Wkudk

Hvordan man programmerer et RCA rcr312w fjernbetjening

Du har en RCA rcr312w fjernbetjening. Du har fulgt instruktionerne, og det stadig ikke fungerer. Endelig er du gå til RCA hjemmeside og find ud af, at du skal holde trykke den omvendte knappen, indtil tv'et tændes tryk derefter på Stop. Retninger på forskellige steder siges at trykke den omvendte knap, men angav ikke hvor mange gange. Du skal trykke på det hver 2 sekunder.

Steps

Hvordan man programmerer et RCA rcr312w fjernbetjening. Disse instruktioner kommer fra RCA hjemmeside.
Hvordan man programmerer et RCA rcr312w fjernbetjening. Disse instruktioner kommer fra RCA hjemmeside.
 1. 1
  Disse instruktioner kommer fra RCA hjemmeside. Det afgørende skridt er at holde trykke på tilbagesyningsknappen.
 2. 2
  Tænd for komponent (tv, dvd osv.).
 3. 3
  Tryk på TV (eller DVD)-knappen først og derefter på tænd / sluk-knappen og hold både før on / off-knappen lyser.
 4. 4
  Tryk på knappen PLAY hvert femte sekund, indtil komponenten slukker.
  • Hver gang knappen Afspil er trykket, det oplyste ON-OFF-knap blinker ti gange og en blok af 10 koder sendt til din komponent. Denne proces fortsætter, indtil alle koder i kodelisterne er blevet ransaget. Hvis komponenten ikke har slukket efter alle koder er blevet ransaget, det oplyste ON-OFF-knap blinker fire gange, slukker, og auto Code Search bogholderi forlades.
 5. 5
  Efter komponenten slukker Tryk på tilbagesyningsknappen hver 2 sekunder, indtil enheden vender tilbage til. Gå til trin 7..
  • Hvis dit tv er en ældre model, kan det ønsker at tænde umiddelbart før du får chancen for at trykke bakgear. Hvis det er tilfældet, og tv'et automatisk slår sig selv på så blot følge trin og holde trykke baglæns, indtil komponenten slukker. Derefter gå til trin 7..
 6. 6
  Hvis komponenten ikke reagerer, skal du fortsætte med at trykke på knappen REVERSERING HVER to sekunder, indtil COMPONENT tænder igen. Dette vil isolere den korrekte kode i den sidste blok af sendte koder. Hver gang BAK knappen, de belyste fra-knap blinker.
  • Hvis REVERSE uheld trykkes efter komponenten reagerer, tryk og slip knappen Fremad. Vent to sekunder for at se, om komponenten slukkes igen.
 7. 7
  For at gemme den nye kode, tryk og slip på knappen STOP.
 8. 8
  Den lysende on-off-knappen, slukkes. Du skal trykke på STOP-knappen for at gemme koden.
 9. 9
  Hvis komponenten ikke reagerer, eller har begrænset funktionalitet, kan koder i en anden blok liste forsøgt indtil du finder den kode, der gør det muligt for fjernbetjeningen til at styre de fleste af din komponent funktioner. For at fortsætte forbi en blok liste over koder, forudsat minimal eller ingen kontrol, drej komponent igen efter at være slukket fra skubbe spille og fortsætte med trin 4..
 10. 10
  Sådan indtaster koden
 11. 11
  Manuelt at tænde for den komponent, du ønsker, fjernbetjeningen til at styre (TV, VCR, dvd, satellitmodtager eller kabelboks).
 12. 12
  Tryk og hold den komponent tasten (TV, VCR • DVD, Sat • CBL), du ønsker at programmere. Den lyser ON • OFF centrale tændes og forbliver tændt. Hvis du slipper den komponent nøglen på noget tidspunkt under Direct Code indtastning procedure bliver det oplyste ON • OFF centrale blinker fire gange, og processen forlades.
 13. 13
  Mens du holder den komponent tasten, indtast den firecifrede kode
 14. 14
  Mens du trykker numrene, det oplyste om • sluk-tasten slukker.
 15. 15
  Efter fjerde tal er indtastet, det oplyste om • off vigtigste tændes. På dette tidspunkt, skal du slippe den komponent tasten. Hvis det oplyste ON • OFF slukker, har du indtastet en gyldig kode, og har fulgt den korrekte procedure for Direct Code Entry. Hvis du indtaster et kodenummer, som er ikke er i kodelisterne eller du ikke følge alle trinene for Direct Code Entry, det oplyste ON • OFF-knappen blinker fire gange, når komponenten nøglen frigivet. Dette er en indikation af, at en programmeringsfejl er opstået. I så fald skal du gentage Direct Code indtastning processen fra trin 2 og prøv den næste opført kode.

Tips

 • Tryk på knappen PLAY hvert 5 sekund, indtil enheden slukkes
 • Tænd TV
 • Tryk på STOP-knappen for at låse i koden... fjernbetjeningen bør arbejde nu.
 • Vigtigt at trykke hæftetasten hvert 2. sekund, ikke bare én gang.
 • Hold i TV-knappen og ON / OFF-knappen, indtil ON / OFF-knappen lyser
 • Tryk på knappen REVERSERING hver 2 sekunder, indtil enheden tændes