Wkudk

Hvordan man undgår irriterende andre bilister

Har du ofte finde dig selv et mål for gadeoptøjer? Er du et offer for tailgating, blinkende højdepunkter, og horn-dytter? Den vigtigste ting at huske, når du kører er klart at udsendes til andre bilister, hvad du har til hensigt at gøre på alle tidspunkter. Dette kan være svært, overvejer du ikke kan tale længe med andre bilister, men der er mange værktøjer til din rådighed. Lad andre bilister ved, hvad du vil gøre.


Bemærk: Denne artikel er rettet mod lande, hvor kørsel finder sted til højre. For lande, hvor kørslen finder sted på venstre side, ret 'ordene og "venstre" kan være byttes.

Steps

Hvordan man undgår irriterende andre bilister. Må ikke hæmme anden trafik.
Hvordan man undgår irriterende andre bilister. Må ikke hæmme anden trafik.
 1. 1
  Kør konsekvent. Må ikke fremskynde og bremse uden grund, ikke gør en vende hurtigt, og den næste langsom. Konsekvent kørsel, uanset om mere aggressiv eller mindre, er den bedste måde at give andre bilister til præcist at forudsige, hvad du vil gøre næste. Derudover kører konsekvent til den omgivende trafik. Ved at køre inkonsekvent, risikerer du den generelle sikkerhed af andre omkring dig, og du kan også risikere at blive citeret for en af ​​de mange trafik krænkelser.
  • Erkend, at alt fungerer bedst, når trafikken flyder i en naturlig, afbalanceret og forudsigelig måde. Dette er den vigtigste koncept bag ikke irriterende andre bilister.
 2. 2
  Må ikke hæmme anden trafik. For eksempel, hvis du er på en amerikansk Interstate Highway med en hastighedsgrænse på 65 MPH, og størstedelen af ​​trafikken er i gennemsnit omkring 70 ikke hindrer dem ved at køre i det fjerneste venstre vognbane ved 65 MPH. Enten matche deres hastighed eller komme over til den rigtige kørebane og komme ud af deres måde.
  • Pas på, hvis du forsøger at matche deres hastighed, risikerer du i det mindste få en trafik billet for hastighedsovertrædelser og officeren ikke sandsynligt vil acceptere den undskyldning, at du var "bare holde hastigheden med trafik", især hvis du er den forreste bil. Men det betyder ikke, du skal fare for dig selv ved at bremse dem ned og risikere en kollision. Generelt bør man kører på eller tæt på hastighedsgrænsen, medmindre betingelser kræver, at alle chauffører langsommere.
 3. 3
  Når du skal køre langsommere end andre (leder efter en adresse eller når bilen er med mekanisk vanskeligheder), overveje at dreje på den indikator, der er på den side af modkørende trafik. Men pas på, at du tænder for fare indikator, mens køretøjet er i bevægelse, er usikre og ulovligt i nogle steder. Hvis bortgang er svært, og du holder op trafikken, trække over fra tid til anden for at lade andre komme forbi. De vil takke dig for det (eller i det mindste vil ikke længere blive irriteret).
 4. 4
  Må ikke bagklappen. Nogensinde. Det er helt unødvendigt, meget irriterende og ganske farlig. Nogle mennesker vil have en psykologisk reaktion på tailgating der vil få dem til at sætte farten ned, og nogle mennesker vil gøre det bare for at være ond. Faktisk faktisk DMV anbefaler bremse ned, hvis der tailgated således at skabe et rum pude i tilfælde af en nødsituation.
  • Hvis køretøjet foran kører langsomt i overhalingsbanen, være tålmodig. Må ikke flash dine forlygter, mens tailgating, da dette er set af mange bilister som en handling af aggressiv kørsel og meget uforskammet. I visse områder af Europa, aggressive handlinger som disse overvåges af overvågningskameraer og ticketed overensstemmelse hermed.
