Wkudk

Hvordan til at køre taktisk (teknisk kørsel)

Den gennemsnitlige chauffør bør aldrig behøver at tænke på taktisk kørsel, men der er de sjældne tilfælde, at det bliver en nødvendighed. Mere så kan dem i retshåndhævelse finde taktiske køre en livreddende færdigheder eller en evne, som vil hjælpe fange den "bad guy". Denne tutorial dækker nogle af de grundlæggende færdigheder og manøvrer, som har tendens til at blive betragtet taktisk kørsel, men kan også være nyttigt under en ekstrem situation såsom at undgå en ulykke.

Mens du læser denne artikel kan give dig viden om at køre en bil i visse situationer, faktisk udfører de færdigheder vil vise sig at være meget anderledes end bare at læse om dem. De manøvrer bør praktiseres og perfektioneret, før du forsøger at gøre dem i en situation, der kræver fejlfri eksekvering under stressede forhold. Nogle af de ting, der er nævnt i tutorial kan være ulovligt på offentlige gader og bør aldrig blive praktiseret eller udføres der, medmindre det er absolut nødvendigt.

Steps

Hvordan til at køre taktisk (teknisk kørsel). Afhængigt af den bil, du har, kan nogle af disse procedurer brug for lidt forandring til at arbejde med din bil.
Hvordan til at køre taktisk (teknisk kørsel). Afhængigt af den bil, du har, kan nogle af disse procedurer brug for lidt forandring til at arbejde med din bil.

Kom godt i gang

 1. 1
  Afhængigt af den bil, du har, kan nogle af disse procedurer brug for lidt forandring til at arbejde med din bil. Når du er i tvivl, så få en bedre bil.
  • Front-hjulstræk (FWD) køretøjer er sandsynligvis den mest begrænsede. Generelt tenderer FWDs under-styrende (udvaskning), mens i et hjørne, når føreren giver bilen gas for at fremskynde bilen ud af et sving. Dette er en dårlig ting, og i høj grad begrænser drejning kapaciteter af køretøjet.
  • Baghjulstræk-drev (RWD) biler er mere effektive end FWD for sving og acceleration, men kan blive en fare med en uerfaren chauffør. Donuts kan være sjovt, men ikke i en kritisk situation.
  • All-hjulstræk (AWD) biler har en god balance, men kan også under-styrende dårligt, hvis det ikke er et køretøj med en aktiv eller manuel center differentiale (de fleste AWD biler har denne funktion, ellers bliver refereret til som delvis tid 4wd).
  • Kendskab til karakteristiske af dit køretøj er nøglen til at udføre i ekstreme situationer uden at sætte dig selv og andre omkring dig i fare. Læs venligst Hvordan vælger en bil til taktisk kørsel artikel for mere information.
 2. 2
  Vær opmærksom:
  • Når du kører, bør du altid være opmærksom på dine omgivelser. Du skal vide, hvilke biler er omkring dig på alle tidspunkter.
  • Hvis du rejser hurtigt, og biler foran din smække på deres bremser, skal du først forsøge at bremse, men du bør også scanne området for en exit. Der er ikke altid en exit, men mange gange der er.
   • Sommetider "exit" er ikke en ren exit, og kan være en hvad-vil-årsag-the-mindst skader (CTLD) exit. Dette kan bestå af at vælge at gå væk fra vejen helt i stedet for bare på en skulder. Vælg den sikreste rute, før du vælger den billigste rute.
  • Mange mennesker bliver observably mere opmærksomme efter at de for nylig har været i en ulykke, skal du ikke lade det være dig. Du skal være opmærksom på at undgå din første ulykke samt andre omkring dig, der ikke kan betale opmærksomhed.

