Wkudk

Hvordan at spare på batteriet på en android

Den Android styresystem dreje mobilkommunikation og PDA verden på hovedet ved at tilbyde funktioner, funktionalitet og en åben arkitektur, der truer med at blæse væk alt andet på markedet. Dog kan mange af de funktioner, der findes på Android-enheder få batterierne til at blive drænet meget hurtigt. På grund af dette, skal brugere af Android-enheder intelligent og proaktivt at styre energien i deres batterier. De strømbesparende muligheder præsenteres her kan bruges som du ønsker, alle på samme tid, individuelt eller i enhver ønsket kombination.

Steps

Hvordan at spare på batteriet på en android. Spørg din telefon, hvad bruger de største procentdele af magt.
Hvordan at spare på batteriet på en android. Spørg din telefon, hvad bruger de største procentdele af magt.
 1. 1
  Spørg din telefon, hvad bruger de største procentdele af magt. (Indstillinger »Om telefon» Battery brug) Hvis du spørger Android hvad der bruger hvilken procentdel af tilgængelige batteristrøm, vil den fortælle dig. Langt størstedelen af ​​tiden den største magt hog er i displayet.
 2. 2
  Fortæl enheden til kun at bruge 2G-net. (Settings »Trådløse kontroller» Mobilnet »Brug kun 2G-netværk) Hvis du ikke har brug for adgang til data ved høj hastighed, eller der er ingen 3G netværk, hvor du bor, kan du fortælle Android kun at bruge 2G-mobilnet. Du vil stadig have adgang til EDGE-netværk data og WiFi, hvis nødvendigt.
 3. 3
  Reducer lysstyrken på skærmen. (Indstillinger »Sound & Display» Brightness) De fleste mennesker kan se en Android display ganske godt med baggrundsbelysningen funktionen slukket. Flyt skyderen helt til venstre, så prøv at bruge enheden på den måde. Hvis du ikke kan se det godt i denne indstilling, skal du flytte skyderen til højre kun for så vidt det er nødvendigt at se på displayet komfortabelt.
 4. 4
  Hvis enheden har en AMOLED-skærm, altid bruge en sort baggrund. AMOLED-skærme kan reducere strømforbruget syvfold ved at vise sort i stedet for hvid eller anden farve. Når du søger på din telefon, kan du også bruge Black Google Mobile på bGoog.com at få standard Google resultater (herunder billeder) helt i sort.
 5. 5
  Indstil din til den kortest mulig længde. (Indstillinger »Sound & display» Skærm timeout) Denne indstilling fortæller enheden for at slukke for skærmen efter den valgte periode uden aktivitet. Jo kortere perioden er, jo mindre strøm bruger displayet. Indstillingsmulighederne varierer fra telefon til telefon.
 6. 6
  Sluk for funktionen, når det ikke bruges. (Indstillinger »Trådløse kontroller» WiFi, eller få de trådløse indstillinger gratis app) Den trådløse netværk sender bruger en hel del af magten. Selv når enheden ikke er tilsluttet et netværk, vil det fortsætte med at søge efter en på en regelmæssig basis.
 7. 7
  Sluk for Bluetooth-funktionen, når det ikke bruges. (Indstillinger »Trådløse funktioner» Bluetooth) Af samme årsager, som du skal slukke WiFi, slukke Bluetooth-funktionen, hvis du ikke bruger det.
 8. 8
  Sluk. (Indstillinger »Sikkerhed & placering» Aktiver GPS-satellitter) Når GPS-modtageren i din Android-enhed er aktiv det ser for satellitter, og dens processor forbereder oplysninger, der skal sendes til et program, der har behov for det, uanset om et program, der bruger GPS kører eller ej. Hvis du ikke navigerer, skal du slukke GPS og lad enhed brug uanset alternativ placering tjenester dit trådløse netværk udbyder kan tilbyde.
 9. 9
  Bruge magt kontrol widget. (Startskærmen »Menu» Tilføj »Widgets» Power kontrol) Pr. Android 1.6, er der en widget, som du kan placere på en af dine startskærme, der giver dig hurtig kontrolknapper for WiFi, Bluetooth, GPS, Push sync, og skærmens lysstyrke (tre niveauer). Brug dette til at styre dine indstillinger, og slå dem fra for at spare batteristrøm, som anført ovenfor. Dette er en dejlig nem genvej.
 10. 10
  Sluk telefonen vibration funktion. (Indstillinger »Sound & display» Telefon vibrere) Den lille enhed inde i telefonen, der genererer vibrationer bruger strøm, hver gang den aktiveres. Alternativt kan du sætte ringetonen helt slukket, forbi Vibrate indstilling.
 11. 11
  Efterlad ikke programmer, der kører, når du ikke har brug for dem. Luk dem og vende tilbage til startskærmen.
 12. 12
  Sæt din telefon på standby, når du ikke bruger den. Du skal blot trykke på den røde "Afslut opkald"-tasten og displayet bliver mørkere. Tryk på den igen, og det vil lyse op.
 13. 13
  Sæt enheden i "flytilstand", mens på en flyrejse. Tryk og hold "Afslut opkald", indtil der vises en menu. Vælg tilstand for at slukke telefonen s senderen. Dette vil tillade dig at bruge telefonen, mens under flyvningen. Selvfølgelig er, hvis du ikke planlægger at bruge telefonen, slukker den helt ved at vælge "Power off" den ultimative strømbesparende tip! For at tænde enheden, "Afslut opkald" tasten.
 14. 14
  Når du rejser, tage din oplader samt et USB-kabel med dig. De fleste lufthavne tilbyder gratis opladere eller stikkontakter, men nogle vil måske kun tilbyde en USB-port til at oplade din telefon.
 • Mange passagerfly har også magt porte eller andet sted i nærheden af ​​din plads, som du kan bruge til at oplade din enhed under flyvningen, enten mens "Airplane Mode" eller mens du bruger in-flight trådløs tjeneste på flyvninger, hvor det er tilgængeligt. Flysæde power porte (når de er tilgængelige) er begrænset til en bestemt spænding output og er konfigureret til at stoppe med at arbejde, hvis du overskrider dette under flyvning. Nogle flyselskaber har betænkeligheder, at opkrævning lithium batterier i flyvningen kunne føre til termisk runaway. Det er bedst at tjekke med dit flyselskab, inden du flyver.
 1. 1
  Installer en power management app på din enhed. Der er flere apps i Android Market, der specialiserer på styring strøm på Android-enheder. De fleste gør det ved at styre aktivering og deaktivering af systemer på enheden, bruger også strøm, såsom radio, skærm, data og GPS. Nogle giver dig mulighed for at vælge, hvor aggressivt app vil kontrollere magten. Search for "power manager" på Android Market for nogle eksempler.

Tips

 • Spare batterier til Android-enheder kan findes på gode priser fra eftermarkedet kilder samt fra forhandlere på websteder som eBay. Dit trådløse udbyder kan også lejlighedsvis tilbyde tilbud på originalt udstyr batterier. Carry en med dig og holde det opladet.