Wkudk

Hvordan man kan hacke en computer terminal i Fallout 3

Mange mennesker har haft en hård tid hacking disse tårn styreklemmer i Fallout 3. I stedet for at gætte, har jeg fundet en næsten idiotsikker metode til at hacke selv de mest vanskelige terminaler.

Steps

Hvordan man kan hacke en computer terminal i Fallout 3. Indtast først terminalen, du ønsker at hacke.
Hvordan man kan hacke en computer terminal i Fallout 3. Indtast først terminalen, du ønsker at hacke.
 1. 1
  Indtast først terminalen, du ønsker at hacke.
 2. 2
  (Valgfrit) Brug Paren Tricks her. (Se nedenfor)
 3. 3
  Dernæst nedskrive alle de ord i hacking skærm. Det hjælper, hvis de er i den rigtige rækkefølge.
 4. 4
  Derefter skal du gøre følgende, før du hacke terminalen eller har man bruge tilbage.
  1. Vælg et ord (jeg bare vælge den første) og bruge det. Det bør give dig en række (For meget let, en række ud af 5.. For let, af 7. Til gennemsnit af 9, etc.)
  2. Bagefter krydse fra det ord, du valgte, medmindre du fik heldig nok til at hacke det i en prøve.
  3. Derefter sammenligne bogstaver i de to ord en stilling på et tidspunkt. For eksempel, hvis du sammenligner "krise" til "folkemængderne" vil du bemærke, at breve 1, 2 og 6 er de samme, så de har 3 bogstaver til fælles. Da antallet af fælles bogstaver match mellem ordene, behøver du ikke krydse den fra. Hvis de har mere eller mindre bogstaver til fælles end antallet fra trin 3, krydse dem ud. Du bør overlades med en liste over fire eller fem ord, men nogle gange vil du stå tilbage med mindre eller mere.
  4. Gentag processen med et ord thats ikke krydset af.
 5. 5
  Hvis du ender med den ene forlod forsøg, så prøv at tilbagekøbe forsøg ved hjælp af en paren trick eller hvis du ikke har nogen mere PAREN tricks, lukke terminalen og genåbne den.

Hovedproduktet tricks

Inden koden, kan du finde parentes og beslag af alle slags, der indkapsler fra 0 til 6 tegn mellem dem. Hver forekomst er normalt en "Paren Trick". Du ved du har fundet en, når du fremhæve åbningen karakter og hele trick er skrevet ud, som om det var et ord. Ved hjælp af et trick ikke tæller imod din forsøg total, så du kan bruge dem sikkert, selv hvis du kun har ét forsøg tilbage.

De har altid starte med en af ​​følgende, og slutter med den matchende slutning karakter:

({<[

Når du fremhæver en og derefter bruge det, vil en af ​​to ting ske. Du får yderligere forsøg på at finde den revner ord, hvis du har mindre end 4 forsøg tilbage, eller et ord, vil blive krydset af computeren for dig, hvilket gør færre ord, du er nødt til at matche. Hvis du får meddelelsen "Fejl. Operation nægtet" så har du kun ét ord til venstre og dermed er det det ord, du har brug for.

Højere kvalifikationsniveau giver dig flere tricks, men deres udseende er stadig tilfældigt.

Hvis du bruger dem tidligt, har du færre ord at fiske igennem, men hvis du bruger dem senere, kan du få tilbage forsøg, så hvilken der skal bruges, er op til dig.

Tips

 • QuickSave før du forsøger hack bare incase du er låst ude.
 • Hvis det ikke bliver indsnævret til én, når du har en prøve til venstre, trykke på B og lade terminalen, og indtaste den igen. Genstarte processen.
 • Vær sikker på at have 5-15 minutter fri, kan det tage et stykke tid.

Advarsler

 • Hvis du bruger alle dine forsøg uden held, vil du blive låst ude af terminalen, indtil du får adgangskoden (som kan være umuligt i nogle tilfælde). Hvis du kun har én tilbage forsøg og er ikke helt sikker på, at du har den korrekte kode, bare afslutte, og så du får alle dine forsøg tilbage, men med en anden kode.
 • Se, hvad du aktivere. Det kan være dødbringende.
 • Du vil miste karma for hacking i andre terminaler med røde bogstaver.

Ting du behøver

 • Bemærk kort eller stykke papir
 • Blyant eller pen
 • Time
 • 25 Videnskab for let, 50 Science for gennemsnitligt 75 Science for hårdt og 100 Science for meget hårdt