Wkudk

Hvordan du vælger komponenter til at bygge en computer

Har du set kraftfuld computer, der kan gøre noget, du ville forvente en super computer at gøre? Har du lyst til at spille et spil, men din computer ikke kan køre det? Jamen er det tid du laver en computer. Computer virksomheder sælger færdigbyggede systemer, men de er dyrere og ofte mindre magtfulde end en specialbygget computer. Ved at gøre dine egne du vil spare penge, få en ny og værdifuld færdighed, som du kan endda bruge til at imponere dine venner.

Steps

Hvordan du vælger komponenter til at bygge en computer. Skitsere fordelene, du søger fra at bygge din egen computer.
Hvordan du vælger komponenter til at bygge en computer. Skitsere fordelene, du søger fra at bygge din egen computer.
 1. 1
  Skitsere fordelene, du søger fra at bygge din egen computer. Forskellige konfigurationer passer til forskellige formål. De økonomiske konsekvenser af valget mellem disse anvendelser er enorme. En billig arbejde computer kan koste kun to eller tre hundrede dollars. En server kan nå titusindvis af dollars. Tage råd fra erfarne brugere i dit område. Bruger ikke mere end der kræves for dit forbrug. Ignorer sælgere eller andre, der bønfalder dig at spilde penge på unødvendige opgraderinger.
  • Grundlæggende system. Ikke noget særligt, bare nogle gode dele fra faste mærker.
  • Home system. Hovedsageligt mere RAM og en dual-core processor, så alle kan multi-opgave.
  • En gamer rig. Du skal bruge en morder ATI eller nVidia grafikkort fra et godt betroet leverandør, en dual-core processor eller quad-core processor (nogle software er taget højde for en vis CPU sat op, i almindelighed om de flere kerner jo bedre.), hurtig RAM (god kvalitet RAM er meget vigtigt), og hvis du vil load tider at være hurtigere, en god SATA harddisk.
  • Music sound blande / producere. Vælg et godt modtaget, ikke-integreret lydkort, såsom fra X-Fi eller Audigy-serien, en anstændig mængde RAM, og en anstændig processor.
  • Videoredigering suite. Vælg et grafikkort gode nok til at gøre, hvad du har brug gjort (disse kort kan ikke være det samme som gaming kort ATI har en RAGE-serie rettet mod det professionelle render markedet, er mere egnet til disse opgaver,. NVidia har sin Quadro området). En quad-core processor er foreslået for multithreated codecs. En stor harddisk vil være nødvendig, og flere terabytes, hvis du gøre masser af videoredigering, dermed RAID HDD opsætninger er almindelige.
  • Server system. Ikke meget der er behov for, hvis det er et dedikeret system. En gammel computer eller en grundlæggende system med flere harddiske vil gøre godt. Hvis din server vil være at udføre komplekse opgaver (såsom at bruge PHP programmeringssprog eller vært for et spil), vil det være nødvendigt så stærk en processor og så meget RAM, som muligt, og et Gigabit Ethernet-port antager kommunikationen til andre computere via LAN. Den hastighed og type RAM ikke sagen. Du skal bruge mindst én stor harddisk. Én TB (terabyte) harddisk ville være et godt valg. Hastigheden på harddisken gør ikke så meget, enten. Flere drev er en god opgradering, men for når du er vært flere store sites, for én harddisk kan være spinning, når den anden ikke er.
 2. 2
  Vælg dit bundkort og din CPU (central processing unit) på samme tid. Udvekslingen mellem CPU og bundkort er opkaldt stikket. Stikkontakter er specifik ikke alene til CPU'en mærke, men også til klassen og arkitektur af CPU. Socket oplysninger er let tilgængelige på alle CPU spec ark. Ud over at vælge det rigtige stik, ofte avancerede bygherrer gør forskning i bedste chipset til rådighed. Ofte er der ikke meget af et valg af chipsets når en CPU er valgt (du kan altid ændre dit sind! Vær sikker på at træffe beslutning om alle dine dele, inden de køber nogen af ​​dem!). Mainstream CPU'er er enten AMD eller Intel. Bundkort åbent annoncere hvilke CPU, de støtter og soklerne understøttes.
 3. 3
  Bundkort også magert mod at støtte den ene grafikkort producent eller en anden. For en enkelt-card setup, bør enhver bundkort arbejde: næsten alle bundkort og kort deler den fælles "PCI Express" (PCIe) x16 (fuldlængde PCIe slot) interface. For multi-card parallel grafik behandling, skal du have et bundkort med flere PCIe x16 slots og "SLI" Kompatibilitet med nVidia (GeForce) kort, eller "Crossfire" kompatibilitet for ATI (Radeon) kort plus, naturligvis, de mange, generelt matching, SLI eller Crossfire kompatible kort.
 4. 4
