Wkudk

Hvordan til at fange pokemon i pokemon rød / blå

Nogle gange er du ned til en Poké Ball og en sjælden Pokémon kan forekomme! Du kan panik og spekulerer, "Hvordan i alverden vil jeg være i stand til at fange det?" Denne guide vil forklare nogle måder at imødegå denne frygt og øge odds for at fange Pokémon i Pokemon rød, blå og gul.

Steps

Hvordan til at fange pokemon i pokemon rød / blå. Glitch metode, brug på din egen risiko.
Hvordan til at fange pokemon i pokemon rød / blå. Glitch metode, brug på din egen risiko.
 1. 1
  Svække Pokemon. Gå til Produkter og vælg sækken Ball. Tricket er at få sit helbred så lavt som du kan uden at lade det besvime. Brug en kombination af svage og mellemstore magt angreb at gøre dette. Se tallene efter hver teknik? Disse kaldes Power Points eller PP. Generelt, jo højere PP, den svagere angrebet.
 2. 2
  Status-lidelser: Forgiftning eller brændende den vilde Pokémon vil få det hos HP gradvist nedbryder, hvilket gør det lettere at fange, men øger risikoen for at forårsage det til at besvime. Sætte den på vågeblus eller lamme det er mere pålidelige metoder, men sover kun varer et par omgange og lammelse stadig tillader den til at kæmpe tilbage nogle gange. Hvis du kan fryse en Pokémon, kan du fange en Pokémon, fordi der i Generation 1 (rød, blå og gul) den eneste måde at tø en Pokémon er at ramme med en brand-typen angreb.

Tips

 • Besøg Safari Zone i Fuchsia City. Du får Safari Balls, der har samme fange magt som Great Balls. Her kan du bruge sten til at gøre Pokémon lettere at fange, men de vil blive mere tilbøjelige til at flygte. Du kan bruge lokkemad til at gøre det modsatte, vil de være mindre tilbøjelige til at flygte, men sværere at fange. Hvis du fange en Tauros eller en Chansey og hæve den op, vil få fjender står op til dig.
 • A Great Ball er bedre end sækken Ball and en Ultra Ball er bedre end en stor Ball. Husk, at den Store og Ultra Balls koste flere penge end almindelige Poke Balls.
  • Indkøb masser af disse er en nemmere måde at fange Articuno, Zapdos, Moltres og Mewtwo.
  • Master Ball er den eneste sækken Ball, der har en 100% catch rate uanset omstændighederne. Kun 1 kan opnås i kampen.
   • Der er en 1 i 65.536 chance for, at Master Ball vil mislykkes. Hvis dette sker, er vi ked af, spillet hader dig.
 • Glitch metode, brug på din egen risiko: Hvis du gerne vil gøre dig selv en 100% chance for at fange en Pokémon, tage din Master Ball, hvis du stadig har den, og placere den i det sjette slot på din beholdning (brug Vælg at flytte elementer rundt). Nu skal du gå til Viridian City og spørge den gamle mand, der blokerede vejen i starten af ​​spillet for at demonstrere, hvordan at fange en Pokémon. Efter demonstrationen, flyve til Cinnabar Island og Surf langs kysten af ​​øen. Snart, kan du finde glitched Pokemon kaldes Missingno. eller 'M. Hvis du beslutter dig for at fange det, så vær forsigtig! Det vil glitch den aktuelle Hall of Fame data i det mindste. Ved at støde det, vil du pludselig har 128 Master Balls! Spillet bruger glitch tegn viser, at antallet er over 99.
  • Dette virker kun i den originale Pokemon rød, gul og blå versioner.
 • Hvis du vil gemme trin i safari zone, gå til at lappe og tryk på knappen, så du spin, men ikke bevæge sig.
  • Dette virker kun i Yellow udgave.

Advarsler

 • Advarsel: The Ghost Marowak i Pokémon Tower i Lavender Town ikke kan fanges. En Master Ball vil ikke arbejde her.
 • Ikke alle Pokemon kan erhverves ved at finde dem i naturen.

Ting du behøver

 • En Gameboy, Gameboy Color eller Gameboy Advance
 • En Pokémon rød, blå eller gul patron
 • Stikke Bolde, Great Balls, Ultra bolde og / eller (a) Master Ball (e).