Wkudk

Hvordan til at mestre dance dance revolution

Nogensinde har set den skøre dans spil i spillehaller? Det er Dance Dance Revolution eller DDR, og med lidt øvelse, kan du blive en mester på det. Her er hvordan at danse dit hjerte ud!

Indhold

 • 1 trin
  • 1.1 Før du begynder
  • 1.2 Etikette
  • 1.3 Begyndere
  • 1.4 Standard / Difficult
  • 1.5 Eksperter
 • 2 Tips
 • 3 Advarsler
 • 4 ting du skal bruge
 • 5 Relaterede Googles

Steps

Hvordan til at mestre dance dance revolution. Vælg din sang med omtanke.
Hvordan til at mestre dance dance revolution. Vælg din sang med omtanke.

Før du begynder

Pointen i DDR er at matche dine skridt til de bevægelige pile, da de når toppen af ​​skærmen.
Så længe maskinen er i god stand, vil du ikke behøver at stemple dine fødder for at registrere et trin. Det handler om timing. Stempling dine fødder voldsomt vil kun trætte dig ud og såre dine fødder.

Etikette

Forstyr ikke nogen, mens de spiller. Vent for dem at gennemføre den sang eller deres spil, og derefter have et ord med dem.
Det er ligegyldigt, hvor god du er, ikke gøre nar af nye spillere. Du bør opfordre dem til at forbedre. Hvis du har en enorm ego, så vil du aldrig videre forbi dine egne fejl, men hvis du træner andre, så vil du blive respekteret og beundret som en sand DDR master.

Begyndere

 1. 1
  Vælg din sang med omtanke. Se på antallet af "fødder" vises på en skala fra 1 til 10 nederst på skærmen. Det højere antal "fødder", jo sværere sangen vil være.
 1. 1
  Erkend, at forskellige sange kan have en anden tempo. Dette er vurderet i slag per minut, eller BPM. Jo højere tallet er, jo hurtigere vil sangen være. Bestemme, hvad hastighed, du er komfortabel med. Nogle sange ændre tempo i løbet af spillet. Alle disse faktorer er vist på skærmen, hvor du vælger sange. BPM ændrer ikke sværhedsgraden. Det kan dog ændre den måde, du skal læse noterne.
 2. 2
  Varier dit valg. Hvis du vælger den samme sang hver gang, det normalt irriterer andre spillere. Kun gøre dette, hvis du er ny til spillet. For virkelig at forbedre, når du begynder at spille Light / Basic (gul) og Standard / Difficult (Pink) besvær, bør du spille en større vifte af sange til at lære nye mønstre.
 3. 3
  Brug dine knæ til at hoppe med karakter på skærmen, eller som de blinker på maskinen. Når du har fået det ned, og du har flyttet til Lys, kan du begynde at rent faktisk danse sammen med rytmen, før du færdiggør dit valg af sang.
 4. 4
  Må ikke vende tilbage til midten! Dette er meget vigtigt. Den tutorial viser tegn stående på midten (metal) platform, men at spille en sang hårdere end omkring 3 meter, skal din "ready" holdning stå hovedsagelig på venstre og højre pile. Spillet ikke straffe dig for at træde på en pil, hvis der ikke er en på skærmen, med denne stilling vil du være meget mere forberedt på pilen mønstre.
 5. 5
  Brug begge fødder! En masse af begyndere vil bruge den ene fod (normalt deres "dårlige" én) kun for en pil. For eksempel ville en højrehåndet (eller footed) nybegynder bruge deres venstre fod kun til at trykke på venstre pil. Gør ikke dette! Jeg har set det mange gange, og det gør dem ser dum! Du skal lære at bruge begge fødder på mere end én pil. Det kan spare energi (når du går op, ned, op, ned osv.) og vil hjælpe en masse, når du spiller på hårdere niveauer.
 6. 6
  Lær at flytte din vægt som du trin. For eksempel antage, at du får de trin "Lige Right Right". Den bedste måde at gøre dette på er at holde din vægt på din venstre fod, mens trykke på den højre knap tre gange med din højre fod. Derved undgår man fælles nybegynder fejl at flytte sin vægt på højre fod efter det første skridt, der forårsager en til at have til at hoppe for at ramme den rigtige knap igen, og ofte bliver smidt ud af balance. Ligeledes formoder, at man får de skridt "Højre Venstre Right". Dette gøres bedst ved at "gå" på pilene, flytte din vægt til hvert trin, som du rammer den. Derved undgår den fejl at holde din vægt på den højre pil hele tiden, hvilket ville gøre det let at trykke på den venstre knap, men vil tvinge dig til at hoppe for at ramme den sidste højre knap. Så hvis du fik "Right Højre Venstre Venstre Højre", og du startede med din vægt på din venstre fod, bør du gøre følgende: Tryk på den højre pil, skridt på den højre pil (shift vægt), skal du trykke på venstre pil, trin på den venstre pil (shift vægt), og træd på højre pil. De fleste af de nybegynder sange består af trin, der kan gøres ved en kombination af "vandre" fra pil til pil og trykke en pil, hvis dette skridt skal gentages, og det er disse teknikker, du har brug for at lære, før du kan gøre hårdere sange.
 7. 7
  Når du først prøver det for første gang, så prøv taping selv. Det er en fantastisk måde at se, hvor meget du har forbedret! Så efter at spille spillet for en solid gang, tape dig selv igen. Når du ser starten tape, ikke kritisere dig selv. Se det nye bånd, og du vil se, hvor langt du virkelig er kommet!
 8. 8
  ikke lære at spille bare en sang perfekt til at vise! Det kan se godt, hvis du spiller en hjemmekamp, ​​men på en spillehal, får du 3 forsøg. Spiller den samme sang 3 gange i træk vil bare vise folk, du ønsker kun at vise off! Trin uden for din komfort zone! Hvis nogen driller dig, ignorere dem. De var begyndere engang også, eller de har ikke nogensinde spillet det! Undervurder aldrig DDR. Det er langt fra så nemt som det ser ud!