Bremsning

 1. 1
  Bremsning er en tabt færdighed. Med så mange biler med blokeringsfri bremser (ABS), folk bare smække på bremserne i enhver situation. Dette kan være en god mulighed, men det er ikke altid den bedste. Braking (selv med ABS) kan medføre reducerede håndtering kapaciteter og faktisk placere dig i større fare. Aktivering mens bremserne kan medføre, at bilen hverken turn så godt som det kunne uden bremserne eller medføre, at bilen opbremsning mindre, end det kunne have uden at dreje (læse nogle af de manøvrer for yderligere forklaring).
 2. 2
  Racerkørere, der altid er på kant med deres køretøjer, har lært den nødvendige færdighed i at adskille bremsning at dreje. I 90% af hjørner, brug racere (af enhver race type) deres bremser, før de kommer til hjørnet, gør hjørnet, derefter bruge gas. Hver sektion af hjørnet (eller straights før og efter hjørne) har sit eget formål og adskillelse af bremser og dreje giver den bedste trækkraft til at køretøjet kan foretage en ønsket hjørne.
 3. 3
  Brug dine bremser (hvis du ikke har ABS) bør gøres glat. Træd din bremsepedalen, skal du ikke smække det til jorden. Dette er en metode, der kaldes klemme dine bremser, og er afgørende for at få det bedste bremsesystem potentiale fra dit køretøj. Du sætter bilens dæk bare til det punkt at bryde trækkraft. Mens nogle mennesker siger pumpe dine bremser er en god måde at stoppe, især på lave trækkraft overflader, er det kun en pålidelig måde at stoppe i en nødsituation.
  • Dette kan nemt praktiseres i en tom parkeringsplads. Rul ned dine vinduer og start i den ene ende af partiet. Accelerere til en sikker hastighed (30-40mph skal være god), og smække dine bremser så hårdt, og du kan. Du vil høre en god portion hvinende (hvis du ikke gør det, kan du have ABS, kan du ikke have skivebremser, eller dine bremser skal muligvis udskiftes). Nu gå tilbage den anden retning, og denne gang hurtigt trykker dine bremser indtil du får den hvinende igen gå frem og tilbage, indtil du er i stand til at anvende dine bremser mens kun høre en hvisken hvinende (dette kaldes den optimale squeeze point - OSP)..
  • Hvad er hvisken hvinende jeg taler om? Det er det punkt, hvor din dækkets gummi bliver snoet og fortrak til et punkt, at kun dele af dine dæk rent faktisk skrider, det er den absolutte grænse for din dækkets trækkraft, og den hurtigste måde at stoppe.
  • Du kan måle det ved at oprette markører, hvornår der skal starte bremser og når du stopper bilen, og du kan visuelt se forskellen mellem dine dæk låst og ikke.
  • Ekstra praksis: Bevidst låse dine bremser. Nu praksis mindske presset på pedalen, indtil det stopper låse op, og derefter lægge pres på OSP igen).
  • Vær opmærksom på følgende: hver overflade og hastighed vil have forskellige sikkerhedsplaner for operatører. Det er derfor, du bør praksis, mens det er tørt, så mens det regner, og når det så er snedækket (hvis tilgængelig). Få dig tilstrækkeligt tilpasset de forskellige trækkraft niveauer, så intet vil overraske dig.
 4. 4
  Brug dine bremser (hvis du har ABS) er meget enklere. I næsten alle tilfælde er bare deprimerende din bremsepedalen jævnt (omend hurtigt) til gulvet ofte bedst. Du vil sandsynligvis føle pedalen enten vibrere (afhængig ABS), eller har lyst til det giver helt ud (uafhængigt ABS). Enten måde, det er et tegn på ABS arbejde. Selvfølgelig, hvis pedalen føles som om det gav ud, og du er ikke stoppe dine bremser formentlig gav ud, i hvilket tilfælde du skal bare kysse den farvel (eller læse Googles artiklen Hvordan man kan stoppe en bil uden bremser ).
 5. 5
  For mere information om bremsning, læse , hvordan at bremse og stoppe en bil i den korteste afstand.

