Wkudk

Hvordan til at synge

Sang er den ene talent næsten alle besidder. Selvfølgelig, besidder nogle det mere end andre, men der kan overvindes med engagement, praksis og mere praksis. Selv hvis du er tilfreds med at synge i brusebadet, er der nogle ting, du kan gøre for at forbedre din stemme. Vi giver dig nogle tips og henvisninger, og din gyldne stemme vil ringe ud på ingen tid! Her er du:

Steps

Hvordan til at synge. Find din vokale rækkevidde.
Hvordan til at synge. Find din vokale rækkevidde.

Indstilling af fundamentet

 1. 1
  Find din vokale rækkevidde. Dette er vigtigt, da synger stykker skrevet til den forkerte område, kan stamme din stemme, indtil du lyder som en Wookie med en forkølelse.
  • Dit sortiment er i høj grad bestemt af størrelsen og formen på dit instrument: din stemme. Størrelsen og formen af ​​dit larynx er den primære faktor i din vokale rækkevidde. Du kan være i stand til at skubbe grænserne, men din rækkevidde er stort set fast. Her er en generel retningslinje for at hjælpe dig med at finde dit sortiment:
   • Sopraninos: Nå den højeste af de intervaller, kan en Sopranino synge til D6 og videre.
   • Sopranos: Sopranos synge C4 til A5, eller endnu højere.
   • Mezzosopran: The mezzosopran området strækker sig fra ca A3 til F5.
   • Alto: Standardprogrammet for altos er ca E3 til E5.
   • Kontraalt: De laveste kvindestemmer kaldes "kontraalt", og strækker sig ned under E3.
   • Countertenors: Hanner med meget høje vokal intervaller, ind i alt og sopran intervaller af kvindelige vokal, eller har en stærk, klar falset, kaldes "countertenors".
   • Tenor: Dette er nær den øvre ende af den mandlige vokale rækkevidde. En tenor kan mageligt synge mellem C3 og A4
   • Baryton: En baryton sanger svinger mellem F2 og E4.
   • Bas: Intervallet for en bas sanger er omkring F2 til E4, med en komfort interval normalt mellem G2 og A3.
   • Kontrabas: Hvis du kan synge G1 eller lavere, du er, hvad der er kendt som en sub-bas, kontrabas eller en basso Profundo.
  • Folk vil elske eller hade din stemme baseret på dens sund karakter, ikke bare hvor mange noter du kan ramme eller kører / triller du kan gøre. Dit sortiment kan udvikles med den rette uddannelse, men sørg for at bruge gennemprøvede teknikker, som ikke belaster eller slides din stemme.
 2. 2
  Kom i gang gratis. Der er hundredvis af vokal uddannelse videoer på YouTube, fyldt med alt fra amatør tipsters til uddannede, professionelle sangere. Det kan være en smule tricky at finde en god vokal træner på internettet, men tænk på det på denne måde: Det er en fantastisk måde at finde ud af, om du kan lide at blive undervist, hvordan man synger, uanset om du er klar til at øve, og mest af alt, hvis du er klar til at begynde at tage lektioner.
 3. 3
  Tage lektioner. Find en vokal coach eller kvalificeret stemme lærer, der kan hjælpe dig med at blive en god sanger. Spørg din lokale musik butik eller din skole musiklærer.
  • Hvis du er seriøs omkring at blive en sanger, der tager lektioner hellere før end senere, er vejen at gå: Dårlig præstation teknikker kan ødelægge din sangstemme til gode!
  • Hvis du ikke har råd til en lærer, eller ikke ønsker det engagement, der kommer med at ansætte en professionel coach, overveje at deltage i en lokal kor.
  • Der er også et par lære-at-home vokale kurser derude såsom Singing Succes, synge og se, Singorama, Singing for Stars and Vocal Release, men sørg for at gøre din forskning for at se, hvilke der virkelig har arbejdet for andre sangere.
 4. 4
  Få at vide din sang værktøj. Jo mere fortrolig man er med, hvordan alting er meningen at flytte og føler, at mere tilpasset til din stemme, du vil være.
  • Tryk på toppen af ​​din kraveben. Omkring en halv af en tomme under din finger er toppen af ​​dine lunger.
  • Undersøg dine ribben. De bevæger sig ligesom spand håndtag fastgjort til din ryg og din brystbenet. Når du ånde i, de bevæger sig opad, som brystet udvider sig. Når du ånder ud, de bevæge sig nedad, da luft i lungerne udåndes.
  • Find dit bryst linje. Dette er det sted, hvor dine lunger udvide den største. Placer dine hænder omkring halvvejs ned din torso, mod bunden af ​​din brystbenet. Tag en dyb indånding, og bevæge din hånd indtil du finder punktet for maksimal forlængelse af ribbenene.
  • Bunden af ​​dine lunger er lige under brystbenet, hvor dine ribben bure mødes. Dette er i bunden af ​​dine lunger og indlogering af dit mellemgulv. Grunden din mave kan pooch ud, når du trækker vejret dybt, er fordi dit mellemgulv presser ned på alt under din brystkasse, ikke fordi dine lunger er i din mave.

