Wkudk

Hvordan til at chatte med en pige på facebook

Hvis du er på Facebook hele tiden, og du er fortrolig med sociale netværk og chatter, kan Facebook være et fantastisk sted for at chatte med en pige. Denne artikel vil give et par forslag til at gå om processen med at chatte og måske endda spørge en pige, der alle bruger Facebook.

Steps

Hvordan til at chatte med en pige på facebook. Find den pige, du ønsker at chatte med.
Hvordan til at chatte med en pige på facebook. Find den pige, du ønsker at chatte med.
 1. 1
  Find den pige, du ønsker at chatte med. Er dette en pige, du allerede venner med på Facebook? Hvis ja, gå videre til næste trin. Eller er hun en person, du har spottet på Facebook, måske gennem fælles venner, og du gerne vil være venner med hende på Facebook? I det andet tilfælde, starte med at sende hende en venneanmodning. Hvis du allerede kender hende fra hjemmesiden, eller hvis du har fælles venner, chancerne for, at hun vil acceptere din anmodning om venskab er temmelig høj, så giver det en go.
  • Hvis du sender en venneanmodning, og hun ikke kan acceptere dig, må du ikke tage det personligt. Der er masser af grunde til, hvorfor hun måske ikke har accepteret din anmodning, fra spekulerer på, hvem du er til at have alt for mange venneanmodninger allerede. Hvis hun ikke ven, du tilbage, så det er ikke beregnet til at være og bare holde udkig. Også hvis man ser for gammel hun måske ikke acceptere du enten.
  • Hvis hun gør acceptere anmodningen, men spørger dig, hvem du er, være ærlig og lade hende vide, hvem du er, og hvorfor hun interesseret dig som en Facebook-ven. Hvis det er fælles venner eller interesser, forklarer, at meget klart. Fortæller hende, at du kunne lide hendes profil interesser, og troede, hun ville være rart at få at vide, vil være en ærlig og flatterende tilgang.
 2. 2
  Begynd chatter. Der er ingen bedre start end at gøre noget, så sende hende en besked. Holde det meget simpelt, sjovt og kort til at begynde med.
  • Hvis du ikke kender hende endnu, eller ikke særlig godt, ordentligt. Fortæl hende lidt om dig selv og hvad du gør, og spørge om hendes interesser og kan lide.
  • Hvis du kender hinanden i forvejen, siger "hej" og spørge hende, hvordan hun har det. Hvis du ikke har talt meget online før, bare tage det roligt, da det er nyt territorium, og hun kan tale meget forskelligt fra person, du kender i det virkelige liv. Må ikke blive overrasket over noget, bare gå med strømmen.
  • Spørg simple spørgsmål som "Hvordan har du det?" Eller endda være lidt af en venlig drille ved at spørge hendes ting som, hvad hun gør op så sent. Den slags spørgsmål vil få samtalen i gang.
 3. 3
  Være interesseret i hende. Spørg hende spørgsmål om hendes interesser og til gengæld en interesse i, hvad hun har at sige reflektere. Må ikke antage, at hun er interesseret i din profil detaljer endnu, men lad hende stille dig spørgsmål og gradvist opbygge et billede af, hvem du er og hvad du kan lide også. Må ikke bekymre dig, vil hun helt sikkert kigge på din!
  • Kig på hendes profil og lave en liste over spørgsmål om de ting, hun har opført der. De bedste steder at se på profilen omfatte "Interesser", "foretrukne tv-udsendelser", "yndlingsfilm", yndlingsmusik og bøger mv - der er masser af personlige oplysninger der for dig at arbejde på! Læs op på noget, du ikke ved ret meget om, så du kan holde et intelligent, informeret chat med hende om emnet.
 4. 4
  Undgå vise. Når du begynder at få en smule mere sikker omkring hende, kan din pralende selv føler dig fristet til at stige op og oversvømme chatten. Gør dit bedste for at undertrykke denne side af din karakter og for at holde din cool. Hun vil ikke blive imponeret af statistik, praler eller historier, der simpelthen relaterer hvor fuld af dig selv du er. Altid være mere interesseret i, hvad hun har at sige, og du kan bar hende meningsløse med dine spilstatistikker eller parkour dygtighed senere.
  • Viser off kan undertiden skyldes nerver. Hvis dette er tilfældet,. Du er online, så du kan købe dig tid med undskyldninger såsom at blive afbrudt (BRB), eller at skulle gå ud og komme tilbage senere.
  • Husk, at det handler om hende så langt som du er bekymret. Hun vil gengælde i naturalier ved at spørge dig, bare være tålmodig.
 5. 5
  Undgå at blive uhøflig, misbrug eller grov. der kunne gå godt med dine hjælpere vil ikke nødvendigvis ramme plet med hende, især når man kender hende ikke alt for godt. Undgå at bruge kraftudtryk, suggestive sprog eller grove vittigheder på dette tidspunkt at komme til at kende hinanden. Indtil hun åbner nok til at afsløre, at hun ikke har noget imod en sådan tilgang, fejle på siden af ​​forsigtighed og antager, at hun gør. Ni ud af ti gange, vil du finde du nødt til at holde din chatter stil med en pige nedtonet fra den, du ville bruge med en anden fyr.
  • Undgå at bruge ufølsomme bemærkninger, tegn eller symboler i dine beskeder. Hold din cool og være eftertænksom i dine svar.
  • Vær meget forsigtig med ikke at gøre spydige bemærkninger om hendes interesser eller noget, der kan misforstås som at have en gå på hende. Hvis du er i tvivl, skal du ikke sige det.
  • Hvis hun sender dig et foto, besked eller link, som du synes er rigtig sentimental eller patetisk, ejer ikke op. Du skal blot være høflig og sige noget neutralt som "der var interessant", og ikke bemærkning om det yderligere. Der er ingen grund til at være uhøflig over, hvad hun mener er en venlig gestus.
 6. 6
  Vær venlig, ikke et irritationsmoment. Må ikke bug hende hele tiden med meddelelser og afbrydelser. Udmåle dine chatsamtaler over tid og give hende masser af plads. Det er bedre, hvis hun spørger, hvor du er, end bekymrende, at du er ved igen. Mindre er altid mere.
 7. 7
  Prøv at undgå at tilføje til dine beskeder, indtil du får den idé, at der er noget mere end venskab udvikler mellem jer to. Som jeres venskab vokser, og du begynder at tro, at du måske kan lide hende, og hun kan lide dig som mere end venner, så vil det være tid til at afprøve nogle flirtende sprog. Forud for dette punkt selv, holde det på det niveau af sjove venner og intet mere alvorligt. Selv hvis du ikke begynder at flirte, holde det sjovt for et stykke tid som ingen af ​​jer ved, hvor dette er overskriften endnu.
 8. 8
  Spørg hende ud. Hvis du kommer til et stadie, hvor hun synes at være en person, du gerne vil mødes med og lære mere om ansigt-til-ansigt, overveje at bede hende ud. Der er ingen grund til at gøre det tungt eller romantisk på dette stadium. Blot spørge hende, om hun gerne vil "hænge ud nogle gange" eller at mødes til en kop kaffe eller en film, eller måske endda at slå op på en lokal social networking begivenhed eller en anime, cosplay eller wiki konvention. Gør det meget klart for hende, at du ønsker at møde hende i et offentligt rum, så hun kan blive beroliget, at hvis du er en total nutcase, hun har beskyttelse i form af andre mennesker! Hvis hun virker tøvende, fortæl hende du ikke huske hende at bringe en ven eller hendes mor selv!
  • Hun kunne sige nej, men det betyder ikke, at døren har til at lukke. Blot sige "det er cool, måske en anden gang så", men fortsætter med at chatte med hende som sædvanlig, at være din typiske venlige selv. Hun kan simpelthen brug for mere tid til at plukke op mod til at møde dig, eller hun kan stadig være test for at se, om du er en person, hun gerne vil mødes på alle, og på dette tidspunkt er virkelig nyder de chats, men er ikke klar til en større indsats. Må ikke sved det, nyde det for hvad det er, og være tålmodig.

