Wkudk

Hvordan man kan øge trafikken på webstedet gratis

Mange mennesker tilbringer en stor sum penge forsøger at lancere deres hjemmeside gennem stærke reklamekampagner, men skal en mangel på midler ikke være et tilbageslag. Du kan opbygge din egen trafik og besøgende på dit websted uden selv at bruge en krone.

Steps

Hvordan man kan øge trafikken på webstedet gratis. Optimer din hjemmeside til at være søgemaskine venlige.
Hvordan man kan øge trafikken på webstedet gratis. Optimer din hjemmeside til at være søgemaskine venlige.
 1. 1
  Optimer din hjemmeside til at være søgemaskine venlige. Send det til forskellige søgemaskiner og kataloger. Ud over de store søgemaskiner såsom Google, Yahoo, Ask, Bing og MSN, er det værd at forelægge mindre kendte web mapper. Hvis dit websted er opført i så mange steder som muligt, kan det øge dine placeringer i de store søgemaskiner som godt.
 2. 2
  Sørg for at din titel, beskrivelse hoved og header html tags præcist formidle emnet for dit websted, søgemaskine algoritmer bruge disse som søgeord til at kategorisere dit websted og direkte relevant trafik.
 3. 3
  Spred ordet om dit affiliate program ved at sende det til affiliate program mapper og kontakt til ejerne af relaterede hjemmesider.
 4. 4
  Opret en links side, der vil indeholde links til andre ikke-konkurrerende hjemmesider i samme branche. Kontakt ejerne af andre hjemmesider med dit forslag om at udveksle links. Du vil tilføje deres link til din links side, og de vil linke til din hjemmeside til gengæld.
 5. 5
  Indlæg i fora. Besøg online debatfora, hvor folk i din målgruppe kan lide at samles. Indlæg nyttige svar på folks spørgsmål, og indeholde et link til din hjemmeside i slutningen af ​​dit indlæg siden af ​​dit navn. Selvom du i sidste ende ønsker at få din signaturfil med link til dit websted ses som ofte som muligt, skal du ikke overdrive det med dine indlæg, ellers andre forumites vil ikke respektere dig, og vil derfor ikke besøge dit websted.
 6. 6
  Kommentar til blogs. Besøg andre folks blogs om emnet relateret til din hjemmeside. De fleste blogs tillader dig at tilføje kommentarer til de spørgsmål, der drøftes. Tilføj indsigtsfulde kommentarer om blog emner, og efterlade din website link. Din kommentar og dit link vil permanent forblive på bloggen hjemmeside.
 7. 7
  Opret en e-mail "signatur" - Dit navn, din hjemmeside adresse og en kort tag-line beskriver den største fordel af dit websted. Indstil din e-mail-program til automatisk at tilføje din signatur til alle e-mail, du sender.
 8. 8
  Kig ind trafik udvekslinger. Der findes mange typer af trafik udvekslinger, men ideen er den samme - du hold op med andre webmastere, og de sender dig trafik i bytte for dig at sende dem trafik. Søg på internettet efter "trafik udveksling" for at finde disse tjenester.
 9. 9
  Skabe noget af værdi, at folk vil passere rundt. Det kan være en rapport med nyttige oplysninger, som du tillader folk at give væk. Det kan også være en form for cool og usædvanlige webside, som folk gerne vil e-mail til alle deres venner. Selvfølgelig vil passet-around post omfatter din annonce og dit link, sprede ordet om din hjemmeside. Dette er en "viral" strategi.
 10. 10
  Skriv artikler om emnet relateret til din hjemmeside, og indeholde et link til dit websted i din forfatter bio. Indsend dine artikler til artiklen mapper, og give folk mulighed for at publicere din artikel i deres nyhedsbreve og hjemmesider. Dine artikler vil sprede sig rundt på nettet som en steppebrand. Folk vil læse dem og besøge dit websted. Det bedste er, at folk, der læser dine artikler vil betragte dig som en ekspert, og de vil være meget mere tilbøjelige til at købe fra dig, når de går til din hjemmeside. Hvordan er det for en gratis reklame?
 11. 11
