Wkudk

Hvordan man passerer de hårde missioner i Grand Theft Auto san andreas

Ønsker du at vide, hvordan man nemt slå en af ​​disse missioner i San Andreas, der syntes så svært? Ønsker du at afslutte spillet, eller få 100%, eller for at gennemføre spillet uden nogen snyder? Her er nogle måder at gøre nogle af disse "hårdere" missioner meget lettere.

 • 1 trin
  • 1,1 Los Santos
   • 1.1.1 Big Smoke
   • 1.1.2 Sweets Girl
   • 1.1.3 Robbing Uncle Sam
   • 1.1.4 High Stakes, Low-Rider
   • 1.1.5 OG Loc
   • 1.1.6 forkerte side af Tracks
   • 1.1.7 Lige Erhverv
  • 1.2 Badlands
   • 1.2.1 Lokal Liquor Store
   • 1.2.2 Wu Zi Mu
   • 1.2.3 Farvel, My Love
  • 1.3 San Fierro
   • 1.3.1 Jizzy
   • 1.3.2 T-Bone Mendez
   • 1.3.3 Toreno s Sidste Flight
   • 1.3.4 Ran Fa Li
   • 1.3.5 Air Raid (valgfri)
   • 1.3.6 Supply Lines (valgfrit)
  • 1.4 Køreskole
   • 1.4.1 Burn og Lap
   • 1.4.2 By slicking
  • 1.5 At lære at flyve - Flight School
   • 1.5.1 Cirkel Airstrip og Land
  • 1.6 Desert & Las Venturas
   • 1.6.1 Forbud
   • 1.6.2 NOE
   • 1.6.3 Frit fald
   • 1.6.4 High Noon
   • 1.6.5 Cop Wheels (valgfrit)
  • 1.7 sidemissioner
   • 1.7.1 Vigilante
   • 1.7.2 Paramediciner
   • 1.7.3 Chiliad Udfordringer
   • 1.7.4 Blood Bowl
   • 1.7.5 Trucking - Level 8
   • 1.7.6 Bike School - Jump og Stoppie
 • 2 Relaterede Googles
 • 3 Relaterede Googles

Steps

Hvordan man passerer de hårde missioner i Grand Theft Auto san andreas. Kør over så mange bandemedlemmer med din bil på din første pass igennem.
Hvordan man passerer de hårde missioner i Grand Theft Auto san andreas. Kør over så mange bandemedlemmer med din bil på din første pass igennem.

Los Santos

Store røg

 1. 1
  Ride på fortovene for at undgå bilen, for at holde det fra at komme for tæt på dig. Resterne (lygtepæle, skilte, fodgængere etc.), vil gøre det svært for bilen at komme til dig. Også se for fodgængere selv.

Sweets pige

 1. 1
  Kør over så mange bandemedlemmer med din bil på din første pass igennem. De vil forsøge at undvige, så vær klar til det. Når de skyder bilen op (normalt hurtigt), komme ud fra en afstand, og skyde derfra hvis det er muligt (check CJ s våben færdighed.) Og for tættere skydning, den lille væg bruge på den anden side af gaden i dækning. Har CJ Crouch bag det for mere sikkerhed.
 2. 2
  Også overveje at hæve cj s våben færdighed for det våben, han vil bruge. Det kan lade ham skyde fra længere væk (dvs. fra uden for bandemedlemmer 'rækkevidde.) Også en snigskytteriffel ville være ideelt, men de er svære at finde så tidligt i spillet. Også overveje optagning nogle skudsikre veste for at gøre det lettere.

Stjæle Uncle Sam

 1. 1
  Når "weekend soldater" dukker op for at skyde ryder har CJ komme ud af gaffeltruck og skyde dem selv.

