Wkudk

Hvordan til at gøre det Ludibrium PQ af Maple Story

Uanset om du er en level 35 "newbie" ønsker at fange nogle af de tiltag, eller du ikke har PQed i lang tid, denne vejledning er for dig.

Steps

Hvordan til at gøre det Ludibrium PQ af Maple Story. Kom til eos tower (101).
Hvordan til at gøre det Ludibrium PQ af Maple Story. Kom til eos tower (101).

Før big bang

 1. 1
  Kom til Ludibrium. Ludibrium er en Lego-lignende samfund med to tårne, Eos til venstre og Helios til højre. Fra Victoria Island, bord, du et skib Orbis fra Ellinia. Skibet forlader hver 15 minutter på kvarter. Når du kommer til Orbis, du bord på et skib til Ludibrium ved at gå lige fra det kort, du landede i. Hvis du er en erfaren Mapler, kan du komme til Ludibrium via Aqua Road og Korean Folk Town, men medmindre du ikke tror du er, holde sig til skibene.
 2. 2
  Kom til eos tower (101). Når du lander i Ludibrium, gå til venstre og du vil finde dig selv i en stor by kort. Hold gå venstre (3 maps), indtil du finder dig selv i et kort kaldet "Eos Tower-100th Floor." På dette tidspunkt, hovedet op og trykke op på de store eg døre. Der er to sæt-one, når du gåtur i og et i toppen af ​​kortet. Du vil have dem i toppen.
 3. 3
  Deltag i en fest. Når du går ind på et kort kaldet "Eos Tower-Floor 101" annoncere du anmoder en fest ved at sige "J> PQ" i kanal et, hvor folk generelt rekruttere til festen søgen. Det kan tage et stykke tid for dig at blive accepteret, og du kan blive bortvist et par gange, men hvis du holder en god holdning om det og ikke give op, vil du i sidste ende komme til en fest. Når du har tilmeldt dig en fest, så spørg hvilken kanal du skal skifte til. Hvis de ikke svarer, vente, indtil du har en part af 6 og spørge igen, eller kontrollere, hvor de andre medlemmer af partiet er gået.
 4. 4
  Find en kanal. Når du har fundet en kanal, bede om et spor. Hvis de siger, at de ikke har en, spørge, om de har AC, eller hvis de surfer. AC er automatisk klikkertræning, og det betyder at du ikke kan forlade kortet, men du kan være "afk" (væk fra tastaturet). Hvis du surfer du sørge for at skifte kanal hurtigt, når de fortæller dig at. Hvis du har et spor, fortæller førende, når det er den ottende etape af "Crack på væggen", og bonus. Lederen skal begynde at klikke på bonus, eller på "Crack på væggen".
 5. 5
  Komplet trin 1. Når din leder kommer ind, vil du blive flyttet til 1. trin. I denne fase, dræbe dig rotterne og mørke rotter, da de vil droppe passerer for dig at give din leder. Hvis din part er en smugle fest, vil du gøre dette stadie 3 gange, men du vil springe trin 2,4,5, og nogle gange 7.. Hvis ikke, vil din partileder rydde scenen. IKKE gå i fase 2, indtil nogen siger du kan.
 6. 6
  Komplet trin 2. Når du har fuldført fase 1, kan ikke komme ind i portalen og gå til trin 2. Én person skal frivilligt at gå i, mens resten ophold bag. Den person, der går i bliver nødt til at ramme den anden boks ned og vil blive transporteret til et separat kort. Han vil så sige "klar" i partiet chat hvilket betyder resten af ​​partiet kan komme på scenen sikkert. Trin 2 er omkring bokse. Stikke kasser med din grundlæggende angreb knap (mordere og bueskytter kan bøje sig ned og stikke at spare pile / stjerner). Kasserne drop passerer, giver dem til din leder og vente på ham / hende til at rydde scenen.
 7. 7
  Komplet stadie 3. I fase 3, er du dræber "Bloctopus" es. Stikke kasserne og de vil komme ud. Bokse findes både over og under dit udgangspunkt, så det er tilrådeligt for nogle mennesker til at "tage op" og nogle mennesker til at gå ned. Når du er færdig, giver gennemløb til din leder og vente på scenen for at blive ryddet.
 8. 8
  Komplet stadie 4. I trin 4, skal du gå gennem en af ​​de portaler, du ser. Inden du indtaster en portal, droppe en værdiløs vare eller 10 mesos. Dette kaldes "mærkning" en portal, og det forårsager andre til at holde fra at indtaste dit portal. Den øverste og nederste portaler er ikke rigtig portaler. Efter dette, er de første 3 for tryllekunstnere og de sidste 2 er for fysisk-angribere. Selvom du teknisk set kan gøre nogen portal, du ønsker, er det lettere, hvis du holder dig til din klasse-portal, som du vil gøre mere skade. Den anden-til sidste har 2 monstre. Inde portalen, det er kulsort, og du kan kun se / angribe monster, når dens øjne er åbne. Når du har dræbt det, få i bolden, og gå op til toppen. Når din leder får til toppen, giv ham / hende din pass (r), og vent på scenen for at rydde.
 9. 9
  Komplet etape 5. Fase 5 er en anden portal fase. Mark en portal og gå i. Hvis du er den eneste tyv med mørk syn i din fest, sætte det på og hovedet ned. Du må aldrig røre monstre i denne fase, da de en-hit dræbe dig. Du kan gøre det, hvis du er en HP Warrior (sætter point til HP at udnytte Power Guard) med lederen tilladelse, dog. Hvis du er en tryllekunstner med teleport, hoved til toppen og indtaste portal til at finde de passerer. Under alle omstændigheder, når du er i en portal, skal du stikke kasserne og få gennemløb. Hver portal har 4 passerer. Derefter hovedet tilbage til hvor du kom ind på scenen og give gennemløb til lederen, og vente på scenen for at blive ryddet.
 10. 10
  Komplet trin 6.. I trin 6 er der nummererede bokse. Hver kasse er en portal tilbage til begyndelsen af ​​scenen eller en passage til den næste afsats. Du skal trykke op på kasserne i denne rækkefølge: 133 221 333 123 111. Når du kommer til toppen, gå gennem portalen.
 11. 11
  Komplet trin 7.. I trin 7, hvis du er en snigmorder eller en bueskytte dræbe monstre i toppen én ad gangen, og derefter hoppe ned og hjælpe med at dræbe den Rombot der blev tilkaldt. Du gør dette 3 gange. Når alle 3 Rombots er blevet dræbt, vil lederen indsamle de 3 afleveringer og rydde scenen.
 12. 12
  Komplet trin 8.. Trin 8 er forvirrende, hvis dit parti er usamarbejdsvillig. Dit parti behøver kun 5 til at gøre dette stadie, så én person bliver nødt til at "sidde". Dybest set er der otte nummererede felter, og du skal forsøge at finde ud den rigtige kombination af tal ved at stå på de tilsvarende bokse. Du starter med kombinationen 1-2-3-4-5, og så den person stående på box 5 bevæger sig til rubrik 6, og så videre, indtil du har fundet den rigtige kombination. Der er en anden metode til at gøre det så godt, kaldet "KMS" fordi koreansk MapleStory er hvor metoden stammer. Når din fest når 1-3-4-5, vil personen står på kassen 1 også prøve box 2 såvel som at gå i stigende rækkefølge. For eksempel, med KMS vil du prøve kombinationer i denne rækkefølge: 1345, 2345, 1346, 2346, 1347, og så videre.
 13. 13
  Fuldføre boss scenen. Din leder kan beslutte at afslutte på dette punkt. Hvis ikke, for Alishar, chefen venter, at blive indkaldt. Hvis du er en bueskytte eller en snigmorder, indkalde chefen ved at dræbe rotter. Alishar kan stjæle dine evner og støbt svaghed, som får dig til at blive ude af stand til at hoppe, så se. Bringe hellige vand og øjendråber kan være en god idé. Når Alishar s HP sænkes til et vist punkt, vil han indkalde monstre så godt. Når han er død, vil lederen hente nøglerne og rydde scenen, på hvilket tidspunkt du vil blive flyttet ind i bonus scenen.
 14. 14
  Fuldføre bonus scenen. I bonus scenen, har du 61 sekunder til at stikke kasserne og afhente mesos og andre lækkerier, der kommer ud af dem. Ved afslutningen af ​​bonussen, vil du blive flyttet til prisen kollektionen scenen.
 15. 15
  Få din præmie og exit. I prisen kollektionen scenen, gå til toppen og klik på NPC for at få din præmie. Når du får det, du vil blive flyttet tilbage til Eos Floor 101..