Standard / svært

 1. 1
  Brug hastighed multiplikatorer. Hold vigtigste knap, når du vælger din sang, og en skærm med valgmuligheder vises. Hvis du kan lide dine sange hurtigt, gøre 2X. Hvis du kan lide dine sange gennemsnit / hurtig, gør 1,5 x. Selvom hastighed mods gør pilene bevæge sig hurtigere, tilføjer de mellemrum mellem pilene så crossovers og andre komplicerede mønstre er lettere at læse og reagere på. Nogle spillere rynke panden på speed mods, ligesom nogle spillere rynke panden på at bruge baren for støtte. Det er vigtigt at huske, at hastigheden mods og bar er der for din hjælp, og der er ingen rigtige eller forkerte for DDR, så gør, hvad der virker bedst for dig.
 2. 2
  Lære forskellen mellem trinene. 1/8 trin er dobbelt så hurtig som den "normale" beat i sangen (sige til dig selv, "en og to og tre og fire og..."). En fælles skridt mønster på Standard er tre toner i dobbelt fart (tænke, "et og to, tre og fire."). Du vil helt sikkert nødt til at være væk fra midten af ​​puden for at få disse trin (se # 5 ovenfor). Prøv at lytte til og bruge rytmen i sangen, og efterhånden vil du mestrer det.
 3. 3
  Arbejdet med mastering 1/16th noter. Disse er endnu hurtigere end 1/8-del noter og er normalt pakket tæt sammen på skærmen. Brug Speed ​​Multiplikatorer at sprede dem ud i høj grad vil hjælpe din evne til at "læse" deres rytme (en straight run på 1/16th noter tælles "ONE-ie og ah TWO-ie og ah TRE-ie og ah FOUR-ie og ah ", selvom du sjældent vil se dette mønster på standard, som regel, hvad der synes er grupper af tre 1/16th noter i træk Tæl dette mønster som". ONE-ie, og TO-ie og, "osv.).
 4. 4
  Practice delefiltre. Delefiltre er trin, hvor du enten nødt til at vende din krop sidelæns eller krydse det ene ben over det andet med succes "walk" langs trin. For eksempel, hvis du skal ramme "Left Down Right Down venstre ned højre ned venstre..." så skal du skifte fødder, ved hjælp af din venstre fod til at ramme de venstre og højre pile og din højre fod til at ramme pil ned (eller omvendt). Dette vil kræve enten krydse dine ben eller dreje hele din krop 90 grader til højre (gør de trin svarer til "Ned Right Up Right Down Right Up Right Down..."). Delefiltre er de første af de mere sofistikerede holdninger.
 5. 5
  Galloping er, hvor du, ja... galop. Det er lidt ligesom at springe fremad. Disse er teknisk 1/16th noter grupperet 2 på et tidspunkt. (Tænk, "ONE, ah TWO, ah TRE, ah FOUR." Du behøver kun at træde på beat og "ah", ligesom "RIGHT - Højre Venstre - Venstre RIGHT...") # * Du hopper i luften, og når du lander den ene fod, lander du den anden på den modsatte pilen umiddelbart bagefter. Tsugaru APPLE MIX (DDR Extreme USA, DDR MAX 2 og DDR EXTREME arcade), og også COWGIRL (DDR MAX, MAX2, Extreme arcade) er gode sange at mestre denne. Japan den tunge er fantastisk at lære Galloping fordi det ofte har lange rækker af galoperer ved hjælp af kun 2 pile og i nogle dele mere avancerede galop med pilene går over det hele. Men det har ikke nogen tvungen crossover galoperer eller tvinges spinning galoperer, så det burde være alle gode.
