Wkudk

Hvordan til audition til American Idol uden at dumme dig

Vil du finde ud af om du har hvad det kræver at være den næste europæiske idol, men ønsker ikke at ende op på gag hjul? Med lidt planlægning, er det muligt at spankulere dine ting uden at falde på dit ansigt.

Steps

Hvordan til audition til American Idol uden at dumme dig. Før du gør noget, så fortæl din ærlige venner / familiemedlemmer, som du tænker på audition til europæisk idol.
Hvordan til audition til American Idol uden at dumme dig. Før du gør noget, så fortæl din ærlige venner / familiemedlemmer, som du tænker på audition til europæisk idol.

Før audition

 1. 1
  Før du gør noget, så fortæl din ærlige venner / familiemedlemmer, som du tænker på audition til europæisk idol. Spørg, hvad de ærligt tænke på dine chancer for at gøre det. Understrege ordet "ærlig". Hvis de siger ja, gå videre til næste trin. Hvis de siger nej, kan du ikke ønsker til audition.
 2. 2
  Øv på din egen. Syng i dit brusebad, din bil og i dit soveværelse, så du kan øve dig. Lær at være i stand til at fortælle om din egen stemme er på banen. Lav en video af dig selv synger, så du kan se de underlige små ting, du gør, når du synger, såsom trækninger, plukke på dine negle, trak i tøjet, etc., og prøv at stoppe med at gøre dem, når du synger. Selv hvis din stemme er stor, vil du stadig ligne et fjols, hvis du løbende slæbebåd på din øreflip eller sno dit hår.
 3. 3
  Tag stemme lektioner. Spørg din instruktør, hvis du har hvad det kræver. Hvis svaret er ja, gå videre til næste trin, hvis ikke, blive hjemme og se showet på TV.
 4. 4
  Praksis synge i offentligheden. Selv hvis du er en god sanger, kan sceneskræk gøre nar af dig! Mindske din frygt for at synge i det offentlige ved at gå til en overfyldt karaoke bar og synge dit lille hjerte ud!
 5. 5
  Vælg en sang, der fremhæver din rækkevidde, vokal evner og personlighed. Spørg din stemme instruktør, venner, familie og karaoke bar mæcener for sang anbefalinger. Når du har valgt din sang, lære alle ordene. Vi kan ikke understrege dette nok! Hvis du helt blanke ud på dine tekster, når du synger, vil du se dum.
 6. 6
  Øvelse gør mester! Der er ingen "lave et mirakel" måde at forberede en audition. Hvis du er seriøs omkring dette, skal du starte din forberedelse mindst 6 måneder frem. Faktum er, har de fleste gode sangere arbejdede konsekvent og energisk op til i mange år at udvikle ydeevne færdigheder til et professionelt niveau.

Ved audition

 1. 1
  Klæd rimeligt normalt. Må ikke bære et kostume, skinnende jumpsuit, eller noget, du synes er sjovt, Ingen elsker til pluk på folk, der bærer underlige ting (ex. Dressing op som Frihedsgudinden, en klovn, eller iført en gallakjoler, eller noget for omfattende). Hvis du kjole dumt, vil dommerne ikke tage dig alvorligt. Kjole til at imponere, men ikke i en vanvittig måde. Gør dit outfit afspejler din personlighed. Jeans eller slacks og en dejlig skjorte / bluse er godt, hvis du er en afslappet person. Hvis du er lidt mere avanceret, en dejlig sundress passer dig godt.
 2. 2
  Vær dig selv, men også være charmerende, søde og frem for alt, ydmyg. Hvis du er super kæphøj og über-sikker, før du begynder at synge, hvis du helt blæse audition, vil kameraet ønsker at fange din reaktion endnu mere end før.
 3. 3
  Forvent at blive sendt hjem med en tak, men nej tak. Blive glædeligt overrasket, hvis du ikke er. Det holder dig ydmyg. Du skal dog ikke helt undervurdere dig selv. Må ikke nogensinde tror, ​​du måske ikke har en chance, fordi hvis du tror det, så vil du ikke.
 4. 4
  Når synger, være lidenskabelig! Selv hvis du ikke har en god stemme, lidenskab er også en ganske stor ting dommerne kigge efter. Elsker, hvad du gør. Hvis du elsker at synge og er 100% dedikeret til det, vil dommerne vide det.
 5. 5
  Lad ikke din audition køre for længe! 30 til 60 sekunder (ca. 2 linjer af noderne) på mest, eller bare et vers og et omkvæd. Det viser, at du ved, at du ikke er den eneste person, vil dommerne nødt til at lytte til, og det også forhindrer dem i at skulle fortælle dig, "Okay, det er nok."
 6. 6
  Hvis de skære dig, så prøv at undgå at brister i gråd, og fortælle verden, at alle dine drømme er blevet knust og dit liv er nu meningsløs. Det tjener kun til at genere seerne og gør dig til at ligne du ikke har et liv, og du mangler enhver seriøs ambition.

