Wkudk

Hvordan at undgå at spilde tid på facebook

Nogle mennesker elsker at bruge Facebook til. Men Facebook ser ud til at være sat op til at forsøge at trække dig og tilbringe (affald) mere tid der, og for at få dine venner til at tilbringe mere tid der. Hvis du bare ønsker at bruge det til at holde kontakten med mennesker, forny kontakt med gamle venner, og kun måske gøre nogle, her er nogle måder at undgå at spilde for meget tid.

Steps

Hvordan at undgå at spilde tid på facebook. Stop de konstante emails.
Hvordan at undgå at spilde tid på facebook. Stop de konstante emails.
 1. 1
  Ignorer anmodninger. Når en person sender dig en anmodning, kan du ikke være i stand til at se alle oplysninger om anmodningen. Du kan undre, hvis det er vigtigt eller interessant. Men hvis du virkelig blot ønsker at tjekke de net, og ikke få helt ind i de mere useriøse aktiviteter (spiller vampyrer, varulve, og slutter sig / smag / abonnere på fan side efter fanside, bare fordi for eksempel), så du ikke føler du har til at reagere på disse anmodninger. De tager tid.
  • Husk, en masse mennesker, der tilføjer applikationer Facebook applikationer følg vejledningen for at sende anmodninger til alle deres venner. Tænk på det som et åbent tilbud, som kan ignoreres. De normalt ikke venter i håb om, at du har accepteret - de har sikkert blevet distraheret af andre ting alligevel.
  • På din "bekræft anmodninger" side, behøver du ikke at klikke på "ignorer" på hver anmodning. Scanne siden, se om der er noget af værdi - fx alle gamle venner, du er glad for at høre fra - og efter du har godkendt dem, klik på "Ignorer alle" nær toppen til højre.
 2. 2
  Stop de konstante emails:
  • Klik på Indstillinger (øverst til højre), og vælg Kontoindstillinger,meddelelserne. Skift de fleste af de muligheder for at "off". Du skal muligvis klikke på Vis mere i bunden for at vælge til alle programmer, og du kan være nødvendigt at gøre dette igen, når du tilføjer nye applikationer.
  • Alternativt kan du bruge en e-mail-filter, så du ikke bliver distraheret af hyppige e-mails fra Facebook. Bare gå til webstedet regelmæssigt nok til at fange ting, du er interesseret i. Kontroller ansøgninger og anmeldelser på sitet selv - hvis du er et par dage for sent er det generelt ikke noget.
   • Simpel filter eksempel: bortfiltrere noget fra facebook.com. F.eks hvis du bruger Gmail, gør et filter, og for "Fra:" enter@facebookmail.com og i det næste trin skal du vælge "Spring indbakken (Arkiv det)."
   • Du vil måske gøre en undtagelse for e-mails for visse typer meddelelser, f.eks med teksten tilføjet dig som ven på Facebook, hvis du ikke ønsker at risikere manglende venneanmodninger. F.eks i Gmail, når du oprette filteret, for "ikke har:" enter "tilføjede dig som ven på Facebook". (Du kan tilføje mere end én sætning bruger OR og lægge anførselstegn omkring hver fuldstændig sætning.)
 3. 3
  Undgå spil og tredjepartsprogrammer (apps). Spille spil, dekorere dit profil 2-3 gange om dagen, og rating dine venner vil suge din tid, før du ved af det.
 4. 4
  Gå offline chat. Du er ved at logge ud af Facebook, så en god ven af ​​din sender dig en IM. Du vil bo på chat for et stykke tid, og før du ved af det, du beslutter dig for at kigge på nogle billeder, udforske nogle grupper, og der går en anden time. For at undgå at få IMED, klik på Chat-knappen i nederste højre hjørne og vælg "Go Offline". Denne måde ingen venner kan IM dig. Masser af tid kan være spildt på Facebook, hvis du venter på en ven til at besvare en meddelelse, du har sendt. Så du skal ikke føler behov for at forblive logget på efter at sende en ven en besked eller en Wall indlæg, enten. Du vil svare næste gang du går på.
 5. 5
  Medbring en timer med dig til computeren. Uanset om det er timeren på dit ur, eller en egentlig minutur at "dings", når tiden er gået, gør det til en vane at starte uret, så snart du får på Facebook, og stå, så snart din tid er op. Femten minutter kan være en sund mængde tid at bruge på Facebook session.
  • Hvis du bruger Firefox, kan du bruge LeechBlock add-on til at spore din tid brugt på facebook.com og sparke dig ud efter en periode af tid, du angiver.
  • Også, i stedet for sædvanligt foregår på Facebook som en del af din rutine, indføre incitamenter for dig selv før de går videre. Det er en god idé, hvis du finder dig selv ender på Facebook, når du er formodes at være arbejder. Ligesom "Jeg vil tillade mig at gå på i 15 minutter efter jeg er færdig med denne opgave" eller "Jeg vil kigge på de nye billeder efter jeg er færdig med denne opgave." Også overveje at have en midlertidig, password-beskyttet internet-filter for facebook.com på, mens du arbejder. Giv adgangskoden til en betroet familiemedlem eller roommate, og bede dem om at aktivere den, før du begynder og deaktivere den, når du er færdig.
 6. 6
  Hvis alt andet fejler, afslutte facebook.

Tips

 • Overvej at holde op Facebook og anføre, at du er for afhængig. Sande venner vil forstå.
 • Hvis du ikke reagerer på en masse henvendelser fra venner, du ikke sende mange - enten du ikke ønsker at virke som en hykler.
 • Hver invitation til at installere et program (f.eks at acceptere en gave, at anerkende nogens udvælgelse af dig som deres BFF osv.) indeholder en option for at ignorere alle anmodninger fra den pågældende ansøgning. Hvis du klikker på dette vil undertrykke dem virkelig klamt og / eller irriterende anmodninger.
 • Også undgå note surveys/quizzes- de vanedannende, og spilde din tid. Ikke at nævne, at dine venner vil begynde at få irriteret efter at blive tagget i 10 forskellige undersøgelser hver dag.

Advarsler

 • En anden vigtig ting at huske, mens du justerer dine indstillinger: Giv ikke din fødselsdato eller andre vigtige info til enhver app eller websted, medmindre du har brug for. Dette øger risikoen for. Hvis du ønsker at dele din fødselsdag, det er sikrere at ændre det med et par dage eller uger, snarere end udstationering den reelle dato. Det betyder også, at du får tidlig fødselsdag ønsker.