Wkudk

Hvordan man laver en gaffatape tilfældet for din iPod nano

For dem af jer, der ønsker en billig, holdbar, køligt udseende tilfældet for din iPod Nano uden at bruge penge, kan du bruge denne vejledning.

Steps

Hvordan man laver en gaffatape tilfældet for din iPod nano. Gå til fil, klik på Udskriv, skal du klikke på drop-down menu mærket siden skalering og vælge ingen.
Hvordan man laver en gaffatape tilfældet for din iPod nano. Gå til fil, klik på Udskriv, skal du klikke på drop-down menu mærket siden skalering og vælge ingen.
 1. 1
  Gå til http:/ / sneakmove.com / docs / nano / diy_ipod_nano_case.pdf
 2. 2
  Gå til fil, klik på Udskriv, skal du klikke på drop-down menu mærket siden skalering og vælge ingen. Derefter ramte Print. Dette vil udskrive skabelonen i fuld størrelse.
 3. 3
  Før udskæring af skabelonen, gaffatape hele bagsiden af den faktiske cut-out i uanset farve gaffatape, du ønsker.
 4. 4
  Klip skabelonen ud, at følge vejledningen på papiret. Brug en saks.
 5. 5
  Når det er skåret ud, tage en exacto-kniv, og forsigtigt køre over foldelinjerne. Dette vil svække papir til meget lettere og mere lige folder.
 6. 6
  Fold skabelonen er angivet.
 7. 7
  Tag din exacto-kniv, og dorn gennem skærmen og klikke på hjul områder.
 8. 8
  Stick saks gennem spalten på hver enkelt, og forsigtigt skære dem ud.
 9. 9
  Brug et exacto-kniv til at skære ud til hovedtelefoner og USB-port. Alternativt slutningen, holde hovedtelefonerne til hovedtelefonstikket når der ikke er hul. Dette vil vise dig, hvor det er, og du kan skære det overskydende fra.
 10. 10
  Wrap sagen omkring nano.
 11. 11
  Find hvor hold knappen, og skære omkring det.
 12. 12
  Gaffatape tilfældet på plads omkring nano uden kanal taping selve iPod'en.
 13. 13
  For ekstra skærm beskyttelse, sætte et stykke klar pakketape på begge sider af skærmen udskæring.
 14. 14
  God fornøjelse!

Alternativ metode

 1. 1
  Måle længden af din nano. Skær to strimler af gaffatape, der er omkring 1/2 tommer længere end din iPod. Sæt dem sammen, så ingen af ​​siderne af strimlen er klistret. Derefter placere rektangel "stof" under din iPod.
  • Hvis din iPod er bredere end gaffatape, kan du ønsker at lave en firkant med fire strimler snarere end et rektangel med to.
 2. 2
  Tag to strimler af samme længde. Sæt dem sammen, så ingen af ​​parterne er klistret. Lægge den på toppen af ​​iPod.
  • Hvis din iPod er bredere end gaffatape, kan du ønsker at lave en firkant med fire strimler snarere end et rektangel med to.
 3. 3
  Tag en enkelt strimmel gaffatape. Dette bør være den samme længde som dem i de første to trin. omhyggeligt placere stykke tape på langs på stribe fra trin to. Efterlad omkring halvdelen af ​​den klistrede udsatte side.
 4. 4
  Holde din iPod klemt inde mellem strimlerne fra trin et og to. Fold strimlen fra trin et, så det dækker den side af din iPod. Derefter wrap stribe fra trin 3 rundt og holde den resterende klæbende del på stykke tape fra trin et.
 5. 5
  Gentag forrige trin for den modsatte side. Skub iPod ud.
 6. 6
  Tag et lille stykke gaffatape. Brug den til at lukke toppen af ​​sagen.
 7. 7
  Måle dimensioner af skærmen og rul cirkel. Tegn dem til forsiden af ​​din sag. Så skær dem ud med en Xacto kniv. Du kan også klippe et lille hul i toppen for hold knappen, hvis du ønsker det.
 8. 8
  Skub din iPod. Lad bunden åbent at give dig selv adgang til hovedtelefon og USB-stik.

Tips

 • Du behøver ikke at bruge gaffatape og du kan bruge ting som tyggegummi indpakning, dekoreret papir, tegneserier og andre ting, hvis du holder dem til skabelonen med dobbeltklæbende tape.
 • Sælge færdiglavede sager er også en fantastisk måde at tjene penge.

Advarsler

 • Altid være forsigtig, når du bruger skarpe genstande
 • Når du bruger Gaffatape vil den klistrede ting formentlig smitte lidt på fingrene, så sørg for at have nogle særlige ting for at få det ud, fordi vand og sæbe normalt ikke gøre det trick. Prøv Gojo håndrens. Det er lavet for mekanik, så det fungerer rigtig godt.
 • Papiret vil ridse ipods over tid.

Ting du behøver

 • En iPod Nano
 • Gaffatape
 • Skabelonen findes på ovennævnte websted
 • Saks
 • En exacto-kniv
 • Klar indpakningstapen