Wkudk

Hvordan til at være mere populære på Twitter

At være en populær og indflydelsesrig person eller virksomhed på Twitter er ikke så let som at åbne en konto, men det er heller ikke så kompliceret eller ligetil som efter en regelbog. En masse popularitet vil komme fra hvem du er i forhold til dine følgere, herunder hvordan personable du er, og det forbundethed, som du opretter. Her er nogle bedste praksis for at lade din personlighed skinne igennem, snarere end din egen fremme!

Steps

Hvordan til at være mere populære på Twitter. Forstå, hvad er, og hvad det ikke er.
Hvordan til at være mere populære på Twitter. Forstå, hvad er, og hvad det ikke er.
 1. 1
  Forstå, hvad er, og hvad det ikke er. Twitter er et online social networking sted, ligesom vandkøleren af ​​internettet. Det er et sted for forbindelse, venskaber og netværk. Ting at Twitter ikke indeholder antager, at det er intet mere end en salgs forum (trods de mange mennesker, der misbruger det gentagne gange), en obligatorisk add-on til din virksomheds sociale medier strategi uden tendens til den aktivt (daily!), eller et sted at sparre med mennesker.
  • Den fejl mange mennesker gør, er at dykke lige ind Twitter og fremme deres hjemmeside i næsten hver eneste tweet. Stor fejl! Du ville ikke gøre det i det virkelige liv, så ikke gøre det på Twitter.
  • Restbeløbet skal være: flere personlige opdateringer og færre fører til ting, du ønsker folk til at købe.
 2. 2
  Være autentisk. Selvom cliche "være sig selv" er en smule overdrevet, er det yderst relevant på Twitter. Tilhængere, at du præsenterer dig selv, reelt og dette vil kun genlyd, hvor du giver af dig selv til andre mennesker. Som i det virkelige liv, er det vigtigt at være interessant, og for at være interesseret i andre.
  • Giv dit rigtige navn og erhverv eller interesser. Dette opbygger et større billede af, hvem du virkelig er, og beroliger din tilhængere. Du må ikke sige noget, der ville kede dine følger. Du har brug for dem til at være "glad"
  • Hvis det er muligt, give et link i din Twitter-profil til at arbejde du laver online, eller noget, der fortæller mere om dig online (såsom LinkedIn eller Facebook).
  • Tilpas din Twitter foto og baggrund. Twitter tilhængere kan ikke lide at se standarden Twitter fuglen som et foto - bruge en af ​​dig selv eller noget, der identificerer klart med dig. Derudover tilføje dine egne farver og måske endda designs eller fotos til at oplive baggrunden på din Twitter-side.
 3. 3
  Interact. Twitter er om relationer og venskaber. Du kan vokse til at kende en masse fantastiske mennesker gennem din Twitter-konto blot ved at interagere med dem regelmæssigt, og mange bliver fast venner, selvom du har faktisk aldrig mødt dem.
  • Vær sikker på at svare alle @ beskeder. Hvis dit navn er nævnt, betyder det, nogen bekymrer nok til at omfatte dig, og det er vigtigt at anerkende dette ved at besvare.
  • Retweet (RT) folks oplysninger regelmæssigt og med konsekvens. Dette er livsnerven i Twitter, deling af information gennem retweeting. Det er en form for og en måde at anerkende, at den person, der retweeted deler information værdig retweeting om.
  • Kommuniker med Twitter-brugere, der allerede er populære. Hvis de opdager dig og kan lide hvad de ser, vil de hjælpe dig i din "sociale medier klatring" ved at dele dine oplysninger med deres tilhængere, og forhåbentlig anbefale dig så godt.
  • Efterlad din Twitter-adresse med kommentarer, som du foretager på blog-sites, så folk kan arbejde sig tilbage til den virkelige dig og lære mere.
 4. 4
  Give oplysninger andre mennesker ønsker at kende og dele. Du vil kun blive retweeted og følges, hvis du giver en Twitter-stream, der fanger folks opmærksomhed. Når du har oprettet dig selv som en, der deler visse typer oplysninger, skal du sørge for at holde levere friske, fascinerende, og nysgerrige opdateringer.
  • Indeholde links til interessante historier, nyheder, hjemmesider, opskrifter osv.
  • Også sende links til fotos, videoer og andre visuelle godbidder for tilhængere til at se på. søde dyr er ofte en vinder så let relief!
  • Hold opdateringerne flyder på en regelmæssig tempo, så folk ved, at de kan henvende sig til dig pålideligt.
  • Hvis en katastrofe eller større begivenhed sker i dit lokalområde eller et land, skal du ikke være bange for at skifte til det i tillæg til, eller i stedet for din normale tweets. Del opdateringer og nyttige oplysninger, såsom telefonnumre, oplysninger om nødsituationen og husly adresser vil osv. Folk let dele disse oplysninger med dit navn på det, og du kan nemt ende møde mange mennesker, der er i tyk af at yde nødtjenester taknemmelig for Deres støtte i at få information ud.
