Wkudk

Hvordan til at gøre din mobiltelefon batteri holder længere

Mens mange af os bruger nu mobiltelefoner i stedet for jord-line telefoner i vores hjem, er disse mobiltelefoner kommer med Lithium batterier, som kræver nogle vedligeholdelse, så længe de er brugt.

Steps

Hvordan til at gøre din mobiltelefon batteri holder længere. Stoppe søgningen efter et signal.
Hvordan til at gøre din mobiltelefon batteri holder længere. Stoppe søgningen efter et signal.

Øg tiden mellem opladningerne

 1. 1
  Sluk for telefonen. Dette vil formentlig være den mest effektive og enkle måde at bevare batteriets strøm. Hvorfor? Dette vil hjælpe med at bevare energi og også oplade din telefon. Hvis du ikke har planer om at besvare telefonen, mens du sover eller efter arbejdstid, bare slå det fra. Gør det samme, hvis du er i et område med ingen modtagelse (såsom en undergrundsbane eller fjerntliggende område, da konstant søger efter tjeneste dræner batteriet forholdsvis hurtigt.) Nogle telefoner har en automatisk strømbesparelse funktion, men det tager omkring 30 minutter uden tjeneste at sparke i. Inden da, har meget batteri været anvendt. Hvis du ikke har brug for at modtage eller foretage opkald, men bruger en smartphone som en PDA, deaktivere telefonen funktionalitet (flight mode).
 2. 2
  Stoppe søgningen efter et signal. Når du er i et område med dårlig eller ingen signal, vil telefonen konstant at lede efter en bedre forbindelse, og vil bruge al din magt at gøre det. Det er let at forstå, hvis du nogensinde har glemt at slukke telefonen på et fly. Den bedste måde at sikre længere batterilevetid er at sikre, at du har en stor signal, hvor du bruger din telefon. Hvis du ikke har en perfekt signal, får en mobiltelefon repeater, som vil forstærke signalet til at levere næsten perfekt modtagelse overalt.
 3. 3
  Følg metode fuld opladning og frigørende. Må ikke sætte din telefon på opladning, når der ikke er batteriets resterende det for et andet par timer, medmindre det er meget vigtigt. Oplad det, når batteriet er ved at blive helt afladet, og når du sætter det til opladning, lad det få opkrævet totalt. Eller gør det modsatte - Nogle artikler viser, at med Lithium batterier, laver lavvandede udledninger og hyppig opladning forlænger batteriets levetid.
 4. 4
  Slå vibrere funktionen fra på din telefon, ved blot at bruge ringetone. Den vibrere funktionen bruger ekstra batteri. Hold Ringetonestyrke så lavt som muligt.
 5. 5
  Sluk telefonen, ryg lys. Bagsiden lys er det, der gør telefonen nemmere at læse i skarpt lys eller udenfor. Men lyset også bruger batteristrøm. Hvis du kan få ved uden det, vil dit batteri holder længere. Hvis du nødt til at bruge baggrundslys, mange telefoner vil lade dig indstille mængden af ​​tid til at forlade igen lys på. Afkorte denne tid. Normalt vil et eller to sekunder være tilstrækkelig. Nogle telefoner har en lyssensor, som kan slukke baggrundslyset under lyse forhold og sætte den i mørkere dem.
 6. 6
  Undgå at bruge unødvendige funktioner. Hvis du ved, det vil være et stykke tid, før telefonens næste ladning, skal du ikke bruge kameraet eller oprette forbindelse til internettet. Flash fotografering kan dræne batteriet specielt hurtigt.
 7. 7
  Hold opkald korte. Det er indlysende, men hvor mange gange har du hørt nogen på deres mobiltelefon sige, "Jeg tror mit batteri er ved at dø", og derefter fortsætte deres samtale i flere minutter? Nogle gange, den døende batteri er bare en undskyldning for at komme væk fra telefonen (og en god en, på det), men hvis du virkelig har brug for at spare på batteriet, begrænse taletiden.
 8. 8
  Slå bluetooth. Det vil dræne batteriet meget hurtigt.
 9. 9
  Samme gælder for wifi, gps og infrarød kapaciteter, hvis din telefon har disse funktioner indbygget. Hold dem væk, undtagen når du har brug for dem.
 10. 10
  Drej skærmens lysstyrke til den laveste indstilling muligt.
 11. 11
  Brug GSM snarere end 3g - Brug af telefonen i 3g / dual mode vil dræne batteriet hurtigere, end hvis du bare bruge GSM-tilstand - Tag et kig på din telefon spec og du vil se det vil citere to forskellige batterilevetid gange - Normalt 50 % mere for ren GSM brug.
 12. 12
  Med en smartphone, undgå at bruge bevægelige eller animerede billeder eller videoer til din baggrund. Animerede baggrunde vil dræne batteriet hurtigere.
 13. 13
  Brug en sort baggrund, når det er muligt. AMOLED-skærme bruger meget mindre strøm vise sort i stedet for hvid. Når webbrowsing bruge sites som Blackl der viser en sort Google baggrunden i stedet for hvid.