  Brug præcise søgeord til dit indhold. Pointen af ​​søgeord er, at de er de vilkår de fleste mennesker på udkig efter din artikel efter emne vil søge ved. Check dem med gratis Google vilkår og bruge de mest populære relevante én i din titel - en beskrivende titel for at lade dem vide højre væk, hvad det er, hvis det er et ord med flere betydninger. Tegning blod for en bioanalytikeren er ikke det samme som en tegneserietegner tegning blod i en kamp scene. Være meget bogstavelige og derefter bruge de nøjagtige søgeord flere gange i artiklen, hvor de er relevante, samt synonymer. Må ikke overdrive det, eller du ligner du forsøger at spam Google. Bare bruge de søgeord naturligt, når der beskriver emnet.
  • Hvis det er en forvirrende søgeord sætning som Tegning Blod, link til den anden betydning, og nævner, at i det første afsnit. "Denne artikel handler om at trække blod i grafiske romaner Flebotomi trækker blod til medicinske tests eller donationer -. Her er den anden side om" Tegning Blood "Så linke til tapning siden i det ved at omdirigere forvirrede mennesker, du lader dem et godt indtryk.. og de kan holde op med at læse din artikel, hvis de også kan lide at gøre tegneserier kunst!
 12. 12
  Start en e-zine for dit websted. Når folk læser hvert nummer de vil blive mindet om at besøge din hjemmeside. Send det til alle de gratis e-zine mapper på internet.a Nyhedsbrev
 13. 13
  Start din egen online diskussion community. Det kunne være en online opslagstavle, e-mail diskussion liste eller chat room. Når folk blive involveret i dit samfund, vil de jævnligt tilbage for at kommunikere med andre.
 14. 14
  Annoncer din hjemmeside på gratis klassificeret annonce sites. Der er mange af disse på nettet. Nogle af de mere populære er Craigslist, Inetgiant, freeadvertisingforum og Gumtree.
 15. 15
  Deltag gratis safe-lister. Disse lister over abonnenter, der har tilmeldt sig til at sende og modtage e-mails til hinanden. Du kan straks nå potentielt tusindvis af mennesker ved at sende e-mails, og du behøver ikke at bekymre dig om at modtage spam klager, enten fordi alle på listen har tilmeldt at modtage e-mails.
 16. 16
  Kom godt i en myspace side kunne også øge trafikken på dit websted, fordi hundredvis af mennesker vil se det.
 17. 17
  Konstant at opdatere indholdet på din webside, så har en nyhedssektion er en hel del for søgemaskiner især.
 18. 18
  Opdater din Facebook-status til at lade dine venner vide, hver gang du opdaterer din blog og oprette en facebook fan side. Din vens venner vil se, når de slutter sig fanside eller kommentere på din status.
 19. 19
  Send dit websted til toppen social bookmarking sites til at skabe en tilbage link til din hjemmeside, hvilket vil øge din side rang så godt.
 20. 20
  Tilmeld dig yahoo svar og efterlade store nyttige kommentarer til spørgsmål folk beder om, efterlader et link tilbage til dit websted med flere nyttige tips om det.
 21. 21
  Ophold på emnet. Alt dette socialisering, forum kommentere og spørgsmål besvarelse burde være på din hjemmeside hovedemnet. Jo mere din aktivitet og webstedets indhold match i emnet, jo mere sandsynligt de rigtige mennesker finde det. Jo mere målrettet dit affilierede links er til emnet, jo bedre vil du gøre med dem også. Folk har ikke noget imod reklamer, der er på emnet, det begynder at ligne en bekvemmelighed mappe snarere end irriterende reklamer.

Tips

 • Opret visitkort, der har noget lignende "Dette kort er værd 298.510€. Lad mig vise dig hvordan" og derefter har din url i bunden af ​​kortet. Der er hjemmesider derude, der giver dig mulighed for at oprette og modtage visitkort gratis.
 • Brug ord i munden. Fortæl alle du kender om din hjemmeside.
 • Uanset typer af gratis reklame, du beslutter at forfølge, så sørg for at du bruger ad tracking software. Dette vil give dig mulighed for at spore, hvor dine besøgende kommer fra, og hvilke typer af reklamer er de mest effektive.
 • Start lige her på Google. Læs op på, hvordan at offentliggøre dit websted på Google uden at bryde reglerne. Hvis du kan levere kvalitet indhold, kan du skabe en win-win forhold, hvor du deler viden og få omtale til gengæld.

Advarsler

 • Forsøg ikke at bruge meta-data med de søgeord, der intet har at gøre med dit indhold, fordi Google vil bringe din rang ned.
 • Steer klart af enhver reklame taktik, der kunne opfattes som spam.