  Vælg din sag. Det foretrækkes, at du får en aluminium sag, fordi det afleder varme. De fleste kommer med en ventilator og strømforsyning. Kig efter en sag med enten dobbelt 80mm fans eller en enkelt 120mm blæser. Hvis din ikke kommer med en strømforsyning eller hvis din nuværende man ikke er godt, så få en. Hvis du har ekstreme grafikkort derefter få en strømforsyning med ekstra el-tilbehør til eksterne enheder.
  • Hvert enkelt tilfælde og mor bestyrelsen har en form faktor, som er størrelsen af ​​sagen og bundkortet. De formfaktorer både skal matche for at få dem til at passe. Sørg for, at der er matching eller højere antal kort slots på sagen, end der er bundkortet, hvis der er flere kortpladser på dit bundkort, end din sag, så du begrænser performance.
  • Tilfælde kommer i flere størrelser. SFF (Small Form Factor) tilfælde er bærbare små, og er de eneste tilfælde med integrerede bundkort. Der er andre størrelser fra mini til fuld tårn. Hvis du vælger at få små sager, så skal du ikke sætte virkelig kraftfuld udstyr i det, eller det vil overophede.
 5. 5
  Vælg RAM (random access memory). Dette skal matche dine bundkort klokfrekvens (Intel bundkort spænder fra 667MHz på den lave ende til 1333 på den høje ende, mens AMD bundkort clock 533MHz til 667MHz). DDR3 er den mest almindelige. En Vista-system bør have mindst 1 GB RAM og 2GB foretrækkes. 4 til 8, GB er den typiske grænse for RAM et bundkort kan løse.
  • Hvis du ønsker at installere over 4 GB, er du nødt til at få en 64-bit operativsystem til at udnytte al den RAM, du har installeret.
 6. 6
  Vælg harddiske. Dette er, hvor oplysninger om din computer er gemt. De fleste computere i det mindste holde 80GB, men på Newegg.com (link nedenfor) kan du installere en SATA 500GB harddisk for 75€, og du normalt få en GB for under en fjerdedel.
  • Der er to interface typer for harddiske:
   • IDE (også kendt som PATA). Langsommere og udgåede interface. Kabler er flade og er lange i bredden, blokerer luftstrømmen. Men afrundede IDE kabler er tilgængelige.
   • SATA. Den nuværende og hurtigere interface. Det er kabler er meget mindre end IDE kabler, forbedre luftstrøm.
  • Harddiske spinde en forskellige omdrejninger, og det er en anstændig indikator for performance. En højere RPM drive finde oplysninger hurtigere. Samt, kigge efter en cache (RAM på en harddisk, der gemmer ofte tilgås information) på mindst 8MB (16MB er bedre).
  • Nyere bundkort understøtter også RAID (overflødig vifte af billige diske), der tillader flere, billigere harddiske til at fungere som en enhed. Hitachi og Seagate er begge højt ratede mærker.
  • Du kan også gå til SSD (solid state-drev). De er ret dyre og har ikke meget kapacitet, men er meget hurtigere end normale harddiske.
 7. 7
  Vælg et optisk diskdrev. Det er her din CD / DVD go. Afhængig af dine behov, bør du vælge en, der er rigtige for dig.
  • Næsten alle nye DVD forfattere kan gøre CD-R'er, så se efter enten en dobbelt brænder set-up eller en brænder og læser opsætning.
  • Stue-computere kan også overveje en Blu-ray-drev. Vær opmærksom på eventuelle spørgsmål såsom HDCP overholdelse, således at video-og lydkvalitet, vil ikke blive berørt, og på det maksimale.
  • Lite-on, Sony, LG og Plextor er gode producenter.
  • Hvis du vil være at rippe musik-cd'er, til sit bedste at få et drev, der har fremragende fejlkorrektion kapaciteter. Hvis du vil teste cd'er / dvd'er til kvalitets spørgsmål (C1/C2 fejl, jitter), er du nødt til at vide, hvad test er udstyret drevet kan støtte.
 8. 8
  Vælg et OS (operativsystem).
  • På et budget, bør Windows XP Home og Vista Basic tilfredsstille de fleste brugere. Ubuntu er gratis, og det er en version af Linux, men det kræver en vis teknisk viden (Hvis du ikke ved, hvad en ISO eller kommandoprompt er da Linux er ikke for dig).
  • For et erhvervsklima, er XP Pro og Vista Business OS valg. Red Hat Linux er også et godt valg.
  • Vista Premium og Ultimate, samt XP Media Center Edition har alle media center software og er ideelle til stue computere
  • Næsten enhver version af vil køre på standard hardware. Linux er stor og gratis, men kan have brug for mere opmærksomhed til at installere og konfigurere. Men at bygge maskinen stykker giver dig stor mulighed for at kontrollere listen over understøttet hardware og være sikker på, at dine enheder (især grafikkort) vil arbejde.
  • Mac OS X er tilgængelig på Apple-computere og Hackintoshes. Det er muligt at installere og køre Mac OS på standard pc-hardware, fordi Apple nu er ved hjælp af Intel-processorer, men det er i strid med EULA at gøre det så Apple ikke kan lide sin software skal installeres på enhver ikke-Apple Hardware.

