Wkudk

Hvordan man lærer at synge pop uden at få en lærer

Der er mange forskellige måder at synge, fra klassisk til knurren, men den stil, de fleste mennesker er fortrolige med, er pop. Denne artikel vil give nogle tips og motion for at hjælpe dig til at lyde mere som pop ikoner som Beyonce og Mariah Carey. Det vil hjælpe til at have et tastatur og se videoen nedenfor.

Steps

Hvordan man lærer at synge pop uden at få en lærer. Udvikl din vokal smidighed.
Hvordan man lærer at synge pop uden at få en lærer. Udvikl din vokal smidighed.
 1. 1
  Udvikl din vokal smidighed. Popsangere ofte ad-lib eller improvisere, ved hjælp af deres stemmer til at hoppe rundt noter inden for en skala. På et tastatur, alle tonerne spille i en skala på samme tid, og derefter synge noterne hurtigt, så din stemme til at hoppe frem og tilbage mellem noter. Praksis med forskellige vokaler samt.
 2. 2
  Styrk dine registre. Der er tre vokale registre: den høje register er også kendt som dit hoved stemme og bruges til at nå toppen noter. Den midterste register indeholder noter i midten af ​​din rækkevidde. Den lave register kaldes også brystet register, og er den samme stemme, du taler i. Arbejdet med hver især lige at opnå endnu tone hele vejen igennem.
 3. 3
  Low - Når synger i en lav register, skal du sørge synger med åben mund. Øv foran et spejl for at sikre, at du gør dette. Må ikke tvinge din stemme, men synger med abdominal støtte i hele. For at styrke din low register, motion ved hjælp af en faldende skala, gentage og faldende halvtone ved halv tone.
 4. 4
  Middle - Hvis du har en stærk lav register og en svag høj register, det er din midten registrere du nødt til at arbejde på de fleste. Brug faldende øvelser, kontrollere din stemme, så der er ikke nogen nævneværdig ændring af tone.
 5. 5
  Høj - Når synger i en høj register, smiler og løft dine kinder. Forestil dig lyden kommer fra rummet bag næsen, og forsøge at producere en lyd som en heks 'kagle. Øvelse bruge stigende skalaer placere en 'n' lyd foran en vokal. Den 'n' vil hjælpe med at skubbe lyden ind i dit high register.
 6. 6
  Lær at bæltet. Sangere som Celine Dion, Beyonce, Mariah Carey og Christina Aguilera vil ofte skråle deres top noter. Belting er hovedsagelig en form for råb sang. Når remme, støtter din stemme ved at holde dine mavemuskler og synge i din høje register i stedet skubbe op fra bunden af ​​din stemme. Praksis remme hjælp faldende skalaer, opstigende halvtone ved halvtone med hver gentagelse.
 7. 7
  Husk at få et par folk til at lytte til dig synge for at øge din selvtillid, fordi du aldrig vil blive en sanger, hvis du ikke kan synge foran folk.

Advarsler

 • Vær forsigtig med din stemme! Hvis du skubber den ud over, hvad det er klar til at gøre, kan du beskadige den. Vær især forsigtig med remme. Det kan være farligt.
 • Hvis du har ondt i halsen ikke synger for meget, fordi du kan beskadige din stemme. Tag en slurk vand og slappe af din stemme.