Wkudk

Hvordan til at dele dit nekrolog med dine venner online

"Vær åben for dine drømme, mennesker. Embrace, at strandbredden. Fordi vores jordiske rejse er over alt for hurtigt."

Så tænkte radio announcer Chris Stevens, i en 1992 episode af Northern Exposure. Og når denne rejse er overstået, er du sandsynligvis kommer til at have dine online-venner, som måske bor over hele verden, for at vide, hvorfor dine indlæg er pludselig stoppet.

Steps

Hvordan til at dele dit nekrolog med dine venner online. Identificer repræsentant, der vil håndtere dine anliggender efter din død.
Hvordan til at dele dit nekrolog med dine venner online. Identificer repræsentant, der vil håndtere dine anliggender efter din død.
 1. 1
  Identificer repræsentant, der vil håndtere dine anliggender efter din død. Dette kunne være en ægtefælle, et barn, en forælder, en advokat, eller endda en nabo.
 2. 2
  Lad din repræsentant vide, at du er aktiv online, og at du vil have ham til at underrette dine venner online, når du passerer væk.
 3. 3
  Lav en liste over personer, som du svarer online. Gå gennem din e-mail-adressebog og tænke over, hvem du gerne vil have anmeldt efter du passerer på og hvordan. Efterlad specifikke instruktioner til din repræsentant, såsom:
  • Hvordan logge ind på din e-mail-konto
  • Send en specifik meddelelse til visse personer
  • Send en generel besked til alle i adressebogen
  • Opsæt et automatisk svar til alle, der skriver til din e-mail-adresse
  • Slet kontoen efter en specificeret tidsperiode er gået
 4. 4
  Identificer nu alle online fællesskaber, som du er et aktivt medlem. Er du en regelmæssig bidragyder? Sikkert andre brugere vil sætte pris på at blive anmeldt efter din død. Måske er du en read-only medlem. Ikke desto mindre kan du stadig ønsker at have den gruppe, anmeldt efter din død, hvis du føler at gruppen har hjulpet dig, og du ønsker at udtrykke din påskønnelse.
 5. 5
  Skriv ned fuld instruktioner om, hvordan at få adgang til dine fællesskaber. Liste over navnet på den gruppe eller tjeneste sponsorere online community, URL eller hjemmeside-adresse, eller hvis gruppen er adgang til ved udstationering en email, give relevante e-mail-adresse.
 6. 6
  Undersøge, hvordan din repræsentant vil være i stand til at logge ind til fællesskabet. Kan han blot maile en administrator? Vil han nødt til at oprette sin egen konto og logge på for at sende en besked? Arbejde det ud nu, så du kan give den fulde vejledning, som du ved er at gå på arbejde senere, når din repræsentant forsøger at anmelde gruppen.
 7. 7
  Beslut hvad du vil have din repræsentant til at fortælle gruppen. Måske du bare vil have din repræsentant til at gøre en simpel erklæring med angivelse af dato og sted for din død. Eller måske du ønsker at forberede et afsnit nu, som kan uploades til gruppen senere. Dette kan især være nyttigt, hvis du i øjeblikket planlægger for din død på grund af en terminal sygdom. Måske foretrækker du at instruere din repræsentant at uploade din avis nekrolog. Der er mange måder at nærme det. Pointen er at gå videre og planlægge nu, før det bliver for sent.

Tips

 • Hvis du beslutter du har brug for at give din egen log-on information, måske så kunne du anmelde din repræsentant, at han skulle se ud i dit pengeskab efter din død for fulde instruktioner.
 • Vær sikker på at angive en alternativ repræsentant i tilfælde, for eksempel, valgte dig din ægtefælle og derefter din ægtefælle predeceases dig.
 • Online meddelelse er kun en lille del af død og invaliditet planlægning, som du bør tage sig af før end senere. I de fleste tilfælde er det nok en god idé at konsultere en advokat. Bare glem ikke meddelelser til dine venner online!

Advarsler

 • Din vilje er ikke et godt sted at angive følsomme oplysninger såsom log-on instruktion og adgangskoder, som testamenter bliver en del af den offentlige rekord. Du vil have din log-on information til at forblive private, må kun anvendes af din betroede repræsentant.