Sving

 1. 1
  Vi starter med en meget enkel manøvre, men en meget levedygtig færdighed for normale chauffører og tekniske drivere. Denne færdighed kan redde dit liv, når du har brug for at lave en pludselig retning justering med din bil.
 2. 2
  Scenariet: Kørsel ned på motorvejen, om natten, er det regner, så der er reduceret trækkraft og synlighed på vejen. Du rejser på 70 mph og omkring 100-meter foran dig en stor kasse er i midten af ​​vejen.
  • Dette giver dig næsten præcis et sekund for at beslutte, hvad det bedste valg af handling er, og udføre den.
  • At være en stor kasse, udlede dig der kan være noget meget tungt i kassen, og det kan skade din bil alvorligt og sætte dig og dine passagerer i fare.
 3. 3
  Løsning 1 (ingen biler omkring dig): Du burde allerede vide, om der er biler i nærheden af dig (læs "Vær opmærksom" ovenfor) Rør ikke dine bremser Med kun et sekund for at reagere bremsning vil kun reducere mængden af trækkraft til rådighed for.! dine forhjul, og de kan banke din bil ud af balance, og dermed ude af kontrol i løbet af hurtige manøvre.
  • Jerking hjulet mod den ønskede retning er ikke den sikreste måde at sno sig enten (for alle de samme grunde som bremsning er usikker). En kontrolleret swerve er altid bedst. Hvis du out-styre din affjedring, din bil vil kun under-styrende, muligvis få dig til at ramme kassen. Du skal styre hurtigt uden at være jerky. Når ud af stien af ​​boksen, rul hjulet den anden vej til at glatte dit køretøj ud. Igen, hvis du gør det for hurtigt, vil du komme ud! Brug dine bremser, før du rette kan også forårsage dig til at spinde ud. Når du er ude af vejen af ​​boksen, har du mere tid til at rette din bils retning, så vær ikke forhastet, og ikke overcorrect.
  • I denne situation er ingen bremsning involveret, og det første sving væk fra æsken skal gøres hurtigere end korrektionen tilbage i den rigtige retning.
 4. 4
  Løsning 2 (biler er omkring dig): Denne situation er langt mere tricky. Hvis du ikke er i stand til at flytte til lane ud for dig, bør du afgøre, om der er en skulder du kan bruge. Hvis der ikke er ren udgang er CTLD exit sandsynligvis rammer kassen. Brug Bremseteknikken oppefra og bremse så hurtigt som muligt. En 70 mph bil er ikke sandsynligt, at være i stand til at stoppe i 100-meter, men enhver reduktion i hastighed vil reducere skaderne på dig, dine passagerer og din bil.
  • I et ikke-kritisk (non-taktiske) situation: Hvis kassen ender med at blive tomme, og ingen skader er taget, være opmærksom på biler bag dig, som kan påkørsel dig, fordi du går langsomt eller er stoppet i midten af en motorvej. Find en sikker måde at fjerne kassen fra freeway, og fortsætte. Hvis kassen ikke skade din bil, skal du sørge for dig og dine passagerer er okay. Hvis du er i stand til sikkert at få bilen til den side af vejen, så gør det. Hold den væk fra vejen, og blive i bilen, motorvejen er et farligt sted at være. Ring (forhåbentlig du har en mobiltelefon) til politiet, og anmelde ulykken.
  • I en kritisk (taktisk) situation: Hvis din bil stadig fungerer korrekt efter at ramme boks (hvis du forsøger at få et sted) fortsætte din rejse. Hvis din bil ikke fungerer korrekt, forhåbentlig er du ikke bliver jaget, og dit liv er ikke truet af dette problem.
 5. 5
  Hvis objektet var en smule længere væk, ville den bedste beslutning formentlig være at bruge dine bremser for en kort periode, frigive dem det meste af vejen (hele vejen, og overførsel af vægten fra dine forhjul kan få din bil bliver ustabil, når du forsøger at sno sig, eller bare under-stud), derefter sno. Jo lavere din hastighed er i løbet af Swerve vil sikrere swerve blive henrettet.
 6. 6
  Hvis du vil vide mere om, hvordan du gør en s-swerve i en bil sikkert.