Indlæg big bang

 1. 1
  Hvis du valgte at bruge dimensionelle spejl, gå til enhver by, klik på det, og valgte crack dimention. Spring trin 1 og 2 af før Big Bang Trappe.
 2. 2
  Foretag eller find en fest.
 3. 3
  Når du havde fået 3-6 personer, så tal med rødt skilt.
 4. 4
  I trin 1, dræbe alle de rotter. Når du er færdig, så tal med den røde ballon.
 5. 5
  I trin 2, angribe boksene for gennemløb. Når der står "Du har samlet 10 passerer", gå tale med den orange ballon.
 6. 6
  I trin 3, angribe alle skygge øjne og mørke øjne. Tal med Lime ballon.
 7. 7
  I trin 4, gå på platforme til den rigtige kombination. Kombinationen er: 133-221-333-123-111. Gå ind i portalen.
 8. 8
  I trin 5, dræbe alle rombots. Der er 2 nederst, 1 i midten og 1 øverst. Når du er færdig dræbe Rombots, snakke med Sky-Blue Balloon.
 9. 9
  I trin 6, besvare matematiske spørgsmål. Få dine medlemmer på de rigtige platforme. Hvis du har en, kan du bruge en platform marionet at erstatte spillere. Når du havde fået den korrekte kombination, tale med den lilla ballon.
 10. 10
  Følg trin 13 af de før big bang trin.
 11. 11
  Når du dræber alishar vil 6 skattekister vises. Du har 5 sekunder til at vælge én. Du kan ignorere instruktionerne i koreansk. Når du har fået din præmie, hånd nøglen til leder.
 12. 12
  Klik på NPC for at afslutte.

Tips

 • Hvis din fest er usamarbejdsvillig, utålmodig eller skødesløse, forsøge at trække partiet igennem med en god holdning og holde det motiverede indtil slutningen.
 • Må ikke sige du er ny, indtil inde PQ!
 • Må ikke nogensinde give op på en PQ, det helt slår træning. *
 • Gennemfør PQ 35 gange for brudte briller, som kan give en for hver stat, 20 HK, 20 Mp, og 3. opgradering slots. Du kan også bruge Scissors af Karma på det for 5€ (3k NX), og det kan sælge op til 80mil.

Advarsler

 • Det kan tage et par partier, før du gør det i en PQ. Må ikke opgive håbet!
 • Sørg du er færdig, før fristen udløber!
 • Selv om dette PQ plejede at være den bedste EXP du kunne få, nu er det middelmådige i bedste fald med CPQ er et langt bedre alternativ.

Ting du behøver

 • En Maple Story tegn, der er level 35-50 (Før Big Bang) eller en MapleStory tegn, der er level 35 og derover (Post Big Bang)
 • Tålmodighed og samarbejde!