Wkudk

Sådan åbner en ipod

Et problem med Apples iPod er, at det ikke er let åbnes. Har du nogensinde brug for at udskifte batteriet? Du er ude af lykke. De "kun" måder er at købe en anden iPod eller betale Apple for at erstatte det for dig. Eller du kan åbne det op, spare penge, og lære mere om elektronik. Du kan endda prøve at bygge din egen media player!

Steps

Sådan åbner en ipod. Find ud af, om iPod'en er beskadiget, eller hvis det bare har brug for en udskiftning af batteri.
Sådan åbner en ipod. Find ud af, om iPod'en er beskadiget, eller hvis det bare har brug for en udskiftning af batteri.
 1. 1
  Find ud af, om iPod'en er beskadiget, eller hvis det bare har brug for en udskiftning af batteri. Også finde ud af, hvordan du planlægger at åbne iPod, og hvordan du har brug for at komme til den problematiske komponent.
 2. 2
  Afbryd og helt slukke for iPod. Sørg "Hold" switch er aktiveret.
 3. 3
  Læg din ipod forsiden nedad på et blødt, men robust klud.
 4. 4
  Vide hvilken type enhed du har, og hvad "metode til angreb" du bliver nødt til at bruge. Hvis du har en første generation, anden generation, tredje generation, klikhjul 4G, iPod photo eller Video iPod, skal du sigte hårtørreren på ryggen søm. (Den hårtørrer vil blive brugt til at smelte lim, der anvendes til at holde sammen på sagen.) Hvis du har en iPod Mini, iPod Nano og iPod Shuffle, er du nødt til at sigte mod toppen af ​​sagen.
 5. 5
  Sæt hårtørrer til at "høj".
 6. 6
  Langsomt bølge hårtørreren foran din hånd, og hvis du synes, at det er for varmt, slå den ned til medium, da dette vil skade din ipod.
 7. 7
  Brug den relevante "metode til angreb" at smelte limen. Du bør sigte tørretumbleren på iPod i cirka et minut, og tørretumbleren skal være omkring en mund væk fra iPod.
 8. 8
  Sluk hårtørreren efter et minut. Brug nu en smør kniv til at åbne sagen meget nøje.
 9. 9
  Marvel på iPods pæn kredsløb. Alt synes at passe sammen, og placeringen af ​​alt giver mening. Dette er helt klart et eksempel på "smukke kredsløb."
 10. 10
  Fjern batteriet, selvom det ikke er din største bekymring. Batteriet vil ikke chokere dig, men håndtere det med forsigtighed.
 11. 11
  Finde problemet og løse det, eller udskift batteriet.
 12. 12
  Sætte sagen delene sammen igen, og pænt lim dem med stærke lim.
 13. 13
  Tilslut og tænd din iPod. God fornøjelse!

Advarsler

 • Denne handling tilsidesætte garantien. Hvis din iPod er uden for garanti, du har intet at tabe. Du er dog ansvarlig for skader, der opstår.
 • Lad ikke hårtørrer på i mere end et minut. Ret ikke tørretumbleren på kredsløbet enten.
 • Hvis du ikke er forsigtig, kan smør kniv beskadige kredsløb.
 • Din iPod kan knække, hvis du ikke er forsigtig.

Ting du behøver

 • En iPod
 • En smør kniv
 • En hårtørrer
 • lim
 • En mat at arbejde på