Tips

 • Forsøg ikke og ser cool. Husk, at pigen, Cupped hendes hånd over hendes øre som mennesker gør på lydstudier? Jeg vil vædde på at hun troede, det var super cool. Dreng, Simon få et godt grin på hende... og så gjorde resten af ​​verden.
 • Må ikke bære en t-shirt med et slogan på det, især en, der siger, "Jeg er den næste europæiske Idol".
 • Hvad ingen fortæller dig er, at din scene tilstedeværelse er faktisk vigtigere end din stemme i de første par runder for producenterne. Hvis du ikke er fortrolig preforming for dem, vil de afvise dig uden en anden tanke. Du behøver ikke at koreografere din sang, men bo løs og flytte en lille smule. Lov du hører der, synger.
 • Vælg en sang, der ikke er almindeligt sang, det gør hele forskellen. Være udadvendt på samme tid.
 • Syng en pop, rock eller country-sang. Hvis du kommer til at synge hip hop, rap, eller opera, ville du bedst blive hjemme, hvis du ikke ønsker at blive lo på 35 millioner mennesker. Lad os se det i øjnene, de er store genrer, men de mennesker, der ser dette, er oftere derefter ikke, i det almindelige musik.
 • Dommerne normalt ser for mennesker med god attitude, scene tilstedeværelse og karisma. Gør alle disse kvaliteter skinne! Desuden, hvis du har en god stemme, men en dårlig attitude, kan dommerne siger ja, men når du får de skærpede runder når publikum stemmerne, vil du ikke have en god chance for at vinde.
 • Må ikke blive fornærmet, hvis de giver dig hårde kommentarer (især hvis de kommer fra Simon Cowell). Tag det som en lærestreg, arbejde på, hvad de fortalte dig, og vær ikke bange for at spørge, hvad du kan gøre bedre næste gang. Det vil vise, at du er respektfuld og villige til at lære.
 • Må ikke lytte til en discman, iPod eller en MP3-afspiller, mens audition. Du vil finde det svært at høre dig selv og vil ende med at lyde latterligt grund af, hvor meget du prøver at lyde som kunstneren på den sang, du synger.
 • Må ikke gøre lydeffekter til dine sange, uanset om det betyder at bringe en Kazoo med dig eller bare at gøre underlige lyde. Dette slår dommerne. De eneste lydeffekter, du bør medbringe er dine instrumenter. Når vi siger instrumenter, mener vi din guitar, ikke din flygelhorn.
 • Må ikke være shticky, skøre eller bare sindssyg. Demonstrer din smukke stemme, men holde stemmerne i dit hoved stille.
 • Scooter pige var sød, men hvis du ikke ønsker at tjene en frygtelig livslang kaldenavn, lade rekvisitter derhjemme.
 • Vigtigst er det, skal du ikke gøre noget, der ville gøre opmærksom på dig selv, undtagen har en fantastisk stemme. Denne måde, hvis du får et nej, du er mindre tilbøjelige til at blive vist på tv og være flov. Producenterne har en tendens til at skære de normale "nej" auditions fra selve episoden og holde dem med bande, grædende idioter i dem. Hvis du ønsker at gemme din værdighed, handle værdig. Men hvis du bare i det for de 15 sekunders berømmelse, så skrig, jamren og plejl dine arme over det hele. Gør dig selv en total grin.
 • Forsøg ikke at være sexet. Bikini pige gjorde ganske godt, men se det i øjnene, hendes kald var mere af en pornostjerne, så en europæisk Idol alligevel.
 • Aldrig, aldrig, omfatter sjove stemmer, talte ord eller komplicerede dansetrin i din audition.

Advarsler

 • Vær tro mod dig selv og synge som dig og udtrykke, hvem du er! Lad ikke nogen ødelægge din egen - selvværd!
 • Hvis du ignorerer alle disse tips ovenfor være parat til at blive kaldt en af ​​de skøreste og muligvis værste sangere derude. Men hvem ved, kan du være en af ​​de weirdos, der gør de første par episoder af europæisk Idol så pokkers sjovt!