Wkudk

Hvordan til at offentliggøre en hjemmeside på dit eget domæne

Har du nogensinde ønsket at lave din egen hjemmeside, men bare ikke ved hvordan? Med disse trin, kan skabe en hjemmeside være meget nemmere, end du tror! Her er hvordan du kan udgive en på dit eget domæne.

Steps

Hvordan til at offentliggøre en hjemmeside på dit eget domæne. Etablere det grundlæggende.
Hvordan til at offentliggøre en hjemmeside på dit eget domæne. Etablere det grundlæggende.
 1. 1
  Etablere det grundlæggende. Din hjemmeside får brug for to ting:
  • Et unikt domænenavn. Hvert domænenavn er registreret med en DNS (Domain Name Server), som identificerer et domænenavn med en unik Internet Protocol (IP)-adresse.
  • Space. Hver hjemmeside skal have et webhotel tildelt. Dette er forudsat af en webserver, hvoraf mange vedligeholdes af private virksomheder.
 2. 2
  Find ud af om det navn, du ønsker, er til rådighed. Mange websites (såsom DomainsBot) vil katalog, som domæner er til rådighed. Eller, kan du altid prøve at skrive det domæne, du ønsker i adressefeltet i din browser.
 3. 3
  Find et websted, der kan vise dig lignende domænenavne, der er tilgængelige. Søgning i en taget domæne vil skrue op lignende domæner, der er stadig åbne. For eksempel, hvis du ønsker at registrere domænenavnet "domainhostingcompany.com" du ville se, at "domainhostingcompany.co" er tilgængelig, men "domainhostingcompany.com" er allerede registreret.
 4. 4
  Registrer dit domæne. Find et domænenavn registrator og tilmelde dig dit domæne. (For at finde en registrator, skal du blot søge "domænenavn registrator".) Du vil sandsynligvis nødt til at betale en start-up gebyr, samt et årligt gebyr for at holde domæne er registreret i dit navn. Bagefter vil registrator giver dig adgang til et kontrolpanel til dit websted.
 5. 5
  Administrere din hjemmeside. Fra kontrolpanelet, kan du tjekke din diskplads og månedlige båndbredde plads. Du kan også uploade og downloade indholdet af hjemmesiden, samt ajourføring af filer og mapper på hjemmesiden ved hjælp af FTP-server-adresse.
 6. 6
  Føj temaer. Der er flere programmer, der vil gælde temaer (eller designs) til din hjemmeside.

Tips

 • Indsamle detaljerede oplysninger om web-ydelser fra forskellige Internet Service Provider for bedre service.

Advarsler

 • Hvis du har mere end et sted, din bedste chance er at have en forhandler konto. Ved at få dette kan du være vært for så mange websteder, som du ønsker fra ( Host Gator, Fast næste eller.
 • Får ikke meget webhotellet registreret, hvis du ikke bruger det i nær fremtid.