Sunde syngende vaner

 1. 1
  Stå oprejst! Korrekte arbejdsstillinger hjælper så stå oprejst med den ene fod lidt foran den anden, fødderne skulder bredde fra hinanden. Dette giver dig mulighed for at trække vejret roligt og give maksimal lungekapacitet til at tillade bedre noter og sætninger.
  • Stand up straight, skuldrene tilbage og ned, svævende over din torso. Sørg for at din brystkasse er høj til at give plads til dine lunger til at udvide og kontrakt. Tag det roligt.
  • Hvis du sidder, de samme ting gælder! Hold begge dine fødder fladt på gulvet - lad være krydse dine ben. Holde din krop på linje giver mulighed for mere kontrol og vedvarende sang uden stamme.
 2. 2
  Træk vejret ordentligt. Stemmen kan bedst beskrives som et blæseinstrument, fordi vejrtrækningen er 80% af sang og ordentlig sang begynder og slutter med en ordentlig vejrtrækning. Breathe lavt, fra maven og skubbe ud, stramme muskler, når du ånder ud.
  • Hvis du prøver at trække vejret fra brystet, vil du finde, vil du ikke nok støtte til høje toner.
  • Øv den gammeldags bog metode: Lig på jorden og lægge en bog på maven. Syng en behagelig note, og når du ånder ud / synger, så prøv at gøre bogen gå op.
 3. 3
  Øve dine warmups. Før du begynder at synge eller laver praktiske øvelser, er det altid bedst at varme op. Prøv dette: synge i din midterste række, lav rækkevidde, så høj rækkevidde, derefter tilbage til midten.
  • Du bør bruge mindst 10 minutter på hver rækkevidde og ikke stress din stemme, hvis du er frustreret og ikke kan ramme en note. Slap af, og prøv så igen, omhyggeligt. Andre ting at praksis:
  • Dynamics: Dynamics er variationer til intensiteten af din resonans. Selv den simpleste anvendelse af dynamik vil gøre dine sange kommer til live, og jo mere du træner, jo højere og blødere du vil være i stand til at synge sundt. Syng en komfortabel pitch og starte meget sagte, crescendo til højt derefter decrescendo tilbage til blød. Når du starter ud, vil du sandsynligvis kun være i stand til at synge fra mp (mezzo piano eller moderat lav) til MP (moderat højt), men din rækkevidde vil stige med praksis.
  • Agility-Hit "do re mis". Prøv at synge fra gøre for sol, tilbage til at gøre rigtig hurtigt frem og tilbage, forsøger at ramme alle tonerne. Gør dette i intervaller af halve trin på forskellige stavelser. Dette vil hjælpe din stemme mere fleksibel.
 4. 4
  Udtal vokaler korrekt. Øv alle dine vokaler på hver standplads (høj, lav og i mellem). På engelsk er der meget få rene vokaler. Normalt vil vi støder diftonger der er to eller flere vokallyde elided sammen.
  • I den klassiske sang, vil sangeren opretholde notat om den første vokal og derefter sige det andet på vej til den endelige konsonant. Land, ligesom sangere til at glide gennem den første vokal og langstrakt den anden vokal på vedvarende note.
   • For eksempel: mens en klassisk underskriver kunne synge "Am [aaaaaaai] pift Gr [aaaaaai] ce" og et land sanger ville synge "Am [aiiiiiii] pift Gr [aiiiiii] ce".
  • Hvis du kan, synger altid den første vokal, så længe du kan, før at lade den anden vokal i.
  • Her er nogle rene vokaler til at øve med: AH som i "far", EE som i "spise", IH som i "pin" EH som i "pet", OO som i "fødevarer", UH som i "under", EU som i "kunne", OH som i "hjem".
 5. 5
  Praksis skalaer. Øv dette ofte, især hvis du har beg problemer. De fleste trænere vil anbefale 20-30 minutter om dagen, når de starter ud, som praktiserende vægte også vil styrke muskler, der bruges til sang og give dig bedre kontrol.
  • At praktisere skalaer, identificere din rækkevidde (tenor, baryton, alto, sopran, etc.) og ved, hvordan man kan finde de noter, der dækker dit sortiment på et tastatur eller klaver. Derefter øve dur skala i enhver nøgle, bevæger sig op og ned ved hjælp af vokallyde.
  • På et tidspunkt kan du begynde at arbejde i mindre skalaer så godt. Solfege (Do, Re, Mi,...) er også et effektivt redskab til at forbedre beg problemer.

