Wkudk

Hvordan til at fastsætte din iPod frosne skærm

Bange ud af dit sind, fordi din iPod har en frossen skærm? Bare rolig, det er temmelig almindeligt og meget let at rette. Her er præcis, hvordan det skal gøres.

Steps

Hvordan til at fastsætte din iPod frosne skærm. Slut iPod touch eller iPhone til din computer, som den normalt synkroniseres til.
Hvordan til at fastsætte din iPod frosne skærm. Slut iPod touch eller iPhone til din computer, som den normalt synkroniseres til.

Metode én: iPod touch eller iPhone

 1. 1
  Slut iPod touch eller iPhone til din computer, som den normalt synkroniseres til. Det bliver nødt til at være i stand til at få adgang til iTunes for at denne metode til at arbejde.
 2. 2
  Hold "home" knappen og "sleep"-knappen på samme tid. På Apple-ikonet skal der starter ud, bør du slukke og derefter igen, alle inden for cirka 10 sekunder for at holde de to knapper sammen.
 3. 3
  Fortsæt med at holde hjem og sove knapperne, indtil iPod-skærmen beder dig at oprette forbindelse til iTunes. Det kan tage 30 sekunder af at holde begge knapper. En besked fra iTunes kommer poppe op på din computer. Klik på "OK".
 4. 4
  Klik på "genoprette" knappen på itunes skærmen.
 5. 5
  Klik på "opdatere og gendanne" næste.
 6. 6
  Klik på "OK", når itunes beder dig om at holde din iPod tilsluttet itunes. Må ikke gøre noget for at din iPod, gør det muligt at blive anerkendt af iTunes.
 7. 7
  Synkronisere din iPod med iTunes igen. Denne master reset vil desværre slette al din musik, fotos og videoer, hvilket betyder, at du bliver nødt til at synkronisere iPod igen for at hente alle dine medier.

Metode to: click-wheel ipod

 1. 1
  Sæt ipod på en flad overflade for nemmere button-presning.
 2. 2
  Fastgør ipod til en strømkilde. Kilden til magt kan være en normal sokkel / strømforsyning, en powered FireWire-port (for 3G og tidligere iPods) eller computerens high-powered USB 2.0 port.
  • Du kan prøve at løse iPod uden strøm først, hvis ønsket, men hvis fix ikke virker, er det en indikator for, at din iPod også brug for en genopladning.
 3. 3
  Skub iPod "hold" kontakten i lastrummet position. Derefter slukke den igen.
 4. 4
  Hold "menu" knappen og "center" knappen (midterste knap) sammen i ca 6-7 sekunder. Gør dette indtil skærmen nulstiller sig selv. Så slipper knapperne.
 5. 5
  Vent et par minutter eller meget længere og Apple-logoet skulle komme op på din skærm. Din iPod er nu genstarte og i et kort stykke tid vil vende tilbage til hovedmenuen. Din iPod er nu nulstillet!

Tips

 • Hvis disse tips ikke at ordne det, tage det i en Apple butik for servicering.

Advarsler

 • Gør ikke dette, hvis du ikke har adgang til en oplader højre væk. Det dræner batteriet.
 • Hvis din computer er at sove, vil det ikke oplade iPod. Check dette, før de giver op på en genopladning.

Ting du behøver

 • iPod
 • Charger ledning og strømkilde