Wkudk

Hvordan laver batteri eliminatorer

Du har fået snesevis af batteridrevne enheder rundt, nogle brugt så ofte, at du har brug for at genoplade batteriet konstant, og nogle brugt så sjældent, at ved den tid, du bruger dem næste cellerne vil have tæret og ødelagt ting. Ville det ikke være rart, hvis du kunne køre alt fra to eller tre, uden at skulle bekymre sig om alle de misforholdet DC stik, og uden fare for stegning noget, fordi du sat det ind det forkerte AC Adapter?

Steps

Hvordan laver batteri eliminatorer. Sluk for enheden, og fjern battericellerne.
Hvordan laver batteri eliminatorer. Sluk for enheden, og fjern battericellerne.
 1. 1
  Sluk for enheden, og fjern battericellerne. Genoplad eller bortskaffe dem.
 2. 2
  Skær i den rigtige størrelse til batteriet du erstatter. 1/2 "diameter tapstang vil arbejde for AA celler, og 1,25" dyvel for D-celler. Skær spindler om længden af ​​cellen ikke tælle den fremspringende (+) spids, der vil blive sikret ved hjælp af en skrue. Du behøver kun to stykker dowel, uanset om du erstatter 2, 4 eller 8 celler.
 3. 3
  Forbores ind i midten af den ene ende, er mindre end den skrue du skal bruge.
 4. 4
  Skru en lille træskrue, helst med et hoved, der mest ligner den positive spids af cellen, ind i hullet du lige bores. Den skal ikke strammes endnu.
 5. 5
  Strip kablet fra den positive (+) ende af din strømforsyning, og loop det omkring skruen. For en bedre forbindelse, skal du bruge en krympe terminal i stedet.
 6. 6
  Spænd skruen på wire eller terminal.
 7. 7
  Gentag trinene for den negative (-) terminal.
 8. 8
  Dobbelt-tjek din polaritet med en meter, hvis du har en.
 9. 9
  Markér dyvler med rødt og / eller "+" for positiv og sort og / eller "-" for negativt, for at undgå farlige og dyre mix-ups!
 10. 10
  Sæt dyvler i enheden, med korrekt polaritet (se tips), og tænd den.

Tips

 • For en to-celle-enhed, at batteriet tilpasning typisk er angivet et sted i nærheden af ​​batterirummet. Hvis ikke, den negative terminal normalt er en fjeder, og den positive terminal er en metalplade, enten flad eller formet med en lille fremspring.
 • For 4 -, 6 - eller 8-cell-enheder, kan det ikke være klart, hvilke to celler forbinde til de positive og negative ledninger inde i enheden. Så længe du ikke tilslutter negativ til positiv og vice-versa, er det højst usandsynligt, du skade noget ved at prøve alle de muligheder, da de fleste af disse enheder har cellerne i serien, og sætte dyvler i de forkerte beholdere vundet ' t lukke kredsløbet overhovedet.
 • De nedskæringer er ikke kritisk. Du vil bemærke fra billederne at dyvel nedskæringer ikke var endnu lige, men de fungerer fint alligevel.
 • Crimp værktøj, terminaler og wire findes på butikker som Radio Shack, eller de fleste auto levering butikker.
 • AC adaptere kan findes på værftet salg, goodwill og andre sparsommelighed butikker og second-hand butikker, ofte for en dollar eller så hver.

Advarsler

 • Prøv ikke dette med noget du ikke har råd til at tabe. Der kan ske fejl, og selv brand eller eksplosion kan resultere i de værste tilfælde.
 • AC adapter (også kaldet en "væg vorte") for dette projekt skal give en DC output. En væg vorte, der giver en AC-udgang er ikke egnet, og hvis de bruges, kan det beskadige enheden. En AC input rating, der matcher husstanden magt er nødvendig.
 • Sørg for at bruge den korrekte spænding strømforsyning til batteri, du fjerne. Antages serie kredsløb, to celler er 2,4-3 volt DC, 4 celler er 4,8-6 VDC, og 8 celler er 9,6-12 VDC.
 • Hvis der efter tilslutning af færdige produkt, og enheden ser ud til at arbejde for bare et øjeblik, før du lukker ud, kan det være fordi Amp rating af adapteren er for lav. Ideelt set matche adapteren til DC forstærker krav af enheden (hvis de findes på en etiket af enheden). På billedet ovenfor, er den nuværende rating (12, 1 A), og betyder, at der er 12 A fås til 12 V-udgang og 1 A til rådighed for 5 V output. De fleste AC adaptere har dog en enkelt AC spænding og strømstyrke input værdi (eller et interval af spændinger som ovenstående 100 V - 127 V) og en enkelt AC eller DC spænding og strøm output værdi. Tilslutning af en adapter med en mærkestrøm lig med eller større end den enheden kræver vil tillade enheden til at køre ordentligt.
 • Nogle gange kan enheden eller adapteren bedømmelse i watt. Watt kan nemt omdannes til ampere ved anvendelse Joules lov når spændingen kendes. Denne lov hedder DC Watts = DC volt x DC ampere. Adapteren ovenfor viser 12 V x 12 A = 144 watt, men der er også 5 V x 1 A = 5 watt. 144 watt + 5 watt = 149 watt total. Hvis den tilsluttede enhed er normeret til 100 watt ved 12wattsVDC, bør denne adapter udføre perfekt, og har 44 watt ved 12 V og 5 watt ved 5 V i reserve.
 • Lyd og video enheder vil ofte lider forvrængning eller støj i billedet og / eller lyden, hvis spænding på adapteren er mere eller mindre end forventet, eller hvis amp bedømmelse er "tæt på", men stadig lavere end forventet. Turning lysstyrke eller lydstyrke ned kan reducere mængden af ​​støj og forvrængning, hvis ampere ikke er for meget lavere end nødvendigt.

Ting du behøver

 • Forskellige længder og diametre tapstang
 • Stykker af tråd, 18 gauge eller større (nederste nummererede gauge, jo større ledning)
 • Power Supplies: solpaneler, bilbatterier, gamle mur vorter mv
 • Nogle små træskruer
 • Wire stripping / crimp værktøj (valgfrit)
 • Crimp-stik (ekstraudstyr)