Wkudk

Hvordan at skabe et produkt boks i photoshop

Ønsker du at designe et attraktivt boks til dit produkt? Med Photoshop kan du nemt oprette en, ligesom denne:

Steps

Hvordan at skabe et produkt boks i photoshop. Start Photoshop og oprette et nyt dokument ved at skrive ctrl + n.
Hvordan at skabe et produkt boks i photoshop. Start Photoshop og oprette et nyt dokument ved at skrive ctrl + n.
 1. 1
  Start Photoshop og oprette et nyt dokument ved at skrive ctrl + n. At have masser af plads til at arbejde med, for "Navn:" enter ProductBox "Bredde:" enter 600, for "Højde:" enter 600, "Opløsning:" enter 72, og "Baggrund Indhold:" enter Hvid. Klik på "OK".
 2. 2
  Tilsæt forsiden og side af kassen.
  1. 3
   Opret en front og side for produktet box som særskilte dokumenter, eller åbne de forreste og side billeder hentet fra "ting, du har brug for" nedenfor. Til dette gode, de billeder, der anvendes, er de overførte billeder. Hvis du ønsker at oprette din egen front og side, downloade billederne nedefra og bruge dem som udgangspunkt for dine egne billeder.
  2. 4
   p roduct_box_front p>. Tryk på CTRL + A for at markere hele dokumentet og derefter CTRL + C for at kopiere indholdet af dokumentet.
  3. 5
   Aktiver productbox dokument, vi lige har oprettet ved at klikke på værktøjslinjen. Type CTRL + V for at indsætte den forreste del af feltet i dokumentet.
  4. 6
   p roduct_box_side p>. Type CTRL + A for at markere hele dokumentet og derefter CTRL + C for at kopiere indholdet af dokumentet.
  5. 7
   Aktiver productbox dokument, vi skabte, og type ctrl + v for at indsætte side af feltet i dokumentet. Du kan nu lukke forsiden og side af boksen dokumenter, behøver du ikke brug for dem længere.
  6. 8
   Vores nye productbox dokument skal se noget som dette:
  7. 9
   Meddelelse forsiden og siden af boksen sidder oven på hinanden. Vi kommer til at løse det.
 3. Juster forsiden og side. Nu skal vi til at flytte på forsiden og side af boksen på plads, og derefter fordreje dem til at give kassen en 3D look.
  1. Giv lagene nogle navne. På paletten Lag, klik højre lag, der indeholder foran vores boks, og vælg Lag egenskaber. Skift navn: til Front navn:>. Nu gøre det samme for det lag, der indeholder den side af vores kasse, og ændre navnet til Side.
  2. Klik på Front lag på lagpaletten. Type V for at sikre Move værktøjet er åbent. Inde i dokumentet, træk og flyt foran vores boksen til højre indtil den forreste er næsten til kanten af ​​dokumentet.
  3. Klik på Side lag på lagpaletten. Inde i dokumentet, skal du trække siden af ​​boksen, indtil det er linet op med den venstre kant af forsiden af ​​kassen. Dit dokument skulle nu se sådan ud:
  4. Hvis de to lag er linet op korrekt, så den forreste og side skal ligne en fladt billede.
  5. At sikre Side lag er valgt i Lag paletten klikker Billede> Justeringer> Lysstyrke / kontrast Billede> Justeringer>. Indstil lysstyrken til -20. Da lyset formodes at være slående æsken med produktet fra forsiden, bør den side af kassen være en smule mørkere end forsiden.
 4. Fordreje forsiden og side. Dette er den svære del. Vi er nødt til at fordreje den forreste og den side af boksen ved hjælp af forvrængning værktøj.
  1. Klik på Front lag på lagpaletten. Nu på Rediger> Transformer Edit >> Forvræng. Dette skaber en fordreje boks omkring forsiden af kassen. Grib den firkantede håndtag i øverste højre hjørne, og træk den ned omkring 150 pixels.
  2. Grib den firkantede håndtag på det nederste højre hjørne, og træk den op omkring 150 pixels.
  3. Grib den firkantede håndtag på midten højre side, og træk det i omkring 200 pixels. Sørg højre side af fronten er lige. Juster hjørnet håndterer en lille smule for at glatte ud i siden, hvis du har brug for. Nu ramte ENTER for at bekræfte forvrængning. Dit dokument skulle nu se sådan ud:
  4. Hvis dit billede ikke ser temmelig tæt på dette, forvrænge billedet mere, indtil du opnår den rette effekt.