Tips

 • Kvaliteten og prisen på en komponent er ofte knyttet, når man sammenligner en brand komponent til en anden brand komponent af de samme specs. Foretag en dom opkald baseret på mærkets omdømme, kvaliteten af ​​deres støtte (RMA-processen) og online anmeldelser. Må ikke nøjes med en komponent i sub-par pålidelighed blot for at spare et par dollars. De største prisforskelle kommer fra hver komponent niveau af teknologi. For eksempel. Core 2 Duo vers Core 2 Quad
 • Der er tre-interface slots et grafikkort kan passe ind:
  • PCI (perifert card slot) (langsomste og forældet)
  • AGP (Advanced Graphics Port) (allerede afløst af PCIe)
  • PCI Express x16 (den hurtigste og mest almindelige).
 • Vælge dit eget lydkort og grafikkort vil forbedre computerens ydeevne ved en lille grad ved at aflaste CPU'en (Central Processing Unit) i arbejdet med grafik med grafikkortets GPU og lydkortets lyd chip.
 • Disketter er forældede. Når du bygger en kraftfuld maskine den sidste ting du behøver, er en anden varmekilde. Få en flash-drev, de er mindre, og de passer ind i din USB-port. De fleste MP3-afspillere og iPods kan konfigureres til flash-drev og stadig afspille musik.
  • Hvis du stadig insisterer på at bruge diskettedrevet interface, floppy emulatorer foreligge, hvor du kan gemme disketteaftryk på et flash-drev og markere dem og emulatoren vil indlæse dem, som om billedet var en rigtig diskette. Dette kan tage lidt øvelse at bruge dem effektivt.
 • Den juridiske retail Windows-version til en brugerdefineret maskine kan være dyrere end det forudinstallerede operativsystem du får i computeren fra butikken. Et alternativ til dette er at kvalificere sig til at købe og aktivere en OEM version af softwaren. Du kan finde OEM versioner af Windows på de fleste online forhandlere. Du bliver nødt til at købe en "fast komponent" (harddisk, bundkort, processor) at kvalificere sig til denne form for licens. Det vil normalt koste under halvt så meget som en licens fra detailhandelen, på bekostning af efter-salg support fra Microsoft. Men nogle hævder, at dette ikke er et problem i betragtning af den store støtte til rådighed fra en online-søgning.
 • Rådfør de mange fora på nettet for folk, der nyder at opbygge deres egne edb-systemer. Indlæg hvad du har planer om bygning, og bede om forslag. Mange mennesker på fora er mere end villige til at sørge for, at du har valgt dele, der er gode, og at den samlede computer vil arbejde. Her er nogle forums:

Advarsler

 • Sæt ikke rigtig kraftfulde komponenter i små sager for de vil overophede og mislykkes.
 • Før du rører nogen af ​​hardware, skal du sørge for aflade dig selv for statisk elektricitet ved at røre ved metal chassis på computeren eller en anden stor metalgenstand. Du kan også købe anti-statiske håndled bands.
 • Forsøg ikke at bootleg en kopi af Windows eller anden form for software.
  • Uægte kopier af Windows er ikke berettiget til at modtage udvalgte sikkerhedsopdateringer.
  • Der er en god chance for at blive ramt af Windows Genuine Advantage nagware, hvilket vil vende tapet sort hver time (selvom du gendanne den), og nag dig, indtil du aktiverer en licenseret produkt nøgle.
  • Det er også teknisk set ulovligt at gøre det i de fleste lande, fx England, USA og Kina.
  • Den (ulovlige) software, der bruges til at knække de vigtigste program kan inficere din computer med en trojansk hest eller virus.
 • Hvis du bygger det selv, end du bør tage ekstra pleje, som du IKKE tilslutte strømforsyningen, indtil du er klar til at tænde den.
 • De fleste tilfælde har skarpe kanter, der går, får sager, der er beregnet til at blive arbejdet på, der har glatte kanter.