Forlæng batteriets levetid

 1. 1
  Initialiser et nyt batteri. Nye batterier bør være fuldt opladet før deres første anvendes til at opnå maksimal kapacitet. Nikkel-baserede batterier skal oplades i 16 timer første omgang og løb gennem 2-4 fulde opladning / fuld afladninger, mens lithium ion batterier skal betale for omkring 5-6 timer. Ignorer telefonen fortæller dig, at batteriet er fuld-dette er normalt, men er ikke korrekt, hvis batteriet ikke er initialiseret.
 2. 2
  Undgå fuldt udleder et lithium-ion batteri! I modsætning til Ni-Cd batterier, er lithium-ion-batterier 'levetid forkortes hver gang du aflade dem. I stedet oplade dem, når batterimåleren viser en bar tilbage. Lithium-ion batterier, som de fleste genopladelige batterier har et bestemt antal afgifter i dem.
 3. 3
  Hold batteriet cool. Sæt batteriet i køleskabet. Dit batteri holder længst, hvis de anvendes nær stuetemperatur, og intet bærer på et batteri ligesom udvidet eksponering for høje temperaturer. Selvom du ikke kan kontrollere vejret, kan du undgå at efterlade telefonen i en varm bil eller i direkte sollys, og du behøver ikke at bære din telefon i lommen, hvor din kropsvarme vil hæve dens temperatur. Desuden kontrollere batteriet, mens den oplades. Hvis det virker ekstremt varmt, kan din oplader ikke korrekt.
 4. 4
  Oplad dit batteri korrekt i overensstemmelse med dens type. De fleste nyere mobiltelefoner har lithium-ion-batterier, mens ældre generelt har nikkel-baserede batterier. Læs etiketten på bagsiden af ​​batteriet eller i de tekniske specifikationer i manualen til at afgøre, hvilken din er.
  • Nikkel-baserede batterier (enten NiCd eller NiMH) generelt ikke lider af en misforstået fænomen kendt som "memory effect". Som beskrevet i Wikipedia og mange ekspert kilder har udtrykket "memory effect" i vid udstrækning blevet mythologized at beskrive enhver og alle forringelse af NiCd (og andre batteri-kemi), i mange tilfælde vildleder forbrugerne i yderligere at forkorte livet for batterierne gennem over- afladning til "istandsættelse" dem.
  • [Dette afsnit tidligere læses: Hvis du oplader batteriet delvist nok gange, til sidst batteriet "glemmer", at det kan oplade helt. En nikkel-baseret batteri lider hukommelsen virkning kan istandsat, hvilket kræver, at batteriet aflades fuldstændig, derefter helt genoplades (undertiden flere gange). Den passende længde af tid mellem reconditionings varierer. En god regel at følge for nikkel-batteri celle-telefoner er, at aflade dem helt en gang hver to til tre uger, og kun når du har en oplader til rådighed.
  • Lithium-ion-batterier kan bevares ved omhyggelig opladning og opbevare dem på et delvis opladning. De kræver ikke "renovering".
  • Uanset batteritype, kun bruge en oplader normeret til dit batteri, og stoppe brugen af ​​en oplader, der forårsager at batteriet til at varme op for meget.
 5. 5
  Opbevar batterierne korrekt. Hvis dit batteri vil være ude af drift i et stykke tid, skal du afbryde det fra telefonen, og opbevar det på et køligt og tørt, men ikke frysning sted (en lufttæt beholder i et køleskab, men ikke en fryser). Må ikke holde det med metalgenstande, der kan bevæge sig rundt og kortslutte terminalerne. Lithium ion batterier er ikke normeret til at operere på nedkølede temperaturer, så lad batteriet sidde udenfor køleskabet i mindst en time, før du bruger det igen. Lithium ion batterier oxiderer mindst når de opbevares ved 40% opladning. Opbevar aldrig en lithium batteri ved lav spænding. Genoplad batterierne efter opbevaring.
 6. 6
  Rengør batteripolerne kontakterne på batteriet og på telefonen. Over tid, kan kontakterne ophobes snavs, som reducere effektiviteten af ​​energi overførsel. Rengør dem med en vatpind og gnider eller isopropylalkohol. Hvis kontakterne er to forskellige metaller, såsom guld og tin, fremskyndede korrosion kendt som "galvanisk eller bi-metalliske" forekommer. Skæring korrosion fra kontakter kræver ofte opløsningsmidler, såsom acetone eller neglelakfjerner. Vær forsigtig: Disse solvent opløse plastik, så brug en Q-Tip for at undgå at beskadige batteriet bolig eller telefonen.