High stakes, low-rider

 1. 1
  Voodoo Voodoo. Løbet vil være så meget lettere, hvis du gør. En anden god mulighed er en Savannah (selv om ikke så hurtigt med så god styring som en Voodoo.)
 2. 2
  På den første straight, bare ikke ned. De andre biler vil forsøge at gå ned i dig, så bare ikke gå ned på dette punkt.
 3. 3
  Når du kommer ud af åbningen straight, ophold på venstre side af vejen (den modkørende vognbane) for at undgå de fleste af trafikken. Og gradvist arbejde din vej til den rigtige vognbane, for 1. real tur. Watch out for polerne. Voodoo har meget god topfart, så det vil være let at miste de konkurrenter på straights.
 4. 4
  Bremse før svingene, for det meste, at justere din hastighed. Dette vil gøre det nemmere for din bil i løbet af svingene.
 5. 5
  Så bare køre sikkert. Må ikke gå ned, se på, hvad der er foran dig. Må ikke ramt nogen poler, osv. Og det skal være nemt at vinde løbet med en stor margen. Du kan også bruge den højre pind til at kigge rundt om hjørner, for at se længere, etc., eller den venstre pind (skub på det) for at se længere frem. Dette gør sikker kørsel ved høje hastigheder meget lettere.

OG loc

 1. 1
  Du kan efterlade OG loc bagefter, og køre på motorcyklen med blot CJ. Dette vil gøre motorcyklen klare meget bedre, og vil lade CJ læne sig frem for mere hastighed, hvis du vil. OG vil magisk vises i slutningen.
 2. 2
  Kende ruten, hvor de skal henvende, osv. Det er meget nemmere at vide, hvor at gå, hvis du har set ruten før. Det kan hjælpe at se nogle videoer til at lære, hvor at vende osv. slukke af motorvejen er lige efter tavlen eller overhead-gadeskilt.
 3. 3
  Kør sikkert. Du behøver ikke at fange Jeffrey, og der er nogle steder, hvor han stopper og venter (men han stopper ikke og vente én gang på motorvejen.) Så det vigtigste er ikke at gå ned.
 4. 4
  Til at køre mere sikkert i en vanskelig del (i. E. Styrtløb før motorvejen,) slipper speederen, at bremse ned, og for at få mere kontrol over cyklen, etc.

Forkerte side af sporene

 1. 1
  Kør i langt højre side af den højre jernbanespor, længere væk fra toget. Der vil lade Big Smoke skyde bandemedlemmer uden at ramme toget i stedet. De fleste mennesker kører for tæt på toget.
 2. 2
  I den tid, hvor CJ går op på snavs vej (hvis det bliver til det punkt,) forsøge at få i nogle gode skydetid for røg også. Det vil gøre missionen lettere. Også i almindelighed, line up Big Smoke med bandemedlem han skydning. Det vil gøre det lettere for ham at ramme målet.

Bare business

 1. 1
  Skyd førerne af motorcykler, og motorer af biler motorer. Spring de biler, der bliver taget ud automatisk af riggen.
 2. 2
  Pre-sigte pistolen (og hold skyderiet knappen) for at gøre skyde lettere. Cyklerne altid tage den samme vej, så du kan foretage skydning og sigter meget lettere ved pre-sigter pistolen.

Badlands

Lokale vinhandel

 1. 1
  Læg op på SMG ammo (eller maskinpistol efter eget valg), før missionen, og skyde de køretøjer selv.
 2. 2
  Kør sikkert, og holde dit køretøj i midten af stien. Forsøg ikke at skære hjørner (dvs. at få et bedre skud på en af ​​de køretøjer,), fordi det sandsynligvis vil vende din bil, eller i det mindste tur ud af det. Hvis du er nødt til, slipper speederen lidt at lave sving sikrere.
 3. 3
  Gå tilbage og afhente dokumentmapper bagefter. De vil stadig være der.
 4. 4
  Eller du kan bare komme ud af køretøjet og skriv "allcarsgoboom" så afhente dokumentmapper...

