Wkudk

Hvordan bliver et band leder

Et band manager er en vigtig brik af kunstneren eller bandets hjemmeholdet. Han eller hun er den kunstner eller bandets partner. Han / hun modtager mellem 10-20 procent af alle indtægter handlingen bringer i. Han / hun er ansvarlig for at lede, motivere og filtrering de forretningsmæssige aspekter af en musikkarriere i brugbar info for loven.

Steps

Hvordan bliver et band leder. Opret din administrationsselskab.
Hvordan bliver et band leder. Opret din administrationsselskab.
 1. 1
  Lær industrien. Det første skridt til at blive en leder er ved at blive vidende om alle ting "musikindustrien". Du vil være ansvarlig for reklame, label relations, udgivelse relations, mødested eller agent relationer, og alle andre aspekter af handlinger karriere. Du kan have alle de drev, passion og street kløgt i verden, uden kendskab til den industri du arbejder i, vil du og din handling ikke komme langt. Kontroller tips sektion for nogle gode læringsressourcer.
 2. 2
  Opret din administrationsselskab. Kom op med et navn til din administrationsselskab og skabe et visitkort. Visitkort til at give dig legitimitet. Opret en Myspace side eller en hjemmeside (hvis du har midlerne) for din virksomhed og link til den på dit visitkort. Skriv en Idégrundlag og lægge den på dit websted.
 3. 3
  Find et band eller kunstnere til at administrere. Dette kan være vanskeligt og let. Det hele afhænger af, hvor du er, hvor hårdt du søger, og hvor man ser. Gå til lokale shows, når du finder en handling vente til showet er forbi, og give dem dit kort. Må ikke være anmassende eller arrogant. Du skal blot tilbyde dem din beundring og lad dem vide, at du ville elske at chatte. (Se Første indtryk i Tips afsnit).
  • Find en handling på lokale klubber eller spillesteder. Gå ud og se så mange shows som du kan.
  • Find en handling online ved hjælp bandFIND.com 's chef annonceregistreringer. Den har specialiseret forbinder musikindustrien og kunstnerne.
 4. 4
  Sørg for handling, du repræsenterer, er den rigtige. Må ikke nøjes med en hvilken som helst musikalsk handling, fordi det er ledere passion for den handling, der driver og slynger den kunstner eller bandets karriere. Det kan tage et stykke tid at generere indtægter, da du kun lave et snit af, hvad kunstneren gør. Du tro på den handling, du repræsenterer, eller du plejer at få langt.
 5. 5
  Opfølgning. Når du finder den handling, du ønsker at repræsentere, så send dem en opfølgning e-mail eller MySpace-meddelelse. Hold det kort og sød. Må ikke fortælle dem, du ønsker at rep dem bare endnu. Simply, oprette et møde og lad dem vide, at du gerne vil chatte om deres karriere og deres mål.
 6. 6
  Har mødet. Klæd dig ud som en leder ville og købe handlingen frokost. Over frokosten stille dem spørgsmål om deres mål, og om deres nuværende karriere situation. Sørg for at du har studeret op på industrien og på den handling, så du kan kime i gang imellem og lad dem vide, hvordan du kan hjælpe.
 7. 7
  Administrer din handling. Så nu er du en kreativ leder. Du er nu ansvarlig for at sikre, at loven lykkes. At kickstarte denne proces er der et par ting, der kræver din umiddelbare opmærksomhed.
  • Kunstner / band design branding. Sørg for, at bandets image er udtrykt i deres design arbejde. Dette billede vil blive kunstnere brand. Det vil hjælpe til at sælge dem til industri og fans. (Ikke at forveksle med at sælge ud.) Du er en "manager", hvilket betyder, at du er en salgs mand. Enhver handling har brug for et, et par t-shirt designs, og en specialdesignet MySpace side. Et godt design kan koste en smule, men det er en afgørende del af bandet processen. Iamwe design er en forholdsvis billig design service, der har specialiseret sig i musik design. Det er meget vigtigt at pakke din handling for succes og design processen er en afgørende stykke af det.
  • Fotos til loven. Professionelle billeder gå en lang vej. Billeder kan gøre eller bryde noget band eller kunstner. Du har brug for et par skud. Et hoved skud, personlighed shot, sexet skud, levende skud, og et par andre.
  • Lovens Press Kit. En pressemateriale er Music Industry standard for en kunstner eller bandets Genoptag. Den bør indeholde fotos, musik prøver, pressemeddelelser, presseklip (Citater fra tidligere pressedækning), biografier og andre medier, du måtte have. Det skal være i en mappe med bands logo på ydersiden. Dine kontaktoplysninger skal være tydeligt findes et sted i sættet. Du skal også kopiere info fra dette sæt til et online EPK (Electronic Press Kit). Sonic bud er den nuværende industri standard.
  • Loven tilstedeværelse på internettet. Tilmeld din handle dig alle de store web 2.0 musiktjenester og fremme dem. Disse omfatter MySpace, iLike, ReverbNation, bandFIND.com og Facebook blandt andre. Brug dem alle. De tilbyder alle deres egne tjenester og muligheder.

Tips

 • Førstehåndsindtryk. De siger, at du har 120 sekunder til at udvikle et første indtryk. De siger også, at efter at det tager to uger at ændre det indtryk. Så det er sagt, være meget opmærksomme på, hvordan du nærmer mennesker. Må ikke være arrogant alligevel være sikker på, ikke være anmassende endnu være selvhævdende. Vigtigst er det, mindre er mere. Må ikke overvælde folk, simpelthen introducere dig selv, tilbyde dit kort, være på din måde.
 • Læring ressource. En underholdning advokat ved navn Anders Passman skrev en bog kaldet Alt du behøver at vide om musikbranchen. Det er enhver kunstner lederens Bibelen.
 • Mindre er mere. Dette er sandt i alle aspekter. Når networking via e-mail holde det til to eller tre sætninger. Når møde folk holde det kort og sød. Industri Pros har ikke tid til at læse lange e-mails, og sidde og gab. Plus, hvis dine e-mails er lange det siger, "Jeg har et ton af tid til at dræbe". Jo kortere jo mere professionel.