Wkudk

Hvordan man spiller et online first person shooter

Ønsker du at dominere i nogle af nutidens populære first person shooters, såsom Battlefield 2, Halo eller Quake 3? Det kan hjælpe at tage et skridt tilbage og vurdere din spillestil. Denne guide vil tjekke, om du har det grundlæggende ned til at lykkes i et multiplayer-spil, samt nogle avancerede taktikker til at overveje.

Steps

Hvordan man spiller et online first person shooter. Brug den bedste kontrol setup.
Hvordan man spiller et online first person shooter. Brug den bedste kontrol setup.
 1. 1
  Brug den bedste kontrol setup. Brug tastaturet til at bevæge sig fremad, flytte tilbage, og til at flytte fra side til side (strafe). Brug musen til at turn-aldrig tastaturet. Du kan bestemme den bedste musens følsomhed til brug ved at overveje disse to muligheder:
  • Højere musens følsomhed vil give dig mulighed for at slå meget hurtigere og reagere hurtigere, men kræver lidt mere indsats at lave præcise skud.
  • Lavere musens følsomhed tillader dig at foretage præcise skud meget lettere, men vil efterlade dine reaktioner sårbare over for spillere, der kan angribe dig bagfra.
 2. 2
  Praksis. Hvis spillet har en single player mode, prøv at spille det på "hårde" indstilling, indtil du er fortrolig med den kontrol og dine evner.
  • Må ikke bekymre dig for meget, hvis du lejlighedsvis kæmper med computer AI-rigtige spillere er meget anderledes fra almindelige bots, som måske eller måske ikke gavne din gameplay.
 3. 3
  Få en bredbåndsforbindelse. Du ønsker at have den bedste forbindelse, som du kan få, så du har en minimal ventetid. Du bør overveje et minimum DSL-forbindelse til at sikre en stabil latency.
 4. 4
  Spil på servere med lav latenstid. Ved at gøre dette vil du have mindre forsinkelse og være i stand til at bevæge sig gennem maps lettere, samt være i stand til at reagere på dine modstanderes angreb hurtigere. Desværre kan de gøre det samme.
 5. 5
  Brug hovedtelefoner. En spiller må aldrig se bort fra lyd i en first-person shooter. Det kan hjælpe dig ikke kun til at distrahere andre spillere, men også for at fastslå, om andre spillere er i nærheden. Hovedtelefoner giver et lukket i området, i modsætning til højttalere, der giver dig en "heads up" på en modstander placering. Hovedtelefoner er også godt for snigskytter på den måde kan de hurtigt lære, hvis nogen sniger sig op bag dem. Jo bedre hovedtelefoner er dyrere, så du måske ønsker at enten spare op eller få billigere hovedtelefoner.
 6. 6
  Find et spil
 7. 7
  Lær at bruge de mest effektive våben på de mest effektive tidspunkter. Mens mange første persons skydespil giver dig et væld af våben at vælge imellem, betyder det ikke, at alle af dem er bedst at bruge på et givent scenario. For eksempel, hvis din modstander er op ved siden af ​​dit ansigt, kan du ønsker at genoverveje skyde en raket mod ham / hende, at du ikke dræber dig selv.
 8. 8
  Lær af dine fejl. Ses der bort fra "spawn kills" og andre tilfældige fejl, så spørg dig selv, hvad der gik galt. Var du bevæger sig for langsomt, eller måske bevæger sig slet ikke? Var dine bevægelser forudsigeligt? Bare fordi der er en god spiller derude, der kan give dig en vanskelig tid, betyder ikke, at du ikke kan forbedre dit gameplay ved at lære hans eller hendes stil.
 9. 9
  Lær kortene. Den eneste måde at opnå dette er over tid. Men når du er fortrolig med dem, vil det være let at finde fjendtlige gyder, checkpoints, osv.
 10. 10
  Må ikke stå stille. En bevægeligt mål er naturligvis meget sværere at ramme end en stationær. Hvis nogen skyder på dig, er der absolut ingen grund til hvorfor du bør forsøge at gøre dig selv lettere at ramme.
 11. 11
  Lær unddragelse taktik specifikke for spillet. Hvad de skal gøre, hvis du bliver overrumplet eller komme i en ildkamp med flere fjender. I spil, hvor spillerne har masser af sundhed, løbe væk i låg er ofte den bedste løsning. I spil med lave helbred, er det som regel bedre at forsøge at skyde fjenden, fordi du sandsynligvis vil dø, før det bliver til at dække.
  • Mange spil har specifikke "moves" kan du gøre for at hjælpe Dodge fjende brand. Disse omfatter væg-hoppende i Gears of War, Aflevering shotting og hoved-glitching i Call of Duty, og oversprøjtede tilfældigt i Halo. Tal med andre spillere, eller se online videoer til at lære disse taktikker.