Wu Zi mu

 1. 1
  Kør sikkert. Få en tidlig føring ved at tage genvejen gennem græsset til højre (men ikke glide ud). Brug af Buffalo er fint for denne ene. Gå hurtigt i de straights, men tage svingene sikkert.
 2. 2
  Sæt farten ned godt, før 1. træbro. For gården, gå til venstre for den, glider langs denne væg. Vær forsigtig på næste bro også, og den næste ned ad bakke, mod vandet. Og hold øje med bump i græsset på den sidste tur, der går op ad bakken. Du kan bruge det som en guide til at gøre, at vende lettere også.

Farvel, min elskede

 1. 1
  I begyndelsen af løbet, skære igennem græsset i højre side (koronaen kan udløses fra længere væk), men se ud for bump sat i på hjørnet. (Du kan bruge denne bump til at hjælpe dig vende også.)
 2. 2
  sho rtcuts sho>.), som vil sætte dig godt foran resten af bilerne.
 3. 3
  Kør sikkert derfra. Det vil være nemt at vinde løbet, når du er foran konkurrenterne. Det vigtigste er ikke hastighed her, men simpelthen ikke gå ned, eller for at gå en forkert måde, etc.
 4. 4
  Vær forsigtig (langsom ned) på træbro på bunden af bakken efter bakketoppen skovhugst området. For gården, gå mellem de to bygninger til højre for koronaen, men se ud for hegnet bagefter.
 5. 5
  For sving, da denne bil kan lide at spinde ud nemt slipper speederen, før et sving, og hvis du er nødt til at trykke begge bremser før årsskiftet, og derefter give slip på dem, og derefter glider gennem sving med en rimelig hastighed. Bilen drejer ikke så godt, hvis du holder speederen knappen.

San Fierro

Jizzy

 1. 1
  Det hjælper meget at få den målsøgende raketkaster, før denne mission. For at få det, køre en bil op ved siden af ​​vagten stationen i lufthavnen. Har CJ klatre på toppen af ​​bilen, og derefter springe op på kontoret. Derefter køre rundt for at åbne portene. Også, kan du parkere din bil foran porten for at holde den åben, og bare stå CJ på linjen mellem fortovet og vejen, for at gøre springet på toppen af ​​kontoret. Den raketkaster er på den østlige-de fleste side af lufthavnen, mellem nogle brændstoftanke, som er til højre for hangarer syd (eller højre) i kontroltårnet.
 2. 2
  Kør foran præstens limo. (Må ikke skyde dem endnu.) Kom ud langt nok frem, og ret målsøgende raketkaster. Skyd limo to gange, og det vil blive gjort. Sørg også for det er langt nok væk til at beskytte pimp-mobile.

T-bone Mendez

 1. 1
  Må ikke skyde på cyklerne. Du skal blot køre op tæt og trykke på den relevante knap (L1 på PS2) gentagne gange for at få fat i pakken ud af ryggen.
 2. 2
  I begyndelsen, kan du ofte positionere dig til at få fat i en eller to pakker fra cyklerne højre væk. Brug den midterste linje for vejen som en reference.
 3. 3
  Til almindelig cykel kørsel, at køre på midterlinien undgå de fleste af trafikken. Men se for drejning biler osv. Hvis du kan, drev på den side af vejen, hvis der er en kløft mellem fortovet og trafikken.

Toreno sidste flyvning

 1. 1
  Brug målsøgende raketkaster for denne ene. (Se "Jizzy" skridt til, hvordan man får det.) Simply skyde den to gange, før helikopteren vender hjørnet.
 2. 2
  Approach helikopterlandingsplads fra den østlige side at gøre det lettere.
 3. 3
  Hvis du ønsker det skal være endnu nemmere, kan du altid jage Toreno i en jæger eller blot bruge snigskytteriffel til piloten inden take-off. Må ikke jage helikopteren i en bil!

Ran fa li

 1. 1
  Efter at komme ud af lufthavnen, hjælper det at komme ud af bilen og skyde motorcyklister selv. Hvis en betjent nærmer sig bilen, mens CJ s komme i, dytter i hornet for at holde ham fra at komme for tæt på.