Ting du behøver

 • Bundkort - Bundkortet er dybest set computeren. Uden det sker der ikke noget. Alt forbinder i bundkortet, hvilket gør det virkelig vigtigt. Moderne boards indeholder PCI-Express (PCI-E) slots, der er meget hurtigere end den gamle PCI. Bundkort beslutningstagere liste kompatibel CPU og hukommelse produkter online. Læse dem, før du foretager din CPU og hukommelse markeringer. Du vil måske se på processoren og bundkortet på samme tid. Sørg for at din bundkort har nok USB slots til alle dine enheder. Selvom præstation diagrammet hedder MicroATX som det laveste ydelse bundkort, det er ikke altid sandt. Selvom MicroATX formfaktor har færre ekspansion slots, er det ofte ens i ydeevne til sine større fætre. Det er faktisk muligt at skabe et MicroATX system, der har høj ydelse og pålidelighed.
 • Processor (CPU) - Det er det, der gør computeren køre, det gør alt fra at køre et spil på at tilføje 2 +2. Der er ikke en masse at tænke over i en CPU, men der er en stor beslutning. Intel eller AMD. Indtil for nylig, viste AMD bedre resultater i gaming og desktop computing, og Intel havde bedre straight-line hastigheder for data-knasende. Siden udgivelsen af ​​Intels Core 2 Duo Processor linje, har dette dog ændret sig. I sweet spot for gaming performance, kunne AMD være konkurrencedygtig ved signifikant at sænke priserne for Athlon 64 X2 eller Athlon 64 FX-62. Dog vil enten en Core 2 Duo eller en Athlon udfylde dine behov, så længe du køber en processor fra enten linje, der er kraftig nok til dine behov.
  • AMD CPU'er generelt understøtter random-hardware-fejlkorrigerende funktion ECC RAM, så længe de bruges med en passende bundkort (tjek for "ECC support"), en funktion, Intel ofte fjerner fra alle, men dens dyre server- udgave chips. Dette kan reducere hyppigheden af ​​nedbrud og data korruption, som ikke bør være meget almindelig, selv uden det.
 • Strømforsyning - Focal til computeren er strømforsyningen selv, som leverer strøm til komponenterne. Strømforsyninger er hovedsageligt bedømt af deres effekt i watt. Watt, er dog ikke alt. En god kvalitet 400 watt strømforsyning fra en anerkendt producent vil generelt være et meget bedre valg end et generisk 550 watt enhed. Hvis du får en sag med strømforsyningen inkluderet, så er der ofte meget du skal bekymre dig om. Antec generelt gør god kvalitet sager og strømforsyninger. Hvis du søger at gøre en gaming rig, så skal du også se på, hvor meget strøm dit grafikkort vil trække, både forstærkere og watt. Andre gode mærker omfatter FPS Fortron, Seasonic, nogle Thermaltake (Purepower og Toughpower linjer), og alle PC Power & Cooling. Mange af nutidens strømforsyninger har 2 eller flere 12-Volt skinner, hvilket er hvor et grafikkort trækker sin magt. Dette opdeler de samlede disponible amps og watt ligeligt mellem disse. Visse high end grafikkort bliver nødt til at trække flere forstærkere eller watt end en eneste af disse skinner kan give, så det kan være vigtigt at få en enkelt 12Volt jernbane strømforsyning. Vær sikker på at kontrollere, at strømforsyningen, du ønsker også har det nødvendige stik til de nyere grafikkort.
 • Harddisk - Harddisken gemmer alt hvad du behøver: operativsystemet og alle andre data, som du lægger på din computer. De eneste kriterier for din harddisk er kapacitet og type. SATA er en branchestandard nu, og giver større burst læse og skrive hastigheder end IDE. SATA standard bruger også mindre serielle kabler, i stedet for brede parallelle fladkabler. Alle nye bundkort er kompatible med SATA-harddiske. Hvis du ønsker at bruge RAID, sikre dit bundkort understøtter det. Tjek din bundkort manual online, før købet. RAID er ofte ikke det værd. Der er mange forskellige standarder for RAID, skitsere nedenfor.
