Wkudk

Hvordan man kan slippe af med spyware uden kommerciel anti-virus software

Så din computer holder langsommere uden synlig grund. Du behøver ikke have nogen fancy anti-virus program som Norton eller McAfee. Du tror du har spyware, men du er usikker. Her er et par nemme måder at kontrollere!

Steps

Hvordan man kan slippe af med spyware uden kommerciel anti-virus software. Kontroller at se, om problemet er adware eller dine egne programmer, der er lige halter computeren.
Hvordan man kan slippe af med spyware uden kommerciel anti-virus software. Kontroller at se, om problemet er adware eller dine egne programmer, der er lige halter computeren.
 1. 1
  Kontroller at se, om problemet er adware eller dine egne programmer, der er lige halter computeren. Åbn Jobliste [CTRL + ALT + DEL] og se på processer fanen. Find alle processer, der et unormalt højt Memory Usage. Hvis du ikke kan genkende deres navne, kan du have spyware, dog bør du ikke prøve at deaktivere dem i Task Manager.
 2. 2
  Gå til google. Com og skriv navnene på mistænkelige flotte eksekverbare. Sider som processlibrary.com eller neuber.com er gode til at identificere ondsindede processer. [Bemærk: Nogle vira forklæde sig som vinduer processer, er det vel værd at googling0 enhver proces i Jobliste at finde ud af, som kunne være skadelig]
 3. 3
  Når opdaget, hvilke processer der er ondsindet, gå til min computer og søge på din C: \-drev til eksekverbare. Slet eksekverbare og eventuelle tilhørende filer. Hvis en fejlmeddelelse siger, at det er i brug, skal du stoppe processen med Task Manager og prøv igen.
 4. 4
  Når vi beskæftiger os med eksekverbare forklædt som vinduer processer søge efter dem, som beskrevet i det foregående trin. Og hvis nogen dubletter vises i søgeresultaterne, sørge for at kun slette den mistænkte fil, der ikke hvor det skal altså ikke i C: \ WINDOWS \ System32. Når identificeret som ondsindet, slette eksekverbare og tilknyttede filer som før.
 5. 5
  Adware ofte kommer 'pakket' med andre programmer såsom fra steder som yahoo! og Smiley Central. Ved ikke at installere / downloade disse programmer, du minimere mængden af ​​adware / spyware du får. Slet disse programmer først.
 6. 6
  For alle andre spyware / adware downloade en gratis, let at bruge anti-adware program som Spybot S & d eller Adaware. AdAware er en smule lettere og anbefales til uerfarne brugere. BEMÆRK: Disse programmer vil fange, hvad den anden misser så installere både.
 7. 7
  Der er også gratis 'avg gratis udgave': "AVG", og Avast Home Edition:, som er en gratis anti-virus programmer, og bør finde nogen eller de fleste vira og trojanske heste i dit system, og det giver den samme beskyttelse som Norton eller McAfee, og det sender regelmæssige opdateringer automatisk, og efter ønske (avast er automatisk).
 8. 8
  Brug en browser såsom Mozilla Firefox, som blokerer de fleste adware.
 9. 9
  Også Microsofts Windows defender giver real-time scanning af dit system, og har et omfattende definitioner bibliotek, der gør et fremragende stykke arbejde for at opdage spyware.
 10. 10
  [3] har et afsnit med gratis antivirus-og antimalware-programmer. Downloading flere af disse vil hjælpe dig med at holde dit system malware-fri. (Se advarsel, selv om.)

Tips

 • Adware betragtes som "at gå ud over den rimelige reklame, som man kunne forvente fra freeware eller shareware." "Adware er ofte kombineret med et væld program, der er til rådighed uden beregning, så længe brugeren indvilliger i at acceptere adware." [Www.100best-web-hosting.com/glossary.html] [www.microsoft.com / security / glossary.mspx]
 • Hvis du virkelig om at undgå adware, derefter overveje eller BSD. De er gratis, og da stort set alle programmer for dem er open-source, kan alle se og forbedre koden, så din computer vil være næsten immun over for adware!
 • Ikke alle anti-virus programmer tilbyder anti-adware eller anti-spyware beskyttelse.
 • Spyware er defineret som "Software, der sender oplysninger om din web-surfing vaner til sin hjemmeside." [Www.spywaredetection.org / spyware-glossary.htm]

Advarsler

 • Som anført ovenfor er nogle spyware / adware kræves af visse programmer for disse programmer til at holde kørende. Ved at slette adware / spyware risikerer du for præstationen af ​​programmet ikke-funktionelle. Dette vil ikke ske for ethvert program, du skal betale for, så det, hvis sker, og du stadig ønsker det pågældende program alt hvad du bliver nødt til at gøre er at downloade / installere den igen.
 • Hvis du installerer flere antivirus programmer, kan de komme i konflikt med hinanden. Den bedste løsning er at have et af de programmer, som din "always-on" vagt for at forhindre virus og malware i at trænge ind dit system, og derefter bruge andre programmer til at scanne din harddisk på en daglig eller ugentlig basis for at fjerne malware på "always-on"-programmet savnet.
 • Nogle anti-virus programmer vil mærke legitime programmer som malware. Dette kaldes en "falsk positiv". Forekomsten af ​​dette er faldende som antivirusprogrammer bliver mere sofistikerede, men vær opmærksom på, at den eksisterer.
 • ALTID GØR MINDST TO sikkerhedskopier af dine vigtige filer!!! Og hold en af ​​disse backups et andet sted end computeren. En daglig backup holdes på placering og en ugentlig backup holdes andetsteds (enten en fysisk backup, såsom CD-R og DVD-R eller en online backup) vil sikre, at du er i stand til at komme sig efter eventuelle mulige forstyrrelser i din computing vaner. (Altid dybt scanne backups for virus og malware, også - du ikke ønsker at installere en virus fra en sikkerhedskopi.)