Wkudk

Sådan aktiveres en gammel cykel i en singlespeed

Drej en vintage gearet cykel ind i en enkelt hastighed.

Steps

Sådan aktiveres en gammel cykel i en singlespeed. Har cyklen har vandrette dropouts i ryggen?
Sådan aktiveres en gammel cykel i en singlespeed. Har cyklen har vandrette dropouts i ryggen?
 1. 1
  Har cyklen har vandrette dropouts i ryggen? Dette er nødvendigt for at kunne justere kædens spillerum i det sidste trin. Alternativt kan du købe en slags doohickey at gøre det, men at ruiner den rene udseende, så vital betydning for de fleste konverteringer. Hvad dette betyder er, kan du justere, hvor baghjulet går, i en front-back retning. Nogle cykler har lodrette dropouts, nogle har skrå dem. Der må være en måde at justere position og kædespænding. I en normal cykel, gør bagskifteren dette job. Du kunne forlade det på, men dine små faste redskaber venner vil sniffer.
 2. 2
  Bestem din gear ratio. Dette er tanden forholdet din front kæde ring til din bageste tandhjul. Den bedste måde at gøre dette på er ved at ride rundt i et par dage forsøger forskellige kombinationer mellem din og bag. En typisk ratio er et 48 tand kæde ring på din krank sæt, og en 16 tand frihjul på din bageste hub. Alternativt kan en 52 tand kæde ring og 17 tand frihjul virker for mange som godt. Husk, at jo lavere din ratio (færre tænder i kæden ring eller flere tænder i frihjul), jo bedre vil du klatre bakker, men langsommere du vil være på straightaways og omvendt.
 3. 3
  Tag unødvendige dele såsom udvendige gear, gearkabel, kabel kabinetter, og skiftere. For en frihjul udstyret én hastighed cykel dens stærkt anbefales, at du lader på både forreste og bageste bremser. I modsætning til en fast gear cykel, bygger et frihjul udstyret én hastighed 100% på bremserne for at stoppe. Således sikkerhed, du har brug for begge dele. Med en fast-gear cykel, kan skubbe tilbage på pedalerne træde i stedet for den bageste bremse og anvendes til lys bremsning, om mindst en forreste bremse skal monteres og anvendes som det primære bremse.
 4. 4
  De fleste ældre racercykler har en dobbelt kæde ring krank sæt. For at nå at "clean" look, bør du fjerne både og enten installere en ny kæde ring eller en af ​​de ældre (afhængig af din foretrukne ratio.) Normalt hjælper det at installere en enkelt kæde ring på indersiden af ​​krank edderkop så din "kæden line" er lige. Vær særlig opmærksom på afstand med den nedre drive sidekæde ophold, hvis du bruger en stor kæde ring (48 eller større) på indersiden. I de fleste tilfælde vil du nødt til at bruge kæde ring bolte specielt til enkelt ring applikationer.
 5. 5
  Ved hjælp af en frihjul remover specifik for dit brand i frihjul, fjerne din gamle frihjul og erstatte med en ny single speed frihjul. Alternativt kan du købe og installere en ny "flip-flop" hjul, som vil give dig både at ride én hastighed og faststående redskaber.
 6. 6
  Din baghjulet kan kræve, hvad der kaldes "re-uddelingen" for at sikre, at dit hjul løber lige i den bageste trekant. Nogle gange kan du komme væk uden at gøre dette, men hvis din hjul kører hælder til den ene eller den anden side, kan du overveje re-uddelingen.
 7. 7
  Ved hjælp af en kæde værktøj, din kæde forkorte i et nyt forhold.
 8. 8
  Når du installerer din baghjulet sikrer at kæden spændingen ikke er for stram og ikke for løs. Holding cyklen dreje pedalarmene at sørge for alt er spinning glat. Overdreven støj eller en droppet kæde betyder, at noget er galt, mest sandsynligt i kæden linje.

Advarsler

 • Anytime du foretager justeringer eller ændringer til din cykel tager det nemt for de første par forlystelser og dobbelt og tredobbelt kontrollere dine ændringer.
 • Brug altid forreste og bageste bremser på en enkelt hastighed (løstsiddende gear) cykel. Hvis en bremse mislykkes du har den anden til at stoppe dig.
 • Brug altid hjelm.

Ting du behøver

 • Talrige specifikke cykel værktøjer, herunder en frihjul remover, Allen skruenøgler mv
 • Muligvis en ny "flip-flop" eller "single speed" specifikt hjulsæt.
 • Dele såsom enkelt ring kæde ring bolte, single speed frihjul osv.