  • Hvis du har legitimt behov for at passere og der er kun én vognbane pr retning af trafikken (dvs. den forankørende bil går på et unaturligt langsom hastighed, og der er lidt tung modkørende trafik), og du kan ikke passere naturligt, tilbage fra en sikker afstand (hvis du ikke allerede er) og kort blinke dine lygter (ikke mere end to gange burde være tilstrækkeligt). På dette tidspunkt, kan føreren i køretøjet foran forstå dine hensigter bedre og træk lidt at give dig til at passere med større lethed, hvis ikke bare fortsætte med at forsøge at passere naturligt, mens der ikke tailgating. Hvis du finder dig selv at indhente køretøjer foran dig hele tiden, så er du sikkert går for hurtigt i forhold til trafikken omkring dig.
 5. 5
  Altid tjekke dine spejle og din blinde vinkel, før den ledes, da der kan være en anden bag dig kører på et langt højere hastighed. Skulle dette være tilfældet, så lad dem passere dig først. Når de har passeret dig, fortsætte med at passere det andet køretøj som planlagt skulle betingelser tillade dig at både bolden. Kør altid tilstrækkeligt hurtigere end det køretøj du overhaler og vende tilbage til den rigtige vognbane snarest muligt.
  • Semi lastbiler har meget større blinde pletter. Du tror måske, at føreren kan se dig, men hans vision kan hindres som chaufførerne kun kan bruge deres spejle til at se andre på vejen.
 6. 6
  Brug dine blinklys at signalere dine intentioner til andre bilister, så dine handlinger ikke kommer som en overraskelse. I modsat fald kan være en kilde til alvorlig forværring for andre bilister. Signal, før du tænder, skifte vognbane, flette eller forlade motorvejen... hver gang, selv når du ikke tror, ​​det er nødvendigt.
  • Hvis du er på en hurtig bevægelse vej med en rimelig mængde trafik, tænde dit signal meget hurtigere, for at lade andre bilister ved, du er drejning, og give dem rigelig tid til at passere.
  • Hvis du foretager et venstresving i et kryds, vil drivkræfterne bag du sætter pris forvarsel.
  • Hvis du har brug for at sætte farten ned for at gøre en tur eller trække over, brug din tur signal, før du trykker på bremsepedalen. Dette vil give andre bilister varsel, at du vil være aftaget snart.
  • Når du er færdig med din tur, eller vognbaneskift, så sørg for din tur signal er slukket. Hvis nogen udfører en rimelig fletning eller vognbaneskift foran dig (rettidig og ved hjælp af en turn signal), så lad dem i.
 7. 7
  Når du skal bruge bremsen til at bremse ned, sætte din fod på det og falde jævnt. Hyppig aflytning af bremsepedalen vil gøre bilister omkring dig usikker på, om du rent faktisk er at stoppe. På den anden side, ikke bremse på det absolut sidste mulige sekund. Give førere bag dig masser af tid til at bemærke, at du bremser og at gøre det samme. Et godt tidspunkt at starte bremsning, er, når du bemærker bilen foran den, du følger bremsning.
 8. 8
  Accelerer med formålet. Dette er ikke til at sige, du skal gulv gas og take off som gale. Bare ikke dawdle, især når lyset skifter til grønt, eller når det er din tur ved stopskiltet. Når du vognbaneskift, ikke bremse, medmindre trafikken kræver det. Faktisk fremskynde en lille smule.
 9. 9
  Når du trækker ind kørende trafik, tid dit træk omhyggeligt og accelerere hurtigt, så du ikke tvinge modkørende til at ramme deres bremser. Vær tålmodig og vente på en stor åbning, så ramte det! Hvis trafikken bevæger ved 60 mph, og det tager dig en adstadigt 30 sekunder til at komme op i fart, skal du næsten en halv kilometer af tomme motorvej for at undgå fare eller irriterende andre bilister.