Batteri fiasko indikatorer

 1. 1
  Vide, hvordan man undgår batteri fiasko:
  • Brugstiden efter genopladning forkortes.
  • Batteriet bliver usædvanlig varm under en genopladning cyklus.
  • Batteriet bliver usædvanlig varm under brug af telefonen.
  • Batteriet kan blive hævede. Dette kan påvises ved at føle og visning af indvendig / telefon-side af batteriet sagen. Også, når batteriet er placeret inde / telefon-side nedad på en flad, glat overflade, vil det rocke og vil opretholde et spin bevægelse. Sagen om en sund batteriet er fladt, og batteriet vil ikke et spin nemt.
  • Batteriet udvikler en hård plet. Dette er påviselig på indersiden / telefon-sideflade af batteriet ved forsigtigt at klemme om overfladen mellem fingrene.

Tips

 • Når du bruger en bil oplader, ikke oplade batteriet, når den indvendige temperatur i bilen er varm. Vent til bilen er afkølet, før du sætter i telefonen.
 • Du bør ikke have at slukke telefonen for at oplade den. De fleste batteriopladere levere mere end nok strøm til at drive din telefon og oplade det på samme tid. Dette vil ikke forlænge opladningstiden, og forlader en telefon på gør det muligt for brugeren at være opmærksom på sin brændstofmåler, så du kan fjerne den, når batteriet er fuldt.
 • Kontroller at se, om din telefon har en "Battery Save" valgmulighed. Hvis ja, kan du slå dette på at øge batteriets levetid.
 • Hvis din telefon er forbundet til din e-mail, så sørg for det er ikke indstillet til at tjekke din e-mail hver 15 minutter eller en halv time. Det betyder, at hver gang det kontrollerer, mister du en lille batteri. Sæt den til, hvor det ikke kontrollere automatisk, og du vil spare en masse batteri på denne måde.
 • Mens du oplader din telefon, holde det på enhver ikke-heat absorberende materiale såsom træbord, plast hylde, bog, metallisk bord mest effektive (som det er leder af varme, det tager væk mindre varme genereret af batteri).
 • Når du er ved at genstarte telefonen for ethvert netværk funktionsfejl, først prøve at skifte flytilstand til og fra, i stedet for at genstarte telefonen, som at genstarte telefonen tager mere batteri.
 • mAh er en forkortelse for milli-amperetimer som er enheder af elektrisk ladning. Større værdier for batterier af samme batterispænding, viser, at batteriet har en større kapacitet og viljestyrke telefonen for en længere periode, før opladning.
 • Nikkel-metalhydrid (NiMH) batterier naturligt bliver meget varm under opladning, medmindre du bruger en specialiseret "langsom oplader". Hvis telefonen bruger et NiMH-batteri, skal du ikke bekymre dig om den varme, der genereres under opladning, medmindre det bliver så varmt, at det er ubehageligt at røre ved.
 • Der er mange batteri detailhandlere og discountforretninger, der vil besvare spørgsmål, du har om at forlænge livet for din mobiltelefon batteri.
 • Uanset hvor godt du plejer dit batteri, vil det dø til sidst. Når det sker, kan du være i stand til at have det renoveret ved at sende det til producenten eller bringe den tilbage til forhandleren. Hvis det ikke kan blive renoveret, eller hvis du blot ønsker at få et nyt batteri, skal du sørge for det, enten ved at returnere det til producenten eller forhandleren eller ved at bringe den til en genbrugsstation. De fleste store detail elektronik butikker har drop-off bokse for genvundne telefoner.
 • Tænd for strømbesparelse og oplade telefonen, mens den er tændt. Også være sikker på ikke at oplade telefonen, alt for meget, og det kan nedsætte batteriets levetid, at du skal købe en helt ny batteri.

Advarsler

 • Må ikke opbevares et litiumbatteri med en meget lav afgift for lang tid, vil batteriet monitor tegne en lille strøm, som kan forårsage en "dyb afladning", som kan forårsage skade på batteriet.
 • Undgå at efterlade din telefon udsat for solen. Den direkte kontakt mellem solens stråler, og din mobiltelefon til en lang varighed kan også påvirke batteriets ydeevne, så prøv at holde din telefon utilgængeligt for solens stråler.
 • Smid aldrig gamle batterier i skraldespanden. Batterier indeholder giftige metaller, og elektronisk affald fra batterier og andre elektroniske komponenter er ved at blive et stort problem. Forkert bortskaffelse af giftige batterier er ulovligt i mange jurisdiktioner.