Wkudk

Hvordan at snyde på Wii Sports

Her er en samling af Wii Sports tips og skjulte funktioner, fra en blå felt i tennis til at vælte alle 91 stifter i Power kaster. Hvis det lyder interessant, eller hvis du har problemer, så læs videre! Hvis du har andre fede idéer bogføre dem her.

Indhold

Steps

Hvordan at snyde på Wii Sports. Mens skærmen er sort, før du vælger enkelt spil, bedst af 3 eller bedst af 5, hold (1), og (2).
Hvordan at snyde på Wii Sports. Mens skærmen er sort, før du vælger enkelt spil, bedst af 3 eller bedst af 5, hold (1), og (2).

Tennis

Blå felt

 1. 1
  Mens skærmen er sort, før du vælger enkelt spil, bedst af 3 eller bedst af 5, hold (1), og (2). Du vil bemærke feltet er blå. Dette er erhvervsuddannelse for.

Vælg spillerne

 1. 1
  Når du vælger enkelt spil, bedst af 3 eller bedst af 5, skal du vælge en af dine Miis. Det vil blive et spørgsmålstegn. Dette er et computer-afspiller nu. Der er kun 1 af dig.
 2. 2
  Vælg igen for at ændre det tilbage.
 3. 3
  Klik på en computer karakter. Nu er han er dig! Du kan ændre sider se computeren spille, alt det ved at gøre dette. Du kan endda spille som alle 4 af dem med en delt skærm (som kan få slags forvirrende, men det er virkelig cool!).

Fast tjene

Du kan tjene meget hurtige bolde, som er let ramt i Wii Sports Tennis.

 1. 1
  For at gøre dette, ramte bolden på dens højeste punkt, og svirpe med håndleddet.

Baseball

Lumsk pladser

 1. 1
  Før du pitch, tryk på (2). Du vil beg lumsk. Dette gør det meget sværere for din modstander at ramme bolden.
 2. 2
  Tryk på (1) for at ændre det tilbage til normal. Bemærk: Nogle computerspillere kan gøre dette.

Kast bolden til venstre eller højre

 1. 1
  At pitche bolden til venstre eller højre, hold til venstre eller højre om kontrol pad, mens pitching. Dette er nyttigt for at smide det væk fra dejen. Bemærk: Nogle computerspillere kan gøre dette, også.

Bowling

Alle 91 pins ned

 1. 1
  I strømmen kaste træning, når der er 91 pins, kurve dit mål et hak eller to, og bevæge sig så langt som du kan, for at den blå væg.
 2. 2
  Forsøge at rulle den på toppen af væggen. Hvis det bliver på væggen, vil du høre et boom, og alle 91 stifter vil falde.
  • Denne fungerer kun på den sidste runde med 91 ben.

Skift bold farve

 1. 1
  Før spillet starter, når skærmen er sort, skal du trykke op til en blå bold (standard), HØJRE for en guld kugle, NED for en grøn kugle, og venstre for en lyserød bold.

Pro kugle

 1. 1
  For at få en særlig bold, er du nødt til at få en færdighed niveau på 1000 eller derover.
  • Du kan ikke få det tilbage til normal, medmindre dit niveau går ned igen.

Golf

Spil uden kort eller meter

 1. 1
  For at deaktivere power meter, kort og vindhastigheden indikator, hold (2), indtil spillet starter (ikke slip 2, indtil det er gjort viser dig selvfølgelig).

Hul 3 genvej

 1. 1
  På hul 3, se til venstre på kortet. I træerne, kan du se et lille plaster på fairway.
 2. 2
  Ram bolden der. Du kan se den grønne i det fjerne lige foran dig. Dette giver dig en chance for en dobbelt-Eagle, eller Albatross.
  • Bemærk: Dette er temmelig risikabelt at gøre.

Boksning

Sølv handsker

 1. 1
  Når du har slået mester, mat, vil du være i stand til at bære sølv boksehandsker. For at gøre dette, hold (1), når skærmen bliver sort, før boksekamp.

Advarsler

 • Altid bære dit armbånd, når man spiller en Nintendo Wii spil. Nintendo vil ikke tilbagebetale nogen brudte Wii Remotes på grund af manglende håndledsrem brug. Det advarer dig at sikre stroppen, før du begynder at spille spillet.