 10. 10
  Stop ved stoppestedet linje, især på kryds med trafiklys. Standsning godt kort af linjen kan være forvirrende for andre bilister - er, at køretøjet stoppet for lyset eller har det brudt ned? - Og du kan ikke udløse sensorerne, der ændrer lyskrydset. Standsning over den linje vil ikke få dig til din destination meget hurtigere, men det vil forstyrre andre køretøjer, især forsøger at dreje til venstre ad din gade.
 11. 11
  Når du bevæger dig ind i et sving vognbane i forberedelse til at gøre en tur, signalere din intention, skifte til turn lane, derefter langsomt ned - i nævnte rækkefølge. Hvis der er flere turn baner, vælge en og bo i det hele vejen igennem svinget. Drifting i et tilstødende bane er sandsynligt at tvinge en anden driver til at tage undvigemanøvre.
 12. 12
  Ved kørsel med hastigheder under grænsen, så prøv at køre så tæt på grænsen som muligt., Medmindre betingelser kræver andet (dvs. at alle bilister bremse på grund af tung trafik, dårligt vejr, etc. eller fremskynde grundet trafik flow, forbedret vejrforhold, osv.). Selv om der passerer baner, bo tæt på hastigheden af ​​andre køretøjer, medmindre der er et reelt behov for at gå langsommere. Når du skal køre langsommere end andre (leder efter en adresse eller når bilen er med mekanisk vanskeligheder), bruge dine nødblink. Hvis bortgang er svært, og du holder op trafikken, trække over fra tid til anden for at lade andre komme forbi. De vil takke dig for det.
 13. 13
  Hvis der er mere end én klar bane, og du er i den rigtige vognbane bag nogen går et par miles under den grænse, ikke dytter eller hastigheden forbi og afskære dem til at gøre et punkt, at de går for langsomt. Fartgrænsen er teknisk en øvre grænse, og folk er ikke forpligtet til at drive noget hurtigere. Hvis du har brug for at gå så hurtigt eller hurtigere end den grænse, passerer, når det er sikkert at gøre det.
 14. 14
  Ved kørsel på en multi-lane road, ikke blokerer anden trafik ved at køre lige ved siden af et andet køretøj ved samme hastighed. Ikke alene betyder dette forhindre hurtigere trafik fra løber forbi, vil føreren ved siden af ​​dig løbende distraheret af dit køretøj i hjørnet af deres øjne. Dette problem sker mere og mere, fordi nogle bilister ikke forstår at passere korrekt under kørsel på fartpilot. Hvis du er ved at passere et andet køretøj, mens på krydstogt, og din hastighed er lige knap hurtigere, forsigtigt speederen til lidt øge din hastighed midlertidigt, så passet er afsluttet i en rimelig tid. Jo kortere tid, du er sammen med en bil, du passerer, jo sikrere spille bolden.
 15. 15
  På motorveje og motorveje, må du ikke køre i venstre vognbane hele tiden medmindre tung trafik eller kommende omdrejninger / udgange kræver det. Det er overhalingsbanen og er ikke beregnet til almindelig trafik, bortset fra i nogle byområder. Nogle stater, såsom Ohio og Kansas, har også love, der kræver trafik til "hold til højre, bortset fra forbifarten". Hvis du er i venstre vognbane og kørsel hurtigere end de køretøjer på din højre, se for køretøjer, der kører hurtigere end du kommer bagfra. Trække over, så de også kan passere, selv om de er hurtigere (så du ikke tailgated), eller i det mindste matche deres hastighed (indenfor rimelighedens grænser), indtil du kan trække over.
 16. 16
  Hold ud af de blinde vinkler i andre køretøjer så meget som muligt, der generelt er højre og venstre bageste hjørner afhængigt af køretøjet.
 17. 17
  Hvis du uforvarende forårsage en situation, der irriterer andre bilister, og de ​​dytter i hornet eller angiver deres utilfredshed på en anden måde, ikke gestus vildt, dytter dit eget horn eller marmelade bremserne. Accepter din kortlivede straf, oplyser den den anden chauffør, at du er ked af dit infraction, og komme videre.