 • RAID - RAID står for Redundant Array Uafhængige Skiver. Der er mange standarder for RAID. De mest almindelige tre er RAID 0, RAID 1, og RAID 5. RAID 0 er non-redundant (og dermed én fejlbehæftede drev typisk ødelægger alle data over array) og tilbyder typisk to gange eller mere båndbredde og øget læse-og skrivehastigheder. RAID 0 kan også bruges af mere end to harddiske. RAID 1 er overflødigt (og dermed én fejlbehæftede drev er bakket op af det andet drev - og giver dig gode data sikkerhed), men ydelsen er dybest set det samme som en enkelt harddisk. Du kan kun bruge to harddiske i RAID 1. RAID 5 er en multi-drev konfiguration, hvor hver harddisk gemmer en overlappende del af dataene. En typisk måde at finde ud lagring er den samlede kapacitet for alle harddiske, minus én harddisk kapacitet. For eksempel, hvis du har fire 500GB harddiske vil dit samlede storage være 1500GB. Hver harddisk vil holde 1/3 af de data, så man fejlbehæftede drev ikke vil ødelægge data på array. Du er nødt til at bruge harddiske, der alle er fremstillet af det samme firma og samme kapacitet. Seagate har typisk god kvalitet harddiske. Mest almindelige råd til dette er ophold med navn mærker, såsom Seagate, Western Digital og Samsung.
 • Ram / hukommelse - Da harddisken er for langsom til at give information med en hastighed på processoren bruger en masse oplysninger skal opbevares på et sted, hvor det kan tilgås hurtigere. Dette er, hvor RAM kommer i. Men det er ikke en erstatning for en harddisk, fordi det ikke er en permanent hukommelse. Undertiden mere er bedre end hurtigere, afhængigt af hvilke programmer du ønsker at bruge. RAM valg er afhængig af bundkortet. Gå med en pind på 512 MB DDR eller DDR2 (afhængigt af bundkortet) RAM som minimum, men for andet end kontorprogrammer, vil du ønsker mindst 1 GB. Installer mindst 512 MB pr processorkerne, og holde sig til mere etablerede mærker, såsom Crucial, Corsair og Kingston.
 • Ekstra drev - Ud over den harddisk, kan du også ønsker at købe en CD / DVD-drev. Cd / dvd-drev (optisk drev) er en vigtig flytbare medier drev til CD eller DVD. De er billige (15€ for en grundlæggende dvd-læser eller 25€ -35 for en grundlæggende dvd-brænder) og let at installere. Alt hvad du skal overveje, er, om det brænder CD eller ej, og om det læser / skriver DVD'er. Den mest "raske" CD / DVD-drev er et combo-drev.
 • Grafikkort (GPU) - Grafikkortet er porten mellem din computer og din skærm. Den bestemmer, hvordan du vil se dit skrivebord og alt andet du gør på din computer. Det betyder, hvor hurtigt du ser det, og kvaliteten af ​​det, du ser. Til de fleste formål vil hurtigt integreret video som Intel GMA 3000 eller nVIDIA 6150 tilstrækkeligt (selv efter Vistas Aero Glass), men hvis du vil være gaming eller redigering af video, få et dedikere grafikkort. Dit grafikkort passer til enten et PCI-E slot (den aktuelle grafik standard), eller en meget ældre AGP-slot. Hvis du opgraderer en ældre eller en low-end pc, kan der være ingen af ​​disse slots, i hvilket tilfælde du bliver nødt til at bruge en tom PCI slot til at rumme et PCI grafikkort. Disse bestyrelser næsten altid har indbygget video. Derudover har du til at kontrollere hukommelsesforbruget af grafikkortet. Hukommelsen i grafikkortet bestemmer, hvad du kan gøre det med kortet. Nogle programmer har brug for mere hukommelse til at køre. 256 MB anbefales, men en god grafik-processor og 512 MB er bedre til gamere.
 • Case - Sagen er i kabinettet, der holder din computer sammen. Den beskytter din computer mod støv og andre ting, der kan skade din computer. En midt-tårn, mini eller micro terning er fint for de fleste brugere, men en fuld tårn kan være behov for servere eller brugere, der ønsker en masse plads. De vigtigste ting, du ønsker at overveje i dit tilfælde er fans, der er i det. Jo flere fans køligere din computer vil være. Men jo flere fans jo mere støjende din computer er. Desuden har nogle tilfælde en strømforsyning, der vil afgøre, om du skal købe en separat senere. Sørg også for, den lille boks, du gerne vil har nok plads til harddiske, dvd-optagere, og at valgfri kortlæser. Løb tør for plads er en smerte.