Reverse 180 (j-turn)

 1. 1
  Det er normalt initieres fra en standset stilling, og kan få dig vendte rundt selv i en stram sted (uden en 8-punkts tur).
 2. 2
  Til denne manøvre skal udføres korrekt, skal du nok plads til at have bilen sidelæns, og derefter nogle. Det er bedst praktiseres i en tom parkeringsplads og snavs området (snavs vil give dig de samme færdigheder, men kræver mindre hastighed, og vil medføre mindre dækslid).
 3. 3
  Kør til den ene ende af området med din backend pegede i den retning, du ønsker at gå. Accelerer i omvendt til 10-30mph.
  • I en FWD bil, er dette næste skridt let. Drej hjulet i en retning til at indlede den forreste ende glider. Give lidt mere gas, så snart du starter igen vil hjælpe en smule. Så snart den forreste del af bilen begynder at glide, skal du trykke på bremserne let, sætte bilen i frigear, og være klar til at sætte det i gear.
  • I en RWD bil, drej hjulet i en retning til at indlede den forreste ende glidende, men på nøjagtig samme tid, på bremsepedalen temmelig hårdt tryk, ikke låse op dine bremser, men dette hjælper dit køretøj pivot på baghjulene. Sæt bilen i frigear, og være klar til at sætte det i gear.
 4. 4
  Så snart slide er halvvejs igennem, satte bilen i gear (drev), og være parat til at træde på gas. Så snart du er pegede i den retning, du ønsker at gå, ramte speederen og foretage eventuelle mindre justeringer din kørestil vinkel med dit rat.
 5. 5
  Du bør øve spinning i begge retninger. Og eksperimentere med forskellige mængder af gas og bremser i starten af diaset.
 6. 6
  Hvis du ikke sætte bilen i frigear hurtigt nok, eller sætte i bilen i gear (drev) for tidligt, har du mulighed for at rode op din transmission.

Foretag en stram tur, hurtigt

 1. 1
  Jo strammere sving du laver, jo langsommere det skal være, men hvis du spiller dine kort rigtigt, og gøre turen hurtigere end den anden fyr, så kunne det give dig den kant du har brug for.
 2. 2
  Vi vil sige (for praksis skyld), du kommer til at lave en stram venstre tur rundt en parkeringsplads lys indlæg (en af disse høje dem med den konkrete base).
 3. 3
  Når du øver, bør du fastsætte kegler på hver side af bilen for at repræsentere en gade.
 4. 4
  komme så langt til højre som muligt. Brug dine bremser så sent som muligt (læs de bremsende instruktionerne ovenfor), holde så lige som muligt, fordi at dreje vil gøre din bil bremse... langsommere.
 5. 5
  For en 90-graders vending (eller mindre), er det et simpelt spørgsmål om at gøre svinget ved at gå fra højre, komme så tæt til betonen uden at ramme det, så forlade tur så langt til højre som muligt. Dette giver dig den mest lige linje muligt naturligt, er det også den hurtigste linje.
 6. 6
  For en 90 135-graders vending, kan du bruge en lidt samarbejde fra dit køretøj. Igen tilgang fra højre, men denne gang bruger håndbremsen (hvis den findes) for at bringe bagsiden af ​​din bil rundt. Brug det ikke for længe, ​​ellers vil du spinout. Hvis håndbremsen ikke er tilgængelig (dvs.: dit køretøj har en mund-base e-bremse), så bliver du nødt til bare at tage hjørnet lidt langsommere, så følg den 90-graders sving-instruktioner.
 7. 7
  For mere end en 135-graders vending, er en e-bremse turn nødvendig. Må ikke bremse ned så meget som du ville have normalt for tur, i stedet køre et par meter forbi turn (5 eller flere fod). Mens han stadig går på en anstændig hastighed og gå lige, trække e-bremse. Når baghjulene har låst op, drej hjulet til venstre. Bilens bagende vil dreje rundt og pege dig næsten 180 grader i dit oprindelige kurs. Slip e-bremse og køre.
 8. 8
  Enhver af disse manøvrer udført med en RWD eller AWD køretøj må ikke være sammen med nogen drivende stil (med din back-end glidende som du accelerere). Holde din back-end "tidy" er altid den hurtigste vej rundt om hjørnet. Hvis dine dæk er glider under strøm til det punkt, at back-end svinger ud, giver du det for meget gas, og lade off gassen rent faktisk ville accelerere dig, eller få dig gennem sving, hurtigere.

