Wkudk

Sådan ændrer dine poster i cd'er


Hvem elsker ikke vinylplader? Det lader til, at alle over en vis alder, har et stash af dem gemt væk et eller andet sted, og alle under denne vis alder forsøger at få deres hænder på at stash. Vinylplader har fantastisk lydkvalitet, og de er utroligt holdbare og blot almindelig cool. Alligevel, de har deres ulemper: de er ikke meget bærbar - du sandsynligvis ikke ønsker at slæbe 100 pounds af poster til en fest, for eksempel, og du kan ikke afspille dem i bilen - og mange er ikke let udskiftelige. Heldigvis kan du løse disse problemer ved at optage din vinyl på cd'er. Det kan være en kompliceret proces, men når du gør det, du vil have en høj kvalitet backup af dine uerstattelige sjældenheder. Hvad mere er, vil du være i stand til at nyde din Cat Stevens samling på vej til arbejde.

Steps

Sådan ændrer dine poster i cd'er. Installer optagelse og redigering software på din computer.
Sådan ændrer dine poster i cd'er. Installer optagelse og redigering software på din computer.
 1. 1
  Installer optagelse og redigering software på din computer. Standarden lydoptager program, der kommer med de fleste pc'er vil ikke gøre det muligt for dig at optage en LP på din harddisk. Der er dog en række programmer, optage lyd, der spænder fra freeware til meget dyre professionelle redigeringssoftware. Nogle af disse naturligvis arbejde bedre end andre, og nogle har flere funktioner, men generelt du vil have et program, der skriver filer direkte til harddisken, og det giver dig mulighed for at gøre nogle mindre redigering af de optagede filer. For en mere grundig diskussion af optagelse og redigering software, herunder anmeldelser, besøge de eksterne links - Clive Backham s side i særdeleshed - er opført i slutningen af ​​denne artikel.
 2. 2
  Undersøg, om du har brug for en forforstærker. Du bliver nødt til at forstærke og udligne lyden fra pladespilleren for at registrere det på din computer. Hvis din pladespiller har en indbygget forforstærker, skal du være i stand til at sætte den direkte i computerens lydkort. Hvis du ikke har en indbygget forforstærker, kan du enten tilslutte pladespilleren til en stereo receiver og sætte modtageren i din computer lydkort, eller du kan købe en preamp - du kan få disse på de fleste computer-, lyd eller elektronik butikker - og sæt din pladespiller ind. Sørg for at du køber en preamp med "RIAA" - billigere dem kan ikke have det, og det er nødvendigt for lp'er foretaget efter omkring 1950.
 3. 3
  Sørg for at du har de nødvendige kabler og omformere at tilslutte pladespilleren, stereo eller forforstærker til lydkortet. Du skal muligvis købe kabler - standard RCA kabler, mest sandsynligt - at forbinde alle komponenter. Afhængigt af hvilken type af input og output-stikkene, du har på dit lydkort, pladespiller, preamp og modtager, kan du også brug for konvertere, så du kan tilslutte hver komponent til den næste. Kabler og omformere kan købes på de fleste elektronik eller audio butikker, og hvis du ikke ved, hvad du har brug for bare medbringe det udstyr, du har. I det mest almindelige tilfælde er det at være du allerede har en pladespiller tilsluttet et stereoanlæg, er den eneste ekstra kabel du skulle have behov for en billig 3.5mm stereo til RCA-kabel til at forbinde receiveren til computeren, hvilket kan skiftevis bruges til at afspille lyd fra computeren via dit stereoanlæg.
 4. 4
