Wkudk

Hvordan til at huske sangtekster af en sang

Lagring teksterne af en sang er ikke en let opgave for de fleste mennesker. Men med lidt tid og kræfter, vil du komme til at kende hvert ord af sangen. Uanset om du vil være i stand til det er en anden historie. Udenad sangtekster kan være meget svært, men alt du behøver, er praksis, praksis, praksis og snart vil du vide hvert et ord til en sang baglæns og tilbage.

Steps

Hvordan til at huske sangtekster af en sang. Find sangen og teksterne.
Hvordan til at huske sangtekster af en sang. Find sangen og teksterne.
 1. 1
  Find sangen og teksterne. Ved at have den sang på en cd, iPod eller på din computer, vil du hurtigt være i stand til at samle op på rytmen, som vil støtte dig en masse, når du huske de faktiske tekster. Men en plade med teksten i sangen er også vigtigt, på denne måde, du ved præcis, hvad ordene er som lyrik kan være svært at høre nogle gange. Husk, at praksis ikke gør perfekt. Det er perfekt praksis, der gør mester. Hvis du praktiserer det igen og igen med de forkerte ord, det er svært at bryde dig selv fra denne vane, du har dannet.
 2. 2
  Fra starten, den første linie udenad. Dæk den op og sige det højt. Når du er færdig, skal du kontrollere at se, om du fik det rigtige. Hvis du gjorde, tilføjer den næste linje. Hvis ikke, så prøv igen. Over tid, vil du være i stand til at holde tilføje, indtil du kender hele sangen.
 3. 3
  Melodien med den musik, mens du synger. Se om du har ordene udenad korrekt. Prøv at optage det og lytte - watch for pauser eller pauser, hvor du måske brug for at tilbringe mere tid.
 4. 4
  Skriv ned teksterne på en notebook. Gør dette efter at have lyttet til den et par gange, og du bør være i stand til at huske det bedre
 5. 5
  Alternativt, bare lytte til sangen gentagne gange. Gå over teksterne i dit hoved, som du lytter.
 6. 6
  Endelig kan du prøve det uden musikken. Hvis du kan gøre dette ved nu, tillykke! Hvis ikke så bare holde på at forsøge. Du får der i sidste ende!
 7. 7
  Må en søgning efter teksterne online. Sørg for, at hvor du får teksterne fra er de samme. Sommetider forskellige hjemmesider giver dig forskellige oplysninger. Prøv at slå dem op på kunstnerne hjemmeside eller leg eller shows hjemmeside. De vil være korrekt der. Efter at have lyttet til sangen én gang, kan du altid finde teksterne på en lyrics-site og printe dem ud.
 8. 8
  Gå til youtube og se, om sangen er der i karaoke stil.
 9. 9
  Lyt til sangen, mens du sover. Selvom du ikke er bevidst, vil din hjerne tage i oplysningerne. Før sengetid, læse over teksterne et par gange før at læse en bog eller se tv.
 10. 10
  Når du har fri tid, kigge over teksterne.
 11. 11
  Prøv at finde følelser i sangen. Det kan gøre dig føle forvirret og tabte, men så nogen finder dig. Hvis du finder en form for følelsesmæssig forbindelse til den sang, den sang definerer dig, og teksterne bliver vigtige for dig.
 12. 12
  Øv teksterne foran andre mennesker, forskellige mennesker hver gang, hvis du kan. På den måde vil du vænne dig til at synge dem foran en menneskemængde. Når du er alene er det lettere at huske ordene, når du er foran folk kan det være sværere at huske sangtekster grund nervøsitet eller generthed.
 13. 13
  Når du er sikker på dig selv, har en slags generalprøve eller en lille performance. Dette hjælper, hvis du kommer til at optræde for et show, koncert, etc.
 14. 14
  Når du har koret ned, begynde at fokusere på sangens intro-vers. Når sangen vises på radioen, og dine venner bare hoppe ret i, ikke føler sig presset. Hvis du får intro-vers ned, så når den kommer på du vil være i stand til at synge de første linjer med alle andre. Plus, hvis du kan gøre det, de automatisk antage, at du kender hele sangen (dermed de stopper med at lytte så kritisk).
  • Bemærk: Denne proces bør kun tage omkring 2 til 3 dage, men det afhænger af hukommelsen på den person forsøger at lære teksterne og længden af ​​sangen.
  • Det er bedst hvis du kan faktisk godt lide denne sang, du ønsker at lære udenad. Bliv fortrolig med rytmen og tekster ved at nynne med på det, når man hører den, udskrive teksterne, så opgradere til synge sammen. Voila! Med en uge, på de fleste skal du være en erfaren ekspert.
 15. 15
  Og husk, have det sjovt. Hvis du glemmer dine ord på dagen, så fortvivl ikke bare 'Hum' dem, og det hele vil være fint!
 16. 16
  Hvis du forsøger at huske det, og derefter recitere det, gør det samme, før du ved af det, vil du blive synge / recitere den sang eller sætning perfekt uden stop.
 17. 17
  Praksis!