 1. 1
  Nogle gange er det svært at se galoperer midt i en strøm af pile. Brug speed mods vil gøre dem lettere at læse, som det vil ændre noteskin til solo. Hjemmet versionen har også en mulighed for at bruge forskellige farvede noteskins, kaldet Type2. Disse forskellige farver gør plukke ud galoperer trivielt.

Eksperter

 1. 1
  Fremskridt til endnu hårdere sange. Når du er fortrolig med en masse af Standard sværhedsgrader sange, begynder at gøre nogle 6-fods Heavy sange. Som du mestrer de nye bevægelser, der er nødvendige, vil du være i stand til at flytte din vej op til 8 sidefødder, til 9, og derefter 10.
 2. 2
  På virkelig hårdt sange kan bruge baren bag dig at balancere hjælpe en masse. Selv om dens nødvendighed debatteret og ildeset af nogle spillere, kunne det være nyttigt. For Beginner, lys, og Standard baren er virkelig ikke nødvendig.
 3. 3
  For din endelige sang, prøv en hård sang som du måske ikke normalt være i stand til at afslutte. Hvis du holder gør det, vil du i sidste ende være i stand til at afslutte en ny sang, og øge dit repertoire!
 4. 4
  Prøv at lære nogle af de mest komplicerede trin mønstre, som du kan gøre, mens "gå" eller altid skifte fødder. Sangen Rhythm og politi (4. mix) er en udmærket til at lære langsomt og arbejde op - det indeholder de fleste af de komplicerede trin mønstre, der ikke kræver mere end delefiltre. Sangen Afronova (3. Mix) er god til at undervise mere komplicerede stoffer, såsom at skulle dreje 90 grader til venstre for at være i stand til at ramme "Venstre Op Højre Venstre Ned Højre Venstre Op Højre Venstre Down Right..."
 5. 5
  Lær at bruge din hæl samt bolden af din fod. Denne teknik kaldes undertiden spiller flad footed. For eksempel har bolden af ​​din højre fod på op og hælen af ​​din højre fod på højre. Nu antager du har trin mønster Up-venstre-højre. Hit med bolden af ​​din højre fod, venstre med uanset hvilken del af din venstre fod er lettest, og lige med hælen af ​​din fod. Da du flytte dine fødder en kortere distance, du forbruge mindre energi og bevæge sig hurtigere.
 6. 6
  Prøv ikke at tænke alt for hårdt, mens du spiller! Dette kan lyde counter-intuitive, men det kan være meget lettere at spille, når du ikke tænker på at spille! Din krop vil gå for noterne mere naturligt, hvis du ikke tænker for meget! Det lyder måske vanvittigt, men det kunne arbejde for dig.
 7. 7
  BRUG PRAKSIS MODE! Hvis du har DDR for et hjem konsol, kan bremse en sang med et par procent virkelig hjælpe dig med at lære specielt vanskelige sekvenser i sange.

