Wkudk

Hvordan til at danne en succesfuld guild i World of Warcraft

I World of Warcraft, er guilds måder for ligesindede spillere til at komme sammen og hjælpe hinanden med quests, PVP, forekomster og slutspillet raiding. Men har du nogensinde ønsket at danne din egen guild, ikke bare slutte en andens? Tja, det er faktisk ikke så svært at danne en vellykket guild.

Steps

Hvordan til at danne en succesfuld guild i World of Warcraft. Envision, hvad du vil have din orden med at være ligesom.
Hvordan til at danne en succesfuld guild i World of Warcraft. Envision, hvad du vil have din orden med at være ligesom.
 1. 1
  Envision, hvad du vil have din orden med at være ligesom.
  • Størrelse Ønsker du din orden med at være meget store med spillere på alle de forskellige niveauer, eller ønsker du det at være en lille guild med kun venner? Eller et sted mellem?
  • Type De vigtigste typer er PvP, PvE, nivellering eller laid-back. PvP fokuserer på player vs player aspekt af spillet, PvE er instanser og raiding og nivellering er en balance mellem de to, er designet til folk, der ikke det højeste niveau i spillet. Laid-back er bare hvor folk goof off, måske ikke en instans køre her og der, men er ikke fokuseret på et særligt aspekt. Du behøver ikke at have en type, men det hjælper bringe ligesindede folk sammen.
 2. 2
  Beslut dig for et navn til din orden. Har et par variationer klar, fordi dit navn kan træffes.
 3. 3
  Beslut nogle grundlæggende regler og straf, hvis folk bryder disse regler. Sørg for, at de er rimelige eller folk vil ikke ønsker at være i orden!
 4. 4
  Tænk på de rækker og deres navne. Prøv at have rækkerne gøre nogle forhold med navnet. Hvis du er en kølet, afslappet guild så måske lave 1 eller 2 rang navne 'sjove'. Men ikke over gøre det funniness, du ønsker at se organiseret efter alle.
 5. 5
  Anskaf en guild charter fra en guild mester i enhver større by. Du har brug for 10 underskrifter for at danne din orden. Prøv at gå til start zoner kun rekruttere folk level 10 + på den måde der er mere af en chance, de vil ikke forlade. IKKE, under nogen omstændigheder, tilbyde kontanter for læserens signatur, fordi denne person er ude efter penge, ikke opholder sig i guild, og vil sandsynligvis forlade efter guild er dannet. Når du får dine 10 underskrifter, slå det til ordenen master.
 6. 6
  Forsøg ikke at rekruttere niveau 70'erne eller 80'erne, start lavt. Hvis du starter lavt, vil det være lettere at finde flere medlemmer, hvorfor din orden bliver større, og folk vil bo. Hvert nu og derefter forsøge at skubbe det øverste niveau grænse i din orden. Eller måske har et system - hver 10 personer, du rekruttere 5 niveauer højere. Medmindre du vil have en lille guild så bare sigte lille. Rekrutter nogle lave niveauer, og hjælpe dem niveau op.
 7. 7
  Nu er det sværere del. Begynde at organisere din orden måske lave en hjemmeside, kan webs.com, myspace og Piczo bruges, medmindre du kender html / php. Du vil gerne starte eksempel kører nu. Find en tid, der passer så mange mennesker som du kan i og sige, at du vil gøre 'X' eksempel på det tidspunkt.
 8. 8
  Start dette trin, hvis du har masser af level 80 spillere. Hvis du får op til dette trin, så du guild bør være på vej til sejr. Nu er den tid, du måske ønsker at begynde at tænke på end-game. Du har måske en masse nye medlemmer nu, så arrangere nye raiding tider passer til dine nyere medlemmer, men glem ikke de gamle medlemmer. Du vil enten nødt ventrilo / TeamSpeak eller en in-game guild voice kanal for dette for talekommunikation, og du får brug for nogle mennesker med raiding oplevelse. Held og lykke!

Tips

 • Til sidst vil du nødt til at sparke en person ud af lauget. Kicking er en af ​​de sværeste ting for en guild at gøre, især hvis du gør det, fordi et medlem hævder anden brød adfærd lauget ved, at denne dag vil komme, og du bliver nødt til at træffe en beslutning.
 • Prøv at sætte gang i en samtale. Have nogen at snakke med, mens du spiller styrker tanken om, at de er en del af et team, ikke bare en liste over personer, der altid off line.
 • Vide, at der som ordensmesteren vil medlemmer af lauget være på udkig til dig for at løse debatter og foretage de hårde opkald, så være klar.
 • Sørg for at du har forskellige klasser. Dette vil hjælpe diversificere guild og gøre det lettere at hjælpe hinanden. For eksempel, hvis du har en alt præst guild ingen kan tanken, fordi du er alle healere.
 • Sørg for, at alle er klar over reglerne for lauget, og at eventuelle overtrædelser vil blive behandlet hurtigt.
 • Den vigtigste del af denne proces planlægger, hvad du vil have din orden med at være, og hvad du ønsker det ikke at være. Uden en plan, vil du fejle.
 • Sørg for at udfylde guild info det er det sted, du giver folk en kort oversigt over lauget.
 • Tilføj alle de rækker, du ønsker i begyndelsen. Men at holde antallet lavt, vil gøre det meget enklere.
 • At have en hjemmeside / voice kanal / Tabard vil i høj grad støtte enhver rekruttering kampagne.
 • Udpege officerer, som du stole på at følge og håndhæve reglerne i orden. De er dine øjne og ører, når du ikke er på.
 • Planlæg guild events for høje og lave niveauer vil dette bidrage til at udvikle teamwork og gøre guild medlemmer føle, at de nyder godt af lauget.
 • Gøre alting lige muligheder. Guild medlemmer gerne vise, at de kan forbedre og tage på nye roller. Giv dem en chance for at lede.

Advarsler

 • At være en guild master er et hårdt job, og du bliver nødt til at afsætte en masse af din tid til ordenen, for at det skal blive en succes. Hvis du ikke er villig til at gøre dette, vil din guild falde fra hinanden.
 • Realiseringen af ​​et guild navn, der er kun ét ord off fra en eksisterende guild kunne, hvis GM føler cranky, resultere i en advarsel og en tvungen navneændring. Tænk på noget unikt!
 • Laugets medlemmer vil være på udkig til dig at gøre de store beslutninger, så vær klar til at gøre dem, eller dine guild medlemmer kan begynde at forsøge at erstatte dig med nogen, der vil være.