Tips

 • Nedskrive teksten til den sang, du har valgt igen og igen kan være meget nyttig.
 • Hvis du kender musikken til sangen er det som regel lettere at lære teksterne.
 • Prøv at synge sammen med sangen, mens den afspilles i baggrunden med dine skriftlige tekster. Det vil hjælpe ingrain det i dit hoved.
 • Det hjælper en masse at lytte til sangen når det er muligt. Køb den cd, der har det, eller finde den online.
 • Hvis der er en musik video til sangen, se det. At se sangeren munden ordene til sangen kan hjælpe gevaldigt.
 • Online-lyrics sites er der en grund til. Hvis du tror, ​​det vil personligt fremskynde den lagrer processen for dig, læse teksterne mens du lytter til sangen. Mange mennesker får sangene ned lettere, hvis de gør dette.
 • Hurtig sange med konstante tekster, såsom rap eller hip-hop, kan være sværere at komme ned.
 • Det hjælper, hvis du rent faktisk forstår, hvad sangen handler om. De fleste sange stammer fra digte eller historier.
 • Skrive det ned på et stykke papir og bare øve derfra.
 • Øvelse gør mester. Prøv at udfordre dig selv til at synge sangen perfekt og har det nøddeagtig ven, vi talte om tidligere kalde dig ud.
 • Når du tror, ​​du kender teksterne slå dem op, fordi nogle gange lyrics kan hørt forkert.
 • En sang kan ikke gemmes i et enkelt møde, og du skal acceptere og omfavne denne kendsgerning. Så længe du bliver motiveret og positiv, vil teksterne komme til dig lettere.
 • Må ikke være flove over at bede en nær ven, der elsker den sang om hjælp. De kan korrigere dig, hvis du misfortolke tekster. Også, drej til din ven i skolen bandet hvis du ikke kan kende forskel på et vers og en bro.
 • Husk, kan det ikke være det faktum, at du ikke kender sangen, kan det være, at sangen er for hurtigt og hårdt at synge i første omgang!
 • Prøv at skrive ud teksterne selv ved øret, før du ser dem op på nettet eller i en lyrisk hæfte. Dette vil gøre dem holde fast i dit hoved lidt bedre.
 • Prøv at komme til det punkt, hvor du kan sige / synge teksterne uden at skulle tænke! Så er du mindre tilbøjelige til at glemme dem, fordi de er ætset i din hjerne!
 • Prøv at forbinde med sangen, huske teksten, og derefter synge med musikken.

Advarsler

 • Der er en masse af tekster, som er ganske uklar.
 • Hvis sangen har ord upassende for små børn, være sikker på ikke at synge den omkring dem.
 • Dette kan forårsage dagdrømme eller uventede summende gennem ud dagen for den valgte sang.
 • Hvis du kommer til at synge sangen sørg noterne er behagelige at synge. Hvis de ikke er prøve synger sangen højere eller lavere, fordi synge ubehagelige bemærkninger kan beskadige din stemme.
 • Må ikke proklamere, at du kender en sang udenad første gang du gør det igennem uden fejl. Du vil være i stand til at narre mange mennesker, ja, men ikke alle!
 • Sommetider lyrics sites vil have virus.
 • Undertiden musikkens historie er temmelig dyster og sort. Dette vil føre dig ind i nogle følelser og dette til tider er en dårlig ting, da det kan føre til selvmord. Positiv derefter negativ!
 • De fleste konjunktioner og præpositioner synges meget let snarere end klart i en beat. Hvis din spiller "Singing Bee", skal du sørge du synger den tydeligt at undgå kontroverser. Du forsøger at synge teksterne korrekt, ikke forsøger at synge i harmoni eller i tid, selv når det hjælper.

Ting du behøver

 • Song
 • Lyrics af sangen nedskrevet eller sangtekster fra internettet
 • Et åbent sind.
 • En energisk self