 18. 18
  I tung motorvej trafik, vælge en bane og bo i det, men ikke overhalingsbanen. I løbet af mange miles vil alle baner går omtrent samme hastighed. Overdreven skift af vognbane vil ikke få dig til din destination noget hurtigere, og i sidste ende kun gør trafikken køre langsommere generelt. Det øger også dine chancer for en kollision.
 19. 19
  Hvis du er på motorvejen, og det ser ud til bilen ved siden af dig er at forsøge at komme over, er det sandsynligvis fordi de forsøger at komme over. Fremskyndelse så de ikke kan komme ind i din vognbane er bare barnlig, og det kan betyde, at du har gjort dem savner deres exit. Medmindre de i virkeligheden skifter mod midten af ​​motorvejen. Så kan det betyde, at de har til hensigt at passere et køretøj foran dem, og måske ikke har set dig. Vær forsigtig og give dem mulighed for at fusionere, hvis de fortsætter med at komme i din vognbane.
 20. 20
  Hvis du er bag en person, der forsøger at skifte baner, skal du ikke forsøge at videregive dem på denne side til crowd dem ud. Et signal til at ændre baner er ikke en opfordring til at passere. Nogle bilister er meget specielt om denne "regel", og vil komme over alligevel, uanset om de har plads, og det er en god måde at bagende en chauffør, der ville være din skyld, selvom de smække på bremserne så snart de er foran dig.
 21. 21
  Erkend, at motorvejen on-ramper og off-ramper er der så strømmen af trafik ikke vil blive afbrudt. Derfor behøver du ikke at sætte farten ned på motorvejen for at komme fra - det er, hvad off-rampe er for. Omvendt på rampen giver dig plads nok til forhåbentlig nå den typiske hastighedsgrænse (normalt 55-70 miles i timen), så andre bilister på motorvejen ikke behøver at smække på deres bremser. (Bemærk, at nogle on-og off-ramper kan være dårligt designet og dermed bremse eller smække gashåndtaget måtte være nødvendig i disse tilfælde).
 22. 22
  Forudse motorvej på rampen indgående trafik. Vær opmærksom på tegn på udfletninger og on-ramper. Hvis du har mulighed for, sikkert flytte baner for at tillade indgående trafik at fusionere i en klar bane. Dette vil forhindre flaskehalse og backups forårsaget af sammenlægning trafik ikke er i stand til at komme ind i flow.
 23. 23
  Passing til højre for trafikken er meget farligt, og også ulovligt i nogle steder. Hvis du nødt til at passere et køretøj kører under hastighedsgrænsen i venstre (eller passerer) lane, har du to muligheder: videregive dem til højre (som er farlig og til tider ulovlige) eller trække sig tilbage og bare køre på langsommere hastighed. Må ikke bagklap dem (se "Gør ikke bagklap" trin). Absolut aldrig videregive skulderen af vejen eller blindt, når der er potentiale for modkørende trafik (dvs. på en hovedvej med 2-vejs trafik). Dette er ikke kun ulovligt, men kan resultere i at du bliver personligt ansvarlig for død af en fodgænger gå på den side af vejen, fordi deres køretøj brød sammen.
 24. 24
  Kør ikke med foden på bremsen. Nogensinde. Selv hvis du tror, ​​du ikke lægge noget pres på pedalen, kan du blive deprimerende det nok til at udløse bremselys. I dette tilfælde vil andre bilister ikke, hvornår du virkelig bremsning. Andre mulige bivirkninger er bremse træk, hvilket resulterer i for tidlig bremseslid og faldt brændstoføkonomi, eller du kan uforvarende skubber både bremsen og speederen i panik stop, potentielt øge den samlede standselængde betydeligt.

Tips

 • Vær opmærksom på vejskilte og trafiksignaler.
