Wkudk

Hvordan til at skrive rigtig hurtigt på et tastatur

Ønsker du at lære at skrive hurtigt på den mest effektive måde? Følg disse anvisninger, og du vil være på din måde at slå Barbara Blackburn (verdens rekordindehaver - 155 WPM løbet 55 minutter på en Dvorak-tastatur).

Steps

Hvordan til at skrive rigtig hurtigt på et tastatur. Lær at skrive blindskrift på Dvorak tastaturlayout.
Hvordan til at skrive rigtig hurtigt på et tastatur. Lær at skrive blindskrift på Dvorak tastaturlayout.
 1. 1
  Lær at skrive blindskrift på Dvorak tastaturlayout. Hvis du går efter hastighed, at vælge den standard tastaturlayout er ude af spørgsmålet. Standarden tastaturlayout, kaldet Qwerty var - at skære en lang historie kort - designet til at være ineffektive. Den Dvorak-tastatur er designet til at være hurtig, komfortabel og let at lære, og du bør være i stand til at opnå 20 til 25% større hastighed med det, selvom du skifte når du har lært at skrive på et andet layout. Hvis du vil vide mere om de layouts, gå til. Bemærk, at du ikke behøver at købe et nyt tastatur, bare ændre en indstilling på din computer.
 2. 2
  Find en blindskrift tutor (helst med Dvorak layout) og lære at skrive. Der er tonsvis af gratis alternativer, som skal passe de fleste mennesker bøde. Må ikke se på tastaturet, og hvis du har besluttet at gå til Dvorak layout, ikke bevæger tasterne rundt. Dette vil kun sinke din læring. For at fremskynde din læring, så prøv at øve med tekst, der giver mening, og ikke de sædvanlige repetitive sekvenser af tegn - disse ikke rigtig arbejde.
 3. 3
  Når du er klar til at tage et skud på at slå verdensrekorden, gå til og vælge en test, helst med en tre minutters varighed for at få et mere præcist resultat. At motivere dig selv, tage notater af dine resultater før, under og efter din træning at se en stigning i hastigheden. Vælg forskellige test, så du ikke ender med at huske en tekst (som giver unøjagtige resultater).
 4. 4
  Før du skriver, varme op fingrene ved at lave næver med begge dine hænder. Åbne dem langsomt, og bøje fingrene tilbage, indtil de ikke kan fysisk gå videre uden ekstern hjælp. Gentag dette fem gange.

Tips

 • Spil on-line spil, der lader dig have det sjovt, mens du skriver. Undgå spil som "type alfabetet", fordi disse kun lære dig en sætning, der synker ind i dig hjernen og ikke har nogen reel effekt på din skrivehastighed.
 • Må ikke give op efter dit første forsøg. Du vil få bedre som du går på, så med at prøve.
 • Undgå at skrive for meget. Dette vil gøre ondt og krampe fingrene.

Advarsler

 • Må ikke bruge for meget tid på computeren, da det kan skade dit helbred.

Ting du behøver

 • Computer
 • Keyboard