Tips

 • Kom ind i rytmen i sangen. Hvis du hoppe til rytmen, rammer skridt på det rigtige tidspunkt er meget lettere end at stå bomstille og kun flytte dine fødder. Hav det sjovt med det og ikke være flov over at holde en hoppe i dit skridt!
 • Hvis du har brug for støtte fra baren, men eje hjem version af spillet med en blød dansemåtten, kan du sætte en stol baglæns bag dansemåtten og bruge hovedstøtten som baren.
 • Sæt mål og udfordre dig selv. Start ud på den nemmeste sang, derefter arbejde din vej op til toppen! Den eneste måde du kan få bedre er, hvis du konsekvent forsøger mere udfordrende sange og niveauer. Altid spille sange, der er hårdt (ligesom 1 fod over dit normale niveau), så du kan blive bedre til det og til sidst hoppe op til den næste fod.
 • På hurtigere sange, så prøv at lede pilene. Kig omkring halvvejs mellem bunden af skærmen, hvor pilene stammer og toppen, hvor trin pile er. Dette vil lære dig at forudsige baseret på BPM af sangen snarere end på visuelle indtryk. Dette er et centralt begreb.
 • 90 graders sving vs dobbelt trin: Når der er LUR, LDR, RUL eller RDL combos, er der tre måder at gøre dem:
  • Brug den relative fod (dvs. venstre fod til venstre-pad og højre fod til højre-pad) for det første trin, og din anden for de andre to, mens din vægt er på din første foden. Dette bruges, når du kan flytte dine ben hurtigt nok til at få de to sidste med det ene ben, men normalt ikke anvendes af eksperter. Dette viser sig som L (L)-U (R)-R (R)
  • Brug den modsatte fod for det første trin (dvs. venstre til højre pad eller højre fod til venstre pad) og alternative fødder i de to andre. Dette ender som L (R)-U (L)-R (R).
  • Brug den ene fod for både venstre og højre pad med din anden fod på op eller ned pad.
 • Hvis du er ubehageligt at spille ved dig selv, bringe en ven.
 • Brug pilene som en vejledning. Indimellem lad din egen intuition fortæller dig, når at træde på pilene i henhold til rytmen af musikken. Stepping til rytmen vil være mere præcis end at forsøge at tid, hvor pilene visuelt komme til toppen af ​​skærmen.
 • Brug dine venner. Hvis du spiller med en ven i versus mode, og du ved, at de kan klare en sang og derefter prøve at spille sangen på et højere sværhedsgrad. Selv hvis du ikke, de vil stadig bære dig igennem til det næste niveau. Dette vil også give dig nogle respekt i øjnene af bedre spillere, der er kede af at se folk spille de samme sange på samme sværhedsgrad.
 • For ekstra praksis købe det hjem versionen spillet til Wii, Xbox eller PS2. Dette vil også spare dine hårdt tjente penge, hvis du ikke en sang, har du ikke bare spilde en sorteper! Det vil betale for sig selv over tid.
 • Må ikke være bange for at spørge andre spillere for rådgivning. De fleste DDR-spillere elsker at hjælpe andre til at vise deres fantastiske dygtighed på spillet! Sørg for at du IKKE bede dem midt i en sang. Det er meget distraherende!
 • Her er de forskellige muligheder, du vil se, når du først begynder at spille spillet:
  • Hastighed: Vælg mellem x1, x1.5, x2, x3, x5 og x8. x1 er den oprindelige hastighed, x2 er dobbelt så hurtig som det.
  • Boost: Arrow acceleration. Pile vil fremskynde, da de rulle langs skærmen.
  • Udseende: Arrow synlighed. Du kan blande dine pile, hvis du ønsker. Mulighederne her er Synlig, Skjult, Pludselige og Stealth. Visible er en standard handling. Det dybest set ikke gøre noget. Du skal bare se pile. Skjult er, når pilene kommer op på skærmen, men de forsvinder, før de når toppen. Pludselig er, når pile pludselig vises øverst. Stealth når pile er ikke på noget tidspunkt synlig.
  • Turn: Du kan lave dine pile går 180 grader (spejl), drejes 90 grader med uret (til højre), 90 grader mod uret (til venstre), eller når pilene vil være alle rodet op (shuffle)!
  • Rul: kontrollere, hvordan du ønsker dine pile til at komme, op eller ned. Dine muligheder for Scroll er standard og omvendt. Standard er, når pilene går op (som er standard). Omvendt er, når pilene gøre ned.
  • Frys Pile: Pile, du skal træde på og fryse.
  • Trin sværhedsgrad: Hvor hårdt du vil have din sang til at være. De har Beginner, lys, Standard, Heavy, og nogle gange Challenge.