 • Hvis du går glip af en exit eller er ved at gå glip af det, ikke panik og krydse trafikken. Bare tage næste afkørsel og loop tilbage omkring. Aldrig tilbage op på en motorvej, er det utroligt farligt, og du vil kun tilføje et andet par minutter til at blot at vende rundt ved næste frakørsel.
 • Hvis du kører i dårligt vejr og bilen foran dig begynder at Hydroplanet, sinke indtil føreren genvinder kontrollen.
 • Gå ikke i panik. Det er vigtigt at køre sikkert, da trafikken krak er den største ærgrelse for alle. Hvis du ikke er komfortabel kørsel ved høje hastigheder, kører langsommere og undgå motorveje. Ophold i den rigtige kørebane og bruge cruise control, hvis dit køretøj, så er udstyret.
 • Vær sikker på at se fremad mod horisonten snarere end direkte foran bilen. Så snart du ser et skilt, der angiver, at den vognbane, du er i slutter, eller der er en forhindring, som vil kræve at du skifter baner, forberede sig på at komme ud af din vognbane. Forsigtigt ændre din hastighed til at matche driverne i den anden vognbane og vælg din indgang. Må ikke opholde sig i sluttede lane ved fuld hastighed indtil det sidste øjeblik, og forventer, at de chauffører, der har planlagt forude for denne ændring i lane konfiguration vil lade dig flette nemt. På den anden side, ikke at tvinge bilen ud af en vognbane i første tegn på det slutter enten - plan, signal, flette når det er sikkert at gøre det.
 • Husk, at nogen signalering til skifte vognbane ikke invitere dig til at videregive dem på denne side, før de kan fuldføre vognbaneskift. Skær aldrig nogen væk bagfra, når de forsøger at skifte vognbane. Det er utroligt uhøfligt, og nogle mennesker vil fuldføre deres vognbaneskift alligevel, og ikke bekymre dig om, hvorvidt du gav dem plads eller ej.
 • Brug ikke hornet at påpege kørsel fejl. Det er et værktøj til at advare bilister til en situation, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed. Det er ikke et spil show buzzer.
 • Sørg for at have passende udsyn fra førersædet.
 • Justere dine bakspejle at minimere eventuelle blinde pletter. Dine sidespejle bør justeres, så du kan næsten se den side af bilen i spejlet. Hvis en side spejl justeres, så du kan se direkte bag dig, vil de fleste af spejlet tages op ved siden af ​​bilen, og din blinde plet er meget større. Alternativt kunne uerfarne bilister finde det lidt lettere at tilpasse deres spejlpositioner så de kan se en lille splint af deres køretøj på de ekstreme sider af deres spejle selv uden hælder i begge retninger, og det kan hjælpe med at give en idé om de relative positioner af andre køretøjer i forhold til deres egne. Men da dette øger størrelsen af ​​de blinde pletter, som chauffør gevinster oplever spejlene skal justeres til en af ​​de ovennævnte metoder.
 • Ikke blokerer anden trafik forsøger at fusionere eller krydse travle kryds. Gang din indrejse i et vejkryds, så du ikke bliver fanget blokerer det, når lyset bliver rødt (dvs. "ikke blokere box") Når banerne fusionerer, bør trafikken arbejde som en lynlås. Du lader én person foran dig, personen bag dig lader en person foran dem.
 • Kør med dine forlygter på i dårligt vejr (Regel:. Vinduesviskere på - forlygter på). Et køretøj er meget mere synlig for andre bilister, når forlygterne er på. Mange folk i disse dage køre med forlygterne på på alle tidspunkter. (! Det hjælper, hvis du har automatisk slukning eller forlygte summer) Må ikke bekymre dig om at brænde ud af dine forlygter - de er meget billigere end selv en mindre fender-bender. Bemærk også, at parkeringspladser lys er for parkering, ikke for dårligt vejr kørsel. Parkering lys har mindre end 5% af synligheden af ​​forlygterne. Tågelygter er normalt ikke nødvendigt i dårligt vejr enten (brug kun når sigtbarheden er alvorligt reduceret, dvs under 300ft), mange gange de bare gøre tingene værre for dig og blinde andre yderligere, det samme gælder for høje bjælker.