Holdningen

 1. 1
  Vær selvsikker. Ligeglad med, hvad folk tænker, bare holde øve. Hvis du er begrænset af dine hæmninger, vil din stemme også være.
  • Vær sikker på, at du kommer til at få det bedre, og du vil fortsætte med at forbedre. Gør sikre beslutninger vil ikke strække dine evner. For at gøre nye ting med din stemme, skal du være frygtløs.
 2. 2
  Være rimeligt med dine forventninger. Uanset hvor du kommer fra, hvis du kan afsætte 20 minutter eller mere om dagen for at øve skalaer og sange, kan du forvente målbar forbedring inden for fire uger.
  • De fleste beg problemer kan afhjælpes inden for 3-4 måneder. Forstå, at din udvikling er knyttet til din evne til at praktisere dagligt (som med de fleste uddannelse). Hvis du kun gøre 10 minutter om dagen, et par dage om ugen, kan du tilbringe et år eller mere.

Tips

 • Mens du synger, skal du altid sørge du indånder regelmæssigt - ikke vejrtrækning kan gøre din stemme lyd tvunget forfærdelig og kan skade dine stemmebånd.
 • Drik masser af vand. Det vil gøre mange vidunderlige ting for stemmen og er også meget afgørende for din krop. Hvis du er syg, kan ananassaft rømme af slim, men ikke gør en vane noget udover vand.
  • Hvis din hals bliver tør, har et par slurke af vand og tage en kort pause. Hvis du er i en præstation, tage et lille nip i mellem sange for at holde dig opdateret.
 • Aldrig stamme din stemme eller forsøge at nå bemærker, at man ikke kan nå. Dette vil såre dine stemmebånd.
 • Udtal hvert ord så klart som muligt. Det lyder måske underligt for dig, men til publikum, det lyder smukt.
 • Lær at læse noder. Det kommer i handy oftere så man skulle tro.
 • Træk vejret med maven. Dybt. Forestil luften ikke engang komme ind i dine lunger, men gå direkte til din mave. Hvis du nødt til at slå et notat du finder ubehageligt høj, løft din bløde palle, ikke din hage. Din tunge skal presses mod ryggen af ​​dine tænder. Din tunge skal ikke krøllet op i nærheden af ​​din hals.
 • Hvis du nervøs lukke øjnene og holde din mave trække vejret normalt og slappe af.
 • Kom i form. Du vil være i stand til at trække vejret bedre, hvis du er i god fysisk sundhed.
 • Lav en forfriskende varm drik ved at blande varmt vand med honning, mynte blade og tvangsindløsning af citron. Dette vil lindre din hals, men prøv ikke at drikke rigtig varmt vand, da dette vil såre din hals i stedet.
 • Start det langsomt, lære basics, praksis og være naturlig.
 • Hvis din stemme er svag eller luftig, ved, at dette normalt er forårsaget af underudviklede muskler eller forkert anvendelse af resonatorer (svælget, den hårde gane, og næsehulen).
 • For at undgå en nasal lyd, synge fra dit mellemgulv. Visualisere en søjle af luft stiger fra dit mellemgulv, gennem dit bryst, og op gennem dit ansigts maske. Denne teknik vil hjælpe dine vokal være stærk og til stede, og det vil i høj grad øge den lethed sang.
 • Syng med hele dit hjerte! Passion vil ofte gøre stemmen troværdig og mere følelsesladet.
 • Må ikke synge den sang, du ikke kan ramme tonen og lave et højt toneleje!

Advarsler

 • Hvis din stemme begynder at lege med dig og såret, stop synge i en time, varme op, så prøv igen, men mere afslappet. Ikke alene kan du skade dine stemmebånd, vil din stemme lyde stressede og ubehagelige.
 • Præ-eksisterende spændinger i kæben, kan skuldre, nakke muskler og alle omkringliggende områder såre dig. Sørg for at du er helt afslappet før du synger. Hvis din kæbe slingrende mens du synger, det er et tegn på spændinger i kæben.
 • Hvis du forsøger at synge en lav tone og producere en ru lyd, er du beskadige din stemme. Dybest set, er dine stemmebånd gnider mod hinanden. En node er som en hjerteløs på dine stemmebånd, og det vil ikke gå væk uden kirurgi eller langvarig vokale hvile (mere end et år). Den bedste kur: ikke får en.