Wkudk

Hvordan du får gratis ubegrænset alt på din telefon

Du kender mobiltelefon planer bliver dyrt. Denne artikel vil lære dig, hvordan du får gratis ubegrænset alt på Androids og iPhones. Selv hvis din telefon er ingen af ​​disse modeller, kan du læse artiklen for at se, om nogen af ​​disse metoder vil arbejde på din telefon. De fleste af dem vil arbejde på app-stand phones.I er på ingen måde er forbundet med de nævnte selskaber. Jeg ledte op sider som gratis internet på enhver telefon, gratis opkald på enhver telefon, gratis tekster på enhver telefon, og jeg tænkte "Hvorfor vi ikke sætter disse metoder sammen?" Her er hvad jeg kom op med:

Steps

Hvordan du får gratis ubegrænset alt på din telefon. Installer Google Voice app.
Hvordan du får gratis ubegrænset alt på din telefon. Installer Google Voice app.
 1. 1
  Installer Google Voice app. Denne app giver fri sms og billige telefonopkald. Dette vil arbejde på iPhone og næsten alle app-kompatible telefoner.
 2. 2
  Installer SMOOZZY app på din Android-enhed. Det sender dig data via SMS, men en t-mobile plan er påkrævet. Smoozzy virker bedst på ubegrænset sms'er planer. Se tips nedenfor for detaljer. For flere måder at få gratis internet, kan du besøge []
 3. 3
  Google det. Google emner såsom laptop til telefon tethering og gratis internet på alle telefon.
 4. 4
  Hent den nemme talk app på din telefon. Det giver gratis tekster og telefonopkald.
 5. 5
  Brug telefonen i gratis wifi områder. Download en WiFi locator app til at finde gratis WiFi hotspots. Hvis du ikke forstår at bruge wifi, internettet byder på flere tutorials og forklaringer. Dette websted, giver en god forklaring.
 6. 6
  Besøg denne Det viser dig, hvordan du får gratis internet på en iPhone med et SIM-kort. Desværre du nødt til at sætte en plan på din telefon. Men på den lyse side, start disse planer ved 5€ om dagen, når du bruger phone.If du planlægger at bruge Google Voice app og Easy Talk app og ikke din telefon service, vil du ikke betale en cent, forhåbentlig. Den billigste forudbetalte planen er ti dollars om måneden med 30 minutter planen.
 7. 7
  Har nogle hårde kerne tethering. Hvis du har en bærbar computer, se op måder at sende data til din mobiltelefon ved hjælp af din bærbare computer. Der er også måder at foretage gratis WiFi opkald og WiFi tekster.
 8. 8
  Hent apps. Der er mange apps, der er gratis, der tilbyder gratis sms'er, gratis opkald og gratis internet. textPlus er en app, der tilbyder gratis opkald og tekster til iPhones, Androids og Windows 7 telefoner. WiFi-planet.com er en hjemmeside, der giver værdifulde oplysninger om WiFi og hvordan du får gratis WiFi på udvalgte telefoner. Den Tru App er en app, der giver gratis og billige opfordrer BlackBerry-produkter, iPhones, Nokia-telefoner, iPods, iPads, og androider. Du kan finde mange apps, der tilbyder de samme og endnu bedre gratis apps som disse... hvis du ved hvor de skal lede efter dem. Hvis apps ikke er gode nok til dig eller kan bruges i din telefon, kan du finde andre store ikke-app involverer muligheder ved at søge de rigtige søgeord.
 9. 9
  Og hvis alt andet fejler... find en billig ubegrænset plan. Republic Wireless er en snart vil blive frigivet mobil plan, der tilbyder ubegrænset alt for 15€ med detaljer og fine print, selvfølgelig. Cricket tilbyder billig planer, men har tendens til at være lidt påholdende med data privileges.Their ubegrænset plan er 40€ tror jeg. Virgin Mobile har 300 minutter og ubegrænset data for 30€ dollars om måneden. Imidlertid bør disse muligheder arbejde, og disse planer skulle ikke være nødvendigt.

Tips

 • Køb en iPhone, skal du installere en t-mobile sim-kort i den, aktivere den, skal du installere flere gratis opkald og SMS-programmer på det, der er anført ovenfor (jeg siger flere, fordi nogle vurderinger hævder, at de ikke har den bedste service), følg instruktionerne i trin 6.
 • Prøv disse metoder på telefonen og se, hvordan de arbejder for dig.
 • Prøv websteder som GetJar og mobilerated at få apps til telefoner fra LG, der kan tilbyde fri tekst, web eller opkald.
 • For Androids, købe en Android-telefon off t-mobile, satte 15€ ubegrænset sms'er plan på det, installere Smoozzy app på den og installere Easy Talk eller en anden app, der tilbyder gratis opkald.

Advarsler

 • Vær forsigtig, når du tethering. Sørg for metode, du bruger vil ikke skade enhederne bliver brugt, eller få dig telefon luftfartsselskab at tilbagekalde dit medlemskab.
 • Vær forsigtig med, hvad apps du downloader. Læs anmeldelser for at sikre, at de arbejder for dig og din enhed.