Wkudk

Hvordan til at kopiere en fil og ignorere cykliske redundanskontrol fejl

Cykliske redundanscheck fejl er fælles, når de forsøger at læse data fra en beskadiget cd, dvd eller svigtende harddisk (HDD). Normalt computeren bliver mindre lydhør og du hører gentagne søge lyde fra drevet i op til et minut. Og så, hvis du bruger Windows XP, vil du støde "Kan ikke kopiere... Data fejl (cyklisk redundans check)." Kopien Processen er derefter afbrudt med nogen mulighed for prøver igen at læse fra det beskadigede område eller springe over den. Det er meget frustrerende, når du kopierer store filer, fordi du skal prøve at kopiere igen fra begyndelsen. Følg disse trin for at kopiere en enkelt fil fra en beskadiget disk.

Steps

Hvordan til at kopiere en fil og ignorere cykliske redundanskontrol fejl. Købe og downloade jfilerecovery, en cross platform fil opsving nytte (link nedenfor).
Hvordan til at kopiere en fil og ignorere cykliske redundanskontrol fejl. Købe og downloade jfilerecovery, en cross platform fil opsving nytte (link nedenfor).
 1. 1
  Købe og downloade jfilerecovery, en cross platform fil opsving nytte (link nedenfor).
 2. 2
  Lancering jfilerecovery.
 3. 3
  Angive kilden fil, der skal inddrives.
 4. 4
  Angiv en destination fil for at kopiere filen til.
 5. 5
  Klik på "begynder nyttiggørelse" og vente på inddrivelse proces at gennemføre.
 6. 6
  Placeringen af beskadigede dele af filen vil blive angivet, og du kan prøve igen disse områder.
 7. 7
  Destinationsfilen kan nu bruges og kopieres uden CRC-fejl.

Tips

 • Du kan prøve igen læse beskadigede regioner i cd'en igen efter rengøring.
 • Når du kopierer en stor fil, der fylder hele cd'en kan du bruge JFileRecovery at få indsigt i placeringen af ​​den beskadigede område af disken. CD'er er skrevet indefra og ud. Brug diagrammet i JFileRecovery at bestemme placeringen og koncentrere sig om at fjerne ridser fra denne region.
 • Bemærk at kun en enkelt fil kan indlæses i JFileRecovery. Der er ingen måde at vælge eller kø flere filer for en flytning / kopi. Denne begrænsning betyder JFR er egnet til brug på 1-3 kendte problematiske filer, men kedelig for mere..
 • Du kan også prøve et værktøj CBD (Kopier Bad Disk), der kan springe dårlige sektorer, når du kopierer filer.

Advarsler

 • JFileRecovery er et program skrevet i Java. Hvis du ikke har Java installeret på din computer, vil det ikke fungere.
 • Denne teknik bør kun anvendes til multimediefiler såsom musik og videoer og ikke eksekverbare filer. Et par dårlige bytes i video og musik-filer kan resultere i en lille glitch i afspilningen. Selv en enkelt dårlig byte i en eksekverbar fil kan føre til programmet ikke fungerer eller endda gå skuddermudder og forårsager andre problemer.