Tips

 • På den anden side, ikke være en åben bog eller godtroende. Nogle mennesker misbrug Facebook at skabe falske relationer med folk for deres egne grunde. Vær opmærksom på at blive udnyttet - skilte vil omfatte åbenlyse fejl i ting bliver sagt om deres personlige liv, ikke huske vigtige ting om dig, eller bede dig om penge, sikkerhedsdetaljer, privatøkonomi numre etc. Vær online kyndige til at holde sikker; hvis det føles fup, slip chats og finde nogen mere troværdig til at chatte med.
 • Altid søge at indgyde tillid, mens du chatter. Hvis du bliver spurgt spørgsmål, være så åben som du føler dig tryg væsen men ikke fortælle løgne eller pynte. Hvis du ønsker at komme til at kende en person, du har brug for at åbne op for en smule.
 • Efterlad romance for at gå støt. Der er så mange hvis'er og men'er, når du chatter med en pige via Facebook, og du bare ikke ved i starten, hvis hun er en person, du selv ønsker til dato. Selv når du kender, kan du være på vagt over for at møde op eller hun kan være på vagt for at møde op. Og selv da, kan både du være på vagt over skrue op en virkelig sjov interaktion online ved møde for alvor. Tag det gradvist og gå med strømmen, indtil tingene bliver meget klarere og holde tingene neutral. Hvis du begynder dating, så kan du begynde at sende sine billeder af killinger, roser, og chokolade og gøre lidt kærlighed hjerter vises med alle dine beskeder!

Advarsler

 • Undgå at bruge Facebook til at forfølge, skade eller fornærme folk. The Facebook karma bug vil bide dig, hvis du misbruger det, og hendes venner vil komme over dig som en horde, hvis hun ikke alarmere Facebook embedsmænd eller sende det virkelige liv politiet til din dør.
 • Hvis hun aldrig spørger om din profil, dine interesser, eller du overhovedet, pas på! Hun er muligvis en Facebook-narcissist af første grad, og du er bedre tjent uden hende i dit liv. Forventer mindst nogle gensidighed eller dette er ikke en samtale, men en envejsspejl.
 • Aldrig forsøge at skære hendes punkt på et bestemt emne eller hun ville tro, at du argumentere.
 • Må ikke holde på for meget forlangt spørgsmål, eller du vil irritere hende. Hun ville betvivle, at du gør undersøgelse på hende.

Ting du behøver

 • Facebook-konto
 • Mindst én kvindelig ven