Luftangreb (ekstraudstyr)

(Zero missioner er ikke nødvendige for at afslutte historien. Kun for 100%.)

 1. 1
  Skyd flyene, mens de er langt væk. For at gøre minigun mere stabil samtidig mod, slippes fyring knappen. Og flytte mellem mål hurtigt for at hjælpe spare tid.
 2. 2
  Få de grupper af fly i særdeleshed.
 3. 3
  Når et fly er gået af eller droppet sin bombe, kan det være muligt at se bort fra det helt efter, slår så til de næste fly.

Tilførselsledninger (valgfrit)

(Dette er kun hård på den oprindelige version. På de efterfølgende versioner blev brændstofbesparende ved at slippe speederen tilføjet.)

 1. 1
  nøjagtighed. Hvis du skyde pistol præcist lige fra get-go, vil missionen være meget nemmere. Se gnister af maskingevær rammer, for at se hvor det faktisk rammer. Når du har nøjagtighed, kan du skyde kurerer fra meget længere væk, hvilket er hurtigere, lettere, sikrere for Røde Baron, etc.
 2. 2
  At flyve flyet, skal du blot holde speederen (selvom du måske ønsker at frigøre det, mens du optager at give dig mere tid til at skyde,), og bruge små venstre-stick justeringer til at styre flyet small>. De fleste menneskers fejl gør for stor bevægelser med den venstre pind, hvilket får flyet til at gå overalt. Brug graden af flyet bank at styre drejehastigheden af flyet, med en lejlighedsvis trække tilbage.
 3. 3
  Start med den nærliggende kurer, så cyklen en, så SUV én (normalt vest) derefter kontrollere kortet. Hvis bilen kurer er gået et eller andet sted alt for langt, er det normalt bedst at forsøge igen missionen. (Det kan ske nogle gange). Ellers får Sanchez næste. Det er især vigtigt at få Sanchez fra langt væk (nøjagtighed), fordi det virkelig kan skyde op Red Baron. Så få van kurer, og hovedet lige tilbage til hjemmet base. Prøv at holde flyet flyvende niveau for at maksimere hastigheden. Og bare flyve ind i koronaen.

Køreskole

Brænd og lap

 1. 1
  Det hjælper så meget, hvis du bruge pause trick for at få en god tid. Her er hvordan du gør pause trick: Når løbet begynder dukker op, skal du trykke på Pause. Så mens du afslutter menuen, hold X (speederen). Derefter som det kommer ud af menuen, skal du trykke hurtigt på Pause igen. Gøre dette, kan du starte bilen bevægende og drive, uden at starte timeren.
 2. 2
  Gør pausen trick indtil før bilen når den første tur. (Hvis du går længere end det, vil det ikke tælle den første tur.)
 3. 3
  Fortsæt race som normalt, uden pause trick. Du har nu fået en 2-3 sekund forspring. (Dette er en nem måde at få guld på det også.)
 4. 4
  For svingene, koncentrere sig om at bruge håndbremsen for at vende bilen hurtigt, og ser den side af bilen, og den indvendige kegle (en på enden.) Koncentrer dig om at starte håndbremsen tur så hurtigt som muligt, men ikke for tidligt.
 5. 5
  At fastsætte kameraet efter et sving, skal du blot trykke eller klikke R2 eller L2 (den side-view-knapperne på PS2) hurtigt at nulstille kameraet til ser direkte fremad.

By slicking

 1. 1
  Bruge pause trick (se brænde og lap) for at få en utrolig fordel i dette. Du kan gemme 45 + sekunder ved hjælp af pause trick hele vejen til den første koronaen. (Du kan ikke gøre det efter det, fordi det ikke vil tælle koronaen.)
 2. 2
  Generelt hjælper det at bruge trolley spor som en guide, for at undgå trafik. Også, kan du gå drev på fortovet ned ved dokker for en god, let, klar linje. Men med pause trick, vil det være let at få guld Ligegyldigt hvilken vej du bruger.
 3. 3
  Slip speederen på hårde sving, for at holde bilen fra at glide ud, og brug højre eller venstre pinde til at se længere frem, for at få et bedre overblik over vej-, trafik osv.

