Wkudk

Hvordan man laver en berømthed på sims 3

Har du altid ønsket at have en berømthed på din Sims 3-spil? Ligesom Michael Jackson og Miranda Cosgrove? Nå, med denne vejledning, vil du være at gøre berømtheder (og deres familier) i et snuptag! Denne vejledning er skrevet for det meste for kvindelige berømtheder, men hannerne har et par tips også.

Steps

Hvordan man laver en berømthed på sims 3. Gå til at skabe-a-sim, medmindre du ønsker at give en eksisterende familie en makeover.
Hvordan man laver en berømthed på sims 3. Gå til at skabe-a-sim, medmindre du ønsker at give en eksisterende familie en makeover.
 1. 1
  Gå til at skabe-a-sim, medmindre du ønsker at give en eksisterende familie en makeover. Denne vejledning er skrevet til Create-A-Sim, men du kan forme det til at passe, hvad du laver.
 2. 2
  Vælg det grundlæggende. Navngive dem uanset deres navn er, vælge deres hud teint, og ændrer med kropsvægt og muskel skyderne indtil det er lige højre. Også huske deres alder. Du ønsker ikke at gøre Madonna som barn. Men det er bedst at gøre teen og unge voksne / voksen berømtheder.
 3. 3
  Gør håret. Hvis du ønsker, kan du få adgang til mange Sims 3 brugerdefineret indhold sites har dejlige og realistisk hår, som du kan downloade. Sørg for at drage fordel af de nye muligheder inden Sims 3, der hjælper ændre din Sims hårfarve i et større omfang. Sørg for at du bruger den rigtige farve. Du kan også lave fantasy hår, men den virkelige ting anbefales. Jeg vil foreslå at bruge højdepunkter og rødder til at gøre hår ser så realistisk som muligt, så prøv ikke at gå for overbord selv.
 4. 4
  Juster øjne og ansigtstræk til at begynde den vigtigste transformation. Det kan være nyttigt for dig at starte med de generiske øjne, og derefter nappe dem. Jeg vil foreslå at holde et billede af den celeb handy, så du kan bruge den som reference, kan du også ønsker at bruge mere end ét billede så godt.
 5. 5
  Gør makeup. Igen, bruge billeder som referencer. Brug eyeliner til at gøre øjne skiller sig ud. Du er mest sandsynligt at springe dette trin, hvis du opretter en Mand berømthed (selvom nogle mandlige berømtheder kan kræve make-up fx Marliyn Manson)
 6. 6
  Nu tøjet. Det er bedst at oprette-a-stil for at hjælpe med at fortolke de berømtheder sans for mode. Jeg brugte de hvide tank-top og skinny bukser til at skabe et glamourøst look til hverdag. Brug en vielsesring, hvis de er gift, og armbånd armbånd, ure og øreringe at krydre outfit. Alt andet er selvforklarende, bortset fra svømning. Brug en god form (altid bikinier) og farve det og mønster i. Add solbriller så godt. Også for teen atletik, bære sko, der ligner Converse. Hannerne, dragter ser godt ud, og bære enkel halskæde når svømning.
 7. 7
  Endelig på personligheden. Vi er nødt til at kontrollere, om din simmer er en skuespiller / skuespillerinde, musiker, forfatter, etc. Gør dem kunstnerisk, definitivt. Musikere er virtuoser, skuespillere er part dyr og forfattere er bogorme. Selvom du kan tilføje meget mere personlighedstræk bort fra deres profession.
 8. 8
  TA DA! Hvis du ønsker, at gøre en familie for dem, så de ikke får ensom. Teenagere har brug for en familie, nogle unge voksne har brug for en mand / kone. For børnene, gør dem temmelig kunstnerisk og modig, og ser godt ud, også.
 9. 9
  Nu til rent faktisk at gøre din sim (r) berømt! De har brug for Limousineture, korrekt? Åbn snyde bar og skriv testingCheatsEnabled sandt. Skift på dit Sim postkasse, og vælg "Karriere". Holde klikke "Mere", indtil du ser Music karriere eller Athletic karriere. Hvis du ønsker din simmer til at være i en sort limousine, skal du vælge Athletic og klik på det højeste niveau. Hvis du vil have en lyserød limousine, vælge Musik karriere og derefter vælge Rock Star og du har din helt egen limo! Bemærk, at når din Celebrity Sim er angiveligt gå til nogen tilfældig sted, og at de ikke ejer en bil, vil de ikke få i en taxa, vil de få i deres Limousine og kører til deres bestemmelsessted i limousinen. Samme ting gå hjem til deres palæ.
 10. 10
  Dit sim brug et palæ! Du har lige købt denne 60x60 tom grund nær Alto og Landgraab s, men du ikke har nogen mere tilbage penge. Sørg for at du stadig har "testingCheatsEnabled sande" aktiveret i din snyde kassen. Åbne snyde boksen og skriv "familyfunds <din Sim's husstand navn> 99999999". Du skal sørge for, at din husstand navn har ingen mellemrum i det, eller vil du ikke få pengene. Sørg også for at skrive nummer 9 i præcis 8 gange. Når du gør dette, kan du begynde at opbygge din luksus hus. Hvis du har alle de udvidelsespakker, kan du lave en vinkælder ud af den tomme kælder, gør din Sim tjenere arbejde ned i kælderen, selv fælde din simmeres ærkefjender dernede! Bare ikke gøre din simmers hus en "kasse". Tilføj diagonale vægge, tilføj indendørs swimmingpools, udendørs pools, hvorfor ikke engang en frige rum! Nyd at gøre deres palæ!

Tips

 • Du ønsker måske at have et par billeder af den berømthed i nærheden, så du kan identificere og undersøge deres mange ansigtstræk. Det hjælper også din simmer til at se mere ens.
 • Pick deres faktiske favoritter, hvis du kan finde, hvad de er på internettet.
 • Gør deres stemme musical! For mænd, gøre det lidt dybere.
 • Hvis du løber tør for penge bare trykke kontrol shift og c og indtast derefter Motherlode og du kan holde gøre dette indtil du har så mange penge som du ønsker
 • Brug en makeup hjemmeside og billeder af kendis til at få, hvad slags makeup de bærer.
 • Frigørelse outfits i Create-A-Sim er nyttigt, som du kan finde den film stjerne kjole / kulør.
 • Hvis de kommer til at have en familie, gør dem Familieorienteret.
 • Tilføj en vielsesring. Sølv, fortrinsvis. Guld ser tacky, medmindre din simmer fortrinsvis mørkere hud.
 • Downloading hår og tøj til dine simmere også gør det temmelig nemt.

Advarsler

 • Sommetider skal du bruge masser af Custom Content. Du har måske brug for en vis form for frisure til din berømthed Sim, og EA har ikke gjort et The Sims 3 Bodyshop endnu. Jo mere CC, jo langsommere dit spil kan få, så ikke får for meget CC.
 • ADVARSEL Når man bygger HUSE: Du har måske downloadet noget kaldet "Girl Doll Dressed" fra børsen. Slet den! Der har været rygter om det langsommere dit spil drastisk.
 • Sørg for at bruge en god, oprindelige navn. Piratkopiering er imod loven.