  • Bage nogle kvidre cookies og dele opskriften linket og billeder af dine resulterende cookies med dine tilhængere.
 5. 5
  Byg din popularitet. At være populær, skal du bruge flere og flere tilhængere, folk, der retweeting dine oplysninger, og sang dine roser til deres tilhængere.
  • Følg mennesker. Gør dette som et dagligt ritual ved at fokusere på mennesker, du har ting til fælles med. Brug kvidre søgemaskine til at finde folk med lignende interesser nøglen i ord, der er tilbøjelige til at foretage passende afkast som "Super Bowl", "veganer", "burlesque", "ost", "mor" osv. Halvt sjov er at finde nye mennesker "ligesom dig!"
  • Følge tilbage dem, der følger dig. Regelmæssigt tilføje nye folk til dem, du følger, samt regelmæssigt at tilføje mennesker, der har tilføjet dig.
  • Brug automatiske follower adder værktøjer, hvis ønsket. Hvis du vælger at betale for flere tilhængere, være sikker på at der er en fordel i at gøre det, for din virksomhed, brand eller billede, osv. For de fleste individer, betaling er unødvendig, bruge din tid og personlig indsats klogt i stedet.
  • Overvåg din popularitet ved hjælp af værktøjer, der fortæller dig din popularitet status. Der er mange værktøjer til rådighed for dette, og de kan være fokuseret på land, region emne (såsom "Top LA diskanter", "Top Green Diskanter" osv.) eller andre elementer, du er ivrig efter at vide om.
  • Læs og for flere detaljer.
 6. 6
  Beløn ​​dine tilhængere. Der er en række måder at belønne dine kvidre tilhængere, der vil imponere dem og få dem Tooting din horn med deres tilhængere. Nogle af de måder omfatter:
  • Brug # followfriday (# FF) mekanisme til at liste navnene på dine yndlings tilhængere som tak, og som en måde at få deres navne rundsendt. Til gengæld bliver dit navn rundsendt, når de tak eller genbruge din # FF liste direkte.
  • Skræddersy individuelle tak til din tilhængere. Tilpasning tak er imponerende, det ikke kun komponer den person, du takke, men det gør andre tilhængere tror, ​​du er en person, der bekymrer sig om folk individuelt og det er en vigtig indtryk til at gøre. En fantastisk måde at gøre dette på er at hente dele af deres profil og at sige tak ved at kopiere denne persons hovedpunkter. For eksempel: "Min taknemmelighed til @ BilboGoogle - en social media guru med et hjerte af guld, der har specialiseret sig i gartneri, latter yoga., og Dr Who memorabilia Følg "
  • Sig tak til din tilhængere i en blog. Gør det virkelig speciel ved at fremhæve bestemte tilhængere til din blog-indlæg. Skriv et lille stykke om, hvem de er, hvad de gør, og hvorfor de rock. Medtage deres foto og et link tilbage til Twitter. Og derefter lade dem og dine andre tilhængere kender via Twitter! Denne ene er altid elsket og viser dig virkelig pleje om dem. Den ekstra fordel er, at din blog også får større dækning, da tilhængere deler den.
 7. 7
  Altid fokus på formålet med kvidre som værende om. Hver gang du har lyst til at fremme dig selv uendeligt, trække sig tilbage og husk, at Twitter er om tilslutning, og som vedrører, ikke om at sælge tænder fløde til dine venner. De netværk af venskab skabt online er så virkelige som offline venskaber for mange mennesker. Bare det er let at bære ud venskaber ved at spørge venner en gang for meget til at støtte din Tupperware eller Avon salg, så også dette trætter venner online. Hold salg til et minimum, og ratchet op tilslutning, dele og Twitter kærlig.
 8. 8
  Tweet ting, som folk kan relatere til. Ingen ønsker at høre om din klager hele tiden, så prøv og tweet nogle positive ting. Også efter dine tilhængere viser folk, at hvis de følger dig, så de også få en tilhænger.

Tips

 • Forstå forskellen mellem at lave en anmodning og gøre en efterspørgsel. Lejlighedsvis spørge nogen til at videregive dit budskab for en god sag er fint. Men bede folk om at RT dine beskeder som en selvfølge er uhøfligt og krævende. Giv dine tilhængere gavn af at stole deres intelligens, de vil arbejde for sig selv, om de ønsker at videregive dine tweets.
 • Brug Twitter mobile klient og tweet overalt du går, på denne måde har du en masse spændende indhold.
 • Overvej at tilføje en twibbon på din profil foto at vise, at du støtter bestemte årsager eller begivenheder. Hold det opdateres regelmæssigt, og fjern det, når det er forslidt.

Advarsler

 • Må ikke skræmme tilhængere ved at sende DMs der insinuerer, at den anden person ikke være en god Twitter ven, fordi de ikke er retweeting nok, eller ikke støtter dig nok. Dette er både krævende og mobning og vil forårsage den anden person til at trække sig tilbage fra dig og måske endda til unfollow dig.

Ting du behøver

 • Livlig Twitter-konto
 • Masser af tilhængere
 • Interessant baggrund og profil, plus personligt billede
 • Masser af gode ting at dele på Twitter