At lære at flyve - Flight skole

Circle landingsbane og jord

 1. 1
  Hæv landingsstellet hurtigt (r3 på PS2) for at få hastigheden tidligere. Flyve i niveau i første omgang at få fart før klatring højde.
 2. 2
  lille lille. Hvis du bruger store justeringer, vil flyet gå over det hele. Brug ror kontrol blot for korrektion, ikke til almindelig styring.
 3. 3
  Flyv skroget (kroppen) af flyet gennem inderkanten af koronaen. På den måde kan du tage en kortere vej, hvilket sparer tid, og vil udløse hver corona, som du går igennem. For skarpe vendinger, vippe flyet, og derefter trække tilbage.udjævne.
 4. 4
  Brug 3rd-person se anbefales, da der lader dig se flyet og koronaen. Så det er nemmere at spare tid.
 5. 5
  Til landing, jord tidligt, og køre flyet som en bil ind i koronaen. Det vigtigste for guld er, at det er linet op til venstre og højre, selv hvis du går lidt forbi corona (for langt,), eller ikke stoppe direkte i centrum.

Desert & las Venturas

Forbud

 1. 1
  Brug målsøgende raketkaster fra san Fierro lufthavnen. Se "Jizzy" på, hvordan man får det.

Noe

 1. 1
  Flyv over havet. Det er hænder ned den nemmeste måde. Ellers flyver mod lufthavnen, og over motorvejen, men pas på træer, pæle, etc., som måske ikke gyder indtil det sidste minut. Husk, bruge små justeringer af venstre joystick for bedste kontrol. Sørg for ikke at gå over radaren grænse, medmindre du ønsker at blive skudt ned af en Hydra.

Frit fald

 1. 1
  Det er tilsyneladende kun hård på pc-versionen. Tilsyneladende justere frame rate vil gøre denne mission meget lettere.

High Noon

 1. 1
  På den originale PS2-version, kan du skyde bilen fra close-up med det samme med ak-47 eller m4 ak-47> (og tilsyneladende også savede-off haglgeværer,), og det vil stoppe med det samme. Den tætte-up ildkraft disse våben omfartsveje immunitet kravet af bilen. Så udstyre en regelmæssig våben (dvs. en Tech-9) til * run * omkring bygningerne, derefter hurtigt skifte til rifler og skyde bilen fra close-up interval.
 2. 2
  Ellers skyde en eller to af Pulaski hjul ud i begyndelsen, før han kører ud. Det vil gøre det nemt at holde op med ham.
 3. 3
  Et andet trick er at parkere bandito foran pulaski bil (eller køre ham ind i en sidebygning,), og for at komme ud og Jack bilen, før han kan komme væk. Kom ind i sin bil fuldfører automatisk missionen.

Cop hjul (ekstraudstyr)

(Dette er ikke påkrævet for story-line færdiggørelse, men for 100%.)

 1. 1
  Få en bil og gå øst på motorvejen. Når du kommer til den første cykel, bare komme på cyklen. Må ikke skyde politibetjent.
 2. 2
  Efter at sætte cyklen på pakkeren (truck), tage julius motorvejen nord til parkeringspladsen af hospitalet. Kør ind i cyklen for at banke betjent fra det. Komme på cyklen og gå mod vest på motorvejen.
 3. 3
  For 3. cykel, skåret på tværs af byen, og gå til politistationen. Kom ud af bilen tidligt og skyde de 2 fod betjente ved siden af cyklen. Så kan du bare køre op og komme på cyklen. Gå mod nord på de vigtigste Strip i Las Venturas, og der er en kirke der, med en rampe til højre for det. Brug denne rampe for at komme ind på motorvejen nemt.
 4. 4
  For 4. cykel, gå til den nærmeste vejbro på cyklen, og komme ud af bilen der. Skyd den sidste betjent fra en afstand, for at holde ham fra at komme på cyklen. Få på cyklen, skal du bruge samme vejbro at komme tilbage på motorvejen og satte cyklen på pakkeren, for at fuldføre missionen.
  • Nøglen i denne strategi er det undgår enhver lange jagter at få cyklerne. Så du kan bare komme på cyklen, og sætte det på pakkeren.

