Wkudk

Hvordan til at designe et videospil

Ønsker at designe videospil? Her er et godt sted at starte.

Steps

Hvordan til at designe et videospil. det vil betale sig i det lange løb.
Hvordan til at designe et videospil. det vil betale sig i det lange løb.
 1. 1
  Være opfindsomme. Du ønsker ikke at skabe et spil, der allerede er blevet oprettet før. Træn din kreativ tænkning ved at gøre ting, såsom at skrive, tegne og læse. Andre spil kan give inspiration, men det er vigtigt at være kreativ og bygge videre på din fantasi.
 2. 2
  Udvid din viden. Mange spil designere har interesser i andre fag end videospil og computere, såsom videnskab, historie, musik, litteratur eller anden form for uddannelse. Nogle gange er det bare historien om Starship Enterprise, og det er utallige nuancer af brunt. Frygt ikke! Du er kun et skridt bag Star Wars-fans, der skriver "det er ingen måne" ind hver kommentar i deres kode. Dette har en stor effekt på spil design, fordi det forbedrer dine kreative evner - jo mere viden man har i andre fag, jo mere vil du være i stand til at skabe originale spil baseret omkring den viden, du har.
  • Lær matematik. Et spil designer (i modsætning til et spil forfatter eller niveau designer) har brug for at vide, hvordan man balance masser af tal i mange dimensioner. Math er nøglen her. Lær aritmetik, algebra, sandsynlighed og statistik, og grundlæggende økonomi. Evnen til at jage kunstnere, der ikke leverer arbejde er afhængig denne færdighed.
  • Lær at kode. Mange designere klagesang ikke vide, hvordan man kode. Det er underforstået, at store aktører i spilbranchen alle, hvordan man kode.
  • Lær at. Designere skal være stor kommunikatorer på papir og slukkes. Skrivning noveller er en god måde at starte. Lær andre former for skrivning, og prøv at skrive dine egne design dokumenter. Dette vil lære dig en nyttig færdighed, og dokumenterne gøre stor portefølje fyldstof. Folk vil elske dine spil, hvis du er fantasifulde.

Tips

 • Tag pauser. Forlader et design for et stykke tid vil give dig et nyt perspektiv. Bare sørg for du rent faktisk komme tilbage. Morgenen efter er ikke kun for at beklage relationer eller tidligere berusede nætter. Nogle gange kan det gemme et projekt, når du indser, at en hel nats arbejde ligner en puddelhund på grund af mangel på søvn og for meget stykket. Forklare din chef eller dig selv, hvorfor kode ligner en puddel er ikke let. Tag pauser og undgå dette scenario.
 • Få noget spilbare arbejder så hurtigt som muligt i udvikling, så arbejde ud fra denne kerne.
 • Må ikke blive for overanstrengt om at undgå klicheer. De bliver klicheer, fordi de arbejder, så nogle gange du kan slippe afsted med at sætte en frisk tur på en brugt.
 • Hvis du aldrig har designet et spil før, vil din idé tage 10-100 gange længere, end du tror at fuldføre. Start meget lille. Hvis du starter små, den omtrentlige tommelfingerregel for projektets afslutning er én linje kode for hver 2 kopper te. Dette er stadig en acceptabel sats, når du er en professionel giver du forstår konceptet "venter på at kompilere".
 • Hold en lille notesbog og pen med dig eller en notesblok app på din telefon på alle tidspunkter, så du kan optage nogen gode ideer, du kan få for dit spil, når du laver andre ting.
 • Hele processen vil synes meget lettere, hvis du er fantasifulde og kreative. Prøv at komme op med opfindsomme nye ideer, og lad din kreativitet flow - det vil betale sig i det lange løb.
 • Udarbejd nogle ideer.

Ting du behøver

 • En video game maker. Der er mange slags derude, men for begyndere RPG Maker er en god start. Den indeholder alt, hvad du har brug for lige fra starten, og giver dig mulighed for at tilføje brugerdefinerede grafik, musik og andre ting.