Wkudk

Hvordan til at forbinde to routere

Tilslutning to routere sammen lader dig udvide antallet af porte i dit netværk. Det lader dig også øge antallet af dit netværk. Du kan tilslutte routere sammen ved hjælp af et Ethernet-kabel. Den anden router er tilsluttet til en af ​​de gratis lokale netværk (LAN) porte på den første router. Følg nedenstående trin for at forbinde to routere sammen, oplysningerne virker for både kablede og trådløse routere.

Steps

Hvordan til at forbinde to routere. Tilslut den anden router til dit modem.
Hvordan til at forbinde to routere. Tilslut den anden router til dit modem.
 1. 1
  Tilslut den anden router til dit modem. Modemet skal forbindes til din computer. Kontroller, at routeren ikke er tilsluttet nogen andre enheder. Du kan efterlade din første router unplugged og afbrudt for nu.
 2. 2
  Åbn din internet-browser og skriv "" http:/ / 192.168.1.1. / "I web adresselinje. Dette vil bringe en router konfiguration side.
 3. 3
  Alter LAN IP-adresse til en IP, der ikke er standard "192.168.1.1" adresse.
  • Du kan bruge en adresse som "192.168.1.2", så længe det ikke bliver brugt af nogen anden enhed. Adresserne skal være anderledes, så routerne kan kommunikere med hinanden rigtigt.
 4. 4
  Drej Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) server fra på den anden router. Gem indstillingen. DHCP bruges til automatisk at konfigurere IP-adresser for de forskellige enheder på et netværk. Den første router vil udstede en DHCP-server-adresse til den anden router. Slukning DHCP på den anden router forhindrer modstridende IPs.
 5. 5
  Afbryd den anden router fra modemmet.
 6. 6
  Sæt et Ethernet-kabel i en åben LAN-port på den første router og slutte den til en åben LAN-port på den anden router. Tilslut ikke kablet til Internet / WAN (wide area network)-porten i den anden router.

Tips

 • Hvis du får en lang Ethernet-kabel til at køre mellem hver router, kan du fysisk udvide rækkevidden af ​​dit netværk. Det virker for både kablede og trådløse routere. Udvidelse af omfanget af dit netværk vil tillade dig at have enheder placeret længere fra hinanden, som i et hus eller kontor.

Advarsler

 • Tilslutte et Ethernet-kabel fra en LAN-port på den første router til Internet / WAN-porten på den anden router kan forårsage en række kommunikationsproblemer. Computere eller enheder tilsluttet til den anden router, vil være i stand til at forbinde med computere forbundet til den første, men computere på den første router vil ikke være i stand til at forbinde med computere på det andet.
 • Hvis din anden router er forbundet med Internet / WAN-porten, skal ekstra skridt tages for at opnå korrekt port forwarding. Den første router skal fremsendes til den anden, og den anden skal sendes til computeren.
 • Hvis du bruger to trådløse routere, den anden router Internet / WAN setup vil forårsage trådløse enheder til at kommunikere korrekt. Hvis en trådløs enhed bliver alt for langt ud af den vifte af den første router vil det blive overdraget til den anden router og har brug for en ny IP-adresse til at arbejde.