Wkudk

Hvordan man kan forbedre dine evner i counter strike

Counter Strike er en PC First Person Shooter spil. Denne artikel vil give dig gode strategier for at praktisere i Counter-Strike.

Steps

Hvordan man kan forbedre dine evner i counter strike. Spil med mennesker, der er en lille smule bedre end dig.
Hvordan man kan forbedre dine evner i counter strike. Spil med mennesker, der er en lille smule bedre end dig.

Hvordan til at praktisere

 1. 1
  Spil med mennesker, der er en lille smule bedre end dig. Hvis du spiller med folk, der er forfærdeligt eller folk, der er meget bedre end dig, så vil du ikke være i stand til at lære noget. Efterhånden som du bliver bedre, bevæge sig op servere.
 2. 2
  Luk hukommelse og båndbredde krævende applikationer. Dette omfatter programmer som MSN, AIM og Limewire. Hvis du oplever forsinkelse, så prøv at kontakte din internetudbyder eller prøv at løse det på en eller anden måde. Hvis du halter i Counter-Strike, kan det i høj grad ændre, hvor godt du spiller.
 3. 3
  Har dit lydstyrke op. Lyd er den vigtigste faktor i CS. Ved at lytte til fodtrin, kan du vide, hvornår de skal begynde at gå lydløst (default - shift), eller crouch og gemme sig i et mørkt område. Vær opmærksom på typen af ​​fodtrin: der er forskellige lyde til grus, træ, cement og stål.
 4. 4
  Deltag i en liga! Der er ligaer for alle de forskellige niveauer. De fleste af de virkelig konkurrencedygtige hold spiller i CAL eller CEVO. De fleste spil er spillet i en 5 på 5 format på udvalgte bombe afdramatisere maps. Der er andre, mindre konkurrencedygtige ligaer, men de fleste seriøse spillere ikke låne dem enhver henseende.
 5. 5
  Øv så meget som du kan. Scrim et par gange om ugen, hvis muligt. Det vil gøre dig bedre til strats og forberede dig til live-kampe.
 6. 6
  Tal kun, når du er død. Hvis du forsøger at tale, mens du er i live, du spilder tid, medmindre du bruger talekommunikation. Også, de fleste mennesker ignorere radio-kommandoer, så forventer ikke dine holdkammerater til at komme, når du hit "c3". Brug radio-kommandoer, når det er berettiget.

Sådan flytter

 1. 1
  Hold dig i bevægelse på alle tidspunkter. Når du vender hjørner, hoppe og ænder bare i tilfælde af at nogen planlagt på du stolene ud. Denne strategi kan arbejde godt mod snigskytter, men i et lukket rum, er det altid bedst at bevæge sig hurtigt og altid sørge for at sigte i hovedhøjde, medmindre du kender modstanderen sammenkrøbet.
 2. 2
  Undgå sammenkrøbet. I modsætning til populær tro, crouching er en dårlig måde at forbedre dit mål, da det forsinker dig i at bevæge hurtigt og gør absolut intet at snigskytter. Men hvis du er i stand til at krybe under noget, f.eks et tog, så vil dette give ekstra dækning.
 3. 3
  Sørg for at følge dine holdkammerater og holde sammen. Tage på en gruppe af spillere ved dig selv kan betyde den visse død, bortset fra det bedste af CS spillere. Prøv at sørge for, at dine holdkammerater ikke forsøger at bruge granater, før du går rundt om et hjørne, fordi du måske spørge en flash i ansigtet!
 4. 4
  Hvis du er guerillaen, ikke bevæger sig, når du affyrer dit skud. Hvis du bevæger dig, du vil savne og vente, indtil du kan fyre fordi din næste skud kan være dødbringende.
 5. 5
  Lær om, hvor lang tid det tager for dig at komme fra din spawn til bestemte steder. For eksempel, hvis du ved, hvor lang tid det tager for en CT at komme ind lavere B-tunneler så alt hvad du skal gøre er at lytte. Eller, hvis du høre nogle fodspor, kan du tage passende foranstaltninger til at sikre, at du ikke dør hjælpeløst.