 • Gør ikke "Rubberneck" i crash-scener, en politibetjent, der har nogen stoppet, eller et køretøj, på den side af vejen. Hvis du ønsker at se på natur, trække over på et passende sted til at se på det. Rubbernecking kan føre til et nedbrud og langsommere til at se på vej-side objekter vil bremse trafikken til din bageste.
 • Minimer alle distraktioner under kørslen, dette gælder især for selv-initierede distraktioner så mange bilister ikke er meget tolerante over for visse distraherende adfærd. Desuden kan din distraktion forårsage nogen af ​​en række farlige situationer, der opstår i varierende mængder af skader og / eller skade på dig og andre. For eksempel, hvis dit højttalersystem er så højt som at drukne ud alle nærliggende lyde (især sirener) slå den ned på et mere rimeligt niveau. Også, hvis du har en mobiltelefon, slå det fra, mens man kører, selvom samtalen og handling at holde telefonen ikke mentalt distrahere dig, fordi du stadig begrænse dine fysiske evner til at køre (enten du holder telefonen i din hånd og har begrænset din fysiske svar, eller du cradling det med din skulder og har begrænset din evne til at se dine omgivelser). Hvis du skal foretage / modtage opkald, mens du kører gør brug af "hands-free"-teknologier (dvs. højttaler telefoner, i bilen telefoner, trådløse headset) for at minimere distraktion til det punkt, hvor du taler i telefon er ikke mere distraherende end at tale med nogen i bilen med dig.
 • Hvis der under en snestorm, du kommer til et punkt, hvor bilen mister trækkraft og kan ikke gøre det op ad en bakke, i stedet for bare at stoppe lige i midten af ​​banen komme til side, så folk med 4WD eller AWD kan fortsætte kørslen.
 • Når du tænder til venstre ad en vej med flere vognbaner i hver retning, drej fra venstre til venstre. Dette vil give plads for bilister højresvingende. Hvis du er på en vej med flere venstresving baner, ophold i din udpegede bane under hele tur. Må ikke skifte vognbane midt i krydset.
 • Når du skifter baner, så rigelig plads til nogen biler, der vil være foran dig i den vognbane. Vente for dem at bevæge sig på en lidt før du trækker i.
 • Aldrig forsøge at "slå lyset." Hvis det viser gult, og du har nok plads til at stoppe, så stop. Cyklister, fodgængere og endda andre bilister forventer, at du være helt stoppet med den tid lyser rødt. Du bringer dig selv og andre ved at køre gule lys - kun for at spare et minut eller to - det er simpelthen ikke det værd.
 • Bo i din egen vognbane og bo i centrum af det at undgå kant ind i den næste. Dette gælder især for motorvejen, og selvfølge for biler i venstre og yderste venstre baner.
 • Lær, hvad udbyttet tegn betyder. Du behøver ikke at stoppe, hvis der ikke er nogen trafik, der kommer. Det er, hvad stop tegn er for.
 • Hvis vejene er til et punkt, hvor din bil kommer til at sidde fast et eller andet sted, må du ikke køre, medmindre det er en absolut nødsituation.
 • I nogle stater, såsom Massachusetts, kan rejse i fordelingen vognbane på bestemte motorveje være tilladt på visse tidspunkter kun, fx tung trafik gange, myldretiden helligdage. Hvis dette er tilfældet, bør der være et tegn på skulderen nær den på rampen reklame det. Hvis ikke, er det sikkert at antage, at rejse i fordelingen lane er ulovligt.
 • Vær sikker på din bil er egnet til vejen. Ikke at have arbejdsgrupper bremselygter er en dårlig ting, og i nogle tilfælde kan få dig en billet. Alle blinklys skal lyse op, ellers bruge dem hjælper ikke. De fleste stater har love, der forbyder kørsel køretøjer, der ikke passer til vejen.