 12. 12
  Undgå at falde i forudsigelige mønstre. Undgå strafing til venstre og højre gentagne gange, eller kører i én retning for længe mens en spiller angriber dig. Enhver spiller kan give "lede" hans eller hendes angreb hurtigt besejre dig.
 13. 13
  Flytte med et formål. Det besidder mere sandt for objektive spil såsom Capture the Flag og King of the Hill. Aldrig stå ude i det fri, og altid har en vis form for dækning.
 14. 14
  Vide hvordan man lejr korrekt. Mange spillere foragter campister, eller spillere, der opholder sig i en frigivet stedet og angreb forbipasserende, men du bør erkende, at det er intet mere end en anden spillestil. Derfor bør du holde følgende tips i tankerne:
  1. Ikke lejr i de åbenlyse camping steder. Camping spots, der er oprettet specielt med henblik på camping er de værste. Disse vil omfatte sniper balkoner, den øverste af enorme tårne, andre "afsides" steder, der skiller sig ud i det åbne. Hver erfaren spiller ved, hvor disse steder, er, og du er hovedsagelig en skydeskive ved at stå der.
   • Som en grov standard, enhver camping stedet, der har et våben spawn [f.eks en snigskytteriffel] er formentlig et velkendt camping stedet.
  2. Ikke bo på ét sted for længe. Selv begyndere vil samle op på dit spil efter to eller tre drab og vil udvikle en strategi for at snige sig ind og tage dig ud. Find et sted, lave to eller tre drab, og flygte til et andet sted.
  3. Ikke lejr for ofte. Du kan indarbejde camping i dit gameplay fra tid til anden, men du bør ikke basere hele din stil på det. Du vil blive for forudsigelig af en spiller, og dine modstandere vil hurtigt lære at besejre dig.
 15. 15
  Skyd så meget som muligt, når man spiller med et hold forsøge at skyde fjenden når det er muligt, for hvis man ikke dræbe modstanderen mindst sit liv / skjold er lavere. Som kan hjælpe dine holdkammerater, hvis de støder på fjendtlig spiller eller i det mindste holde ham ude af kampen for at genvinde sit liv / skjold.
 16. 16
  Må ikke forsømme dit helbred og rustning. Sundhed, rustninger og rigtige våben er en vindende combo. Må ikke stå over for en fjende, indtil du har de rigtige våben. Du vil ikke gøre dit team eventuelle tjenester ved at dø igen og igen, fordi du står dine modstandere under-udstyret.
 17. 17
  Spis en afbalanceret frokost / snack! Det giver din krop energi og hjælper med at holde dig følelsen alarm. 3 æbler kan give dig så meget energi som en halv dåse Red Bull uden styrt!
  • Spise 3 æbler giver dig så meget energi har en halv dåse Red Bull!
 18. 18
  Være en holdspiller i holdspil. Det betyder at finde holdkammerater til at følge og støtte. Vær opmærksom på hvad der sker (har dit flag blevet fanget?).
 19. 19
  Hvis spillet er rangeret efter en holdkammerat, der har fortjent hans / hendes striber er smart, da de normalt ved, hvad de gør, og du kan lære af deres 'flytter'.
 20. 20
  Vide, hvad hvert våben er beregnet til at gøre. For eksempel skal du ikke forsøge at bruge en pistol til at snipe en person fra på tværs af kortet.
 21. 21
  Øv din fremsynede. For eksempel, hvis du er til fods gennem en korridor, og du ser en dør ikke bruge musen til at dreje, men Strafe nøgler. Mens oversprøjtede mod døren, tager sigte på hvert sted, hvor en fjende kunne skjule. På den måde, det er sværere for en fjende at angribe dig som en overraskelse.
 22. 22
  Brug dækning klogt, når under beskydning. I nogle spil, er nogle objekter destruerbare og kan føre dig til en situation værre end før. Men hvis det er fastsat for dig, kan skjolde, der er lanceret af brugeren (holo skjold i Ratchet & Clank, skjold pistol i Unreal Tournament 2003/2004 eller boble skjold i Halo 3) være langt mere effektiv.
 23. 23
  Udvikle dine reflekser. På enhver shooter, skal du hurtige reflekser til at tilpasse sig en hurtig og tempofyldt miljø. Reaktionstiden afgør, hvem der vinder og hvem taber. At opbygge dit reaktionstid, praktisere de mere komplekse bevægelser med en ven.
 24. 24
  Opgradere din computer. Få et bedre grafikkort, CPU, RAM opgradering osv. hvis din frame rate er uacceptabel for dig. Bedre frame rate betyder, at du vil se fjender med mere flydende bevægelse og være i stand til at reagere hurtigere.