  5. Nu er vi nødt til at fordreje den side af kassen. Klik på Side lag på lagpaletten. Klik på Rediger> Transformer Edit >> Forvræng. Dette skaber den samme slags fordreje boks omkring siden.
  6. Grab det øverste venstre hjørne firkantet håndtag, og træk den ned omkring 75 pixels. Nu grab i nederste venstre hjørne firkantet håndtag, og træk det op omkring 75 pixels. Vi ønsker ikke, at boksen for at se så dybt som den gør, så tag fat i venstre center sidehåndtag og trække det i omkring 150 pixels. Hit ENTER for at bekræfte forvrængning. Dit billede skulle nu se sådan ud:
  7. Hvis dit billede ikke ser temmelig tæt på dette, forvride den side lidt mere, indtil du opnår den rette effekt.
 5. Flyt kassen.
  1. Klik på Front lag på lagpaletten. Vi ønsker at knytte Front og Side lag, så at hvis du flytter en, de begge træk. Så klik den lille boks ved siden af ​​laget navn på Side lag.
  2. Dette viser en lille "kæde link" i feltet. Dette betyder de to lag er bundet sammen.
  3. Nu når vi flytter Front lag, Side laget følger med det. Brug af flytningen værktøj (V), boksen bevæge sig op i det højre hjørne af dokumentet. Dit dokument skulle nu se sådan ud:
  4. Hvis dit dokument ikke se temmelig tæt på dette, skal du flytte kassen lidt mere, indtil du får den rigtige position.
 6. Tilføj en kasse skygge til dokumentet.
  1. Klik og hold venstre museknap på den Front lag, og træk laget ned til nyt lag ikonet nederst i Layers Palette.This skaber en kopi af den Front lag hedder Front Copy.
  2. Klik på Billede> Justeringer> Farvetone / mætning Billede> Justeringer>. Indstil "Lightness" til -100.
  3. Klik på "OK". Det gør din Front Copy layer helt sort. Flyt nu Front Copy lag under Front lag. Gør dette ved at venstre klikke og holde nede Front Copy lag og trække den under Front lag. Nu kan du ikke se Front Copy laget, fordi dens bag lag. Højreklik på Front Kopier lag og vælg "Layer Properties". Omdøb dette lag til "Box Shadow".
  4. Med Box Shadow markerede lag, klik på "Rediger"> "Transform"> "Forvrænge". Vi kommer til at forvride dette lag, så det ligner en skygge bliver kastet bag kassen. Træk det øverste venstre hjørne håndtaget ned, indtil dens niveau med den side af kassen. Træk nu i øverste højre hjørne kvadrat håndtaget, indtil bagsiden af ​​Box Shadow lag kører i samme vinkel som bunden af ​​kassen. Træk nu i nederste højre hjørne håndtaget, indtil den møder det nederste højre hjørne af boksen. Foretag eventuelle justeringer af hjørnerne, indtil det ser "rigtige". Hit ENTER for at bekræfte forvrængning. Dit billede skulle nu se sådan ud:
 7. Nu er vores boks har en skygge, men det ser ikke rigtigt. Vi er nødt til at foretage nogle mindre justeringer.
  1. Klik Filters> Blur> Gaussian blur. Indstil "Radius" til 10.
  2. Klik på "OK".
  3. På paletten Lag, så sørg for Box Shadow lag er valgt, og sæt Opacity til 50%.
 8. Fastgør det faktum, at dokumentet er meget større end boksen. Beskær dokumentet bare en smule indtil dens lige så stor som det produkt kassen.
  1. Type C for at åbne beskæringsværktøjet. Dette værktøj fungerer lidt ligesom Square Marquee værktøjet. Tegn en kasse rundt om hele æsken med produktet, herunder skygge. Du skulle nu kunne se et mørkt område omkring billedet, med indersiden lyskasse bliver lige så stor som det produkt boksen og skygge.
  2. Du kan justere størrelsen af ​​afgrøden ved at trække den firkantede håndtag ind og ud. Når du er tilfreds, tryk enter for at bekræfte afgrøden.
 9. Det er det, er du færdig! Din endelige billede skal se noget som dette:

Tips

 • Du kan klikke på Image> Billedstørrelse Image> for at justere størrelsen på billedet. Lige nu vores image er omkring 600x500 pixels. Hvis du kommer til at sætte dette billede på en hjemmeside, er du nødt til billedet skal være omkring 400x330.

Ting du behøver

 • Adobe Photoshop CS eller nyere