 • Monitor - Skærmen er skærmen, som du vil se dit skrivebord og alt, hvad du gør på din computer. Det eneste, du skal bekymre dig om er, om der er havne, der vil forbinde din computers din skærm. For eksempel har de fleste grafikkort DVI-porte i stedet for VGA-porte, mens nogle kun har VGA-porte og ikke DVI-porte. Beskrivelsen af ​​grafikkort vil fortælle dig, hvis det har en DVI-port eller ej. Du ønsker måske at få særlige træk med din skærm, men det er helt op til dig. CRT, de store, firkantede skærme, er stadig foretrukket af grafikere til deres pålidelighed og farvenøjagtighed. Men LCD-skærme er meget skarpere, og vil forlade dit skrivebord mindre overfyldt. De har også forbruge mindre strøm. Det er først og fremmest en penge og personlige præferencer beslutning. Kig efter LCD-skærme større end 20 ", hvis du har råd til det - De er ude typisk 150€ for low-end modeller Hvis du er gaming, kan du ønsker at få en LCD-skærm med en lavere responstid, ligesom 2-3. ms, eller måske endda 5 ms.
 • Tastatur & mus - Der er dyre spil og arbejde sæt til rådighed, for first-person-shooter (FPS) spil eller designe 3D. Bare få en billig sæt (trådløs er god, mindre overbelastede) til grundlæggende computing. En docking genopladeligt mus er stor (ikke mere batteri forandring!). Hvis du elsker FPS spil, så skal du gå med en laser mus (ikke at forveksle med en optisk mus!), Der har en dejlig følelse og vægt til det. Hvis du har en tendens til at udvikle karpaltunnelsyndrom derefter en trackball mus kan være bedst. De er lidt dyrere, men du behøver ikke at flytte dit håndled på alle, og du kan placere dem hvor som helst (ben, bord, arm stol, noget).
 • Lydkort / hovedtelefoner - Dit lydkort eller hovedtelefoner er den enhed, som lader dig høre lyden af din computer. En surround sound-kortet kan du har surround sound med en masse af højttalere. Der findes også hovedtelefoner, der har en indbygget mikrofon (headset). Du kan have enten. Husk også, at mange bundkort har glimrende integreret high definition-lyd, så du kan ikke brug for en til alle dine lyd hestekræfter.
 • Operativsystem - Husk, hvad operativsystem du vil bruge. Windows Vista vil kræve bedre fungerende hardware end Windows XP, MacOS X eller Linux. Det operativsystem, du vælger, skal passe til dine behov, din komfort niveau, og dine enheder. For eksempel er Windows XP og Ubuntu fremragende valg for hardware kompatibilitet og brugervenlighed, men kan ikke altid omfatter de nyeste funktioner i Windows Vista, MacOS X, eller andre Linux-distributioner. Der er et væld af Linux-distributioner såsom Fedora, openSUSE, Mandriva, PCLinuxOS, Knoppix, Kubuntu, Debian, Freespire, Slackware, Gentoo, etc. Undgå distributioner såsom Slackware der kræver indgående kendskab til Linux kommandolinje skaller, medmindre du er komfortabel med Linux. Undgå distributioner såsom Gentoo, som kræver hver fil, der skal udarbejdes i løbet af installation, medmindre du er villig til at bruge flere dage på en installation for en diskutable stigning i ydeevne.

Anbefalinger

Følgende tabel er en generel forslag tabel for valg af dele, uanset en computer planlagte anvendelse. Værdi kategorier er forslag til at spare penge (dvs.: at bygge en pc for mindre end 375€ US), ydeevne kategorier er mainstream eller til gamere, og entusiast kategorier er for dem, der nyder at bygge high-end-systemer eller spille intensive spil som Crysis på høje indstillinger. Disse kategorier er stærkt subjektive, kan ikke være up-to-date ud over dens oprindelige skriftligt, og kun eksisterer for at tjene som et eksempel. Opdateret Mar 6, 2009.