Advarsler

 • Sørg for, at sokker du bærer de grundlæggende home-versionen puder, vil ikke få dig til at glide. Sved kan også komplicere pudens overflade. Nogle mennesker foretrækker at spille barfodet så godt. Enten måde, altid bruge sin sunde fornuft, og være omhyggelig med ikke at forstyrre andre omkring dig! Også mens du spiller på en blød dans pad, kan du overveje iført sokker i stedet for at gå barfodet. Sokker er især nyttigt på hårdere transportformer, fordi de gør det lettere at ramme pilene hurtigt, samtidig med at gå barfodet kan være sværere, da dine fødder sandsynligvis vil holde sig til puden lidt, og langsom dig ned. Når du spiller på en arcade maskine er iført sko eller tykkere strømper foretrække, fordi stubbing din tå i midten af ​​en sang kan påvirke din præstation.
 • Må ikke falde! Det er dumt, som det lyder, folk er faldet, og det er meget pinligt
 • Et bælte er ofte nyttigt, med al den bevægelse i DDR selv godt sluttende bukser eller shorts kan hænge eller synke.
 • Hvis du køber en DDR til Xbox eller PS2 være sikker på at købe et navn mærke dance pad (Konami), fordi off brand pads kan have meget glatte bunde.
 • Må ikke spille DDR for omkring en time efter du spiser eller drikker, medmindre det er en let snack eller fugtgivende væske (se nedenfor).
 • Må ikke distrahere eller tale med spillere, mens de spiller! Dette kunne smide dem ud og blive betragtet som uhøflig. (Undtagen nogle spillere kan faktisk tale om deres liv, eller endda føle sig filosofisk, mens de danser, hvilket gør dem super multi-taskers. Forsøg ikke at prøve det selv selv, indtil du er helt sikker på at du kan håndtere stress. )
 • Hvis du er en pige, undgå at bære en tube-top. Også ikke bære rigtig baggy tøj, da det kan komme i vejen for dine bevægelser. Desuden kan iført højhælede pumper se cool på gaden, men de vil sandsynligvis ikke når du knække en hæl eller ender med en snoet ankel.

Ting du behøver

 • Komfortable sko
 • Penge
 • Vand (eller en anden hydreringsvæske)
 • Behageligt tøj, der er nemt at bevæge sig i
 • Sweat Håndklæder (valgfri)