Wkudk

Hvordan at slippe af tobak lugt i biler

Tobak lugte kan lave en bil lugter ligesom en aske magasin. Her er hvordan man kan slippe af denne stank.

Steps

Hvordan at slippe af tobak lugt i biler. Rens din måtter med et tæppe renere og støvsuge dem.
Hvordan at slippe af tobak lugt i biler. Rens din måtter med et tæppe renere og støvsuge dem.
 1. 1
  Rens din måtter med et tæppe renere og støvsuge dem. Selv hvis du ikke kan rense dem mindst støvsuge dem. Dette alene kan hjælpe med lugten.
 2. 2
  Spray stof genopfriskning af alle bil stoffer. Hvis du kan, få en antibakteriel en, da disse har tendens til at fungere bedre med alle lugt. Sprøjt på sæder, gulvmåtter og endda sikkerhedsseler. Tørretumbler ark, såsom Bounce eller dunet også arbejde for at holde en bil lugte frisk. Bare placere flere plader eller en lille, åbnede kasse med tørretumbler ark et sted i bilen. Når de udsættes for varme fra solen, vil tørretumbler ark frigive en frisk duft. En kasse af tørretumbler ark vil opfriske din bil i lang tid og vil være billigere end at købe en lang række "bil fresheners" med kunstige dufte.
 3. 3
  Regelmæssigt rense ud bilens askebæger. Efter rengøring det ud, sprøjte nogle almindelig luft freshener ind det ud gnide rundt med et absorberende køkkenrulle. Dette vil efterlade et tyndt lag af luftfriskere i aske magasinet. Det er ikke nok for det at være brandfarlig, men nok til at have en behagelig duft.
 4. 4
  Altid har en hængende bil freshener eller en af disse fan dem, klip på bilens ventilationsåbninger.
 5. 5
  Hvis lugten er særlig udbredt, overveje at sprøjte en meget fortyndet rengøringsmiddel (financielle, meget lav koncentration blegemiddel vand osv.) gennem de varmerør. Gør dette ved at finde luftindtaget (typisk under kølerhjelmen lige tæt på forruden), og med blæseren på i bilen, spray med en vandflaske. Dette vil rense nogle lugt, der er stagneret i luftkanalerne.
 6. 6
  Kontrollér bilerne luftfilteret i varme og a / c-system vil det absorbere alle lugte, der er i bilen, herunder røg.
 7. 7
  Tør det indvendige af bilen, herunder glas (røgen skaber en tåge på glas), med eddike og vand. Du kan også tåge kluden interiør med eddike-vand-blanding. At gøre blandingen kombinere 1/4 kop eddike (hvid ikke æblecider) med 2 kopper vand. Hæld i sprøjten og ryst.
 8. 8
  Efter at bilen er blevet renset, den ultimative løsning til restlugt fjernelse er at gøre en ozon chokbehandling til køretøjet ved hjælp af en ozon generator. Dette vil ikke maskere lugt. Ozonen faktisk oxideres og denaturerer de resterende organiske forbindelser forårsager lugt. Se Gør en ozon chok behandling på et køretøj.
 9. 9
  Hold en skyllemiddel (plastik) refill under passagersædet. Den behagelige duft vil gennemsyre bilen hurtigt. Når skyllemiddel lugt svinder, flyttes pakken til dit vasketøj og buty en ny for bilen!
 10. 10
  Gnid sæderne med desinficerende spray. Dette hjælper befri bilen af ​​lugten.

Tips

 • Test alle rengøringsassistenter i et ikke synligt sted først.
 • Brug ikke for stærkt et renere eller du kan ødelægge din polstring eller bindestreg
 • Selvom nøjagtige tal ikke er veletablerede, er det muligt at beskadige indvendige komponenter i et køretøj (f.eks gummipakninger) gennem overforbrug af en ozon generator. Generatorer bedømt ved 4000 til 8000mg / h bør generelt være sikkert at bruge i to timer. Kraftigere dem vil fungere fint på kortere tid. Gentagne behandlinger adskilt af udluftning perioder kan være sikrere end én lang, kontinuerlig behandling.
 • Tag tørretumbler ark og gnid ned sæder. For quick fix bruge stump magt på ethvert belejligt butik. Hvis du ikke kan finde nogen Til butik drives af asiater, har de tendens til at sælge den.
 • En anden god støtte: 1.. skære et æble i kvarte og sætte tandstikkere omkring siderne, så hvert kvartal kan hvile i en kop vand. 2.. Sæt æble kvartaler i strategiske steder i bilen og efterlade dem i løbet af dagen eller i løbet af natten. (Det fungerer bedst med vinduerne ned i løbet af dagen). 3.It kan tage en uge for at gentage proceduren, i dette tilfælde gentage trin et og to i en uge.

Advarsler

 • Ozon generatorer kan være skadelige for din bils materialer og farlige for dit helbred, hvis de bruges forkert. Læs alle manualer før du bruger nogen ozon maskine. Det er yderst vigtigt, at ingen mennesker eller dyr i bilen under en ozon chok behandling.

Ting du behøver

 • Tæppe Renere
 • Luftfrisker
 • Papir Køkken Towels
 • Fabric Refresher
 • Vacuum
 • In-car Luftfrisker
 • Spray Bottle
 • Renere
 • White Vinegar
 • Ozon generator (huslejer tilgængelige online og på udstyr leje steder)