Forfølgelsen indgreb teknik (PIT manøvre)

 1. 1
  PIT manøvre er en procedure, som har været brugt af retshåndhævende afdelinger rundt omkring i verden (det er også kendt af nogle som den præcision immobilisering teknik). Køretøjer med høj hastighed er ved lov i fysik og aerodynamik, natur mindre stabil end ved lavere hastigheder. Den bageste del af køretøjet er også fundamentalt mindre stabil end den forreste del af køretøjet (især en RWD bil under acceleration).
 2. 2
  Før PIT manøvre er udført, antages det, at bilen A nærmer bil B bagfra. Jo hurtigere hastigheden (motorvejen hastigheder), jo større fordel bil A har.
 3. 3
  Bil et forsøg på at sætte den forreste fjerdedel af bilen ved siden af den bageste fjerdedel af bilens B. Det er normalt udføres, mens de to biler næsten rører hinanden. Et udgangspunkt afstand, som er for stor kan medføre fare for bil A.
 4. 4
  Ved hastigheder over 70 mph, kræver bil B ikke meget mere end en god stærk kys ​​fra bil A. Ved hastigheder tættere på 40mph, A Car kan være nødvendigt at ofre lidt af den forreste ende af bilen for at give en stærk slam til bagsiden af ​​Car B.
 5. 5
  Hvis bil A giver indledende hanen med nok kraft, bør bilen b back-end glide ud. Bil A bliver nødt til at glatte ud, for ikke at følge op for meget og mister kontrollen. Bil A skal derefter bremse straks for at undgå broadsiding Car B. For to sammenlignelige biler, bil A bør altid være i stand til at bremse hurtigere end bil B.
 6. 6
  Vær forberedt til bil B til at forsøge at køre ud, så snart de har bremset nok til at genvinde kontrollen. En erfaren chauffør i en FWD bil kunne restituere sig og køre ud i den oprindelige retning til overraskende høje hastigheder. En erfaren chauffør i en RWD bil vil, når køretøjet er blevet bremset det meste af vejen, sandsynligvis forsøge at accelerere i den modsatte retning af den oprindelige udøvelse. AWD biler kan være i stand til at gå begge retninger.

Tips

 • Øvelse, øvelse, øvelse på et sikkert sted. Holder dig, din bil, og andre i området sikkert mere værd end alle de færdigheder, du tror, ​​du har.
 • Autocross (eller endda rallycross) er en sjov måde at øve kørsel talent i en konkurrencesport. Det kan forbedre din taktiske kørsel på mange områder, men primært i oplevelsen.
 • Eksperimenter er mor til teknisk kørsel. Hvis du øver dig nok, mens du prøver forskellige ting, vil du finde noget, der er bedre, hurtigere eller sikrere end hvad der er vist her.
 • Se hvor du slå. Du altid ønsker at se hvor du skal hen, ikke hvor du er tilspidset. Dit styretøj følger naturligvis dit syn. Det giver dig også mulighed for bedre at se kommende forhindringer.

Advarsler

 • Mens praksis er afgørende, skal det bemærkes, at mange af de manøvrer kan forårsage skader på køretøjer. Alignment, motor mounts, lejer og mange andre dele kan lide slid eller funktionsfejl. Nogle mennesker bruger en billig "praksis bil" for at øve med.
 • Kørsel (især taktisk eller teknisk kørsel) kan være meget farligt, og det bør kun gøres i nødsituationer, hvor intet andet valg er til rådighed.
 • Enhver praktiserende du bør ikke ske på offentlige gader! Din egen private ejendom er den bedste.
 • Kør altid sikkert. Være opmærksom på fodgængere og andre køretøjer.
 • Aldrig bryde loven! Obey hastighedsbegrænsninger, forskning statslige og lokale love, og sørg for at overholde alle love.