Wkudk

Hvordan til at identificere sange ved hjælp melodi

Forsøger at finde ud af navnet på en sang, når du ikke kender teksterne (eller det ikke har nogen) kan køre en person nødder. At identificere sange ved hjælp bare melodien, så prøv en af ​​nedenstående muligheder.

Steps

Hvordan til at identificere sange ved hjælp melodi. Syng, fløjte eller nynne melodien til en online musik-finderen.
Hvordan til at identificere sange ved hjælp melodi. Syng, fløjte eller nynne melodien til en online musik-finderen.
 1. 1
  Syng, fløjte eller nynne melodien til en online musik-finderen. Hvis du kan bære en melodi, skal du bruge et af de steder nedenfor:
 2. 2
  Spil melodien på en virtuel klaver tastatur. Hvis du er bedre til at plukke ud noter end rent faktisk at ramme dem, brug et af de steder nedenfor:
 3. 3
  Skrive melodien noter eller koder. Noter er beskrevet i forskellige former, men som regel som C, C #, D, D #, E, etc. Alternativt kan du identificere sang elementer i koden. (Normalt Parsons kode bruges. Den beskriver de fortløbende noter af en melodi i form af "gå højere / gå lavere / bemærkningen gentages" ved at bruge koderne u = Op, d = Ned eller r = gentag.) Hvis du er bekendt med de mere tekniske aspekter af musik, et af de steder nedenfor Brug:
 4. 4
  Tryk rytmen i melodien på dit tastatur. Hvis du er bedre til at plukke ud rytmer end tonehøjde, bruge en af ​​de steder nedenfor:
 5. 5
  Pege en mobil på musikken til at optage det, så kalder en service til at modtage titlen. Hvis du ikke engang ved, hvor man skal begynde at genskabe den sang, sende en optagelse til et af de steder nedenfor:

Tips

 • De input: For de fleste brugere vil synge, fløjtende af nynne en melodi være lettere end at spille det på et klaver / keyboard. På den anden side, er den tidligere mere tilbøjelige til at forårsage indtastningsfejl. Koder og bestemt note beskrivelser er hovedsageligt, hvis ikke kun nyttig for musikalsk uddannede brugere. Tapping rytme vil være let for de fleste brugere, men giver mere begrænsede oplysninger.
 • Begrebet "melodi finde" med "melodi finderne" er ofte forveksles med "Music search", "song search" eller "tune søgning", jo mere generelt bruges søgen efter musik. "Musik søgemaskiner" er baseret på tekst søgning. Brugeren indtaster et (del af en) titel, navnet på en kunstner for at finde melodien, der indeholder dette begreb i sin relaterede oplysninger. På samme måde "Lyric søgemaskiner" bruges til at finde en sang ved at indtaste en del af sangen tekst og "MIDI søgemaskiner" for at finde en MIDI lydfil med den indtastede tekst sætning i titlen. Nogle "Melodi finderne", selvom primært designet til at søge efter melodier, også have en mulighed for tekstsøgning.
 • Databasen: Resultater af næsten alle systemer er baseret på systemerne egen database.
  Databasen med navn Mine Tunes indeholder kun input sunget af andre brugere.
  Nogle databaser er hovedsagelig eller kun fokuseret på klassisk musik som C-Brahms Retrieval Engine, Parfet Olé og den store database af Themefinder. Det Folk tune finderen er beregnet til Folkemusik alene.
 • Den web: To systemer også søge på nettet: Musipedia og MelodyCatcher selvom sidstnævnte med mere præcise resultater. Da resultaterne af MelodyCatcher viser MIDI-filer og links til deres kilder, kan dette melodi finderen også bruges til MIDI søgning ved melodi input. Systemet har også en mulighed for tekstsøgning.
 • Den matching teknik: De fleste systemer bruger komplekse matchende teknikker, primært for at udtrække en melodi ud af polyfoniske melodier. Det endelige formål med disse teknikker er at gøre tilgængelige for melodi finde alle på online-musik. Selv om dette formål er ideel, hidtil nøjagtigheden af ​​disse teknikker er stadig skuffende. Nogle systemer forsøge at forbedre nøjagtigheden ved også at bruge note varighed som input information.
  • Nøjagtigheden af ​​matching baseret på Parsons kontur ligesom i Musipedia og Themefinder er godt, men er stadig noget uncomplete.
  • Nøjagtigheden af ​​matching baseret på rytme kun, ligesom i Musipedia og Song Tapper, er rimelig, i hvert fald i forhold til det begrænsede input information.
  • Systemer baseret på "audio fingeraftryk", en teknik til at identificere optagelser, ligesom Midomi og Shazam, er nøjagtige, men resultaterne af en sådan teknik er begrænset til de originale optegnelser af en melodi, og er til nogen nytte for melodier indspillet på nogen anden måde.
  • Den matching teknik af MelodyCatcher, baseret på en yderst raffineret og alligevel fejltolerant konturalgoritme er meget præcis. Fordelen ved sådan en høj nøjagtighed er, at den ønskede melodi, så længe tilgængelige i databasen, vises normalt i toppen af ​​resultaterne, mens andre melodier følge af én og samme regel kortere - forespørgsel er langt mere ens end i mindre nøjagtige systemer.