Tips

 • Find en god server med en spiltype som du kan lide og lave ping.
 • Hvis du lige er startet ud, kan du prøve at øve i single-player mode, hvis du kan. Men, bør du gøre det meste af din uddannelse i multiplayer. Det er mere ydmygende for en nybegynder, men i det mindste du har rigtige modstandere, ikke kun AI skabninger. Det er ligesom at øve, hvordan man afmontere en motor på computer, det er bedre at gøre det for real.
 • Have det sjovt. Husk, det er bare et spil. Hvis du begynder at blive frustreret, din score typisk forværres.
 • Når du står ud mod flere fjender, og du har ingen sprængstoffer til din rådighed, nogle gange den bedste løsning er at vælge fra fjenderne en ad gangen, i stedet forsøge at tage ud flere med et våben, der har en høj skudhastighed.
 • Kend dine våben. Det er meget vigtigt, at du ved, hvad hvert våben kan gøre, og hvad den ikke kan gøre ellers får du dræbt og ligne en idiot, før du bruger mindst 20 minutter på en privat server eller med nogle venner bare affyre hvert våben for at se hvad den vil gøre. Her er en liste over hvad almindelige våben gør i de fleste spil er dette ikke en vejledning til alle spil, men i det mindste noget af det, der er her, vil gælde for dig.
  • Stormgevær: good for medium til større afstande. Ikke godt for ekstrem lang rækkevidde eller luk afstande. Anvendes, når fjenden er opmærksom på din tilstedeværelse og skyder ryg eller til når at skyde dem vil advare dem om din tilstedeværelse.
  • Sub maskingevær: God til nærkampe, når automatisk brand er nødvendig. Ikke godt for mellemlang eller lang rækkevidde kamp. Anvendes, når fjenden er for tæt til en kampriffel at være effektiv, men for langt for et haglgevær. Sub maskingeværer deler så mange træk med geværer, som i nogle spil maskinpistoler fungere som geværer eller to er forvirret. Hvis dette er tilfældet pick der nogensinde du foretrækker.
  • Shotgun: God til ekstreme nærkampe, hvor fjenden er tæt nok til at blive ramt med flere kugler (hvis du rammer). Ikke godt for mellemlang til lang rækkevidde kamp og ikke særlig effektiv, medmindre du kan se det hvide i dine fjenders øjne. Bruges når du har brug for at levere en ødelæggende mængde ildkraft og fjenden er meget tæt.
  • Snigskytteriffel: God til lang rækkevidde for ekstrem lang rækkevidde kamp. Ikke godt, når din fjende er på vej tilbage ild. Bruges til stealth missioner for at tage ud fjenden fra en meget lang afstand. Der er folk, der kan og vil bruge snigskytterifler så tæt range våben meget effektivt. Med andre ord, kan de køre forbi dig og lave en hovedet skudt med en snigskytteriffel. Disse mennesker bruger en masse tid på at lære hvordan man gør det og er meget god til det. Før du forsøger at gøre dette, mestre spillet.
  • Pistol: Langt den mest forskelligartede våben, så effektiviteten er virkelig afhænger af spillet. Ikke godt for mellemlang eller lang rækkevidde kamp eller beskæftiger store mængder af skader. Anvendes som et smalt spektrum forsvarsvåben alene. Pistols er langt den mest varierede våben alle i spil med spil ved hjælp af alt fra.22 pistoler hele vejen op til.500 Magnum (den mest magtfulde pistol i verden). Således, afhængigt af hvad spil du spiller de kan være svage eller meget stærke våben. Hvis din pistol er fuldautomatisk eller har et fuldautomatisk indstilling, du vil næsten altid have det tændt, på hvilket tidspunkt det våben vil blive klassificeret som en sub maskingevær.
  • Raketkaster: God til at angribe køretøjer og langsom flyvende fly, og næsten altid meget effektiv mod infanteri. Ikke godt for nærkampe, da eksplosionen vil sandsynligvis dræbe dig så godt. Hvis din raketkaster har et målsøgende indstilling vil det også være effektiv til at skyde ned hurtigt flyvende fly.
  • Granater: Velegnet til mellemlang rækkevidde og indirekte kamp. Ikke godt for nærkampe, da eksplosionen vil sandsynligvis dræbe dig også. Bruges til at angribe fjender, du ikke kan se og skabe et røgslør, når du indtaster en bygning. Granatkastere falder mere i den kategori af raketkastere.
 • For den bedste ping, vært for dit eget spil. Vær på vagt, selv om, at mange spillere skule på "lyt" servere, hvor du har nul ping.
 • Brug et mangfoldigt strategi baseret på våben til rådighed. For eksempel, hvis du bruger det samme våben mod alle de fjender, vil du enten løbe tør for ammunition eller spilde tid og bliver mere sårbar over for modangreb. Dette punkt er bedst illustreret i Ratchet & Clank-serien. Et stort udvalg af våben er til rådighed, og meget få fjender alle har samme svaghed.
 • Vide, hvordan du bruger dit grafikkort. Må ikke lægge unødig stress på det det ved at sætte høje visuelle indstillinger. Under lavere grafik indstillinger vil gavne dig ved at fjerne den bekymring video forsinkelse eller ramme springe.

Advarsler

 • Vær forsigtig af 'friendly fire' eller samme hold drab. Selvom venlige branden er slukket og holdkammerater kan ikke blive skadet, er det meget irriterende at blive skudt på eller angrebet af en holdkammerat. Nogle servere vil straffe dig for team drab, eller har du sparket / forbudt for hyppig friendly fire / hold drab.
 • I nogle spil, mener folk, at tunge våben er det korte af det "noob", og vil undertiden sparke dig ud for at bruge visse våben. Vide, hvordan dette gælder for dig, før du gå og blæse en person op med en raketkaster.
 • Og vigtigst af alt, skal du ikke tage spillet alt for alvorligt. Det er bare et spil, du har fået til at have det sjovt.