Wkudk

Hvordan at være opkalds nummer 10 til en radiostation

Hele tiden, radioer er ligesom "opkalds nummer 10 (eller 100 eller hvad nummer dit radiostation bruger), vinder billetter til koncerten!" eller sådan noget... og du synes at aldrig gøre det. Mens det er temmelig meget alt et spørgsmål om held, er der nogle ting, du kan være opmærksom på.

Steps

Hvordan at være opkalds nummer 10 til en radiostation. Lær "forsinkelse" på telefonen.
Hvordan at være opkalds nummer 10 til en radiostation. Lær "forsinkelse" på telefonen.
 1. 1
  Prøv ikke at kalde for sent eller for tidligt, fordi radiostationen starter normalt accepterer opkald efter konkurrencen er blevet anmodet og den nye sang eller reklamer har startet. Derfor vente indtil de siger, de kommer til at spille musik eller nyheder, så du har en chance for telefonen at ringe.
 2. 2
  Lær "forsinkelse" på telefonen. Hvis du bruger en mobiltelefon, det normalt tager cirka 5 sekunder eller deromkring for opkaldet til at starte, så ringe i forvejen.
 3. 3
  Indtast telefonnummeret på den radiostation i dit kortnummer, så du kan skubbe en knap for at starte opkaldssekvens. Dette vil forhindre dig i at begå fejl i antallet.
 4. 4
  Husk, at de telefoner inde i studierne ikke ringer højt og de ​​skal bare have en lille blinkende lys. Giv ikke op, når ingen svar i 20 ringe. Hang derinde. De kan komme til dig.
 5. 5
  Hvis du ringer nummer 4, 7, 9 i giveaway bør du ikke give op. Selv hvis du ringer 9 og de leder efter den 10. ringer op. DJ er ofte bliver distraheret og ikke besvare telefonlinjer rækkefølge, de begynder at ringe, så hurtigt, som de burde eller nogle gange de andre opkald vil hænge op, bare holde prøver, indtil vinderen er annonceret, eller de svare og sige de har fået en vinder.
 6. 6
  Radiostationer plejer deres foræring på samme tid hver time. De kan ikke gøre det 24 timer i døgnet, men hvis du hører det omkring 02:30 chancerne er bunden af ​​timen er præmie tid. (Morgen og speciale shows kan sætte deres egen tid.)
 7. 7
  Flere radiostationer er også gør webbaserede foræring af de samme ting gives væk på luft. Tjek stationer hjemmeside og registrere for at være VIP, registreret bruger osv. ikke glemme at vælge i. Du ikke er begrænset til at vinde i luften. Nogle gange er de vil endda drille hjemmeside brugere med det nøjagtige tidspunkt for visse konkurrence eller give dig chancer for at vinde online.
 8. 8
  Være engagerende! De fleste DJs har Myspace sider, Facebook-sider eller sider og e-mails tilgængelige fra stationens hjemmeside.
  • Send en høflig e-mail eller besked om dem, hvor meget du elsker stationen, at de er din favorit DJ. De fleste alle DJs har egoer, så spille op til det.
  • Sørg for at du skal spille op til den lokale DJ og ikke dem pre-indspille deres show fra en anden stat. Hvis DJ levende gør udsendes i din by, de er formentlig lokal. Hvis du hører dem, men aldrig se dem ud, ikke gider.
  • Du må ikke øge dine chancer for at vinde, men det bestemt ikke ondt.
 9. 9
  Må ikke bare ringe hver gang du hører en konkurrence. De fleste stationer har grænser for, hvor mange gange du kan vinde i en 30 dages periode. Må ikke kalde at vinde pølse sampler hvis du kender AC / DC billetter går til salg snart!
 10. 10
  Ring til radiostationen og chat op DJ. Spørg, når de vil give væk præmien du ønsker at vinde. Nogle DJ måske ikke noget imod at dele info. Bare være rart.

Tips

 • De fleste stationer kræver, at du afhente din præmie inden for 10 dage, eller det vil være "re-begavede". Hvis du vinde billetter, skal du samle den op et par hverdage før arrangementet og ikke vente til sidste minut. Radiostationen lukker på bestemte dage, og på visse tidspunkter, uanset hvem der spiller i koncert.
 • Sørg for at du kender stationens kontortid. Det er normalt mandag til fredag ​​9-5, men kan variere afhængigt af markedet, ferie, placering og vejr. Selvom stationen er 24 timer, kan du kun afhente din vindende inden for normal arbejdstid fra receptionisten up front. Det betyder, at hvis du møder op på en lørdag for at hente din præmie, du vil se på en tom bygning.
 • Radiostationer ikke altid får de bedste billetter til foræring. Du kan sikkert få bedre sæder ved at købe dine egne billetter. Medmindre de siger det er forreste række du kører chance for at få næseblod pladser. Tjek dine billetter, når du får dem. Du har måske tid til at købe bedre sæder.

Advarsler

 • Du er forpligtet til at vise ID, når picking up din præmie. De vil også have dit CPR-nummer. Hvis du vinder over en vis mængde i et år, det er skattepligtig, så de er forpligtet til at holde styr på vindere og præmier.
 • Amerikanske stationer har strenge regler, og er forpligtet til at holde op med hver og præmie og skal være i stand til at kontrollere det blev brugt i en passende giveaway. Tror ikke et øjeblik kan du få en under bordet præmie.
 • Stationer vil ikke uddele priser til husstandsmedlemmer eller nærmeste familiemedlemmer af medarbejdere. De vil heller ikke tildele en pris til en umiddelbar familiemedlem en person, der arbejder for en konkurrerende station.
 • Bliver opkalds nummer X er altid held, men at vide, hvordan det virker gør give dig en bedre fordel.
 • Stationer får ikke stakke af billetter. Hvis de får billetter, det er kun et par par (normalt 5-10), og de er forpligtet til at blive givet væk på luft som en del af en konkurrence.
 • Nogle gange kan du nødt til at gøre noget for en præmie. Sige, hvis du er nødt til at synge for dine billetter, så blive parat til at synge, hvis du nødt til at gøre være i studiet for at udføre et stunt (ligesom en hotdog-spiser konkurrence), være parat til at gøre, så hvis du er plukket. Hvis du kan navngive noget du kan gøre for billetterne, gøre noget vanvittigt, ulækkert, vovemod..., men noget inden for dine grænser og inden for FCC-reglerne. Sige, hvis du kommer til at svømme 2 omgange i en indefrysning swimmingpool for en tur til en varm spa, sørg for du kan faktisk gøre det.
 • Må ikke kalde stationen med en ynkelig fortælling og forventer at vinde en præmie. De har virkelig ikke ekstramateriale liggende venter på nogen med en sob historie at ringe til. Folk prøve dette med hver station med næsten alle contest. De har hørt det hele før.
 • De fleste stationer kræver, at du skal være 16 år eller ældre for at vinde.

Ting du behøver

 • telefon
 • radio
 • internet og computer
 • transport til at komme præmie
 • luck
 • Et id, der siger, du er på mindst 16.
 • Et gyldigt pas og visa. Du kan gøre dette bare for en lodtrækning om en billet til se "..." bor i et oversøisk land.