  Tilslut alle komponenter. Hvis du ikke bruger en preamp, du bliver nødt til at køre et kabel fra hovedtelefon eller "audio out" jack på pladespilleren eller stereo input eller "linie i" stikket på computerens lydkort. Hvis du har en preamp, tilsluttes kablet fra pladespilleren til "linie i" stikket på preamp og tilslut derefter et andet kabel fra "audio out" stikket på forforstærker til "linie i" stikket på computerens lydkort.
 5. 5
  Rengør LP. Naturligvis en ren straffeattest spiller meget bedre end en beskidt en, og hvis du laver en optagelse, du ønsker, vinyl til at lyde sit bedste. Din bedste chance er at bruge et professionelt LP-rengøringsmaskine, men disse kan være dyrt og svært at finde (du kan få lignende resultater, men hvis du har en våd-tør støvsuger og nogle rengøring opløsning). Du kan også vaske poster i køkkenvasken eller bruge specialdesignede pensler til at rydde støv på overfladen. Du ønsker at være meget forsigtig rense dine optegnelser, og der er flere tips og advarsler end der kan være på listen her, så tjek de eksterne links for mere information.
 6. 6
  Indstil din optagelse indgangsniveau. Du kan justere indgangsniveauet enten på stereoanlægget eller i optagelsen software, men "LINE" udgange på stereoanlæg er generelt fast volumen, så det er normalt bedst at justere optagelsens lydstyrke på computeren. Du ønsker at sikre, at input er højt nok til, at den resulterende cd'en er ikke væsentligt roligere end dine andre cd'er. Endnu vigtigere er, skal du sikre dig, at den indgående volumen ikke er for høj. Hvis din optagelse niveau går over 0 dB på noget tidspunkt, vil lydkvaliteten blive forvrænget, så det er vigtigt at holde sig under denne tærskel. Prøv at identificere peak volumen (højest del) på LP, du ønsker at optage. Nogle programmer vil finde toppen for dig, når du spiller posten igennem, ellers er du nødt til at gøre lidt gætterier. Bare for at være sikker, skal du indstille indgangsniveauet således at LP'er peak volumen registreringer på omkring -3 dB.
 7. 7
  Har en testkørsel. Sørg for at dit program kører, og din pladespiller, og modtager eller preamp, er på. Start med at spille pladen, og tryk på "record"-knappen i din audio software. Optag kun en lille smule lyd for at se om alt fungerer, og derefter justere indstillingerne i programmet og på afspilleren i overensstemmelse hermed. Du kan også ønsker at spille hele LP sørge for der ingen springer.
 8. 8
  Optag LP. Tryk på "record"-knappen i din software, før du starter LP. Spille albummet hele vejen igennem, som du overfører musik til elektronisk format, og stoppe optagelse, efter at LP er afspillet (du kan klippe ud stilhed i begyndelsen og slutningen af ​​optagelsen senere). Softwareprogrammet kan opdele spor for dig automatisk, men hvis det ikke gør, skal du ikke bekymre dig om at opdele dem nu.
 9. 9
  Rediger din optagelse. Hvis LP du har optaget, er i god stand, og hvis din optagelse udstyr er af høj kvalitet og er korrekt konfigureret, kan du ikke behøver at gøre meget redigering på alle. Sandsynligvis, men vil du i det mindste ønsker at slette lange pauser i begyndelsen og slutningen af ​​optagelsen, og du bør også opdele sporene, så du kan springe fra sang til sang på din cd. Afhængigt af dit redigeringssoftware, bør du også være i stand til at tegne eller minimere mest baggrundsstøj og mangler, og normalisere lydstyrken. Procedurerne for en sådan redigering varierer fra program til program, så det er bedst at konsultere din software manual eller hjælpefiler.
 10. 10
  Organiser og brænde sporene på en CD-R. Som det er tilfældet for redigering, varierer procedurerne for at brænde en cd afhængigt af din software. Kontakt din manual eller hjælpefiler.
 11. 11
  Pop cd'en i stereoanlægget og nyde musikken!

