Wkudk

Hvordan bliver en generel (lvl 50) i Halo 3

Nogensinde spekuleret på, hvor dine medspillere opnå den generelle symbolet ved siden af ​​deres gamertag? Vil du være en af ​​de bedste i Halo 3? Nå denne artikel vil hjælpe dig. Husk denne artikel forklarer kun en måde at få den generelle rang, men du skal huske, at der er mange andre måder.

Steps

Hvordan bliver en generel (lvl 50) i Halo 3. Prøv at spille double.
Hvordan bliver en generel (lvl 50) i Halo 3. Prøv at spille double.
 1. 1
  Prøv at spille double. Den nemmeste afspilningsliste for at få en generel placering er i Team Doubles. Medmindre du har en stor gruppe på fire spillere, bør du spille Double Team. Du kan spille med en ven eller ej, men at spille med én anbefales.
 2. 2
  Afspil slayer. De fleste forhold i Halo 3 kræver, at du dræbe din modstander (e). Siden objektive baserede spiltyper er for det meste ikke i Double Team, bør du lære, hvordan man dræber de vises tæt på 1/3 af tiden selv.
 3. 3
  Start med at spille ensomme ulve. Ikke som en varm-up, men som en lektion. Det vil lære dig, hvordan at strejfe alene og hvordan man kan håndtere 1v1 kampe (eller mere). Du kan bruge hvad du har lært i Lone Wolves og anvende det til Double Team. Tænk over det, hvis du kan besejre 5 andre mennesker ved dig selv, vil, hvor svært det er at besejre kun 2 personer med en holdkammerat?
 4. 4
  Få en god ven eller en velkendt spiller at spille med dig i double. Lær hinandens teknikker, strategier, og bare blive ét med din holdkammerat. Det lyder lidt dumt, men det er bevist, at mennesker, der arbejder sammen, vinder sammen.
 5. 5
  Undgå at spille med randoms. Randoms er, når du spiller alene, sammen med andre, du ikke kender, de fleste den tid, de taler aldrig, og stinke. Du kan kommunikere med dine venner og opsætning med dem. Må ikke have venner? Prøv at gå til mlgpro.com eller bungie.net at finde nogen.
 6. 6
  Husk at følge tommelfingerregler for Halo 3. Afslut hinandens dræber, få kort kontrol, kommunikere, og prøv ikke at understrege for meget over et videospil.

Tips

 • Må ikke give op. Miste et par spil kan resultere i, du ønsker at give op alle sammen. Der er altid bedre spillere, men hvor fik de det godt? Praksis. Går tilbage til at spille sociale slayer mod gæster kommer ikke til at forbedre dit gameplay. At spille mod spillere, der udfordrer din gaming komfort zone vil resultere i mange dødsfald på begge sider, men på samme tid, vil du lære og udvide dine teknikker i kamp situationer.
 • Husk, når du bliver en Level 50 vil det ikke noget, hvis du falder ned tilbage til et niveau 1. Det virker, fordi Halo 3 records dit højeste færdighed nogensinde er opnået i din gaming historie. Desværre, kan du miste EXP for at holde op. For eksempel: 10/9/07 - Du får en level 50 og har 600 EXP (Du er en generel.) 10-10-07 - du falde ned til et niveau 47 og har stadig 600 EXP.. (Du er en generel.) 10/11/07 - du falde ned til et niveau 44 og har 598 EXP for at holde op to gange. (Du er ikke generelt.) Kort sagt, du bare nødt til at være et niveau 50 én gang, men du er nødt til at holde din EXP 600 eller derover.
 • Lad ikke et par tab få dig ned. Altid gå ind i et spil sikker og klar til at spille.
 • Dette kan lyde grusom men hvis du virkelig har brug for at få en ny partner, få en. Hvis du går positivt og han går negative næsten hver gang, du har brug for at komme videre og få en ny partner. Jeg ved det lyder grusomt, men hvis du virkelig ønsker, at 50, kan du lige så godt.
 • Ingen af ​​disse trin kræver, at du hacke! Må ikke snyde og altid spille fair.
 • Læs "relaterede Google" artikler nedenfor for at lære nogle enkle strategier og tips om, hvordan man kan forbedre dine evner.
 • Spil sjovt, men spiller smart, men ikke over gøre det. Afspilning ind tidligt om morgenen, trang, at 50 ikke vil få dig overalt. Dine reaktioner vil være begrænset, og din vrede vil kun stige. Husk, i løbet af dagen, tage regelmæssige pauser. Det betyder ikke kører 200 miles, svømme i Atlanterhavet, og klatre Everest, det betyder at tage 10-20 minutters pauser hver så ofte, vil du se en stor ændring i dit fokus og opmærksomhed, hvis du gør.
 • Når du er færdig med et spil, du er nødt til at føle, at du gjorde alt i din magt for at hjælpe dit team. Hvis du ikke føler på denne måde, så skal du tænke over, hvad du skulle have gjort for at hjælpe dit team vinde. Selv hvis du gjorde vinder du bør tænke hvad du kunne have gjort for at få et hold dræbe, som når du og din partner skyder på den samme person, eller du kunne have gjort bedre ved ikke at dø så meget. Det hele afhænger af, hvordan de andre hold spiller. De kan være rushing et parti eller de kan vente på dig til at gøre det første skridt. Men husk, at hvad der nogensinde du sørg for at det er et hold beslutning og ikke kun på din egen.

Advarsler

 • Afstå fra snyd, fordi du vil miste din X-box live konto og kan endda få din X-box bandlyst fra X-box live.
 • Dette er kun én måde at få et niveau 50 og langt en af de nemmeste. Hvis du ønsker at forsøge at få en 50 i objektive, Slayer, etc., så gå ret forude. Dette er kun foreslået.
 • Må ikke købe dit 50 år. Mens du måske høre om folk, der køber deres 50, kan du ikke har tillid til en komplet fremmed for at give dig en 50 eller oprette en for dig. Det meste af den tid, de vil bede om Microsoft points, eller live medlemskab koder. De fleste af disse transaktioner medfører tab for ejeren, der sælger 50 vil højst sandsynligt bare gendanne den konto fra dig, og holde betalingen.
 • Hvis du køber din 50 vil kun yderligere skændsel den engang anerkendelsesværdigt navn. Hvis du tjener din 50 dog vil du være i stand til at holde din egen jorden i kamp og spille som en sand general.

Ting du behøver

 • Xbox 360 tre måneder guld eller 12 måneder guldkort
 • Halo 3
 • Mytologiske maps
 • Legendary maps
 • Heroic maps
 • Xbox Live-
 • Et headset, kommunikation er afgørende (Sørg du taler med).
  • muligt - Gode holdkammerater, for Team Slayer, eller en god holdkammerat til Doubles.