Sådan bruger Et våben

 1. 1
  Vide hvilke våben at bruge i hvilke maps. Hvis kortet er åben og bred afstand, ville snigskytterifler være en god mulighed. Hvis du bruger magnum i tæt kvartaler og stræder, du er mest tilbøjelige til at blive dræbt af en modstander, der har M4.
  • Brug M4 som en counter-terrorist og en AK47 som terrorist
  • Sidearm: Desert eagle (det er den mest magtfulde pistol)
  • Hvis kortet er en lukket en, der involverer tæt hold brand, vælge en god stormgevær, shotgun, SMG eller maskingevær.
  • Brug ikke SMG, maskingeværer og haglgeværer, hvis området er stor, fordi de ikke er meget præcis. Brug stormgevær eller snigskytterifler i stedet.
 2. 2
  Prøv at deaktivere den dynamiske trådkorset. De fleste øverste niveau spillere deaktivere det, fordi det gør sigter en meget nemmere med rifler og deagle.
 3. 3
  Altid købe en flash-brag og en han-granat, hvis du har råd til det. Gør dette efter at købe dine våben / rustninger. Hvis nogen er camping, kan du blinke ham ud eller granat ham ud.
 4. 4
  Vide, hvor og hvornår man skal smide en flashbang. Hvis du smider det lige foran dig, vil det blinde dig så godt. Altid smide flashbangs på hjørner, eller efter at smide det, bag en væg eller forhindring skjule, og sørg for at det ikke kommer i dit synspunkt.
 5. 5
  Lær, hvad vægge og kasser kan blive skudt igennem. Indkredsning en fjende med lyden er meget nyttige, men der er stadig problemet med at skulle fjerne denne trussel. Der er muligheder som blinker, granater, og kigger spilleren i en en på en situation, men generelt din bedste chance er at tage modstanderen ud uden at risikere dig selv eller spilde en flash eller granat, som du kan få brug for senere.

Tips

 • Køb en afdramatisere kit, når du kan. Tiden er alt i CS, så du ønsker at tilbringe så lidt tid som muligt eksponeret, mens demontere
 • Hvis du ser en hacker, den første ting du skal gøre er informere alle tilgængelige admins. Hvis der er ingen eller de ikke reagerer i tide, skal du lade serveren - ikke fodre de ønsker af hackeren, ikke spilder din tid, og ikke forværre andre ved højlydt.
 • Indstil din følsomhed over for hvad føles behageligt for dig. Jo lavere din følsomhed, jo lettere er det at holde dit mål stabil.
 • Gå ikke i panik! Jo mere du panik, jo mere du spray.
 • Ændre størrelsen på dit kryds (tryk ~ end type cl_crosshairscale 2100). Du vil have en større chance for at ramme din modstander, fordi kuglerne vil være i en mere begrænset område end en kæmpe trådkors, der fylder halvdelen af ​​skærmen.

Advarsler

 • Husk at stå op hver gang i et stykke tid og få mad eller en drink. Ofte kan du få frustreret, hvis du spiller dårligt, hvilket kun gør dit spil værre. Hvis du holder dig fra at blive frustreret, vil du spille en masse bedre.
 • Husk, at der er folk derude, der er bedre end dig. Klager over hackere, fordi du er ved at miste er irriterende at de andre i spillet.
 • Aldrig ty til hacks. Siden VAC2 kom ud, risikerer du at spilde dine penge på din licens. Hvis du føler behov for at snyde, spille singleplayer spil.
 • Hvis du finder dig selv at købe en Defusal kit på et gidsel map som en counter-terrorist, så er du måske nødt til at sætte spillet ned og tage en pause.

Ting du behøver

 • Bredbåndsinternet.
 • En "god" grafikkort. CS 1.6 kører på den gamle Half-Life motor fra slutningen af ​​90'erne og tager meget lidt til max ud i forhold til andre, mere aktuelle motorer.
 • Mindst 512MB RAM er nyttigt. Selvom spillet er gammel, vil dit spil-play være glattere med bedre specs.
 • En "god" mus, helst en optisk mus. Logitech har en fantastisk serie af mus, blev MX 510 betragtes som den standard CS musen for en tid. (Det er stadig en stor mus!)
 • En anstændig lydkort. Noget med Soundblaster på siden er sikkert godt nok. Sørg for at det er i stand til "fuld duplex", hvilket betyder, at det kan modtage input (mikrofon) samtidigt til lyd.
 • En holdbar par hovedtelefoner, helst med en lang ledning.
 • En god overflade til musen.
 • En klient version af Ventrillo, en velrenommeret talekommunikation
 • Lidt tid til at lege og lære de ins og outs af spillet