at undgå denne færdighed.
 • Quests er en vigtig del i at være en stor RuneScape afspiller. Quests kan være meget svært, men også meget let så godt. Der er mange af dem, og nogle kan kræve visse niveauer og andre quests at være afsluttet først. Så det er godt, at du træner de fleste af dine færdigheder, som du kan, fordi når du træner dem, kan du fjerne quest krav. Doing quests, som mange af jer måske allerede ved, giver dig belønninger. Og belønninger er den store grund til, at vi gør dem, right? Nogle belønninger kan være gp, elementer, adgang til nye områder, og / eller dygtighed xp. Hver enkelt spiller i sidste ende har at gøre quests, så det er godt, at du gør så mange som muligt.
 • Skillers generelt er de rigeste spillere i spillet. Hvorfor? Godt, fordi som vi sagde, de fokuserer på ikke-kampfærdigheder kun (normalt kun). Non-kampfærdigheder er de færdigheder, der får dig gp. Må ikke få mig forkert, der er måder, kampfærdigheder kan få dig gp, men ikke-kampfærdigheder er lavet for at gøre gp. Så skillers, der fokuserer på dem, ville naturligvis være beskidte rige!

Advarsler

 • Må ikke tigge om penge, ingen kan lide en tigger! Endnu færre mennesker som tiggere end folk med underlige navne.
 • Foretag aldrig forvirrende eller vildledende navne som "ITITTITI" eller navne med flere mellemrum mellem ord, såsom "Dræb dig", eller navne med stødende sprog i det. Du vil blive forbudt, så snart du er fanget.