Sidemissioner

Vigilante

 1. 1
  Brug jægeren (militær helikopter) eller næsehorn (tank), hvis muligt. Det er hænder ned det nemmeste måde at gøre det vigilante missioner.
 2. 2
  afstand afstand. Hvis CJ s våben dygtighed er høj, han formentlig har bedre rækkevidde end dem, så du kan hænge tilbage og skyde dem.
 3. 3
  Hold skyde bilen, indtil det blæser op. Det vil forhåbentlig slippe af med alle de kriminelle hurtigt. Hvis du er nødt til, mens du optager og efterbehandling fra bilen, dytter i hornet, for at holde politiet til fods fra nærmer cyklen. Dytter i hornet virker på alle fodgængere og politiet, men ikke fjendtlige bandemedlemmer. Også lad dem ikke nærme for tæt, fordi de stadig kunne banke CJ væk fra cyklen.
 4. 4
  Brug kroppen rustning, snacks / mad, og politiet bestikkelse for at gøre det lettere. Prøv at holde CJ s ønskede niveau ned til 2 stjerner eller lavere. Og være ekstra forsigtig på niveauerne 10 til 12, fordi haglgeværer kan gøre en masse skade.
 5. 5
  EKSTRA: En fremragende trick for HPV-1000, Ranger eller politi bil, er at bruge mini-gun. Dette blæser op biler voldsomt hurtigt. Så køre til hvor du kan få et hurtigt skud på bilerne, springe ud og fyre væk. Mini-gun er vanskeligt at komme om i starten af ​​spillet. (Det er i Las Venturas.)

Paramediciner

 1. 1
  Gør dem angel fyrretræ. Det er meget nemt der. Desuden kan Fort Carson arbejde.

Chiliad udfordringer

 1. 1
  snipe r riffel snipe>. Det virker ikke med alle våben.

Blood Bowl

 1. 1
  Hvis der er en korona på den anden side af arenaen, bare vente på et tættere man skal vises.
 2. 2
  Slip speederen for at gøre hurtigere sving end dine modstandere. Dette er også en tendens til at kaste deres sigte.
 3. 3
  Hvis du er nødt til, at ram gennem nogle biler komme til en corona nærheden.

Trucking - Level 8

 1. 1
  t regn sporer t>. Det er meget lettere som. Hvis du går gennem Los Santos, bo så langt væk fra de vejspærringer som muligt, samtidig med at gå fuld hastighed. Og hvis du går gennem ørkenen, være omhyggelig med at ikke jack knife lastbilen, når der går ned ad bakke i tunnelen.
 2. 2
  Når du ikke på toget spor, så prøv at holde off-road så meget som muligt. Naturligvis bruge din dømmekraft, må du ikke køre på regnvåde græs på en bjergskråning. Planlæg din rute omhyggeligt, så du ikke behøver at bakke eller forsøge at foretage en U-vending.

Bike school - Jump og stoppie

 1. 1
  Læne sig frem så meget som muligt at få så meget hastighed som muligt.
 2. 2
  Hit rampen, og før du lander, cyklen læne lidt fremad,forhjulet rører jorden først. Hvis forhjulet rører jorden lidt før baghjulet, og du har gået langt nok (dvs. lige før, hvor du stopper,) vil spillet tæller det som et stoppie, hvilket gør en let guld.