Wkudk

Hvordan til at køre en webserver fra din computer

Hvis du har en hjemmeside for stor til en kommerciel webhost eller du ønsker at være i stand til hurtigt at foretage ændringer på dit websted, kan du prøve at køre din egen web-server på den computer, du ser denne side fra. Denne guide vil fortælle dig hjem webserver basics og ikke fortælle dig, hvordan du arbejder med en bestemt software.

Steps

Hvordan til at køre en webserver fra din computer. Find din webserver computer.
Hvordan til at køre en webserver fra din computer. Find din webserver computer.
 1. 1
  Find din webserver computer. Computeren skal kunne gemme en masse oplysninger. Processoren er ikke meget vigtigt. Hvis du har en router, skal computeren være direkte tilsluttet denne router og ikke trådløs for at minimere server nedetid.
 2. 2
  Få en god web-server program. Programmet kører web server, så det er meget vigtigt. Hvis det er muligt, skal du finde et program, der kan køre i baggrunden uden at gøre din computer ubrugelig. Et af de mere populære webservere er Apache.
 3. 3
  Konfigurer webserver. Normalt webserveren program har en guide til hvordan du gør dette.
 4. 4
  Oprette en grundlæggende hovedside at teste serveren. Sørg for at du sætter denne fil i din webserver dokument sti og navngive den som en af ​​de index-filerne.
 5. 5
  Kontroller, at du kan se hjemmesiden fra http:/ / 127.0.0.1 /. Hvis du ser på webstedet fortsætte til næste trin. Hvis din server ikke kører på port 80 og derefter teste dit websted på http://127.0.0.1:portnumber/. Du er muligvis nødt til at omkonfigurere din web server, hvis du ikke kan se dette site overhovedet.
 6. 6
  Få en ven til at teste dit websted på http:/ / yourWANip /. Hvis han / hun ser på webstedet og derefter fortsætte på. Hvis ikke, tjek nogle af de tips.
 7. 7
  Købe et domæne, og sæt den til din WAN ip. Hvis du har en dynamisk ip, så sørg for, at domænet registrator har dynamisk DNS-tjenester.
 8. 8
  Gør dit websted. Hvis du ønsker at bruge server-side scripting, du bliver nødt til at installere de programmer og konfigurere dem i din server.

Tips

 • Hold din computer, der kører hele tiden. Du kan slukke for skærmen, eller hvis webserveren programmet kører i baggrunden, kan du sætte din computer "at sove".
 • Du kan også finde dit website på http://localhost/.
 • Hvis du ikke kan se din hjemmeside på du måske nødt til at fjerne blokeringen port 80 fra din firewall.
 • Du vil sandsynligvis ikke være i stand til at se din egen hjemmeside ved hjælp af domæne, du har købt. Du skulle se det fra eller http://yourLANip/.
 • Hvis nogen uden for dit netværk ikke kan se din hjemmeside på http://yourWANip/ og du er bag en router, skal du Port Forward. Da routere varierer der er forskellige måder at gøre dette. Den vejledning, der fulgte med din router eller søge på din router på Google.

Advarsler

 • Må ikke lægge store filer op til download, dette vil gøre din computer køre meget langsommere på internettet.
 • Kontakt din internetudbyder for at sikre, at du får lov til at have et hjem server. Nogle anmode om, at du bruger en anden port andre derefter port 80.. Hvis så du bliver nødt til at konfigurere din webserver til at lytte på en anden port.

Ting du behøver

 • Computer
 • Web server program
 • Stabil internetforbindelse