 • Turning baner og opdeling baner ikke pasninger. Brug dem som sådan er egnet til at fremprovokere gengældelsesaktioner fra andre bilister, der føler sig krænket. Omvendt, hvis nogen andre gør det bare lade det glide, tænk på hvor meget længere det vil tage at rydde op i rodet, hvis du kommer i en ulykke.
 • Prøv at undgå Boston Creep, der er, når den ledende bilen i en drejning lane ved et sæt af lys langsomt inches ud i krydset og mod deres mål lane mens lyset stadig rødt. Stop for rødt lys tager ikke så lang tid og vil ikke gøre en forskel i din køretid.
 • I nogle steder, har folk i almindelighed en uhøflig og irriterende holdningen bag rattet. Må ikke give efter for fristelsen til at gøre som alle andre, da dette kun bidrager til at gøre din by mere irriterende. Bemærk, at være høflige i en by, hvor alle er uhøfligt og ingen ved, hvordan at være faktisk høflig kan være en vanskelig opgave, så hvis det er muligt, når man går til en by med roligere trafikforhold, så prøv at studere den lokale kørsel skikke.
 • Hvis du vender på en 2 sporet vej (én vognbane i hver retning) fra en sidevej, stop ved stopskiltet, selvom vejen er klar. Det er mere høfligt for chauffører, der allerede er på vej, der kan have til at bremse ned, indtil du accelerere til den rette hastighed. Du vil også undgå at overse eventuelle køretøjer med en lavere profil.

Advarsler

 • Ethvert skridt eller tips givet her skal valideres mod lokale kørsel love.
 • At være træt eller under indflydelse af alkohol eller andre stoffer (herunder mange over-the-counter koldt retsmidler) i høj grad øger sandsynligheden for, at du vil såre dig selv eller andre. Stands bilen på et sikkert sted, og vent, indtil virkningen har slidt.
 • Undgå at gøre andre ting, mens man kører, som at spise eller drikke, tale eller sms'e på en mobiltelefon, osv. Faktisk, nogle steder er det ulovligt at gøre nogle af disse aktiviteter under kørslen.
 • Semi Trucks er en masse større end selv de største SUV, og chaufførerne har ofte begrænsede visning områder til siden og bag dem. Giv dem plads. De har også en masse mere vægt (undertiden 40 gange vægten af ​​en gennemsnitlig bil) for at stoppe. Hvis du nærmer dig et lyskryds, Træk IKKE foran en semi-truck. Semi-lastbilchauffører vurdere mængden af ​​plads, de har brug for at stoppe. Hvis du trækker foran dem, det ændrer deres avancer og de skal bremse hårdere, muligvis forårsage en ulykke.
 • Hvis du er irriteret selv, er du mere tilbøjelige til at genere andre bilister. Slap af, tage det roligt og give plads til andre bilister, der er mere forvirret om kørsel end du er.
 • Hvis vejforholdene er sådan, at du er bange for at køre, ikke. Træk og vente, eller blive hjemme.
 • All Wheel Drive/4WD ikke garantere sikkerheden under barske forhold eller mindske bremselængde, og brug af deltidsarbejde firehjulstræk på tørre veje kan forårsage skader på køretøjet. Brug altid forholdsregler ved kørsel i farlige vejr.
 • Aldrig vente, indtil allersidste sekund til at forlade til arbejde, skole eller ærinder. Farende vil sandsynligvis medføre, at du kører uregelmæssigt. Tillad ekstra rejsetid, hvis der sker en ulykke eller vejarbejde på ruten til din destination.
 • Under et hårdt vejr begivenhed, såsom en snestorm eller orkan, kan lokale og statslige myndigheder kræve unødig trafik på vejene. Agt disse advarsler! Selv om der ikke er en sådan given krav ikke køre unødigt, hvis du er under en undtagelsestilstand eller et hårdt vejr advarsel, hvilket kan forringe vejforhold betydeligt.