Tips

 • Det er nok nemmest at bruge ét program til både at optage og redigere, men du kan også bruge to programmer eller endda tre: en optagelse ansøgning, en WAV editor og et cd-brænderprogram som Nero. Nogle stærkt anbefales programmer omfatter GoldWave, Wave Reparation, PolderbitS, Audacity (gratis og open source med en masse af nyttige funktioner), og VinylStudio. Du kan også søge efter "audio recorder" i en søgemaskine, og slå op for en række produkter, nogle gratis.
 • Hvis du har en bærbar computer, kan det ikke være muligt at bruge et lydkort. I dette tilfælde kan du bruge en USB-audio interface. Som det vil alt det udstyr, disse varierer i kvalitet, så shoppe rundt og læse anmeldelser, før de køber.
 • Der er CD-R'er, der har udseendet og fornemmelsen af ​​vinyl, som er relativt billig.
 • Hvis du ikke har brug cd'er og bare ønsker at konvertere dine poster til mp3'er, kan du gemme dine færdige optagelser direkte som mp3s (afhængig af din software) og springe den brændende / rippe processen. Samme gælder med andre formater såsom Ogg Vorbis.
 • Hvis du ikke allerede har en god kontrolapparat og software og du blot ønsker at optage nogle få lp'er, du virkelig kan være bedre stillet bare købe cd'er. Du kan blive overrasket over hvor mange gamle lp'er er nu tilgængelige på CD. Medmindre du har en stor vinyl indsamling eller lp'er, der ikke kan findes på CD, kan det ikke være værd at den tid og penge til at optage dine lp'er selv.
 • Du kan være i stand til at springe computer og lydkort helt, hvis du får en god CD-RW-optager. Disse kan tilsluttes direkte til dit stereoanlæg receiver, så du kan optage LP'er på cd'er så nemt, som du brugte til at optage på kassettebånd. Hvis du ønsker at redigere optagelsen, kan du blot bruge din cd til at overføre filer til din computer og brænde ekstra kopier med computerens cd-brænder.
 • Få den rigtige pladespiller. Hvis du har en pladesamling, har du sikkert fået en pladespiller. Mens du vil være i stand til at gøre din optagelse ved hjælp næsten enhver pladespiller, kvaliteten af ​​dit færdige cd afhænger i høj grad af kvaliteten af ​​dit udstyr. Pawnshop-special pladespiller i din kælder kan ikke være egnet til optagelse formål.
 • Få den rigtige lydkort. Du behøver ikke en professionel kvalitet lydkort at gøre en god optagelse, men de standard-udsteder kort, der kommer med mange computere vil bare ikke gøre, især hvis de ikke har en "linie i" jack. (Jacks mærket "mic in" er normalt mono og vil ikke levere god kvalitet til dette formål.) Hvis du allerede har et lydkort, prøv at optage med det. Det kunne være fint, eller du måske ønsker at opgradere.
 • Hvis du har brugt et freeware program, vil det sandsynligvis spare i MP3-eller WAV form, men hvis du bruger Microsoft Plus, vil det spare en Windows Media-fil, som du kan konvertere til mp4 med iTunes eller brænde direkte til en cd med Windows Media Player. Fordi mp3 og Windows Media er lossy formater, hvor nogle data smidt ud, gem til AIFF-eller WAV uden komprimering, AIFF er standard i MacOS, og WAV i Windows, men de er begge cross-kompatible og levere god kvalitet, når det optages på en høj samplingfrekvens og bit dybde, f.eks på 44.1K prøver per sekund, og 16 bits per prøve. Disse ukomprimerede formater giver store filer, men du kan slette dem, når du har redigeret og brændte dem på cd.
 • Når du redigerer, er du velkommen til at lege med din software er støjreduktion og equalizer værktøjer, indtil du får en god lyd. Dette vil normalt indebære en smule af trial and error, så du bør altid sørge for at gemme den oprindelige optagelse uændret og derefter omdøbe redigerede filer. Denne måde, hvis redigeringen faktisk forværrer lydkvalitet kan du altid gå tilbage til den oprindelige, og starte igen uden at skulle genindspille LP.
 • Nogle optagelse / redigering software vil tillade dig at ændre hastigheden på den optagne lyd ("Skift Speed" effekt i Audacity), så du kan sige, optage en 33-rpm rekord på 45 eller endda 78 rpm og derefter konvertere det tilbage til den rigtige hastighed, og dermed spare optagetid. Afhængig af dit udstyr og indstillinger, kan det resultere i nedsat kvalitet, så generelt denne metode bør gemmes til særlige omstændigheder, såsom hvis din pladespiller ikke kan spille på den rigtige hastighed for en given record.

Advarsler

 • Pladespillere er ekstremt følsom over for vibrationer. Selvfølgelig kan du forvente, at LP at springe, hvis du støder bordet det er på, men andre, mindre barske vibrationer kan også påvirke din lydkvalitet. Under optagelsen forsøge at minimere baggrundsstøj - gøre rummet så lydtætte som muligt og træde let.
 • Udvise den yderste omhu ved rengøring en LP. LP'er er faktisk ganske robust, men selv den mindste ridse kan producere popping eller hvislende lyde, og når du har skadet vinyl kan det være vanskeligt eller umuligt at reparere. Hvis du ikke er sikker på hvad du laver, så spørg personalet i din lokale pladebutik eller gøre nogle forskning online.
 • Må ikke tilslutte din computer lydkort til en højttaler udgang på dit stereoanlæg receiver. Signalet fra en højttaler output er sandsynligvis for magtfuld, og det kan forårsage alvorlig skade på lydkortet.
 • Power ned enten computeren og / eller lydkilde før den endelige forbindelse. Intial bølge kan beskadige kredsløb med nogle kombinationer af lydkort og lydkilde. Lydkort er særligt følsomme over for denne skade.
 • Hvis hardware installation er nødvendig, skal du sørge for at tage de sædvanlige forholdsregler: Sluk for strømmen til computeren, "jord" dig selv ved at røre noget andet metal, før du rører indersiden af ​​computeren sag og gøre back-ups af enhver kritisk oplysninger gemt på din computer (dvs. "den næste store roman", som du har skrevet) ved enten at kopiere til en 3,5 "diskette eller e-mail filen til en ven eller slægtning, eller blot gemme filen i din" Gem som kladde "valgmulighed for dig selv. Dette kan hentes, når du vil, uden at nogen får adgang til det.

Ting du behøver

 • Skattede vinylplader
 • Electric pladespiller (record player)
 • PC med lydkort eller USB audio interface med "line in"
 • Kabler og / eller konvertere til at tilslutte pc'en til pladespiller eller preamp
 • Preamp eller stereo receiver
 • Audio optagelse og redigering software
 • Mindst 700 MB ledig plads på harddisken
 • CD-brænder
 • Tomme CD-R-medier