Wkudk

Hvordan til at gemme filer på en USB-flash-drev

Har du nogensinde ønsket at gemme dine filer på en USB-flash-drev? Når du ved, hvordan, processen er meget nemt! Følg disse trin, og du vil være herre over at gemme filer på en USB Flash Drive. Denne guide vil fokusere på Windows som platform for at gemme filer på drevet.

Steps

Hvordan til at gemme filer på en USB-flash-drev. Køb en USB-flash-drev.
Hvordan til at gemme filer på en USB-flash-drev. Køb en USB-flash-drev.
 1. 1
  Køb en USB-flash-drev. Disse er let tilgængelige i mange elektronikforretninger i varierende kapacitet. Husk, at jo højere kapacitet, vil dyrere USB enheden være. For reference, har en cd-rom'en ca 700MB af oplysninger, og et enkelt lag DVD-ROM disk kan indeholde ca 4,7 GB data.
 2. 2
  Sæt det ind i USB-porten på din computer. Hvis du kører Windows XP eller Windows Vista, bør anerkendelsen processen være automatisk. Du vil modtage en ballon pop-up vindue på dit system bakken med hensyn til denne proces. Brug ikke drevet, indtil ballonen pop-up hedder "Dit nye hardware er installeret og klar til brug." Når det er installeret, vil du enten have et nyt mount point i Linux / BSD-baseret software, eller en ny tildelt drevbogstav i Windows. En computer med mange drev kan have en mid-alfabet bogstav, som I: eller J:. Ved anvendelsen af ​​dette gode, vil der være fokus fastholdes på Windows-systemer.

MS Office-dokument

 1. 1
  Hvis du vil gemme en fil fra Microsoft Office-program gemme filen (erne) til din computer (ex. Desktop) først for back-up.
 2. 2
  Næste klik på "gem som" og vælg den enhed, du ønsker at gemme den til. Det vil højst sandsynligt være titlen flytbar disk X:

Kopier en eksisterende fil

 1. 1
  Højreklik (kontekst klik) på din fil.
 2. 2
  Vælg 'send til...' Option.
 3. 3
  Klik på din flytbare drev. Bemærk: Explorer metoden kun gemmer en kopi af filen til din harddisk, vil det ikke flytte den oprindelige fil.
 4. 4
  Når du er færdig, skal du klikke på ikonet med en pil og rektangel (eller en lille flash-drev med en afkrydsning) i systembakken for at skubbe din hardware. Sørg for at du afslutter alle savable applikationer såsom Microsoft Word, PowerPoint og Excel før du gør det.
 5. 5
  Fjern USB-drev fra USB-porten.

Tips

 • Husk drevbogstavet til din USB-enhed.
 • Derudover kan du køre visse programmer fra din flash-drev. Disse kaldes "bærbare applikationer". Sådanne programmer gemme dine præferencer og andre tilknyttede filer i en mappe på flashdrevet, ikke på værtscomputeren, så du kan tage dine indstillinger med dig på farten.
 • Hvis du opbevarer personlige eller private oplysninger på din USB-enhed, skal du bruge eller til at sikre den

Advarsler

 • Må ikke tilføje genveje af filer forårsager den vil ikke åbne når tilsluttet et andet system.
 • Sørg for at din USB har nok hukommelse.
 • Må ikke fjerne USB-drevet uden at have gennemført den "Sikker fjernelse af hardware"-procedure som angivet ovenfor.

Ting du behøver

 • A Computer.
 • En USB Flash Drive.
 • Grundlæggende filnavigation færdigheder.